güzelmiş değerin balım 2 günde bir kan ver ve artışa bak kadın doğuma da istersen hemen git onun gözetiminde kan verirsin değerlerini de doktor değerlendirir...cok sağol canım değerim 135 çıktı sizce nasıl kızlar kadın doğumcuya ne zaman gitmem gerekiyo
Evet canim uc hafta arayla kaciyo :) senin son adet ne zamandi benim 19 mart , ayni zamanda hamile olduk ya önemli olan o cok mutluyim :)güzelmiş değerin balım 2 günde bir kan ver ve artışa bak kadın doğuma da istersen hemen git onun gözetiminde kan verirsin değerlerini de doktor değerlendirir...
Canimbana da doktor tam tersini soylemisti debletye yaptirmasaydin.ozel de yaptirsaydin diyeMogami canim bisey soracaktım spermiyogram yaptiracaktık devlete gittik eğitim arastirmaydi spermiyogram yapilmiyomus bu ayda kaldı maalesef esımi zor ikna etmiştim:-( siz devlette yaptirmıstınız sanırim hangi devlet hastanesiydi birde özelde yaptıranlar çokta doğru sonucu almadıklarıni okudum birkaç yorumda ne yapsam ki?
canım biz özel bi poliklinikte yaptırdık... başta bizde devlete gittik yapmıyorlarmış sonra ordan çıkıp hiç oyalanmadan bi tıp merkezine girdik 30 tl ye yaptırdık eşim zaten perhizini yapmıştı beklemedik...aynı günde sonucunu aldık ... sonucuna ben güveniyorum şahsen öyle olmasaydı ben hamile kalamazdım...özeldeki doktorumda bakmıştı hem sonuca gayet güzel demişti... bence sizde özelde halledin bu işi 5 dk lık iş eşinde fazla naz yapmasınMogami canim bisey soracaktım spermiyogram yaptiracaktık devlete gittik eğitim arastirmaydi spermiyogram yapilmiyomus bu ayda kaldı maalesef esımi zor ikna etmiştim:-( siz devlette yaptirmıstınız sanırim hangi devlet hastanesiydi birde özelde yaptıranlar çokta doğru sonucu almadıklarıni okudum birkaç yorumda ne yapsam ki?
canım biz özel bi poliklinikte yaptırdık... başta bizde devlete gittik yapmıyorlarmış sonra ordan çıkıp hiç oyalanmadan bi tıp merkezine girdik 30 tl ye yaptırdık eşim zaten perhizini yapmıştı beklemedik...aynı günde sonucunu aldık ... sonucuna ben güveniyorum şahsen öyle olmasaydı ben hamile kalamazdım...özeldeki doktorumda bakmıştı hem sonuca gayet güzel demişti... bence sizde özelde halledin bu işi 5 dk lık iş eşinde fazla naz yapmasın
Amin canım inşallahOlamayasın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Bebiş gelsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh
canım biz özel bi poliklinikte yaptırdık... başta bizde devlete gittik yapmıyorlarmış sonra ordan çıkıp hiç oyalanmadan bi tıp merkezine girdik 30 tl ye yaptırdık eşim zaten perhizini yapmıştı beklemedik...aynı günde sonucunu aldık ... sonucuna ben güveniyorum şahsen öyle olmasaydı ben hamile kalamazdım...özeldeki doktorumda bakmıştı hem sonuca gayet güzel demişti... bence sizde özelde halledin bu işi 5 dk lık iş eşinde fazla naz yapmasın
benim sat 10 nisandı balım ama benim periyot uzadı 31 güne çıkmıştı yum da 16. gün oldu yani 24 nisanda biraz gecikmeli gittik anlayacağın ama dediğin gibi aynı döneme denk geldik gebedaş olduk senle vallaaaa çok mutluyumEvet canim uc hafta arayla kaciyo :) senin son adet ne zamandi benim 19 mart , ayni zamanda hamile olduk ya önemli olan o cok mutluyim :)
canim benim esim ozelde verdi dogru sonucu aldik ama cok guvenmiyosaniz tup bebek merkezlerindede yaptirabilirsiniz..... Devlette vermek sikintiydi bizim icin lavaboda biri gelirmi edermi die kollamaktansa ozeli tercih ettikMogami canim bisey soracaktım spermiyogram yaptiracaktık devlete gittik eğitim arastirmaydi spermiyogram yapilmiyomus bu ayda kaldı maalesef esımi zor ikna etmiştim:-( siz devlette yaptirmıstınız sanırim hangi devlet hastanesiydi birde özelde yaptıranlar çokta doğru sonucu almadıklarıni okudum birkaç yorumda ne yapsam ki?
Canim bi iyiyim bi kotu valla idare ediyorum kramplar basladi uc gundur sirt agrilarim da cok yatarsam cok oluyor..Afroditim nasılsın. Nasıl gidiyor hamilelik. Yarin renkli ultrasona giricez. Çok heyecanliyim. Sen girdinmi renkli ultrasona
Canm ikigun arayla kan ver degerler iki katina cikmali.. Degerin Guzel ama korkma benm ilki 74 ikincisi 201 di ben kafadan hesap yaptim vajinal bakildi bana degerim 2000 lerdeydi.. Sen vajinal baktirmazsin sanirim o yuzden degerin 15 bini gecsin hesapla oyle git dra yoksa insan tedirgin oluyo erken gidipte bisi goremeyince..cok sağol canım değerim 135 çıktı sizce nasıl kızlar kadın doğumcuya ne zaman gitmem gerekiyo
Benm de 16 17. Gunde olmustu 3 4 nisan tam.20 gun var arada :) gebedas evet hayirlisiyla farklı paylasimlarda bulunuruz ben canm.sikildikca bebek arabasi bakiyorum deli miyim ne :))benim sat 10 nisandı balım ama benim periyot uzadı 31 güne çıkmıştı yum da 16. gün oldu yani 24 nisanda biraz gecikmeli gittik anlayacağın ama dediğin gibi aynı döneme denk geldik gebedaş olduk senle vallaaaa çok mutluyumbebiklerin fotolarını paylaşırız artık doğsunlarda
Nasilsin canim bulantilar nasilcanim benim esim ozelde verdi dogru sonucu aldik ama cok guvenmiyosaniz tup bebek merkezlerindede yaptirabilirsiniz..... Devlette vermek sikintiydi bizim icin lavaboda biri gelirmi edermi die kollamaktansa ozeli tercih ettik
tam gecti gibi diyom arada geliyo ama hafifledi canim cok sukur sen nasilsin ? Gectigimiz 2 3 ghafta daha beterdim simdi sukur daha iyiyim sen nasilsin canim ? Nasil gidiyo ?Nasilsin canim bulantilar nasil
tüp bebek merkezi değil canım şifa tıp merkezi miydi neydi böyle bi yere yaptırdık... eşin şuan farkında değil bence sen bi hamile ol bak nasıl baba oluyorum diye sevinecek o yüzden işi ona bırakma sen bastır ki o da yaptırsınÖzel klinik derken tüp bebek merkezi flan değil dimi canım? Eşimin aslında benim kadar bebek isteği yok ya da ben kafaya takmıyayım diye öyle davranıyor...ama bi sorunumuz varsa bi yerden başlamak lazim...
biz gittiğimiz merkezde öyle doktora görünmemiştik direkt sperm testi dedik laba yolladılar biziCanım birde bize yakin bi özel hastane var simdi baktımda üroloji bolumu yok acaba spermiyogram yapilmiyo mudur?
benim marka belli casual cadillac alıcam arkadaşımda ondan aldı çok güzel... betim sen ilk kan sonucunu ne zaman aldın yani bat geçmiş miydi? birde kan değerlerin kaçıncı günler nasıl çıkmıştı bi yazsnaBenm de 16 17. Gunde olmustu 3 4 nisan tam.20 gun var arada :) gebedas evet hayirlisiyla farklı paylasimlarda bulunuruz ben canm.sikildikca bebek arabasi bakiyorum deli miyim ne :))
canim son adetim 14 nisandi dongum 30 ve 31 lerde falan bu ay memlekete gitmistik fazla iliski olmadi donunce 4 ve 5 mayisda olmustu sanirim o gunlerde yumurtlama olmus ve uzerinden 15 gun gecmis buna gore baktim degerim ortalarda 2 gun sonra tekrar bakicam insallah guzel bi artis olurgüzelmiş değerin balım 2 günde bir kan ver ve artışa bak kadın doğuma da istersen hemen git onun gözetiminde kan verirsin değerlerini de doktor değerlendirir...
ben 1500 u gecsin oyle gideyim diyodum canim o sekilde karindan bakilsa kese falan gorulmez mi ayrica kalp atisi kacinci haftada duyuluyo ki benim su anda kac haftalik onu bile bilmiyorum :)Canim bi iyiyim bi kotu valla idare ediyorum kramplar basladi uc gundur sirt agrilarim da cok yatarsam cok oluyor..
Yarin ben de ayrintili ultrasona giricem cuma d lendi druma gidip sonuc gostericem bakalim bir ay oldu kuzumu gormeyeli bi de karnim birden byudu sende durumlar nedir :)
Canm ikigun arayla kan ver degerler iki katina cikmali.. Degerin Guzel ama korkma benm ilki 74 ikincisi 201 di ben kafadan hesap yaptim vajinal bakildi bana degerim 2000 lerdeydi.. Sen vajinal baktirmazsin sanirim o yuzden degerin 15 bini gecsin hesapla oyle git dra yoksa insan tedirgin oluyo erken gidipte bisi goremeyince..
Insallah canim yaaa.ahanda 29.güne girdim. Ve bugün benim dogum günüm. Hamis haberi alaydim da hediye olaydi nolurduuuuuuu :) :) :)hatun o gecikmeleri bende yaşadım mart ve nisanda 2-3 gün uzadı adetin başlaması haliyle yum dönemi de sarkıyor... umarım senin gecikmelerde bebişin ayak sesleridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?