2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ayşem temiz yürekli arkadaşım inşallah senin bu güzel duaların arkadaşlara minik bebişler olacak dönecek, bizim dualarımızda sana bebiş olarak dönecek İNŞALLAH

bnde mogişinkini nedense erkek hissettim :)))))

Çok şükür biz çok iyiyiz ablacim detaylı ultrasonumuz da güzel geçti. Sen nasılsın hersey yolunda mi?
Allahahimiza şükürler olsun bizde iyiyiz masallah diyim buyuyor minigin allahim kucağına almayı nasip etsin canım benim bizde bekliyoruz birgün bizimde mucizemiz gelecek buna inaniyorum rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarimiz hayirlisiyla olur inşallah

Ayşem temiz yürekli arkadaşım inşallah senin bu güzel duaların arkadaşlara minik bebişler olacak dönecek, bizim dualarımızda sana bebiş olarak dönecek İNŞALLAH
:):):) inşallah canım benim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah allah razi olsun canım mmm

hadi gözünaydın canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah..

aynen öyle gerçekten ne kadar sıkıntı strese giriyosan olmuyo maalesef bende aylarca uğraştım kürler ovu testleri falan olmadı en son hsg çekildi ve kafamdan tamamen attım bunu burdanda uzak kaldım hatta memlekete gittik eşimle ve hiç birliktelik bile olmadı evimize döndüğümüzde bi kez oldu ondada hemen kalkıp duşa girdim nasıl olsa olmaz dedim ve rabbim ol dedi oldu demekki bi zamanı var herşeyin o yüzden zamana bırakmak en güzeli

Hayırlı zamanlarda gelecektir inşallah mucizen ablacim. Sağlık olsun da hersey olur inşallah.

Benim kırmızılar da geldi canım @arsinli .bu ay ümitlenmiştim oysaki.artık ne içimdeki hislere ne de belirtilere ne de gecikmelere kanmam.dr umu aramayacagim bile.yum takibi icin dr uma da gitmeyecegim.klomende kullanmayacagim.sadece ovu testi alacagim bolca onunla yumurtladim mi yumurtlamadim mi ona bakacagim bu ay . Neyi cok istersen o senin sınavın olurmuş derler ki benim hep öyle oldu. Rabbim büyük. biraz daha az takmayi basarabilirim bu ay umarım

canım bende bi kez kullandım klomen yumurta takibi yaptırdım iğnemi yaptırdım olmadı inanki kafaya takmayınca oluyo boşver hiç üzülmede düşünmede biraz kafandan atmaya çalış zamana bırak göreceksin en beklemediğin anda bi bakmışssın hamilesin

verdim canım 135 di iki gün önce şimdi 513 olmuş nasıl sence
Mesajı yazdıktan sonra gördüm canım. Maşallah çok güzel artmış. Iki buçuk kat artmış. :))) önümüzdeki hafta carsambadan sonra gidersen kese üstten görülür büyük ihtimalle. Bizim ki 1500 lerde gorulmustu galiba

evet canım valla çok mutluyum şükürler olsun rabbime.. haftaya cumartesi giderim artık inş görünür canım hafta içi bi kez daha baktırırım kana

evet canım valla çok mutluyum şükürler olsun rabbime.. haftaya cumartesi giderim artık inş görünür canım hafta içi bi kez daha baktırırım kana
Inşallah görünür merak etme. Bir kez daha baktım bir daha baktirma bence stres oluyor insan. Biz öyle oluyorduk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…