2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

çok doğru bi noktaya parmak bastın kuzum ben bi bakayım açılmış mı yenisi

Böyle güzel dua edenlerimiz hiç eksik olmasın canlar.. ben de her dua edişimde, bebiş isteyen hatunlara dua ediyorum.. inşaAllah dua vaktine rast geliriz ve Rabbim dualarımızı kabul eder..
İnşallah canim benim inşallah tüm isteyenlere nasip etsin rabbimiz senin icinde dua edecegim ogun mj atarim bereber okuruz allahim kabul etsin hergun bir kişi için okuyorum ama tum isteyenlere bagisliyorum rabbimiz inşallah kabul edecek ogunleri inşallah gorecegiz

maysum kıyamam yaaa ne garip bi durum bu bi bitiyo sonra tekrar başlıyo... umarım be dafa kısa bi ziyaret olur... birde seni de yakalamışken sorayım beta değerlerin bat günü öncesi ve sonrasında nasıldı

İnşaAllah yawrum.. Allah razı olsun.. İyi yüreğin hep iyilik görsün..

dur hemen kaşıyorum
Benim annem gibi 4 gebeliğinin 9 ayının her günü serum, mide bulantıları, ayılıp bayılmalar geçiren hatunlara da Rabbim yardım etsin.. Çok zor olsa gerek.. ama insan bebeği için katlanıyor demekki.. :)

Benim annem gibi 4 gebeliğinin 9 ayının her günü serum, mide bulantıları, ayılıp bayılmalar geçiren hatunlara da Rabbim yardım etsin.. Çok zor olsa gerek.. ama insan bebeği için katlanıyor demekki.. :)
ooooo inşallah annene çekmezsin bacım.... kadına eziyet etmişsiniz kız Umarım rahat hamilelikler yaşarız...

ooooo inşallah annene çekmezsin bacım.... kadına eziyet etmişsiniz kız Umarım rahat hamilelikler yaşarız...
Evet öyle bir ihtimal var canım.. Bakalım acaba ablama mı yoksa bana mı denk düşecek göreceğiz ; eğer Rabbim nasip ederse.. İnşaAllah.. Bazen düşünmek bile beni yoruyor.. hayırlısı diyelim :)

maysum kıyamam yaaa ne garip bi durum bu bi bitiyo sonra tekrar başlıyo... umarım be dafa kısa bi ziyaret olur... birde seni de yakalamışken sorayım beta değerlerin bat günü öncesi ve sonrasında nasıldı
32 96 333 1506.ilk 3 ü ikişer gün arayla sonuncusunu 3 gün arayla yaptırmıştım.ben tabi 1506 yı görene kadar inanmadım kimyasaldan korktuğum için.ilk deger bat a 4 gün kalaydı

Mogami noldu mogiş neden beta hcgleri soruyosun? Deüerlerin nasıl? Benim ilki 458 2. 1191 di. Kpss çalışmaları nasıl gidiyor?

32 96 333 1506.ilk 3 ü ikişer gün arayla sonuncusunu 3 gün arayla yaptırmıştım.ben tabi 1506 yı görene kadar inanmadım kimyasaldan korktuğum için.ilk deger bat a 4 gün kalaydı
merci balım seninde yüksekmiş battan 3 gün sonraki değer... bende okuyorum hep düşük değerler var millette acep benimki iki tane mi diye düşünmüştüm...

Mogami noldu mogiş neden beta hcgleri soruyosun? Deüerlerin nasıl? Benim ilki 458 2. 1191 di. Kpss çalışmaları nasıl gidiyor?
canım dersler iyi ama çok zorluyor pislükler kpss şu sıra unutuldu... formasyonu çok kasıyorlar üstüne aöf üstüne de bebiş...uğraş dur mogişin işi ne

beta sormamın sebebi şu, okuduklarıma dayanarak kendi değerlerim yüksek geldi acaba iki tane mi diye düşündüm o yüzden sizlerinki ile karşılaştırmak istedim canım...

Evet öyle bir ihtimal var canım.. Bakalım acaba ablama mı yoksa bana mı denk düşecek göreceğiz ; eğer Rabbim nasip ederse.. İnşaAllah.. Bazen düşünmek bile beni yoruyor.. hayırlısı diyelim :)
o zaman napıyoruz akışına bırakıyoruz

Ne güzel çoğu arkadaş hamiş kalabilmiş. Uzun zamandan beri takip edemedim. Bu ay umutluyum. İnşallah olumlu sonuçlarla gelirim bende.
Sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım. Aslında ağrıma değilde zonklama. batma gibiydi. Bir kaç defa oldu. Sonra ahanda bu bir işaret diye uyku tutmadı beni. Çok heycanlıyım. İçim içime sığmıyor yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…