Bugünmu yaptirdin dunmune zaman yaptırıyım sence yarın sağlık ocağına gitsem diye düşünmüştüm ama erkenmi olur beklesemmi biraz
bugün akşam yaptırdım canımBugünmu yaptirdin dunmu
Bence 2 gün sonra yaptir bugün crsb sanirim cuma yaptirbugün akşam yaptırdım canım
tamam canım bende öyle düşünmüştüm inşallah bu iki gün içinde yükselir güzelceBence 2 gün sonra yaptir bugün crsb sanirim cuma yaptir
Yükselir merak etme ben test yaptirdim 6.52 cikti düşün yok gibi nerdeyse ben normal hayatıma devam ettim 4 gun sonra bi gittim 200 :) sen cuma günü gittiğinde 270 veya üzeri olur sanırsam :)tamam canım bende öyle düşünmüştüm inşallah bu iki gün içinde yükselir güzelce
normali 28 gün müş zaten canım 35 günü gecmediği sürece sorun yok merak edip kafana takma ...inşallah bu gecikmeler bebiştendir.Cok takiyoruz aslında bütün sorun bu ama işte engel olamiyoruz kendimize.ama adet olursam ki olurum kesin önümüzdeki ay oluruna birakacagim artik.stresten gecikmeler basladi.21-24gun arasi adet olan ben 28-29-30lara ciktim.
bi anda o kadar yükseliyor mu süpermiş valla :) ayy inş canım ya lütfen dua edin bana :)Yükselir merak etme ben test yaptirdim 6.52 cikti düşün yok gibi nerdeyse ben normal hayatıma devam ettim 4 gun sonra bi gittim 200 :) sen cuma günü gittiğinde 270 veya üzeri olur sanırsam :)
inşallah yükselir canım rabbimin izniyle allah kucağına almak nasip etsin...bi anda o kadar yükseliyor mu süpermiş valla :) ayy inş canım ya lütfen dua edin bana :)
amin canım çok tşklerinşallah yükselir canım rabbimin izniyle allah kucağına almak nasip etsin...
Canim kafana hiiic takma benim de 3 gün geçmişti ogrenmistik 80 cikmistik. Doktor o değer hamilelik yeni olduğu için az çıkar hamile kaldığı süreyle alakali demişti çok şükür iki gün sonra iki katına çıktı. Şu anda Allah in izniyle 6.ayimizi doldurdukayy inşallah yükselir canım ya kafama takıldı şimdi düşük diye
allahım tamamına erdirsin canım.. benimde 6 gün falan geçti 135 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırırım artık inşallah bende hayırlısıyla senin zamanlarına gelebilirim canımCanim kafana hiiic takma benim de 3 gün geçmişti ogrenmistik 80 cikmistik. Doktor o değer hamilelik yeni olduğu için az çıkar hamile kaldığı süreyle alakali demişti çok şükür iki gün sonra iki katına çıktı. Şu anda Allah in izniyle 6.ayimizi doldurduk
Amin. Inşallah gelirsin canım merak etme. Icin ferah tut. Cuma günü yine akşam ver de tam 48 saat olsun.allahım tamamına erdirsin canım.. benimde 6 gün falan geçti 135 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırırım artık inşallah bende hayırlısıyla senin zamanlarına gelebilirim canım
öyle yapıcam canım yine sizleri haberdar ederim yardımlarınız için çok tşklerAmin. Inşallah gelirsin canım merak etme. Icin ferah tut. Cuma günü yine akşam ver de tam 48 saat olsun.
oooo beti teyzesi için daha bi nalamlı oldu benim minik desenekız mogiş senin minnoş bizim tanışma yıldönümümüzde doğuyomuş
5 ve üstü hamilelik olarak kabul ediliyor ama senin dediğim gibi bi 400 ün var ve bu gayet güzel bi değer... bu testi yaptığında bata kaç vardı ya da geçmiş miydiayy cok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah... değerimin kaçın üstünde çıkması lazım normal olabilmesi için
oooo yumlar çatlasın bebiş ya da bebişler gelsin o vakitsenin kontrol sonucunu merkla bekliyorum hemm bebisi hem kalp atisini duyarsin bence senin tospa sessiz sedasiz hizli ilerliyo mogisim :) ben bugun kontrole gittim soldaki yumum iyice buyums cm soylemedi bende sormayi unuttum calismalari aksatmayin digerleride ctlayabilir dedi bakalim gorcez adetim gelecekmis gibi kasiklarm agriyo bide gaz sancisi gibi.11de vuruldm aksam 11de iliski ertesi gun iliski dedi 3 gun yapicz cunku c.tesi aksami esim sehirdisinda olacak pazar yine devam ederiz gunasiri :)
Olamayasın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Bebiş gelsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh@ruya hayal canım sancım devam ediyo ama kırmızı henüz teşrif etmedi şurda cuma ya ne kaldı dimi amayarın 30. gün cuma 31. gün muhtemelen o gün olurum
hatun o gecikmeleri bende yaşadım mart ve nisanda 2-3 gün uzadı adetin başlaması haliyle yum dönemi de sarkıyor... umarım senin gecikmelerde bebişin ayak sesleridirCok takiyoruz aslında bütün sorun bu ama işte engel olamiyoruz kendimize.ama adet olursam ki olurum kesin önümüzdeki ay oluruna birakacagim artik.stresten gecikmeler basladi.21-24gun arasi adet olan ben 28-29-30lara ciktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?