Canim hayirli olsun cok sevindimm :)inşallah canım çok tşk ederim sizler cok yardımcı oldunuz bana allah razı olsun... bu arada buda testim var demi ben hayal görmüyorum
İnşallah da olmazsin canım benim inşallah:):) allahim inşallah nasip etmistirSiyah00 canım sancım devam ediyo ama kırmızı henüz teşrif etmedi şurda cuma ya ne kaldı dimi ama yarın 30. gün cuma 31. gün muhtemelen o gün olurum
inşallah canım benim sağol...İnşallah da olmazsin canım benim inşallah:):) allahim inşallah nasip etmistir
Afroditim nasılsın. Nasıl gidiyor hamilelik. Yarin renkli ultrasona giricez. Çok heyecanliyim. Sen girdinmi renkli ultrasonaCanim hayirli olsun cok sevindimm :)
Benimde bugün 28.gündü gelen giden yok.böyle uzamazdi aceba neden uzuyor adet dönemleri birde bunu takarim artik kafaya.cumaya ne kaldı dimi :) benim ümidim kırıldı gibi hayırlısı olsun canım.Siyah00 canım sancım devam ediyo ama kırmızı henüz teşrif etmedi şurda cuma ya ne kaldı dimi ama yarın 30. gün cuma 31. gün muhtemelen o gün olurum
kırma ümidini canım biz çok sabırlı insanlarızdır bekleyecez sabrediyorum kendime de inanamıyorum ama :)Benimde bugün 28.gündü gelen giden yok.böyle uzamazdi aceba neden uzuyor adet dönemleri birde bunu takarim artik kafaya.cumaya ne kaldı dimi :) benim ümidim kırıldı gibi hayırlısı olsun canım.
Cok takiyoruz aslında bütün sorun bu ama işte engel olamiyoruz kendimize.ama adet olursam ki olurum kesin önümüzdeki ay oluruna birakacagim artik.stresten gecikmeler basladi.21-24gun arasi adet olan ben 28-29-30lara ciktim.kırma ümidini canım biz çok sabırlı insanlarızdır bekleyecez sabrediyorum kendime de inanamıyorum ama :)
Ooo var tabi olmaz mı hayal değil gerçek :)) maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallahinşallah canım çok tşk ederim sizler cok yardımcı oldunuz bana allah razı olsun... bu arada buda testim var demi ben hayal görmüyorum
cok sağol canım değerim 135 çıktı sizce nasıl kızlar kadın doğumcuya ne zaman gitmem gerekiyoCanim hayirli olsun cok sevindimm :)
amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahOoo var tabi olmaz mı hayal değil gerçek :)) maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Tebrikler cnm ben değerim 200 çıktıktan 10 gun sonra gittimcok sağol canım değerim 135 çıktı sizce nasıl kızlar kadın doğumcuya ne zaman gitmem gerekiyo
tşklr canım su an 135 değerim o zaman bende biraz bekliyim su anki değerim düşükmü biraz normalmiTebrikler cnm ben değerim 200 çıktıktan 10 gun sonra gittim
Amin cqnim hepimize versin rabbimRabbim sana çifter versin o zaman hayırlı sağlıklı salih olsunlar bi kere de iki tane olsunlarHayırlı haberlerini bekliyorum kuzum benim
Sanırım gec döllenme cnm oyüzden düşük. .. ama sonuçccc bebisss karnindaaaaaatşklr canım su an 135 değerim o zaman bende biraz bekliyim su anki değerim düşükmü biraz normalmi
ayy inşallah yükselir canım ya kafama takıldı şimdi düşük diyeSanırım gec döllenme cnm oyüzden düşük. .. ama sonuçccc bebisss karnindaaaaaa
Kafana takacak birsey yok ben kimi goruyosam hep böyle yadirgama başka sayfaları gezersen goreceksin :) 5 üzeri hamile senin 135 :) ikinci test nezaman yapacaksinayy inşallah yükselir canım ya kafama takıldı şimdi düşük diye
ne zaman yaptırıyım sence yarın sağlık ocağına gitsem diye düşünmüştüm ama erkenmi olur beklesemmi birazKafana takacak birsey yok ben kimi goruyosam hep böyle yadirgama başka sayfaları gezersen goreceksin :) 5 üzeri hamile senin 135 :) ikinci test nezaman yapacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?