2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Teşekkür ederim iyiyim suana kadar pozitifim inşallah hamidizdir sende durum nasil ?
İnşallah canım bakalım az kaldı haftaya sergimiz var kafam çok meşgul binbir türlü insanla uğraşıyorum haliyle biraz stres var onun dışında belirtim yok umut desen geliyo gidiyor yalnız kafama takılan çok akıntım var iltihap falan mı oldu acep :)

ilk gebeliğim bu canım inş sorunsuz olur çok sağol biraz bi zaman geçsin bakalım.. doktorlar hafta hesabını en son olan adet tarihinden hesaplıyolar dimi canım

İnşallah bebistendir ,:):):) hayirlisi olsun canım benim hakkimizda

ilk gebeliğim bu canım inş sorunsuz olur çok sağol biraz bi zaman geçsin bakalım.. doktorlar hafta hesabını en son olan adet tarihinden hesaplıyolar dimi canım
Evet canim son adetin ilk gunu hesapliyolar insallah Allahin izniyle hepimiz saglikli sihatli hayirli evlatlarimizi kucaklarimiza aliriz insallah

Fıstıklaaaar biz geldik kesemizle Doktorum herşey yolunda görünüyor dedi değerleri de beğendi... Kesem rahimde (dış gebelikten korkmuştum bi ara)... 12 hazirana gel kalbi dinleyelim dedi... 5+3 müşüz daha... Ayrıca ben umudumu kaybetmiştim soner bey dedim bi daha ki ay hsg çekilecektim dedim...bana şunu dedi; ne zamanki artık olmaz deyip boşverince o zaman oluyor dedi... Öyle bi çok hastası olmuş bi tanesinin hikayesini de anlattı.... Eşimde atladı hemen bizimkide umudu kesmişti diye Velhasıl durum bu.... Darısı kalbe

Eklentiler

• IMG_4483.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 79
Saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin insallah canim masallah:)

Canim benimm çok şükür iyi kaberini aldik inşallah da kalbide duyacaksiniz allahımıza şükürler olsun ..darisi tumm biz istiyenlerin basina inşallah inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin ..rabbimiz siz hamislerinde kucağına almayı nasip etsin inşallah bu guzel cuma ve uc aylarin hurmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…