MasaAllah papatyanaHatunlar papatyama bakın. Ayni annesi. Burnu bana çekmiş
Uyku ve gaz sorunu haric iyiyiz canim p.tesi 1 aylik olacaz Allah'in izniyle sen ve prensesin nasilsinjznasılsın canımm nasıl gıdıyor annişlik
İlk defa bu kadar net gördüm.480 grmmış. Takvimde 550yazıyo ama. Kasaba et borcumuz yok dimi. 2.5 kilo dogursam hayırlisiyla yeterMasaAllah papatyana
İnşallah canım benim inşallah da ben umudumu buayda tukettim inşallah obur ayda gelir diyorum hayirlisi allahtan.. Canim benimm inşallah hamis habetini aliriz senin allahim guzel allahim buduyguyu biran evvel yasatsin sana inşallah minigin seninledir :)Canımmm dur bakalım henüz erken varsa bile çımayabilir inşallah vardır da saklanıyor dur miniğin bata kadar bekleyelim bakalım bugün aşılamanın 10. Günü o yüzden ben biraz daha umutluyum inşallah ikimizde hamişiz :)
Masallah ne guzel bir bebek yerim onu benHatunlar papatyama bakın. Ayni annesi. Burnu bana çekmiş
Oyy maşallah barekallah. Biz de dün gitmiştik doktora. Bizimki bacagiyka yüzünü kapatmisti böyle renkli göremedik yüzünü. Sağlıklı olsunlar da bir daha ki sefere görürüz inşallahHatunlar papatyama bakın. Ayni annesi. Burnu bana çekmiş
inşallah balım inşallah... belki de ters çıkar tahmininincanimmmmm insallah bebisini ve kalp atisunida goreceksin cok sevindim :)
bence mogisin ki kiz betinin ki erkek :)
dün doktor kontrolüm vardı 5+3 çıktı ölçümde benim minik kesemaminnn inşaallah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun tüm bebişlerin; ben de saklıyorum testimiiievet odası cicileri hazır atarım buraya da fotoları, bu arada senin hamilelik nasıl geçiyor
ooooooooyyyy canım benim gözün aydın olsun Rabbim keseyide kalbi de görmeyi nasip etsinCanım tebrik ederim seni çok sevindim valla keseyide görmüşsün inş kalbide duyarsın darısı bize artık bende hamileyim şükürler olsun daha kesemizi görmedik inş sorun çıkmaz
kendini de şişman ilan ettin ya aşkolsun... sen yemeden dolayı almadın ki o kiloları miniğin doğsun onunla uğraşmaktan verirsin kalanı da kuzumEn fazla o kadar almam lazim yer yok vucudumda :):) biz sismanlar daha az aliyoruzdaha bi bu kadar var biraz hareketlenirsek bu hafta rahatlicam:)
bızde aynıUyku ve gaz sorunu haric iyiyiz canim p.tesi 1 aylik olacaz Allah'in izniyle sen ve prensesin nasilsinjz
Amin benim canım arkadaşım... Ali nasıl sen nasılsınHayirliaiyla pitpitlarinida duyarsin insaAllah canim
Kuzum çok teşekkür ederim... Size de çok geçmiş olsun miniğin eşyalarının çalınmasına ayrıca çok çok üzüldüm yaaa ne kadar vicdansızlar bu pislikler...Allah bin beter etsin hepsini... Umarım madden çok sıkıntıya girmezsin kuzum... Rabbim yardımcınız olsun... Sen nasılsın minik bebişin nasılKızlar selamlar :) 2 hafta önce evimize hırsız girdi pc yi çaldı o yüzden bayadir giremedim. Umarım hersey yolundadir.hirsiz bebisimin bütün eşyalarını çalmış çok üzüldük şimdi herseye sıfırdan başladık.Mogami hamileymissin cnm çooook sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) başka var mı güzel haberler?
benimle ilgili insanlar ikiye bölündübnde mogişinkini nedense erkek hissettim :)))))
Mngamininki bencede kız. İçime öyle doguyoinşallah balım inşallah... belki de ters çıkar tahmininin
Sende durumlar ne? sıkı çalıştınız mı
maaşallah aşkıma Rabbim nazarlardan saklasınHatunlar papatyama bakın. Ayni annesi. Burnu bana çekmiş
Mogami benim içime de kız doğuyor nedense :) rabbim sağlıklı ve hayirli evlat nasip etsinbenimle ilgili insanlar ikiye bölündüailem yarı yarıya bölündü kaldığım yurt ve okul arkadaşlarım bölündü...sizler keza.... ben hiç bişey hissetmiyorum kuzum sadece hamile kaldığımı öğrenmeden önce bol pembeli rüyalar gömüştüm hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?