Gözün aydın canım çok mutlu oldum inşallah kalp atışını da duyarsınız :)Görürüz İnşallah nenum.... 5+3 üz şu an... 12 haziranda 8+0 olucaz o zamana duyarız inşallah kalbi
Çok şükür biz çok iyiyiz ablacim detaylı ultrasonumuz da güzel geçti. Sen nasılsın hersey yolunda mi?Canim herseyde bir hayir vardir geçmiş olsun canin sağ olsun rabbimiz minigini kucağına almayı nasip etsin inşallah sende bebeginde esin inşallah size birşey olmasin
inşallah kuzum sabırla bekleyeceğiz artıkGözün aydın canım çok mutlu oldum inşallah kalp atışını da duyarsınız :)
Ayşem temiz yürekli arkadaşım inşallah senin bu güzel duaların arkadaşlara minik bebişler olacak dönecek, bizim dualarımızda sana bebiş olarak dönecek İNŞALLAHİnşallah canım benim inşallah allah razi olsun dualarin ve yapmamiz gerekeni bize aktardigin için farkindaysan bu hafta sadece dualarla geciriyorum hayirlisi allahtan benimm encok dualarim arzum bu duyguyu tatmak isteyen ve uzun zaman bekleyip tukenen arkadaslarimiza allahim guzel allahim herkese nasip etsin bu duyguyu ve :) tekrar tekrar yasatsin inşallah sagligiyla grlsin miniklerimiz ..benim esim bastan beri olursa olsun dedi rabbimiz mucizemizi nasip edecek inşallah buna inaniyorum yazdiklarini okudumda hepimizde bunlari yaptik olacak olduktan sonra bir damlaylada olur gozum acildi sayende kendime geldim allah razi olsun tekrar sağol canım arkadasim
bnde mogişinkini nedense erkek hissettim :)))))Çok şükür mogamicim. Inşallah darısı kalbe. Sanki kesenin içinde sağ tarafta nokta gibi bir beyazlik var. Biz de kesesi ilk gordugumuzde kesenin sol tarafında beyazlı vardı doktor fetal yapılar oluşmaya başlamış demişti. Bizimki erkek acaba senin ki de kız mi olacak. Öyle hissettim valla.
Allahahimiza şükürler olsun bizde iyiyiz masallah diyim buyuyor minigin allahim kucağına almayı nasip etsin canım benim bizde bekliyoruz birgün bizimde mucizemiz gelecek buna inaniyorum rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarimiz hayirlisiyla olur inşallahÇok şükür biz çok iyiyiz ablacim detaylı ultrasonumuz da güzel geçti. Sen nasılsın hersey yolunda mi?
:):):) inşallah canım benim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah allah razi olsun canım mmmAyşem temiz yürekli arkadaşım inşallah senin bu güzel duaların arkadaşlara minik bebişler olacak dönecek, bizim dualarımızda sana bebiş olarak dönecek İNŞALLAH
Bakalim hangimizinki çıkacak :)))))bnde mogişinkini nedense erkek hissettim :)))))
hadi gözünaydın canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah..Fıstıklaaaar biz geldik kesemizleDoktorum herşey yolunda görünüyor dedi değerleri de beğendi... Kesem rahimde (dış gebelikten korkmuştum bi ara)... 12 hazirana gel kalbi dinleyelim dedi... 5+3 müşüz daha... Ayrıca ben umudumu kaybetmiştim soner bey dedim bi daha ki ay hsg çekilecektim dedim...bana şunu dedi; ne zamanki artık olmaz deyip boşverince o zaman oluyor dedi... Öyle bi çok hastası olmuş bi tanesinin hikayesini de anlattı.... Eşimde atladı hemen bizimkide umudu kesmişti diye Velhasıl durum bu.... Darısı kalbe
aynen öyle gerçekten ne kadar sıkıntı strese giriyosan olmuyo maalesef bende aylarca uğraştım kürler ovu testleri falan olmadı en son hsg çekildi ve kafamdan tamamen attım bunu burdanda uzak kaldım hatta memlekete gittik eşimle ve hiç birliktelik bile olmadı evimize döndüğümüzde bi kez oldu ondada hemen kalkıp duşa girdim nasıl olsa olmaz dedim ve rabbim ol dedi oldu demekki bi zamanı var herşeyin o yüzden zamana bırakmak en güzeliAMİİİİİİN Ayşem Rabbim o güzel kalpleriniz gibi güzel yumuş yumuş hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar nasip etsin hepiniz dualarımdasınız...
Benim ve doktorumun tavsiyesidir unutun bebek olayını çıkarın aklınızdan ovulasyon testiymiş ateşmiş bırakın, kürlerle uğraşmayın, yatakta şu kadar yatayım demeyin eşim beni bacağımdan sallasın olayına girmeyin, duşa girmeden hemen yatayım demeyin.... Sadece dua edip hayatınıza kendinize dönün kızlar... Ben 13 ayda bir sürü şey denedim, ağladım zırladım depresyona girdim... Ne zaman ki formasyon hengamesine daldım ve topikten uzaklaştım o zaman işte oldu...
Ayşem senin vasıtanla içimden gelenleri yazdım umarım bebişleriniz en kısa sürede gelir İNŞALLAH
Hayırlı zamanlarda gelecektir inşallah mucizen ablacim. Sağlık olsun da hersey olur inşallah.Allahahimiza şükürler olsun bizde iyiyiz masallah diyim buyuyor minigin allahim kucağına almayı nasip etsin canım benim bizde bekliyoruz birgün bizimde mucizemiz gelecek buna inaniyorum rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarimiz hayirlisiyla olur inşallah
Masallah canimcok güzel artmiskızlar iki gün önceki değerim 135 di şimdi yaptırdım 513 olmuş güzel artmış gibi sanırım siz ne dersiniz
canım bende bi kez kullandım klomen yumurta takibi yaptırdım iğnemi yaptırdım olmadı inanki kafaya takmayınca oluyo boşver hiç üzülmede düşünmede biraz kafandan atmaya çalış zamana bırak göreceksin en beklemediğin anda bi bakmışssın hamilesinBenim kırmızılar da geldi canım @arsinli .bu ay ümitlenmiştim oysaki.artık ne içimdeki hislere ne de belirtilere ne de gecikmelere kanmam.dr umu aramayacagim bile.yum takibi icin dr uma da gitmeyecegim.klomende kullanmayacagim.sadece ovu testi alacagim bolca onunla yumurtladim mi yumurtlamadim mi ona bakacagim bu ay . Neyi cok istersen o senin sınavın olurmuş derler ki benim hep öyle oldu. Rabbim büyük. biraz daha az takmayi basarabilirim bu ay umarım
Sen bugün kan verdin mi canım artmış mi değerinhadi gözünaydın canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah..
verdim canım 135 di iki gün önce şimdi 513 olmuş nasıl senceSen bugün kan verdin mi canım artmış mi değerin
Mesajı yazdıktan sonra gördüm canım. Maşallah çok güzel artmış. Iki buçuk kat artmış. :))) önümüzdeki hafta carsambadan sonra gidersen kese üstten görülür büyük ihtimalle. Bizim ki 1500 lerde gorulmustu galibaverdim canım 135 di iki gün önce şimdi 513 olmuş nasıl sence
evet canım valla çok mutluyum şükürler olsun rabbime.. haftaya cumartesi giderim artık inş görünür canım hafta içi bi kez daha baktırırım kanaMesajı yazdıktan sonra gördüm canım. Maşallah çok güzel artmış. Iki buçuk kat artmış. :))) önümüzdeki hafta carsambadan sonra gidersen kese üstten görülür büyük ihtimalle. Bizim ki 1500 lerde gorulmustu galiba
Inşallah görünür merak etme. Bir kez daha baktım bir daha baktirma bence stres oluyor insan. Biz öyle oluyorduk:)))evet canım valla çok mutluyum şükürler olsun rabbime.. haftaya cumartesi giderim artık inş görünür canım hafta içi bi kez daha baktırırım kana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?