Meraba canım. Benim esimde kullandı o ilaçtan. Ama onun oncesinde Varikosel ameliyatı oldu ondan sonra kullanmaya başladı. Bende ibrahim saracoglunjn sitesinden soğuk pres keçi boynuz pekmezi getirttim. ikisini birlikte kullandı. Zaten o ay hamile kaldım ilk hamileleikti ama dusukle sonuçlandı. Sonra tekrar kullanmaya başladık pekmezle birlikte tabi. 1 ya da 2 ay sonra yine hamilelik oldu ama kimyasaldi. En son kullanisimizda da sadece ilacı kullanalım bakalım etkisi oluyor mu dedik. Doktor 3 ay duzenli kullanacaksin demisti. Düzenli olarak kullandı eşim. Elhamdulillah bu defa bebeğimiz tekrar geldi ve bizi bırakmadı. Çok şükür 6. Ayimizi doldurduK. Bizim tam 4 yıl sonra oldu. Rabbim inşallah size de nasip edecektir. Umudunu hiç yitirme.ya bide bişi sorim şu sperm hareketleri artsın diye eşimin kullandığı ilaç varya 25 ocaktan beri kullanıyo bi tık ilerleme yok ayda 270 lira çöpe gidiyo resmen bıraksak mı acaba zaten doktora gitmeme kararı aldım ama işe yaramayan şu proxeed plus tanda kurtulsak mı
Tabi bu arada bende kimyasaldan sonra çikolata kisti olduğunu öğrendim sonra olmuş olabilir dedi doktor. Bu kist hamile kalmayi zorlaştırıyor diye okudum ama doktor bana seninkiler hamile kalmadı etkileyecek kadar büyük değil dedi. Bende kistleri hiç düşünmedim bu kistlerin gitmesi için bitkisel kürleri yaptım kendime önce biri gitti sonraki gitmedi ama çok şükür bebeğimiz geldi. Aslında yazacak çok şey oLuxor da her zaman bunları yazmak istemiyorum artık eskiyi dusunmeyeyim diye. Bazen de böyle yazmam gerektiğini düşünüyorum. Ben bu arada 70001 tane lem yelid çektim bu tesbihi bitirdigim ay oldu bebeğimiz. Enbiya süresinin 89. Ayeti Hz. Zekeriyyanin duası var onu da okudum her namazimdan sonra öyle dua ettim Tabi hersey birşeye vesile. Uzun oldu biraz ama bizim de kolay olmadı Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Sizlere de en hayırlı ve en yakın zamanda nasip etsinya bide bişi sorim şu sperm hareketleri artsın diye eşimin kullandığı ilaç varya 25 ocaktan beri kullanıyo bi tık ilerleme yok ayda 270 lira çöpe gidiyo resmen bıraksak mı acaba zaten doktora gitmeme kararı aldım ama işe yaramayan şu proxeed plus tanda kurtulsak mı
canım bize varikosel demedi doktor o yüzden ameliyat da demedi haliyle sadece hareketlerde biraz problem var dedi proxeed plus verdi 4 aydır gidip geliyorum yanına iyiye gidiyo iyiye olacak olacak diyo nedense olmuyo ne rahat adam yaw bu doktor.....allahım sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin......bende okuyorum dualar ama zamanı değil heralde hayırlısı değilmiş demekki demekten başka bişi yapamıyoruz......Meraba canım. Benim esimde kullandı o ilaçtan. Ama onun oncesinde Varikosel ameliyatı oldu ondan sonra kullanmaya başladı. Bende ibrahim saracoglunjn sitesinden soğuk pres keçi boynuz pekmezi getirttim. ikisini birlikte kullandı. Zaten o ay hamile kaldım ilk hamileleikti ama dusukle sonuçlandı. Sonra tekrar kullanmaya başladık pekmezle birlikte tabi. 1 ya da 2 ay sonra yine hamilelik oldu ama kimyasaldi. En son kullanisimizda da sadece ilacı kullanalım bakalım etkisi oluyor mu dedik. Doktor 3 ay duzenli kullanacaksin demisti. Düzenli olarak kullandı eşim. Elhamdulillah bu defa bebeğimiz tekrar geldi ve bizi bırakmadı. Çok şükür 6. Ayimizi doldurduK. Bizim tam 4 yıl sonra oldu. Rabbim inşallah size de nasip edecektir. Umudunu hiç yitirme.
Inşallah olur canım. Bizim de hareketlilikre prblem vardı. Çok şükür Rabbime bu günleri de gördük.canım bize varikosel demedi doktor o yüzden ameliyat da demedi haliyle sadece hareketlerde biraz problem var dedi proxeed plus verdi 4 aydır gidip geliyorum yanına iyiye gidiyo iyiye olacak olacak diyo nedense olmuyo ne rahat adam yaw bu doktor.....allahım sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin......bende okuyorum dualar ama zamanı değil heralde hayırlısı değilmiş demekki demekten başka bişi yapamıyoruz......
hamile kaldığında değerleriniz nasıldı canımInşallah olur canım. Bizim de hareketlilikre prblem vardı. Çok şükür Rabbime bu günleri de gördük.
oooo yumlar çatlasın bebiş ya da bebişler gelsin o vakithayırlı güzel haberlerini bekliyorum canım benim
Benimki fazla sessizçaktırmıyor hiç büyüdüğünü cumayı bende merakla bekliyorum bakalım nasılmış içerdeki istilacı
Ohh çok şükür canım 1 tane olsun sonu bebiş olsun razıyız :) inşallah 2 hafta sonra güzel haber verirsin tatlım şimdi bol bol çalışmaca :)
tesekkur ederim kizlar insallah bu ay guzel olur benim icin:) mogami yrnkacta gidiceksin dr aCnmmmm hayirlisi olsun gelsin bebisimiz :) iliski duzenin iyi ayni benim gibi ama sonradan geliseninde varmis devaminda da calisin insallah bir yumurtadan civcivimiz gelecek:)
Canımı hatırlamıyorum değerlere bakayım sana yazarım benhamile kaldığında değerleriniz nasıldı canım
canım yarın 10 :45 te randevum inşallah hayırlı haberlerle gelirimtesekkur ederim kizlar insallah bu ay guzel olur benim icin:) mogami yrnkacta gidiceksin dr a
anladım kuzum Rabbim nasıl uygun gördüyse artık... yarın anlayacağımMogisim bak benim ilk gebeligim kaybettiklerim ikizdi tek yumurta ikiziydi benim degerlerim normal artiyodu tek gibi ama ikizdi bu mesela artislari ayni sayilir ve tek :) Allahim insallah gonlunden nasil geciyosa onu versin bitanem
Baktim canim arabaya guzel gorunuyo yakisir minnos a ben de mima diye bi marka var ona taktım kafayi tuzlu biraz ama olsun bundan sonra bebis e caliscam valla kredi kartlari hafifletiyorum son aylarda patlatcam diye :)benim marka belli casual cadillac alıcam arkadaşımda ondan aldı çok güzel... betim sen ilk kan sonucunu ne zaman aldın yani bat geçmiş miydi? birde kan değerlerin kaçıncı günler nasıl çıkmıştı bi yazsna
Cidden benim normalde kucuktu hamile kaldigim anda sistiler kocaman karnimsa 4 5 aylik gibi :) sindirim yok bende aman bebis iyi olsunda kilolar verilir :) sen cuma dr gitcen dimi ayy kesecikle kalpcigi gorursun insallah ama dikkat et hamile gibi degilim diye koyverme sakin kendini tamam mi
sen bi düşün yine belki güzel bi isim gelir aklına kuzumBi daha degistirmek zorunda kalmyalim yeter :)
Amin canımın içi... İnşallah dualarım kabul olur topikte herkes hamiş kalır:) İnşallah. Hemde 6 haftalık bir gebeden dua aldım. Süper oldu. Seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah.
Yerim ben seni.... Bu şekilde düşün kuzum her işinde... Emin ol minnak yakında gelecek anası bu kadar inançlıykenadet olmuş bulunmaktayım ama öle çok üzülmedim ...bugün bi olaydan ders cıkardım o yüzden fazla üzmedi bu adet olma meselesi .....gecen gün battaniyemi yıkayacaktım benim makine 7 kg battaniye büyük olduğu için komşumun makinesi büyük ona koymuştum gecen yıl bu yılda koyacaktım bi türlü içine girmedi makinenin biraz büyük olduğu için gecen yılda yıkarken biraz zorlandığını söylemişti makinesinin komşu. gecen yıl içine girebilen battaniye bu yıl olmadı girmedi bende yıkayamadım haliyle ....bugün komşum kendi makine acmış makine bozulmuş ....ayyy öle bi sorundan kurtulmuşumki ya battaniye içine girmiş olsaydı da bozulsaydı napardım makineyi yaptırsaaydım bile battaniye koyduk ondan bozuldu lafını unutturamazdım ....rabbim o kadar büyük ki o herşeyin en güzelini en hayırlısını bilir o yüzden vermediyse bize bir evlat vardır bunda bir hayır belkide bizim göremediğimiz o kadar şey varki...hep öle dua ediyorum zaten rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diyorum.....battaniye den ders çıkaran arsinli
Mutlu haberlerini bekliyoruz canimcim :)canım yarın 10 :45 te randevum inşallah hayırlı haberlerle gelirim
duymazsin tatlim ama gorursun :) cunku ben yanlis hatirlamiyosam 6+1 de ama bnm dr alttan muayne etti kalbi duyana kadar ve o zaman dinletmedi ama gormustuk minigimi ve kalpcigimi :) insallah sende erkenden gorursun tatlimdikkat etmeye çalışıyorum canım...evet yarın sabah kontrolüm... kalbi duyamayız sanırım çünkü yarın 6+o oluyorum... o göbek dersen bende de var şiş bi halde...
canım baktım evet çok şık bi model ama şunu söylemeden geçemicem bunun aynı tipinde benim üst komşumda var onunki stokke marka bu da tuzlugillerdenBaktim canim arabaya guzel gorunuyo yakisir minnos a ben de mima diye bi marka var ona taktım kafayi tuzlu biraz ama olsun bundan sonra bebis e caliscam valla kredi kartlari hafifletiyorum son aylarda patlatcam diye :)
kaygılı bende düşükten sonra 8 kilo aldım yaaaGoruceksiniz insallah mogamim kendine cok dikkat et planlama yapama cokta degil insan bi sure sonra badem ceviz muz derken bikiyor :) ben hamile kaldigimda ilk zamanlar dr da kilom 73 cikiyordu tokken simdi 5 bitecek 74 lerde cikiyor :) mesela iki gun once sabah kilom 72.8 dun 73.4 :):) ideal durumdayim zaten alacak yerim yok dusukten sonra 7 8kilo almistim:)
inşallah kuzum inşallaaaaaaaaaaaahhMutlu haberlerini bekliyoruz canimcim :)
İnşallah bacım yarın olsun hayrolsunduymazsin tatlim ama gorursun :) cunku ben yanlis hatirlamiyosam 6+1 de ama bnm dr alttan muayne etti kalbi duyana kadar ve o zaman dinletmedi ama gormustuk minigimi ve kalpcigimi :) insallah sende erkenden gorursun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?