2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım benim inşallaaaaaahh bebiş geliyordur... hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum

Aslında değiştirmemek mantıklı.. Sonradan tekrar birleşmek zor oluyor :)
Lafı ortaya ben attım ama, senin dediğin daha mantıklı geldi bana
Rabbimizin mucizesi melekerimuz için isim bulalim ozaman siz ne derseniz ben raziyim yeterki rabbimiz ol desin önce karnimiza sonra kucagimiza nasi olsun

İnşallah hamissindir canim benim bat nezaman rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah inşallah guzel haberler verelim benim de bata bir hafta var sabirsizlikla bekliyorum icimdeb pozitiflik inşallah yanilmayalim :)

canımbiz bu mide yanmasını ne edecezzzzzzz
Meraba benim de o haftalarda oluyordu çok aç kalma biliyorum yemek zor oluyor. Bir de yatarken çift yastıkla yat ben öyle rahat ediyordum. Evin içinde dolasiyordum bol bol nefes alıp veriyordum gaz çıkınca da iyi oluyordu

evet aslinda korkulacak bisey yok da ne bilim iste.. ben yarinda kanda baktirip bide onumuzdeki hafta baktirip haftaya cumartesiyede randevu almayi dusunuyorum cok gec olmaz demi canim.. bide folik asit icmeye baslasammi ben
Basla basla tabi bu aylada cok onemli.. Gec olmaz canm bnce ideal
KIZLARR YENİ KONU BAŞLIĞIMIZ NE OLSUN

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Bi daha degistirmek zorunda kalmyalim yeter :)

kıyamam kuzum yaaaa... ödemdir belki o yüzden böyle çıkıyordur kilon sıkma canını... benim göğüsler hala aynı ne şişti ne ağrıyo ne sızlıyo nasıl iş anlamadım
Cidden benim normalde kucuktu hamile kaldigim anda sistiler kocaman karnimsa 4 5 aylik gibi :) sindirim yok bende aman bebis iyi olsunda kilolar verilir :) sen cuma dr gitcen dimi ayy kesecikle kalpcigi gorursun insallah ama dikkat et hamile gibi degilim diye koyverme sakin kendini tamam mi

Canim benim adetime 6 gun kala 2.7 cikti 4 gun kala 29.9 cikti bata 1 gun kala 78.9 cikmisti sonra bir daha yaptirmadim canim rutin tahlillerini yaptirmayi sakin unutma hemogram felan hepsini yaptir tatlim
kuzum senin beta değerlerin neydi... bat gününde önceside ve sonrasında

Seni yiriiiiim ben sende iyi ki varsın topiğimizin meleği.... Bende değiştirmek istemiyorum ama ne olsun bilemiyorum
Mogisim bak benim ilk gebeligim kaybettiklerim ikizdi tek yumurta ikiziydi benim degerlerim normal artiyodu tek gibi ama ikizdi bu mesela artislari ayni sayilir ve tek :) Allahim insallah gonlunden nasil geciyosa onu versin bitanem

adet olmuş bulunmaktayım ama öle çok üzülmedim ...bugün bi olaydan ders cıkardım o yüzden fazla üzmedi bu adet olma meselesi .....gecen gün battaniyemi yıkayacaktım benim makine 7 kg battaniye büyük olduğu için komşumun makinesi büyük ona koymuştum gecen yıl bu yılda koyacaktım bi türlü içine girmedi makinenin biraz büyük olduğu için gecen yılda yıkarken biraz zorlandığını söylemişti makinesinin komşu. gecen yıl içine girebilen battaniye bu yıl olmadı girmedi bende yıkayamadım haliyle ....bugün komşum kendi makine acmış makine bozulmuş ....ayyy öle bi sorundan kurtulmuşumki ya battaniye içine girmiş olsaydı da bozulsaydı napardım makineyi yaptırsaaydım bile battaniye koyduk ondan bozuldu lafını unutturamazdım ....rabbim o kadar büyük ki o herşeyin en güzelini en hayırlısını bilir o yüzden vermediyse bize bir evlat vardır bunda bir hayır belkide bizim göremediğimiz o kadar şey varki...hep öle dua ediyorum zaten rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diyorum.....battaniye den ders çıkaran arsinli

HAMİŞLER

Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

Ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme.................>
Ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
Mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Sabsel............................>31 Mayıs..............>10.Deneme
Pesettim342...................>4 haziran............>32.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Countryrose -----> Erkek
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

ya bide bişi sorim şu sperm hareketleri artsın diye eşimin kullandığı ilaç varya 25 ocaktan beri kullanıyo bi tık ilerleme yok ayda 270 lira çöpe gidiyo resmen bıraksak mı acaba zaten doktora gitmeme kararı aldım ama işe yaramayan şu proxeed plus tanda kurtulsak mı

Hayirlisi olsun ne denir ki canim.bende oldum olacagim her an bekliyorum.olsamda kurtulsam şu bekleyisten diyorum. Olsan bir dert olmasan bir dert.Allah büyük be canım.

bu ay klomen kullandım ama çatlama iğnesi yapmadı ya doktor adet olduğuma göre kist olma ihtimali yok dimi

Hacamat nedir ki canm.. Ben gittim ultrasona baya bakti kadin iyi dedi yarin da kendi druma gidicem sen ne yaptin
Çok şükür bizim ultrasonda iyi çıktı. Hacamat vücuttan kan aldırmak demek. Agri olan yere hemşire arkadaşım kupayla hacamat yapiyor. Anında iyileşiyorum bi-iznillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…