2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Meraba canım. Benim esimde kullandı o ilaçtan. Ama onun oncesinde Varikosel ameliyatı oldu ondan sonra kullanmaya başladı. Bende ibrahim saracoglunjn sitesinden soğuk pres keçi boynuz pekmezi getirttim. ikisini birlikte kullandı. Zaten o ay hamile kaldım ilk hamileleikti ama dusukle sonuçlandı. Sonra tekrar kullanmaya başladık pekmezle birlikte tabi. 1 ya da 2 ay sonra yine hamilelik oldu ama kimyasaldi. En son kullanisimizda da sadece ilacı kullanalım bakalım etkisi oluyor mu dedik. Doktor 3 ay duzenli kullanacaksin demisti. Düzenli olarak kullandı eşim. Elhamdulillah bu defa bebeğimiz tekrar geldi ve bizi bırakmadı. Çok şükür 6. Ayimizi doldurduK. Bizim tam 4 yıl sonra oldu. Rabbim inşallah size de nasip edecektir. Umudunu hiç yitirme.

Tabi bu arada bende kimyasaldan sonra çikolata kisti olduğunu öğrendim sonra olmuş olabilir dedi doktor. Bu kist hamile kalmayi zorlaştırıyor diye okudum ama doktor bana seninkiler hamile kalmadı etkileyecek kadar büyük değil dedi. Bende kistleri hiç düşünmedim bu kistlerin gitmesi için bitkisel kürleri yaptım kendime önce biri gitti sonraki gitmedi ama çok şükür bebeğimiz geldi. Aslında yazacak çok şey oLuxor da her zaman bunları yazmak istemiyorum artık eskiyi dusunmeyeyim diye. Bazen de böyle yazmam gerektiğini düşünüyorum. Ben bu arada 70001 tane lem yelid çektim bu tesbihi bitirdigim ay oldu bebeğimiz. Enbiya süresinin 89. Ayeti Hz. Zekeriyyanin duası var onu da okudum her namazimdan sonra öyle dua ettim Tabi hersey birşeye vesile. Uzun oldu biraz ama bizim de kolay olmadı Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Sizlere de en hayırlı ve en yakın zamanda nasip etsin

canım bize varikosel demedi doktor o yüzden ameliyat da demedi haliyle sadece hareketlerde biraz problem var dedi proxeed plus verdi 4 aydır gidip geliyorum yanına iyiye gidiyo iyiye olacak olacak diyo nedense olmuyo ne rahat adam yaw bu doktor.....allahım sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin......bende okuyorum dualar ama zamanı değil heralde hayırlısı değilmiş demekki demekten başka bişi yapamıyoruz......

Inşallah olur canım. Bizim de hareketlilikre prblem vardı. Çok şükür Rabbime bu günleri de gördük.

Ohh çok şükür canım 1 tane olsun sonu bebiş olsun razıyız :) inşallah 2 hafta sonra güzel haber verirsin tatlım şimdi bol bol çalışmaca :)

Cnmmmm hayirlisi olsun gelsin bebisimiz :) iliski duzenin iyi ayni benim gibi ama sonradan geliseninde varmis devaminda da calisin insallah bir yumurtadan civcivimiz gelecek:)
tesekkur ederim kizlar insallah bu ay guzel olur benim icin:) mogami yrnkacta gidiceksin dr a

Mogisim bak benim ilk gebeligim kaybettiklerim ikizdi tek yumurta ikiziydi benim degerlerim normal artiyodu tek gibi ama ikizdi bu mesela artislari ayni sayilir ve tek :) Allahim insallah gonlunden nasil geciyosa onu versin bitanem
anladım kuzum Rabbim nasıl uygun gördüyse artık... yarın anlayacağım

Baktim canim arabaya guzel gorunuyo yakisir minnos a ben de mima diye bi marka var ona taktım kafayi tuzlu biraz ama olsun bundan sonra bebis e caliscam valla kredi kartlari hafifletiyorum son aylarda patlatcam diye :)

dikkat etmeye çalışıyorum canım...evet yarın sabah kontrolüm... kalbi duyamayız sanırım çünkü yarın 6+o oluyorum... o göbek dersen bende de var şiş bi halde...

:) İnşallah. Hemde 6 haftalık bir gebeden dua aldım. Süper oldu. Seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah.
Amin canımın içi... İnşallah dualarım kabul olur topikte herkes hamiş kalır

Yerim ben seni.... Bu şekilde düşün kuzum her işinde... Emin ol minnak yakında gelecek anası bu kadar inançlıyken

dikkat etmeye çalışıyorum canım...evet yarın sabah kontrolüm... kalbi duyamayız sanırım çünkü yarın 6+o oluyorum... o göbek dersen bende de var şiş bi halde...
duymazsin tatlim ama gorursun :) cunku ben yanlis hatirlamiyosam 6+1 de ama bnm dr alttan muayne etti kalbi duyana kadar ve o zaman dinletmedi ama gormustuk minigimi ve kalpcigimi :) insallah sende erkenden gorursun tatlim

Baktim canim arabaya guzel gorunuyo yakisir minnos a ben de mima diye bi marka var ona taktım kafayi tuzlu biraz ama olsun bundan sonra bebis e caliscam valla kredi kartlari hafifletiyorum son aylarda patlatcam diye :)
canım baktım evet çok şık bi model ama şunu söylemeden geçemicem bunun aynı tipinde benim üst komşumda var onunki stokke marka bu da tuzlugillerden kız hiç memnun kalmamış... bebeği altı aylıkken bi gün karşılaştık bebek sığmıyor çünkü çok küçük... sordum bu küçük değil mi diye bana dert yandı eşi ona sormadan almış tipine kanıp ama çok kullanışsız olduğunu söyledi...ben o gün vazgeçtim zaten... aklında bulunsun betim

kaygılı bende düşükten sonra 8 kilo aldım yaaa şimdi tekrar hamiş kalırsam senn gibi olucam aynı vereyim diyorum bitürlü beceremiyorum neyse hamiş olayımda kilo alırsamda alaym ne yapalm

duymazsin tatlim ama gorursun :) cunku ben yanlis hatirlamiyosam 6+1 de ama bnm dr alttan muayne etti kalbi duyana kadar ve o zaman dinletmedi ama gormustuk minigimi ve kalpcigimi :) insallah sende erkenden gorursun tatlim
İnşallah bacım yarın olsun hayrolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…