Seninde cuman mubarek olsun ablam....kizlar cumanniz mubarek olsun....
Hayırlı cumalar batdaşım nasılsın kendini nasıl hissediyorsun :)
Hayırlı Cuma'lar canım.. Rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin...
Canim bugün çokça salavat cekiyorum peygamber efendimiz ulastirir inşallah tüm isteyenlerin niyetine allahim kabul etsin ySeninde cuman mubarek olsun ablam....kizlar cumanniz mubarek olsun....
Teşekkür ederim iyiyim suana kadar pozitifim inşallah hamidizdir sende durum nasil ?Hayırlı cumalar batdaşım nasılsın kendini nasıl hissediyorsun :)
İnşallah canım bakalım az kaldı haftaya sergimiz var kafam çok meşgul binbir türlü insanla uğraşıyorum haliyle biraz stres var onun dışında belirtim yok umut desen geliyo gidiyor yalnız kafama takılan çok akıntım var iltihap falan mı oldu acep :)Teşekkür ederim iyiyim suana kadar pozitifim inşallah hamidizdir sende durum nasil ?
ilk gebeliğim bu canım inş sorunsuz olur çok sağol biraz bi zaman geçsin bakalım.. doktorlar hafta hesabını en son olan adet tarihinden hesaplıyolar dimi canımtabi canim eczaneden kendinde alabilirsin gunde 1 tane FOLIDOCE canim biliyosan yumurtlamani cok iyi bekle eger bundan once sorunlu bi gebelik gecirmediysen insallah sorunsuz sikintisiz gecirirsin canim benim dinlen bol bol yorma kendini tam yerlesme zamani yerini begensin minnos .....
allah razı olsun canım çok sağol rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahCanım gözün aydın hayırlı olsun hamile ymiş sin çok sevindim rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin :)
Canim hayirli olsun hamileymissin rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucagina almayi nasip etsinallah razı olsun canım çok sağol rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
İnşallah bebistendir ,:):):) hayirlisi olsun canım benim hakkimizdaİnşallah canım bakalım az kaldı haftaya sergimiz var kafam çok meşgul binbir türlü insanla uğraşıyorum haliyle biraz stres var onun dışında belirtim yok umut desen geliyo gidiyor yalnız kafama takılan çok akıntım var iltihap falan mı oldu acep :)
İnşallah canım :)) amin canım benim hepimiz için hayırlısı olsun inşallahİnşallah bebistendir ,:):):) hayirlisi olsun canım benim hakkimizda
Evet canim son adetin ilk gunu hesapliyolar insallah Allahin izniyle hepimiz saglikli sihatli hayirli evlatlarimizi kucaklarimiza aliriz insallahilk gebeliğim bu canım inş sorunsuz olur çok sağol biraz bi zaman geçsin bakalım.. doktorlar hafta hesabını en son olan adet tarihinden hesaplıyolar dimi canım
allah razı olsun canım amin inşallah hepimizinCanim hayirli olsun hamileymissin rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucagina almayi nasip etsin
inşallah canım allah yardımcımız olsun çok heyecanlı bişeymiş bu durum hala inanamıyorum :)Evet canim son adetin ilk gunu hesapliyolar insallah Allahin izniyle hepimiz saglikli sihatli hayirli evlatlarimizi kucaklarimiza aliriz insallah
Ayy bide her kotrole giderkenki heycani hissetsen insanin heycndan kalbi tum vucudunda atiyo gibi cok guzel ve mukemmel bir duygu Allahim isteyen herkese nasi etsin tez zamanda insallahinşallah canım allah yardımcımız olsun çok heyecanlı bişeymiş bu durum hala inanamıyorum :)
Saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin insallah canim masallah:)Fıstıklaaaar biz geldik kesemizleDoktorum herşey yolunda görünüyor dedi değerleri de beğendi... Kesem rahimde (dış gebelikten korkmuştum bi ara)... 12 hazirana gel kalbi dinleyelim dedi... 5+3 müşüz daha... Ayrıca ben umudumu kaybetmiştim soner bey dedim bi daha ki ay hsg çekilecektim dedim...bana şunu dedi; ne zamanki artık olmaz deyip boşverince o zaman oluyor dedi... Öyle bi çok hastası olmuş bi tanesinin hikayesini de anlattı.... Eşimde atladı hemen bizimkide umudu kesmişti diye Velhasıl durum bu.... Darısı kalbe
Fıstıklaaaar biz geldik kesemizleDoktorum herşey yolunda görünüyor dedi değerleri de beğendi... Kesem rahimde (dış gebelikten korkmuştum bi ara)... 12 hazirana gel kalbi dinleyelim dedi... 5+3 müşüz daha... Ayrıca ben umudumu kaybetmiştim soner bey dedim bi daha ki ay hsg çekilecektim dedim...bana şunu dedi; ne zamanki artık olmaz deyip boşverince o zaman oluyor dedi... Öyle bi çok hastası olmuş bi tanesinin hikayesini de anlattı.... Eşimde atladı hemen bizimkide umudu kesmişti diye Velhasıl durum bu.... Darısı kalbe
Canim benimm çok şükür iyi kaberini aldik inşallah da kalbide duyacaksiniz allahımıza şükürler olsun ..darisi tumm biz istiyenlerin basina inşallah inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin ..rabbimiz siz hamislerinde kucağına almayı nasip etsin inşallah bu guzel cuma ve uc aylarin hurmetineFıstıklaaaar biz geldik kesemizleDoktorum herşey yolunda görünüyor dedi değerleri de beğendi... Kesem rahimde (dış gebelikten korkmuştum bi ara)... 12 hazirana gel kalbi dinleyelim dedi... 5+3 müşüz daha... Ayrıca ben umudumu kaybetmiştim soner bey dedim bi daha ki ay hsg çekilecektim dedim...bana şunu dedi; ne zamanki artık olmaz deyip boşverince o zaman oluyor dedi... Öyle bi çok hastası olmuş bi tanesinin hikayesini de anlattı.... Eşimde atladı hemen bizimkide umudu kesmişti diye Velhasıl durum bu.... Darısı kalbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?