Çok şükür iyiyiz canım. O sırta agrilari bendede var . Hacamat yaptırinca geçıyo agrilarim. Benimde karnım birden çikti ama dar giyince daha çok belli ediyoCanim bi iyiyim bi kotu valla idare ediyorum kramplar basladi uc gundur sirt agrilarim da cok yatarsam cok oluyor..
Yarin ben de ayrintili ultrasona giricem cuma d lendi druma gidip sonuc gostericem bakalim bir ay oldu kuzumu gormeyeli bi de karnim birden byudu sende durumlar nedir :)
Canm ikigun arayla kan ver degerler iki katina cikmali.. Degerin Guzel ama korkma benm ilki 74 ikincisi 201 di ben kafadan hesap yaptim vajinal bakildi bana degerim 2000 lerdeydi.. Sen vajinal baktirmazsin sanirim o yuzden degerin 15 bini gecsin hesapla oyle git dra yoksa insan tedirgin oluyo erken gidipte bisi goremeyince..
Canim benim hikaye cok komik anlatayim :)benim marka belli casual cadillac alıcam arkadaşımda ondan aldı çok güzel... betim sen ilk kan sonucunu ne zaman aldın yani bat geçmiş miydi? birde kan değerlerin kaçıncı günler nasıl çıkmıştı bi yazsna
Ohh çok şükür canım 1 tane olsun sonu bebiş olsun razıyız :) inşallah 2 hafta sonra güzel haber verirsin tatlım şimdi bol bol çalışmaca :)Insallah ablam hpimiz hyirli haber verelim cokcokcok sevinelim :)
O yumos bgn dahada buyumus ve ignemi oldum dr calismalari birakmayin digetleide catlayabilupir dedi bakalim bitanesi catlayip tutsun da baska bisi istemiyorm :)
senin kontrol sonucunu merkla bekliyorum hemm bebisi hem kalp atisini duyarsin bence senin tospa sessiz sedasiz hizli ilerliyo mogisim :) ben bugun kontrole gittim soldaki yumum iyice buyums cm soylemedi bende sormayi unuttum calismalari aksatmayin digerleride ctlayabilir dedi bakalim gorcez adetim gelecekmis gibi kasiklarm agriyo bide gaz sancisi gibi.11de vuruldm aksam 11de iliski ertesi gun iliski dedi 3 gun yapicz cunku c.tesi aksami esim sehirdisinda olacak pazar yine devam ederiz gunasiri :)
Canim benim inşallah da hamissindir inşallahInsallah canim yaaa.ahanda 29.güne girdim. Ve bugün benim dogum günüm. Hamis haberi alaydim da hediye olaydi nolurduuuuuuu :) :) :)
İnşallah kaygılım yaaaa... hele bi cuma günü görelim minik sıpayı sonra bi de kalp atımı ardından planlamalar başlar sıkı sıkı... kilo durumu ne sende
Insallah ablam hpimiz hyirli haber verelim cokcokcok sevinelim :)
O yumos bgn dahada buyumus ve ignemi oldum dr calismalari birakmayin digetleide catlayabilupir dedi bakalim bitanesi catlayip tutsun da baska bisi istemiyorm :)
senin kontrol sonucunu merkla bekliyorum hemm bebisi hem kalp atisini duyarsin bence senin tospa sessiz sedasiz hizli ilerliyo mogisim :) ben bugun kontrole gittim soldaki yumum iyice buyums cm soylemedi bende sormayi unuttum calismalari aksatmayin digerleride ctlayabilir dedi bakalim gorcez adetim gelecekmis gibi kasiklarm agriyo bide gaz sancisi gibi.11de vuruldm aksam 11de iliski ertesi gun iliski dedi 3 gun yapicz cunku c.tesi aksami esim sehirdisinda olacak pazar yine devam ederiz gunasiri :)
Bes haftalik faladir canm vajinadan 1500 olunca gorunur karindan gorunmez onun icin 15000 i gecmesi gerekiyor benm kalp 6+2 de duyulmustu benimben 1500 u gecsin oyle gideyim diyodum canim o sekilde karindan bakilsa kese falan gorulmez mi ayrica kalp atisi kacinci haftada duyuluyo ki benim su anda kac haftalik onu bile bilmiyorum :)
Hacamat nedir ki canm.. Ben gittim ultrasona baya bakti kadin iyi dedi yarin da kendi druma gidicem sen ne yaptinÇok şükür iyiyiz canım. O sırta agrilari bendede var . Hacamat yaptırinca geçıyo agrilarim. Benimde karnım birden çikti ama dar giyince daha çok belli ediyo
anladim canim vajinal ultrasonun bi zarari olmuyo mu peki ben zaten normaldede korkuyodum ondan :)Bes haftalik faladir canm vajinadan 1500 olunca gorunur karindan gorunmez onun icin 15000 i gecmesi gerekiyor benm kalp 6+2 de duyulmustu benim
Biliyorum tatlim korktugunu ama inan acimiyo benm kalp atisi duyulana kadar ole bakti dr niye bole bakiliyo diye sordugumda da dis gebelik yada uzum gebelik olup olmadigni en erken bu sekilde ogreniuoruz hic bi zarari yok dedi v de bisi olmadianladim canim vajinal ultrasonun bi zarari olmuyo mu peki ben zaten normaldede korkuyodum ondan :)
evet aslinda korkulacak bisey yok da ne bilim iste.. ben yarinda kanda baktirip bide onumuzdeki hafta baktirip haftaya cumartesiyede randevu almayi dusunuyorum cok gec olmaz demi canim.. bide folik asit icmeye baslasammi benBiliyorum tatlim korktugunu ama inan acimiyo benm kalp atisi duyulana kadar ole bakti dr niye bole bakiliyo diye sordugumda da dis gebelik yada uzum gebelik olup olmadigni en erken bu sekilde ogreniuoruz hic bi zarari yok dedi v de bisi olmadi
valla tebrikler kilo almadan devam ediyorsun umarım bende senin gibi olurum... muhtemelen sende en fazla 8 10 kilo alırsın son aylarda belki almazsın bile... Kaygılım yaaaa doğur da görelim şu sıpayıGoruceksiniz insallah mogamim kendine cok dikkat et planlama yapama cokta degil insan bi sure sonra badem ceviz muz derken bikiyor :) ben hamile kaldigimda ilk zamanlar dr da kilom 73 cikiyordu tokken simdi 5 bitecek 74 lerde cikiyor :) mesela iki gun once sabah kilom 72.8 dun 73.4 :):) ideal durumdayim zaten alacak yerim yok dusukten sonra 7 8kilo almistim:)
ayyy bi benmiyim sisen yaaa yemek yiyemedigim halde 53 ten 56 ya ciktim bide yesem nolcak daha 3 ay bile dolmadan :) mogisss seninde goguslerin tombullastimi cok ?valla tebrikler kilo almadan devam ediyorsun umarım bende senin gibi olurum... muhtemelen sende en fazla 8 10 kilo alırsın son aylarda belki almazsın bile... Kaygılım yaaaa doğur da görelim şu sıpayı
işte bende ondan sordum okuduğum birçok kişide değerler hep düşükten başalamış ama ben batı 2 gün geçtim değer 900 falandı... yarın anlarız canım tek mi çift mi?..... sende çok minikken öğrenmişsin annesi kıyamam ben onaCanim benim hikaye cok komik anlatayim :)
3 4 nisan yumurtlama oldu 12 nisan aksami yani 9.gun test yaptim ertesi gun kana gittim deger 9 cikti bat a 5 gun vardi, sonra gun asiri kan verdim 77 cikti sonra 170 cikti en son 400 e yakindi 23 nisan da, bat i 5 gun gecmisti iste :) sonra da vermedim zaten , senin degerin masallahi var kese cift görülebilir mi acep
Canim benim bugünde senin icin okuyorum rabbimiz kabul etsin inşallah dun okuya bildigim kadar okudum sonra bugunde devam ettirmeye karar verdim inşallah rabbimiz okunan dualarin bu guzel uc aylarin hurmetine sanada tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahCok saol ablacm bnde senin icin dua ediyorum hep aklma o güzel yüzün gelio ins rabbim sanada senin gbi güzel bi evlat verir tekrardan
Böyle güzel dua edenlerimiz hiç eksik olmasın canlar.. ben de her dua edişimde, bebiş isteyen hatunlara dua ediyorum.. inşaAllah dua vaktine rast geliriz ve Rabbim dualarımızı kabul eder..Canim benim bugünde senin icin okuyorum rabbimiz kabul etsin inşallah dun okuya bildigim kadar okudum sonra bugunde devam ettirmeye karar verdim inşallah rabbimiz okunan dualarin bu guzel uc aylarin hurmetine sanada tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
kıyamam kuzum yaaaa... ödemdir belki o yüzden böyle çıkıyordur kilon sıkma canını... benim göğüsler hala aynı ne şişti ne ağrıyo ne sızlıyo nasıl iş anlamadımayyy bi benmiyim sisen yaaa yemek yiyemedigim halde 53 ten 56 ya ciktim bide yesem nolcak daha 3 ay bile dolmadan :) mogisss seninde goguslerin tombullastimi cok ?
kuzum senin beta değerlerin neydi... bat gününde önceside ve sonrasındaayyy bi benmiyim sisen yaaa yemek yiyemedigim halde 53 ten 56 ya ciktim bide yesem nolcak daha 3 ay bile dolmadan :) mogisss seninde goguslerin tombullastimi cok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?