2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

anladim canim vajinal ultrasonun bi zarari olmuyo mu peki ben zaten normaldede korkuyodum ondan :)
canım belki bana tepki gösteren olabilir. vajinl ultrasonun hiçbi zararı olmadığı her yerde yazıyo.aksine faydalı olduğu bende bu yüzden doktora itiraz etemiştm adetim 4 gün geçmişti kopkoyu çizgiyi görmüştüm doktora gittm vajinal baktı kesemi gördük ve o gün kasıklarım akşama kadar baya bi ağrıdı akşamda kanama başladı ve düşk yaptım.belki olacağı vardı denk geldi bilemiyorum ama hala aklmn bi köşesnde durur.

anlıyorum canım çok geçmiş olsun tekrardan.. bende bişey olursa diye korkuyorum bekliyeyim diyorum ama ya yolunda gitmeyen bişiler varsa diyede aklıma geliyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım en son haftaya cumartesiye randevu alsam diye düşünmüştüm ama o zaman bile vajinal bakabilir sanırım

sağol canım benim rabbim kimseye yaşatmasın düşmanıma bile.baktrsan bi türlü baktrmasan bitürlü oluyo işte.sadece pylaşmak istedm rabbim ömür verecek oldktan snra, nasip edeecek olsa elbette eder. ama yinede bidaha hamiş kalsam baktrmam ben artık.içim içimi yemesin dye.hayırlı haberler alırsn inşallah rabbim sağlıkla kucağına kavştrsun

inş canım allah razı olsun tşk ederim paylaştığın için sorunsuz atlatırım inş bu dönemi

aaaaa cok uzuldum canim basina gelene tabi kimse neden oldugunu kesin bilemez haklisin ama belki erken donemde baktigi icindir bana 2 kez bakildi mesela cok sukur bir sorun yasamadim insallah yasamam bende cok korkuyodum acikcasi hemde cok ama dr onceden kayibim oldugudan kalbi duyana kadar alttan bakti

aynen canım bende öyle düşünüyorum erkendi acemilik işte şimdi olsa kandan baktrrm.burda çok şey öğrendim :) doktorada hala kızıyrm ki doktorm da bi sürü hastası olan biri randevuyla gidnce bile çok bekliyosun iyi bi doktor.ama bana kan testi yapsaydı keşke önce. biraz zmn geçnce baksaydı alttan .adetmn kaç gün geçtiğni biliyodu snçta.dedim ya belki hepsi bahane nasip değildi bilemiyorum ama içimdede kalmadı değil.senn gibi bi sürü arkdşm vr alttan baktran bişi olmayan.nasip değilmiş

Sen tatlim kendin folik asitini ic zaten su donemde bisi gorulmez bol bol sut ceviz badem ne buluyosan ye bulantin basladiginda yiyemiyosun kafani hic bulandirma 10 gun gectiginde adetin idrara sikisik git insallah gorunur kesen :)

Hic uzulme gercekten veren Allah alanda Allah ben kendimi hep oyle tenkin ediyorum acikcasi benimde ilk kayiplarim olmasaydi bende baktirtmazdim tatlim ama insan korktugundan dr ne derse yapiyo ama o kadar erken bakmasi yanlis olmus haklisin oyle soru isaretide kalmasi ama vardir her ser de bir hayir insallah en kisa zamanda gobisine gelir en kisa zamanda

Sen tatlim kendin folik asitini ic zaten su donemde bisi gorulmez bol bol sut ceviz badem ne buluyosan ye bulantin basladiginda yiyemiyosun kafani hic bulandirma 10 gun gectiginde adetin idrara sikisik git insallah gorunur kesen :)
su anda adetimden 7 gun gecti ama sanirim buay yumurtlama donemim 20. gunde falan oldu o yuzden o gunden sonrada daha 15-16 gun falan gecti sanki daha cok kucuk ve yeni gibime geliyo o yuzden korkuyorum ve ertelemek istiyorum canim tabi nasip kismet olacagi varsa oluyo zaten biraz daha sabir bakalim kanda baktirmaya devam edeyim.. bu arada hangi folic asiti kullaniyosun sen ve gunde kac defa bende alip basliyim bi an once tabi sut ceviz bademede insallah bi sikinti olmaz rabbim yardimcimiz olsun insallah

tabi canim eczaneden kendinde alabilirsin gunde 1 tane FOLIDOCE canim biliyosan yumurtlamani cok iyi bekle eger bundan once sorunlu bi gebelik gecirmediysen insallah sorunsuz sikintisiz gecirirsin canim benim dinlen bol bol yorma kendini tam yerlesme zamani yerini begensin minnos .....

Canim ben bu markayi ankarada bebek magazalarinda bulamadim açıkçası soyle evirip cevirip bakma inceleme imkanim olmadi dedigin markayi da biliyorum ve begeniyorum eger o oyleyle bu da oyledir kucuk gorunuyo çünkü. . Onemli tabi cocuk buyudugunde napcaz :) bakalım birlikte kefesdicez balim daha cok sey var arastiracak alacak :) hadi güzel haberlerle gel kuzum

kızzz betiii 10.haftaya girmişsinizzzz :) allahımmm yerim yaaa

Canım gözün aydın hayırlı olsun hamile ymiş sin çok sevindim rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…