2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

tamam canım bende öyle düşünmüştüm inşallah bu iki gün içinde yükselir güzelce
Yükselir merak etme ben test yaptirdim 6.52 cikti düşün yok gibi nerdeyse ben normal hayatıma devam ettim 4 gun sonra bi gittim 200 :) sen cuma günü gittiğinde 270 veya üzeri olur sanırsam :)

Cok takiyoruz aslında bütün sorun bu ama işte engel olamiyoruz kendimize.ama adet olursam ki olurum kesin önümüzdeki ay oluruna birakacagim artik.stresten gecikmeler basladi.21-24gun arasi adet olan ben 28-29-30lara ciktim.
normali 28 gün müş zaten canım 35 günü gecmediği sürece sorun yok merak edip kafana takma ...inşallah bu gecikmeler bebiştendir.

Yükselir merak etme ben test yaptirdim 6.52 cikti düşün yok gibi nerdeyse ben normal hayatıma devam ettim 4 gun sonra bi gittim 200 :) sen cuma günü gittiğinde 270 veya üzeri olur sanırsam :)
bi anda o kadar yükseliyor mu süpermiş valla :) ayy inş canım ya lütfen dua edin bana :)

ayy inşallah yükselir canım ya kafama takıldı şimdi düşük diye
Canim kafana hiiic takma benim de 3 gün geçmişti ogrenmistik 80 cikmistik. Doktor o değer hamilelik yeni olduğu için az çıkar hamile kaldığı süreyle alakali demişti çok şükür iki gün sonra iki katına çıktı. Şu anda Allah in izniyle 6.ayimizi doldurduk

allahım tamamına erdirsin canım.. benimde 6 gün falan geçti 135 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırırım artık inşallah bende hayırlısıyla senin zamanlarına gelebilirim canım

allahım tamamına erdirsin canım.. benimde 6 gün falan geçti 135 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırırım artık inşallah bende hayırlısıyla senin zamanlarına gelebilirim canım
Amin. Inşallah gelirsin canım merak etme. Icin ferah tut. Cuma günü yine akşam ver de tam 48 saat olsun.

kız mogiş senin minnoş bizim tanışma yıldönümümüzde doğuyomuş
oooo beti teyzesi için daha bi nalamlı oldu benim minik desene Senin yumlarda az bekleselermiş senin sıpa da o tarihe gelirmiş

ayy cok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah... değerimin kaçın üstünde çıkması lazım normal olabilmesi için
5 ve üstü hamilelik olarak kabul ediliyor ama senin dediğim gibi bi 400 ün var ve bu gayet güzel bi değer... bu testi yaptığında bata kaç vardı ya da geçmiş miydi

oooo yumlar çatlasın bebiş ya da bebişler gelsin o vakit hayırlı güzel haberlerini bekliyorum canım benim

Benimki fazla sessiz çaktırmıyor hiç büyüdüğünü cumayı bende merakla bekliyorum bakalım nasılmış içerdeki istilacı

Cok takiyoruz aslında bütün sorun bu ama işte engel olamiyoruz kendimize.ama adet olursam ki olurum kesin önümüzdeki ay oluruna birakacagim artik.stresten gecikmeler basladi.21-24gun arasi adet olan ben 28-29-30lara ciktim.
hatun o gecikmeleri bende yaşadım mart ve nisanda 2-3 gün uzadı adetin başlaması haliyle yum dönemi de sarkıyor... umarım senin gecikmelerde bebişin ayak sesleridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…