2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Çok şükür iyiyiz canım. O sırta agrilari bendede var . Hacamat yaptırinca geçıyo agrilarim. Benimde karnım birden çikti ama dar giyince daha çok belli ediyo

Canim benim hikaye cok komik anlatayim :)
3 4 nisan yumurtlama oldu 12 nisan aksami yani 9.gun test yaptim ertesi gun kana gittim deger 9 cikti bat a 5 gun vardi, sonra gun asiri kan verdim 77 cikti sonra 170 cikti en son 400 e yakindi 23 nisan da, bat i 5 gun gecmisti iste :) sonra da vermedim zaten , senin degerin masallahi var kese cift görülebilir mi acep

Ohh çok şükür canım 1 tane olsun sonu bebiş olsun razıyız :) inşallah 2 hafta sonra güzel haber verirsin tatlım şimdi bol bol çalışmaca :)

İnşallah kaygılım yaaaa... hele bi cuma günü görelim minik sıpayı sonra bi de kalp atımı ardından planlamalar başlar sıkı sıkı... kilo durumu ne sende

Goruceksiniz insallah mogamim kendine cok dikkat et planlama yapama cokta degil insan bi sure sonra badem ceviz muz derken bikiyor :) ben hamile kaldigimda ilk zamanlar dr da kilom 73 cikiyordu tokken simdi 5 bitecek 74 lerde cikiyor :) mesela iki gun once sabah kilom 72.8 dun 73.4 :):) ideal durumdayim zaten alacak yerim yok dusukten sonra 7 8kilo almistim:)

Cnmmmm hayirlisi olsun gelsin bebisimiz :) iliski duzenin iyi ayni benim gibi ama sonradan geliseninde varmis devaminda da calisin insallah bir yumurtadan civcivimiz gelecek:)

günaydınn hatunlarrrrr :) nasılsınız bakalım.benim bulantılar dün gümbür gümbür geri geldi mide yanması ..ilk defa gece uykudan uyandırdı uyutmadı berbattı kısacası.. ama ne diyoruz olsun olsunn minik iyi olsunda varsın ben mahvolayım.bugün 14. haftamız bitiyor 15 e giriyoruz :)

ben 1500 u gecsin oyle gideyim diyodum canim o sekilde karindan bakilsa kese falan gorulmez mi ayrica kalp atisi kacinci haftada duyuluyo ki benim su anda kac haftalik onu bile bilmiyorum :)
Bes haftalik faladir canm vajinadan 1500 olunca gorunur karindan gorunmez onun icin 15000 i gecmesi gerekiyor benm kalp 6+2 de duyulmustu benim

Çok şükür iyiyiz canım. O sırta agrilari bendede var . Hacamat yaptırinca geçıyo agrilarim. Benimde karnım birden çikti ama dar giyince daha çok belli ediyo
Hacamat nedir ki canm.. Ben gittim ultrasona baya bakti kadin iyi dedi yarin da kendi druma gidicem sen ne yaptin

anladim canim vajinal ultrasonun bi zarari olmuyo mu peki ben zaten normaldede korkuyodum ondan :)
Biliyorum tatlim korktugunu ama inan acimiyo benm kalp atisi duyulana kadar ole bakti dr niye bole bakiliyo diye sordugumda da dis gebelik yada uzum gebelik olup olmadigni en erken bu sekilde ogreniuoruz hic bi zarari yok dedi v de bisi olmadi

Biliyorum tatlim korktugunu ama inan acimiyo benm kalp atisi duyulana kadar ole bakti dr niye bole bakiliyo diye sordugumda da dis gebelik yada uzum gebelik olup olmadigni en erken bu sekilde ogreniuoruz hic bi zarari yok dedi v de bisi olmadi
evet aslinda korkulacak bisey yok da ne bilim iste.. ben yarinda kanda baktirip bide onumuzdeki hafta baktirip haftaya cumartesiyede randevu almayi dusunuyorum cok gec olmaz demi canim.. bide folik asit icmeye baslasammi ben

Tünaydınlar olsun hatunlar.. topik başlığımızın son ayındayız.. Rabbim e şükür olsun ki başladığımız liste o kadar azaldı ki; 2 elin parmakları kadar kaldık neredeyse.. Rabbim geri kalanlarımızın da hamişlerimizin listesine girmeyi nasip etsin..
Mayıs ayından sonra yeni bir topikte buluşuyor muyuz? Ne olacak acep?

valla tebrikler kilo almadan devam ediyorsun umarım bende senin gibi olurum... muhtemelen sende en fazla 8 10 kilo alırsın son aylarda belki almazsın bile... Kaygılım yaaaa doğur da görelim şu sıpayı

valla tebrikler kilo almadan devam ediyorsun umarım bende senin gibi olurum... muhtemelen sende en fazla 8 10 kilo alırsın son aylarda belki almazsın bile... Kaygılım yaaaa doğur da görelim şu sıpayı
ayyy bi benmiyim sisen yaaa yemek yiyemedigim halde 53 ten 56 ya ciktim bide yesem nolcak daha 3 ay bile dolmadan :) mogisss seninde goguslerin tombullastimi cok ?

işte bende ondan sordum okuduğum birçok kişide değerler hep düşükten başalamış ama ben batı 2 gün geçtim değer 900 falandı... yarın anlarız canım tek mi çift mi?..... sende çok minikken öğrenmişsin annesi kıyamam ben ona

Cok saol ablacm bnde senin icin dua ediyorum hep aklma o güzel yüzün gelio ins rabbim sanada senin gbi güzel bi evlat verir tekrardan
Canim benim bugünde senin icin okuyorum rabbimiz kabul etsin inşallah dun okuya bildigim kadar okudum sonra bugunde devam ettirmeye karar verdim inşallah rabbimiz okunan dualarin bu guzel uc aylarin hurmetine sanada tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah

Böyle güzel dua edenlerimiz hiç eksik olmasın canlar.. ben de her dua edişimde, bebiş isteyen hatunlara dua ediyorum.. inşaAllah dua vaktine rast geliriz ve Rabbim dualarımızı kabul eder..

ayyy bi benmiyim sisen yaaa yemek yiyemedigim halde 53 ten 56 ya ciktim bide yesem nolcak daha 3 ay bile dolmadan :) mogisss seninde goguslerin tombullastimi cok ?
kıyamam kuzum yaaaa... ödemdir belki o yüzden böyle çıkıyordur kilon sıkma canını... benim göğüsler hala aynı ne şişti ne ağrıyo ne sızlıyo nasıl iş anlamadım

kuzum senin beta değerlerin neydi... bat gününde önceside ve sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…