2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

AMİİİİİİN Ayşem Rabbim o güzel kalpleriniz gibi güzel yumuş yumuş hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar nasip etsin hepiniz dualarımdasınız...
Benim ve doktorumun tavsiyesidir unutun bebek olayını çıkarın aklınızdan ovulasyon testiymiş ateşmiş bırakın, kürlerle uğraşmayın, yatakta şu kadar yatayım demeyin eşim beni bacağımdan sallasın olayına girmeyin, duşa girmeden hemen yatayım demeyin.... Sadece dua edip hayatınıza kendinize dönün kızlar... Ben 13 ayda bir sürü şey denedim, ağladım zırladım depresyona girdim... Ne zaman ki formasyon hengamesine daldım ve topikten uzaklaştım o zaman işte oldu...

Ayşem senin vasıtanla içimden gelenleri yazdım umarım bebişleriniz en kısa sürede gelir İNŞALLAH

Allah razı olsun canımın içi inşallah formasyon bitimi miniğimle yeni bi maceraya atılıcaz
ayyy benim bulantilar ve halsizligim yuzunden yuksek lisans finallerimi teslim edemedim ama olsun demekten baska carem yok insallah senin gusel gecer insallah :) bebisim benimle olsunda yuksek lisansi daha sonra hallederim:)

Canim evet ben de gorunce mutlu oldum cok şükür :) benim gobus de sisti sanki heralde 3 haftaya epey cikar :) cinsiyet icin gitmiyo musun suan gorunur sanki senknki
betimm nasilsin kuzum iyimisin? Cok sukur bu haftalarda bulanti gidiyo :) cinsiyete az kaldi seninde dimi aramizda saka gibi 1 hafta var :)

ayyy benim bulantilar ve halsizligim yuzunden yuksek lisans finallerimi teslim edemedim ama olsun demekten baska carem yok insallah senin gusel gecer insallah :) bebisim benimle olsunda yuksek lisansi daha sonra hallederim:)
kuzum halledersin inşallah sen şimdlik miniğine odaklan.... yesin onu teyzesi

Çok şükür mogamicim. Inşallah darısı kalbe. Sanki kesenin içinde sağ tarafta nokta gibi bir beyazlik var. Biz de kesesi ilk gordugumuzde kesenin sol tarafında beyazlı vardı doktor fetal yapılar oluşmaya başlamış demişti. Bizimki erkek acaba senin ki de kız mi olacak. Öyle hissettim valla.

Maaşaallah Mogişim.. O nasıl bir duygudurki; herhalde görmeden inanası gelmiyor insanın..
Rabbim seninle kılsın yawrunu..

Siyah00 canım haylı haberleri bekliyoruz .....boşver banka işleri bitmez buraya koş
zaten ne geliyorsa başıma bu banka yüzünden canım. bu streste çocuk mu olur olmaz tabi:) akşama eve gittiğimde insanlıktan çıkmış oluyorum. 2.gün gecikmede ama bugün artık akıntı adet olacaksın diye bağırıyor bana. anlayacağın akşama söker canım maalesef. cok moralim bozuldu madem hamiş değilim gecikmesin bari dimi.tam adet sökünce oldum diye haber ederim

Canim evet ben de gorunce mutlu oldum cok şükür :) benim gobus de sisti sanki heralde 3 haftaya epey cikar :) cinsiyet icin gitmiyo musun suan gorunur sanki senknki
çıkar canım zaten iç karın yapısıyla alakalı bir durummuş erken gobiş çıkması :) 5 haziranda kontrolümüz var doktorumuz ozamana öğreniriz dedi.ama biz meraktan kafayı yedikkk amann yavrum sağlıklı olsun ister erkek olsun ister kızz :) sen ne hissediyorsun varmı içinde bir his kimisi hissedermiş cinsiyeti

anammmmm yesinler keseniii seninn canım çok şükür hadi darısı kalbe inşallahhh.ayyy duygulandım yaa kesemizi gördüğümüz gün geldi aklıma nasıl bir heyecann rabbimmmm tümm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşaallahhhhh

kuzum muhtemelen o gördüğün ölçüm çizgisi... henüz görünmüyor bişey daha çok miniciğiz...

Maaşaallah Mogişim.. O nasıl bir duygudurki; herhalde görmeden inanası gelmiyor insanın..
Rabbim seninle kılsın yawrunu..
Yavaştan kabullendim durumu içerde bi istilacı ile yaşıyorum Kalbi de duyarsam tamamdır bu iş Rabbim sana ve tüm hatunlarımıza da nasip etsin kuzum...AMİN

Amin balım amin gerçekten çok değişik bi an insan inanamıyor.... Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın İNŞALLAH

Kızlar selamlar :) 2 hafta önce evimize hırsız girdi pc yi çaldı o yüzden bayadir giremedim. Umarım hersey yolundadir.hirsiz bebisimin bütün eşyalarını çalmış çok üzüldük şimdi herseye sıfırdan başladık. Mogami hamileymissin cnm çooook sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) başka var mı güzel haberler?

İnşallah canım benim inşallah allah razi olsun dualarin ve yapmamiz gerekeni bize aktardigin için farkindaysan bu hafta sadece dualarla geciriyorum hayirlisi allahtan benimm encok dualarim arzum bu duyguyu tatmak isteyen ve uzun zaman bekleyip tukenen arkadaslarimiza allahim guzel allahim herkese nasip etsin bu duyguyu ve :) tekrar tekrar yasatsin inşallah sagligiyla grlsin miniklerimiz ..benim esim bastan beri olursa olsun dedi rabbimiz mucizemizi nasip edecek inşallah buna inaniyorum yazdiklarini okudumda hepimizde bunlari yaptik olacak olduktan sonra bir damlaylada olur gozum acildi sayende kendime geldim allah razi olsun tekrar sağol canım arkadasim

Canim herseyde bir hayir vardir geçmiş olsun canin sağ olsun rabbimiz minigini kucağına almayı nasip etsin inşallah sende bebeginde esin inşallah size birşey olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…