Ablam nasilsin bizim tosunh gordunmuEliffffff hani bana demişşşş
Adet gelmeden huzun yok :)Off stres yaptım yine
Adet gelmeden huzun yok :)
Seninn tospik hayurli zamani bekliyor geldigimde annemin hicbir sikintisi olmasin diyor o yuzden hemen gelmiyor hayirlisiyla gelecek umudunu yitirme canimEvet, gelse de yok. Alıştım artık zaten. Kanıksadım kuzum.
Canim en yakin zamanda git bir doktora hic normal degil Allah korusun kist felan olmus olabilir o yuzden erken davran bence:)İyi geceler kislar!! Bugun nedense kendimi cokmutsuz huzursuz ve siskin hissediyorum . bugun 41. Gunumdu bu da bbitti... Fakat ne gelen var ne giden.. Eger ctesiye kadar yine adet gelmezse doktora gidicem hakkimizda hayirlisi hepimizin
Seninn tospik hayurli zamani bekliyor geldigimde annemin hicbir sikintisi olmasin diyor o yuzden hemen gelmiyor hayirlisiyla gelecek umudunu yitirme canim
Canm bende pikoyym geçen ay öğrendim başta bende şok oldum ama kaderimizde varmış bu çok şükür bende ilaç kullandı yorum şeker için ve kilo vermem lazım 6 kilo kadar şükür konuda başarıyorum ilaçlarında düzenli alıyorum veeeeee sonra gelsin bebiş
beklemediğim ir durum değildi çok şükür iyiyim gelecek irgün diye telkin ediyorum kendimi..eşim de çook rahatlatıyor sağolsuunn..Uzulmeyelim canim sabirla devam edecegiz elbet gelecekler
merak etme olucak :)
tatlım bat benle aynı değil miydi neydi ?gunaydın kızlar nasılsınız .. benım atesım bugun 36.6 sanırım bu ayda olmadı
evet canım aynı 20 kasımı beklıyorumtatlım bat benle aynı değil miydi neydi ?
bu kadar erken ateş düşmez ki tatlım adete 2 gün kala düşerse şüphelenebilirsin :)evet canım aynı 20 kasımı beklıyorum
İyi geceler cnm sen adet mi oldun?[/QUOTE]QUOTE="elisa__, post: 37722622, member: 599550"]iyi geceler kızlar
bu kadar erken ateş düşmez ki tatlım adete 2 gün kala düşerse şüphelenebilirsin :)
tatlım iniş çıkış olur normal adette bariz 3-4 derece düşüyor 1 gün kala mesela :)dusmedı aslında gecen ayda 36.6 da sabıtlendı sonra 1 gun kala pat dustu :)
İyi geceler cnm sen adet mi oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?