Aynen öyle Mogami.. Akış elbet bizi bir tarafa sürükleyeceko zaman napıyoruz akışına bırakıyoruz
Aslında değiştirmemek mantıklı.. Sonradan tekrar birleşmek zor oluyor :)Canim artık tek başlık olsa degistirmeden sen bilirsin yinede fikir olarak ay iyiki varsin canim benim
canım benim inşallaaaaaahh bebiş geliyordur... hayırlı haberlerini bekliyorum kuzumNe güzel çoğu arkadaş hamiş kalabilmiş. Uzun zamandan beri takip edemedim. Bu ay umutluyum. İnşallah olumlu sonuçlarla gelirim bende.
Sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım. Aslında ağrıma değilde zonklama. batma gibiydi. Bir kaç defa oldu. Sonra ahanda bu bir işaret diye uyku tutmadı beni. Çok heycanlıyım. İçim içime sığmıyor yahu :)
canım benim inşallaaaaaahh bebiş geliyordur... hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum
Rabbimizin mucizesi melekerimuz için isim bulalim ozaman siz ne derseniz ben raziyim yeterki rabbimiz ol desin önce karnimiza sonra kucagimiza nasi olsunAslında değiştirmemek mantıklı.. Sonradan tekrar birleşmek zor oluyor :)
Lafı ortaya ben attım ama, senin dediğin daha mantıklı geldi bana
Allah razı olsun ablacmCanim benim bugünde senin icin okuyorum rabbimiz kabul etsin inşallah dun okuya bildigim kadar okudum sonra bugunde devam ettirmeye karar verdim inşallah rabbimiz okunan dualarin bu guzel uc aylarin hurmetine sanada tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
İnşallah hamissindir canim benim bat nezaman rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah inşallah guzel haberler verelim benim de bata bir hafta var sabirsizlikla bekliyorum icimdeb pozitiflik inşallah yanilmayalim :)Ne güzel çoğu arkadaş hamiş kalabilmiş. Uzun zamandan beri takip edemedim. Bu ay umutluyum. İnşallah olumlu sonuçlarla gelirim bende.
Sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım. Aslında ağrıma değilde zonklama. batma gibiydi. Bir kaç defa oldu. Sonra ahanda bu bir işaret diye uyku tutmadı beni. Çok heycanlıyım. İçim içime sığmıyor yahu :)
Meraba benim de o haftalarda oluyordu çok aç kalma biliyorum yemek zor oluyor. Bir de yatarken çift yastıkla yat ben öyle rahat ediyordum. Evin içinde dolasiyordum bol bol nefes alıp veriyordum gaz çıkınca da iyi oluyorducanımbiz bu mide yanmasını ne edecezzzzzzz
Basla basla tabi bu aylada cok onemli.. Gec olmaz canm bnce idealevet aslinda korkulacak bisey yok da ne bilim iste.. ben yarinda kanda baktirip bide onumuzdeki hafta baktirip haftaya cumartesiyede randevu almayi dusunuyorum cok gec olmaz demi canim.. bide folik asit icmeye baslasammi ben
Bi daha degistirmek zorunda kalmyalim yeter :)KIZLARR YENİ KONU BAŞLIĞIMIZ NE OLSUN
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Cidden benim normalde kucuktu hamile kaldigim anda sistiler kocaman karnimsa 4 5 aylik gibi :) sindirim yok bende aman bebis iyi olsunda kilolar verilir :) sen cuma dr gitcen dimi ayy kesecikle kalpcigi gorursun insallah ama dikkat et hamile gibi degilim diye koyverme sakin kendini tamam mikıyamam kuzum yaaaa... ödemdir belki o yüzden böyle çıkıyordur kilon sıkma canını... benim göğüsler hala aynı ne şişti ne ağrıyo ne sızlıyo nasıl iş anlamadım
kuzum senin beta değerlerin neydi... bat gününde önceside ve sonrasında
Mogisim bak benim ilk gebeligim kaybettiklerim ikizdi tek yumurta ikiziydi benim degerlerim normal artiyodu tek gibi ama ikizdi bu mesela artislari ayni sayilir ve tek :) Allahim insallah gonlunden nasil geciyosa onu versin bitanemSeni yiriiiiim ben sende iyi ki varsın topiğimizin meleği.... Bende değiştirmek istemiyorum ama ne olsun bilemiyorum
Hayirlisi olsun ne denir ki canim.bende oldum olacagim her an bekliyorum.olsamda kurtulsam şu bekleyisten diyorum. Olsan bir dert olmasan bir dert.Allah büyük be canım.adet olmuş bulunmaktayım ama öle çok üzülmedim ...bugün bi olaydan ders cıkardım o yüzden fazla üzmedi bu adet olma meselesi .....gecen gün battaniyemi yıkayacaktım benim makine 7 kg battaniye büyük olduğu için komşumun makinesi büyük ona koymuştum gecen yıl bu yılda koyacaktım bi türlü içine girmedi makinenin biraz büyük olduğu için gecen yılda yıkarken biraz zorlandığını söylemişti makinesinin komşu. gecen yıl içine girebilen battaniye bu yıl olmadı girmedi bende yıkayamadım haliyle ....bugün komşum kendi makine acmış makine bozulmuş ....ayyy öle bi sorundan kurtulmuşumki ya battaniye içine girmiş olsaydı da bozulsaydı napardım makineyi yaptırsaaydım bile battaniye koyduk ondan bozuldu lafını unutturamazdım ....rabbim o kadar büyük ki o herşeyin en güzelini en hayırlısını bilir o yüzden vermediyse bize bir evlat vardır bunda bir hayır belkide bizim göremediğimiz o kadar şey varki...hep öle dua ediyorum zaten rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diyorum.....battaniye den ders çıkaran arsinli
Çok şükür bizim ultrasonda iyi çıktı. Hacamat vücuttan kan aldırmak demek. Agri olan yere hemşire arkadaşım kupayla hacamat yapiyor. Anında iyileşiyorum bi-iznillahHacamat nedir ki canm.. Ben gittim ultrasona baya bakti kadin iyi dedi yarin da kendi druma gidicem sen ne yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?