2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kuzum muhtemelen o gördüğün ölçüm çizgisi... henüz görünmüyor bişey daha çok miniciğiz...
Canım tebrik ederim seni çok sevindim valla keseyide görmüşsün inş kalbide duyarsın darısı bize artık bende hamileyim şükürler olsun daha kesemizi görmedik inş sorun çıkmaz

Canım tebrik ederim seni çok sevindim valla keseyide görmüşsün inş kalbide duyarsın darısı bize artık bende hamileyim şükürler olsun daha kesemizi görmedik inş sorun çıkmaz
İnşallah da sorun cikmasin tebrik ederim :)) allahim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim adina rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah canım benim inşallahcok guzel haberletle gune basladik rabbimiz devamini erdirsin

Kizlarrrr pkoluyum ve yumurtalarmda skinti vardi 2-3 kac aydir klomen kullaniyorm ilk defa bu ay büyüdü ve catladi muhtemel p.tesi catladi cünkü kasik agrim coktu biz o günü ve ertesi günü degerlendrdk insallah tutmustr heycan icindeym ne zaman test yapsam cikar ki yaaa

İnşallah canım :)) amin canım benim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Canim baddasim kismet tahlil yaptim yok cikti bugun evlilik yildonumum belki supriz olur gelir minigim demistim vakti dehilmis demekki hayirlisi allahtan canim benimm inşallah sen hamissindir inşallah allahim güzel allahim inşallah senin yuzunu guldurur :)

Canim benimm gitmelisin benimde kist olduydu sonrada kullanmadim ama keşke yine kullansaydim ya tutarsa diye
canım sorun yumurtlama sorunu olsa kullanayım ama benim eşimin spermlerinde sorun varken bana klomen veriyo sonra başıma bir sürü iş acıyo inşallah olmamıştır kist falan .....gitmiycem doktora falan....şu ramazan gecsin ondan sonra fındık zamanı fındıktan sonra aşılama için gidecem

Hayirlisi canim benimm doğru soyluyorsun.. inşallah da kist olmamistir rabbimiz biran once esinin iyi olmasini ve saglikli hizli sperpleri olup yumurtalara ulasmasini nasip etsin inşallah :)

canımm benim her ay bir umuttur ben inanıyorum ki sen yakın zamanda hamiş kalacaksın.adet düzeninde ki değişimler vucüdun kendini gebeliğe hazırladığının işaretidir demişti doktorum.mesela benimde döngüm uzundu korunmayı bıraktıktan sonra değişti kısaldı çok şaşırmıştım.5.denemede tuttu.kii 4.denememiz kimyasaldı.sende kimyasal geçirdin bu da bir işaret.hem şunu söylemem gerekir ki ben 4. ayımızda eşim amelyatlı diye hiç bebeğe yönelik düşüncelerim olmadı.5. ayımızdada yum dönemi eşim şehir dışındaydı ama öncesinde çalışma olmuştu spermlerde 3 gün yaşadığı için tutmuştu.ama ben yine hiç düşünmedim. diyeceğim o ki herkesten duyuyoruz düşünmezsen olur diye bana çok saçma geliyordu ama cidden öyle canım.kendini rahat bırak ne bileyim varsa imkanınız tatile falan çıkın

Sağol ablacım allahım herkese nasip etsin inş

canım sende bu ay klomen kullanmışmıydın ben kullandım normal adet de oldum ama diyolarki kist olabiliyormuş bende kızmıştım artık doktora falan gitmiycem diye off gitsemmi acaba bilemedim korktum ....
Kullandim canim .ilk klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalmistim.olmadi. sonraki 2 ay klomen işe yaramadi.sen bilirsin canim.ben bu ay kendi haline birakmayi düşünüyorum .sadece ovulasyon testi yapacagim.yum takibi istemiyorum.olacagi varsa zaten olur

Bu ay daha rahat olmayi deneyecegim canim.yillik iznimiz temmuz sonunda daha cok takinca da olmuyor zaten en iyisi birazda rahatligi denemek.sagol canim güzel dileklerin icin

valla tebrikler kilo almadan devam ediyorsun umarım bende senin gibi olurum... muhtemelen sende en fazla 8 10 kilo alırsın son aylarda belki almazsın bile... Kaygılım yaaaa doğur da görelim şu sıpayı

En fazla o kadar almam lazim yer yok vucudumda :):) biz sismanlar daha az aliyoruz daha bi bu kadar var biraz hareketlenirsek bu hafta rahatlicam:)

kaygılı bende düşükten sonra 8 kilo aldım yaaa şimdi tekrar hamiş kalırsam senn gibi olucam aynı vereyim diyorum bitürlü beceremiyorum neyse hamiş olayımda kilo alırsamda alaym ne yapalm

Ama versen cok iyi olur dusunsene 8 almisim ustune dahada aliyorum yemekten sinra midem agriyo hele kilo alinca cok fena olacak insan kendini davul gibi hissediyo istahim cok acik degil acilinca ne yapicaz bakalim:) bebisin gelsinde kilolar gider yemek vs gormez gozun:)

kaygılı bende düşükten sonra 8 kilo aldım yaaa şimdi tekrar hamiş kalırsam senn gibi olucam aynı vereyim diyorum bitürlü beceremiyorum neyse hamiş olayımda kilo alırsamda alaym ne yapalm

Ama versen cok iyi olur dusunsene 8 almisim ustune dahada aliyorum yemekten sinra midem agriyo hele kilo alinca cok fena olacak insan kendini davul gibi hissediyo istahim cok acik degil acilinca ne yapicaz bakalim:) be

Kaygilicim hissettin mi bebeğini o günden sonra

Hayirlisi canim benimm doğru soyluyorsun.. inşallah da kist olmamistir rabbimiz biran once esinin iyi olmasini ve saglikli hizli sperpleri olup yumurtalara ulasmasini nasip etsin inşallah :)
sağol canım allah razı olsun...inşallah ya korkuyorum ama gitmekde istemiyorum şimdi gidince tekrar verecek klomen bi şekilde beni olacağına inandıracak yine hayal kırıklığı en iyisimi böyle umudum olmaz hayal kırıklığı olmaz

ahh evet gelsin inşallah bebişim canım.bende vermek istiyorum ama yemek benim için hayatn anlamlarndan. geçen bi yürüyüş az dikkat 2 kilo verdm snra yine bıraktm davull olucağm kesn :) hani her gün sonu yarn rejime başlıyorum diyp ertesii gün amann yarın yaparm diyenlerdenim malsef.

Canımmm dur bakalım henüz erken varsa bile çıkmayabilir inşallah vardır da saklanıyor dur miniğin bata kadar bekleyelim bakalım bugün aşılamanın 10. Günü o yüzden ben biraz daha umutluyum inşallah ikimizde hamişiz :)

Hayirliaiyla pitpitlarinida duyarsin insaAllah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…