çok doğru bi noktaya parmak bastın kuzum ben bi bakayım açılmış mı yenisiTünaydınlar olsun hatunlar.. topik başlığımızın son ayındayız.. Rabbim e şükür olsun ki başladığımız liste o kadar azaldı ki; 2 elin parmakları kadar kaldık neredeyse..Rabbim geri kalanlarımızın da hamişlerimizin listesine girmeyi nasip etsin..
Mayıs ayından sonra yeni bir topikte buluşuyor muyuz? Ne olacak acep?
Mogişim bence aradabir kıçını kaşımalısın.. Aman diyorumkıyamam kuzum yaaaa... ödemdir belki o yüzden böyle çıkıyordur kilon sıkma canını... benim göğüsler hala aynı ne şişti ne ağrıyo ne sızlıyo nasıl iş anlamadım
İnşallah canim benim inşallah tüm isteyenlere nasip etsin rabbimiz senin icinde dua edecegim ogun mj atarim bereber okuruz allahim kabul etsin hergun bir kişi için okuyorum ama tum isteyenlere bagisliyorum rabbimiz inşallah kabul edecek ogunleri inşallah gorecegizBöyle güzel dua edenlerimiz hiç eksik olmasın canlar.. ben de her dua edişimde, bebiş isteyen hatunlara dua ediyorum.. inşaAllah dua vaktine rast geliriz ve Rabbim dualarımızı kabul eder..
maysum kıyamam yaaa ne garip bi durum bu bi bitiyo sonra tekrar başlıyo... umarım be dafa kısa bi ziyaret olur... birde seni de yakalamışken sorayım beta değerlerin bat günü öncesi ve sonrasında nasıldıgünaydınn hatunlarrrrr :) nasılsınız bakalım.benim bulantılar dün gümbür gümbür geri geldi mide yanması ..ilk defa gece uykudan uyandırdı uyutmadı berbattı kısacası.. ama ne diyoruz olsun olsunn minik iyi olsunda varsın ben mahvolayım.bugün 14. haftamız bitiyor 15 e giriyoruz :)
Mogişim bence aradabir kıçını kaşımalısın.. Aman diyorum
İnşaAllah yawrum.. Allah razı olsun.. İyi yüreğin hep iyilik görsün..İnşallah canim benim inşallah tüm isteyenlere nasip etsin rabbimiz senin icinde dua edecegim ogun mj atarim bereber okuruz allahim kabul etsin hergun bir kişi için okuyorum ama tum isteyenlere bagisliyorum rabbimiz inşallah kabul edecek ogunleri inşallah gorecegiz
Benim annem gibi 4 gebeliğinin 9 ayının her günü serum, mide bulantıları, ayılıp bayılmalar geçiren hatunlara da Rabbim yardım etsin.. Çok zor olsa gerek..dur hemen kaşıyorum
ooooo inşallah annene çekmezsin bacım.... kadına eziyet etmişsiniz kızBenim annem gibi 4 gebeliğinin 9 ayının her günü serum, mide bulantıları, ayılıp bayılmalar geçiren hatunlara da Rabbim yardım etsin.. Çok zor olsa gerek..ama insan bebeği için katlanıyor demekki.. :)
ooooo inşallah annene çekmezsin bacım.... kadına eziyet etmişsiniz kızUmarım rahat hamilelikler yaşarız...
32 96 333 1506.ilk 3 ü ikişer gün arayla sonuncusunu 3 gün arayla yaptırmıştım.ben tabi 1506 yı görene kadar inanmadım kimyasaldan korktuğum için.ilk deger bat a 4 gün kalaydımaysum kıyamam yaaa ne garip bi durum bu bi bitiyo sonra tekrar başlıyo... umarım be dafa kısa bi ziyaret olur... birde seni de yakalamışken sorayım beta değerlerin bat günü öncesi ve sonrasında nasıldı
aaa evet evet ne olsunnn :)KIZLARR YENİ KONU BAŞLIĞIMIZ NE OLSUN
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
canımbiz bu mide yanmasını ne edecezzzzzzzMogami noldu mogiş neden beta hcgleri soruyosun? Deüerlerin nasıl? Benim ilki 458 2. 1191 di. Kpss çalışmaları nasıl gidiyor?
Canim artık tek başlık olsa degistirmeden sen bilirsin yinede fikir olarak ay iyiki varsin canim benimKIZLARR YENİ KONU BAŞLIĞIMIZ NE OLSUN
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
merci balım seninde yüksekmiş battan 3 gün sonraki değer... bende okuyorum hep düşük değerler var millette acep benimki iki tane mi diye düşünmüştüm...32 96 333 1506.ilk 3 ü ikişer gün arayla sonuncusunu 3 gün arayla yaptırmıştım.ben tabi 1506 yı görene kadar inanmadım kimyasaldan korktuğum için.ilk deger bat a 4 gün kalaydı
canım dersler iyi ama çok zorluyor pislüklerMogami noldu mogiş neden beta hcgleri soruyosun? Deüerlerin nasıl? Benim ilki 458 2. 1191 di. Kpss çalışmaları nasıl gidiyor?
Seni yiriiiiim ben sende iyi ki varsın topiğimizin meleği.... Bende değiştirmek istemiyorum ama ne olsun bilemiyorumCanim artık tek başlık olsa degistirmeden sen bilirsin yinede fikir olarak ay iyiki varsin canim benim
o zaman napıyoruz akışına bırakıyoruzEvet öyle bir ihtimal var canım.. Bakalım acaba ablama mı yoksa bana mı denk düşecek göreceğiz ; eğer Rabbim nasip ederse.. İnşaAllah.. Bazen düşünmek bile beni yoruyor.. hayırlısı diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?