Canım tebrik ederim seni çok sevindim valla keseyide görmüşsün inş kalbide duyarsın darısı bize artık bende hamileyim şükürler olsun daha kesemizi görmedik inş sorun çıkmazkuzum muhtemelen o gördüğün ölçüm çizgisi... henüz görünmüyor bişey daha çok miniciğiz...
İnşallah da sorun cikmasin tebrik ederim :)) allahim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim adina rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım benim inşallahCanım tebrik ederim seni çok sevindim valla keseyide görmüşsün inş kalbide duyarsın darısı bize artık bende hamileyim şükürler olsun daha kesemizi görmedik inş sorun çıkmaz
Canim baddasim kismet tahlil yaptim yok cikti bugun evlilik yildonumum belki supriz olur gelir minigim demistim vakti dehilmis demekki hayirlisi allahtan canim benimm inşallah sen hamissindir inşallah allahim güzel allahim inşallah senin yuzunu guldurur :)İnşallah canım :)) amin canım benim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
canım sorun yumurtlama sorunu olsa kullanayım ama benim eşimin spermlerinde sorun varken bana klomen veriyo sonra başıma bir sürü iş acıyo inşallah olmamıştır kist falan .....gitmiycem doktora falan....şu ramazan gecsin ondan sonra fındık zamanı fındıktan sonra aşılama için gidecemCanim benimm gitmelisin benimde kist olduydu sonrada kullanmadim ama keşke yine kullansaydimya tutarsa diye
Hayirlisi canim benimm doğru soyluyorsun.. inşallah da kist olmamistir rabbimiz biran once esinin iyi olmasini ve saglikli hizli sperpleri olup yumurtalara ulasmasini nasip etsin inşallah :)canım sorun yumurtlama sorunu olsa kullanayım ama benim eşimin spermlerinde sorun varken bana klomen veriyo sonra başıma bir sürü iş acıyo inşallah olmamıştır kist falan .....gitmiycem doktora falan....şu ramazan gecsin ondan sonra fındık zamanı fındıktan sonra aşılama için gidecem
canımm benim her ay bir umuttur ben inanıyorum ki sen yakın zamanda hamiş kalacaksın.adet düzeninde ki değişimler vucüdun kendini gebeliğe hazırladığının işaretidir demişti doktorum.mesela benimde döngüm uzundu korunmayı bıraktıktan sonra değişti kısaldı çok şaşırmıştım.5.denemede tuttu.kii 4.denememiz kimyasaldı.sende kimyasal geçirdin bu da bir işaret.hem şunu söylemem gerekir ki ben 4. ayımızda eşim amelyatlı diye hiç bebeğe yönelik düşüncelerim olmadı.5. ayımızdada yum dönemi eşim şehir dışındaydı ama öncesinde çalışma olmuştu spermlerde 3 gün yaşadığı için tutmuştu.ama ben yine hiç düşünmedim. diyeceğim o ki herkesten duyuyoruz düşünmezsen olur diye bana çok saçma geliyordu ama cidden öyle canım.kendini rahat bırak ne bileyim varsa imkanınız tatile falan çıkınBenim kırmızılar da geldi canımSiyetem .bu ay ümitlenmiştim oysaki.artık ne içimdeki hislere ne de belirtilere ne de gecikmelere kanmam.dr umu aramayacagim bile.yum takibi icin dr uma da gitmeyecegim.klomende kullanmayacagim.sadece ovu testi alacagim bolca onunla yumurtladim mi yumurtlamadim mi ona bakacagim bu ay . Neyi cok istersen o senin sınavın olurmuş derler ki benim hep öyle oldu. Rabbim büyük. biraz daha az takmayi basarabilirim bu ay umarım
İnşallah da sorun cikmasin tebrik ederim :)) allahim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim adina rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım benim inşallahcok guzel haberletle gune basladik rabbimiz devamini erdirsin
Sağol ablacım allahım herkese nasip etsin inşİnşallah da sorun cikmasin tebrik ederim :)) allahim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim adina rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım benim inşallahcok guzel haberletle gune basladik rabbimiz devamini erdirsin
Kullandim canim .ilk klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalmistim.olmadi. sonraki 2 ay klomen işe yaramadi.sen bilirsin canim.ben bu ay kendi haline birakmayi düşünüyorum .sadece ovulasyon testi yapacagim.yum takibi istemiyorum.olacagi varsa zaten olurcanım sende bu ay klomen kullanmışmıydın ben kullandım normal adet de oldum ama diyolarki kist olabiliyormuş bende kızmıştım artık doktora falan gitmiycem diye off gitsemmi acaba bilemedim korktum ....
Bu ay daha rahat olmayi deneyecegim canim.yillik iznimiz temmuz sonunda dahacanımm benim her ay bir umuttur ben inanıyorum ki sen yakın zamanda hamiş kalacaksın.adet düzeninde ki değişimler vucüdun kendini gebeliğe hazırladığının işaretidir demişti doktorum.mesela benimde döngüm uzundu korunmayı bıraktıktan sonra değişti kısaldı çok şaşırmıştım.5.denemede tuttu.kii 4.denememiz kimyasaldı.sende kimyasal geçirdin bu da bir işaret.hem şunu söylemem gerekir ki ben 4. ayımızda eşim amelyatlı diye hiç bebeğe yönelik düşüncelerim olmadı.5. ayımızdada yum dönemi eşim şehir dışındaydı ama öncesinde çalışma olmuştu spermlerde 3 gün yaşadığı için tutmuştu.ama ben yine hiç düşünmedim. diyeceğim o ki herkesten duyuyoruz düşünmezsen olur diye bana çok saçma geliyordu ama cidden öyle canım.kendini rahat bırak ne bileyim varsa imkanınız tatile falan çıkın
valla tebrikler kilo almadan devam ediyorsun umarım bende senin gibi olurum... muhtemelen sende en fazla 8 10 kilo alırsın son aylarda belki almazsın bile... Kaygılım yaaaa doğur da görelim şu sıpayı
kaygılı bende düşükten sonra 8 kilo aldım yaaaşimdi tekrar hamiş kalırsam senn gibi olucam aynı vereyim diyorum bitürlü beceremiyorum neyse hamiş olayımda kilo alırsamda alaym ne yapalm
kaygılı bende düşükten sonra 8 kilo aldım yaaaşimdi tekrar hamiş kalırsam senn gibi olucam aynı vereyim diyorum bitürlü beceremiyorum neyse hamiş olayımda kilo alırsamda alaym ne yapalm
Kaygilicim hissettin mi bebeğini o günden sonraAma versen cok iyi olur dusunsene 8 almisim ustune dahada aliyorum yemekten sinra midem agriyo hele kilo alinca cok fena olacak insan kendini davul gibi hissediyo istahim cok acik degil acilinca ne yapicaz bakalim:) bebisin gelsinde kilolar gider yemek vs gormez gozun:)
sağol canım allah razı olsun...inşallah ya korkuyorum ama gitmekde istemiyorum şimdi gidince tekrar verecek klomen bi şekilde beni olacağına inandıracak yine hayal kırıklığı en iyisimi böyle umudum olmaz hayal kırıklığı olmazHayirlisi canim benimm doğru soyluyorsun.. inşallah da kist olmamistir rabbimiz biran once esinin iyi olmasini ve saglikli hizli sperpleri olup yumurtalara ulasmasini nasip etsin inşallah :)
ahh evet gelsin inşallah bebişim canım.bende vermek istiyorum ama yemek benim için hayatn anlamlarndan. geçen bi yürüyüş az dikkat 2 kilo verdm snra yine bıraktmAma versen cok iyi olur dusunsene 8 almisim ustune dahada aliyorum yemekten sinra midem agriyo hele kilo alinca cok fena olacak insan kendini davul gibi hissediyo istahim cok acik degil acilinca ne yapicaz bakalim:) bebisin gelsinde kilolar gider yemek vs gormez gozun:)
Canımmm dur bakalım henüz erken varsa bile çıkmayabilir inşallah vardır da saklanıyor dur miniğin bata kadar bekleyelim bakalım bugün aşılamanın 10. Günü o yüzden ben biraz daha umutluyum inşallah ikimizde hamişiz :)Canim baddasim kismet tahlil yaptim yok cikti bugun evlilik yildonumum belki supriz olur gelir minigim demistim vakti dehilmis demekki hayirlisi allahtan canim benimm inşallah sen hamissindir inşallah allahim güzel allahim inşallah senin yuzunu guldurur :)
Hayirliaiyla pitpitlarinida duyarsin insaAllah canimFıstıklaaaar biz geldik kesemizleDoktorum herşey yolunda görünüyor dedi değerleri de beğendi... Kesem rahimde (dış gebelikten korkmuştum bi ara)... 12 hazirana gel kalbi dinleyelim dedi... 5+3 müşüz daha... Ayrıca ben umudumu kaybetmiştim soner bey dedim bi daha ki ay hsg çekilecektim dedim...bana şunu dedi; ne zamanki artık olmaz deyip boşverince o zaman oluyor dedi... Öyle bi çok hastası olmuş bi tanesinin hikayesini de anlattı.... Eşimde atladı hemen bizimkide umudu kesmişti diye Velhasıl durum bu.... Darısı kalbe
nasılsın canımm nasıl gıdıyor annişlikHayirliaiyla pitpitlarinida duyarsin insaAllah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?