2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İyi geceler kislar!! Bugun nedense kendimi cokmutsuz huzursuz ve siskin hissediyorum . bugun 41. Gunumdu bu da bbitti... Fakat ne gelen var ne giden.. Eger ctesiye kadar yine adet gelmezse doktora gidicem hakkimizda hayirlisi hepimizin

İyi geceler kislar!! Bugun nedense kendimi cokmutsuz huzursuz ve siskin hissediyorum . bugun 41. Gunumdu bu da bbitti... Fakat ne gelen var ne giden.. Eger ctesiye kadar yine adet gelmezse doktora gidicem hakkimizda hayirlisi hepimizin
Canim en yakin zamanda git bir doktora hic normal degil Allah korusun kist felan olmus olabilir o yuzden erken davran bence:)

Cnm benim kilo problemim yok bu şeker ilacı beni çok zayıflatır mı? Sende ilerleme var mı ilaçlara başlayalı? Allah versin şifamızı

Günaydın kızlar nasılsınız
benım ıs yerımde abla var gelını calısmıyordu bızım gıbı korunmuyordu benden 1 ay sonra korunmayı bırakmıstı onunda bır ara 6 gun gecıkmıstı sonra adet olmustu kız bu ay calısmaya basladı ve adetı 10 gun gectı dun aksam test yapmslar pozıtıf
bu ısın sırrı kesınlıkle stres yapmamak kızde evdeyken kafaya takıyordu calısınca kafa rahatladı bebıs geldı bızde kendımızı strese sokmayalım kızlar hatta bebek konusunu daha az dıle getırsek sımdı dıyeceksınızkı bebek formu haklısın ama bırırımıze bırde böylemı destek olsak denesek dıye dusundum tabıkı bebekte konusuurz ama cok yogun bır sekılde degıl aklımızdan 1 ay uzalastırarak denesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…