2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hayirlisi olsun canım benim inşallah minigin gelecek stres yapma buayda olmadiysa öbür ay inşallah olur bu hafta sana ve arsinli me bol bol dua okuyacagim birde hp7 arkadssimiza allahim kabul etsin inşallah tez zamanda guzel haberletinizi aliriz ..umutlarimizi ektik mahsulunu en kisa zamanda toplayacagiz canim benimm:) inşallah

Senle ben bu duruma çok güzel bi örneğiz gerçekten kuzum...
kızlar iki gün önceki değerim 135 di şimdi yaptırdım 513 olmuş güzel artmış gibi sanırım siz ne dersiniz
oyyyyyy maaşallah canım benim çok güzel artmış değerin... sen şimdi ocak annesi mi olacaksın şubat mı

canım biraz rahatla bence düşünme artık Rabbim senin miniğin içinde hayırlı doğru bi zaman biçmiştir...Dualarımdasın canım bol bol dua ediyorum hepiniz için...

Allah Razıolsun cnm.Allahım dualarını boşa çıkartmasın inşaallah evlat hasretiyle yanan bütün kullarını evlatla müjdelesin inşaallah.

kızlar iki gün önceki değerim 135 di şimdi yaptırdım 513 olmuş güzel artmış gibi sanırım siz ne dersiniz
misss kuzum misss artik aldirma kan rahat rahat keseni gorecegin gunu bekleyip beslen tatlim istersen saglik ocagina gidip guzel bilgilerde alabilirsin masallah sana masallah

canimmmmm insallah bebisini ve kalp atisunida goreceksin cok sevindim :)

bnde mogişinkini nedense erkek hissettim :)))))
bence mogisin ki kiz betinin ki erkek :)

Senle ben bu duruma çok güzel bi örneğiz gerçekten kuzum...

oyyyyyy maaşallah canım benim çok güzel artmış değerin... sen şimdi ocak annesi mi olacaksın şubat mı
ocak annesi olcam canım allah izin verirse tabii... evet canım gerçekten çok güzel birer örneğiz en beklemediğimiz anda oldu çünkü en güzeli zamana bırakmak..

misss kuzum misss artik aldirma kan rahat rahat keseni gorecegin gunu bekleyip beslen tatlim istersen saglik ocagina gidip guzel bilgilerde alabilirsin masallah sana masallah
bende çok mutlu oldum canım ya bugüne kadar tedirgindim şimdi içim rahatladı yükselince... bi kez daha kanda baktırmayı düşünüyodum ama cumartesiyede randevumu alıcam inş o gün görürüz kesemizide.. haftayada sağlık ocağına giderim artık... bu arada sen nasıl besleniyosun canım özel yediklerin ve yemediğin şeyler var mı ben süt ve ceviz sevmiyorum ama bugün başladım onlarada

Canim ben ilk zamanlar cok yedim ceviz sut badem kuru üzüm kan yapici seyler ama kalp atisini duyduktan sonrasinda 6.haftada bulantilarim ve istahsizligim basladi suan disarida ancak et , tost ,kofte ve disarida kahvalti yiyebiliyorum sulu yemek ve evde yemek yiyemiyorum malesefki o yuzden diyorum suan cok iyi beslen tatlim balik ye kuruyemis sut yogurt peynir cok tuket bu donem ki bebis suan senin kanindan besleniyo deponu saglam tut :) benim azaldi gibi artik hissediyorum ben halsizlestim cok

Insallah ablacigim.Allah razi olsun.bir kac güne toparlarim.ümidim kırıldı ama gecicidir büyük ihtimal bu his de.

canım biraz rahatla bence düşünme artık Rabbim senin miniğin içinde hayırlı doğru bi zaman biçmiştir...Dualarımdasın canım bol bol dua ediyorum hepiniz için...
Cok sagol canim benim.hamis duasi Allah razı olsun.evet bu ay daha serbest olacağım kafama göre.

canım sende bu ay klomen kullanmışmıydın ben kullandım normal adet de oldum ama diyolarki kist olabiliyormuş bende kızmıştım artık doktora falan gitmiycem diye off gitsemmi acaba bilemedim korktum ....

HAMİŞLER

Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

Ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme.................>
Ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
Mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Sabsel............................>31 Mayıs..............>10.Deneme
Pesettim342...................>4 haziran............>32.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Countryrose -----> Erkek
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

aminnn inşaallah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun tüm bebişlerin; ben de saklıyorum testimiii evet odası cicileri hazır atarım buraya da fotoları, bu arada senin hamilelik nasıl geçiyor

Allah Razıolsun cnm.Allahım dualarını boşa çıkartmasın inşaallah evlat hasretiyle yanan bütün kullarını evlatla müjdelesin inşaallah.
İnşallah canım benim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

ayy kiyamam canim ya bazi kisiler cok zor geciriyi bazilari kolay benim kardesimin 9 ay boyunca hic bi sikintisi olmamisti masallahi vardi o yuzden kotusunu hic dusunmek istimiyorum ins ona benzemisimdir :) cok sagol canim simdiden siki beslenmek gerek o zaman

canım sende bu ay klomen kullanmışmıydın ben kullandım normal adet de oldum ama diyolarki kist olabiliyormuş bende kızmıştım artık doktora falan gitmiycem diye off gitsemmi acaba bilemedim korktum ....
Canim benimm gitmelisin benimde kist olduydu sonrada kullanmadim ama keşke yine kullansaydim ya tutarsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…