2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım benim inşallah da ben umudumu buayda tukettim inşallah obur ayda gelir diyorum hayirlisi allahtan.. Canim benimm inşallah hamis habetini aliriz senin allahim guzel allahim buduyguyu biran evvel yasatsin sana inşallah minigin seninledir :)

Kizlar oluyorum yorgunluktan suan taksimdeyim gorumcem buyuk kizim ve ben almanyadan dayimizin kizi geldi geziyoruz besiktas uskudar ve taksim suan alis veristeyiz ama oldum yorgunluktan ve aksam kina var nasil olcak biilmiyorum acayip yorulduk ama iyi geldi trkne gezintisi turuna da gittik kiz kulesinin yanindan gectik bugunun cok guzel bayada yorucu

Hatunlar papatyama bakın. Ayni annesi. Burnu bana çekmiş
Oyy maşallah barekallah. Biz de dün gitmiştik doktora. Bizimki bacagiyka yüzünü kapatmisti böyle renkli göremedik yüzünü. Sağlıklı olsunlar da bir daha ki sefere görürüz inşallah

canimmmmm insallah bebisini ve kalp atisunida goreceksin cok sevindim :)

bence mogisin ki kiz betinin ki erkek :)
inşallah balım inşallah... belki de ters çıkar tahmininin

Sende durumlar ne? sıkı çalıştınız mı

aminnn inşaallah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun tüm bebişlerin; ben de saklıyorum testimiii evet odası cicileri hazır atarım buraya da fotoları, bu arada senin hamilelik nasıl geçiyor
dün doktor kontrolüm vardı 5+3 çıktı ölçümde benim minik kesem onun dışında bolca mide gazı ve bel ağrısı var şimdilik.... bide tatlı şeyler düşündükçe bile midem dönüyo ama ekşiye çok açım

Canım tebrik ederim seni çok sevindim valla keseyide görmüşsün inş kalbide duyarsın darısı bize artık bende hamileyim şükürler olsun daha kesemizi görmedik inş sorun çıkmaz
ooooooooyyyy canım benim gözün aydın olsun Rabbim keseyide kalbi de görmeyi nasip etsin Sende benim gibi ocak annesi olacaksın desene güzel duaların için teşekkür ederim balım

En fazla o kadar almam lazim yer yok vucudumda :):) biz sismanlar daha az aliyoruz daha bi bu kadar var biraz hareketlenirsek bu hafta rahatlicam:)
kendini de şişman ilan ettin ya aşkolsun... sen yemeden dolayı almadın ki o kiloları miniğin doğsun onunla uğraşmaktan verirsin kalanı da kuzum

Uyku ve gaz sorunu haric iyiyiz canim p.tesi 1 aylik olacaz Allah'in izniyle sen ve prensesin nasilsinjz
bızde aynı Uyku ve gaz Bıde emmeme ve sutumun az olma sorunu var tabıı Inatcı kızım emmede uykuda ınat edıyo. uykuya dalamıyo gece sabah derken bazen aglama krızlerı falan gunler gecıyo ıste. bızde 1.5 aylık olduk cok sukur 2 aylık asımızı merakla beklıyoruz

Kuzum çok teşekkür ederim... Size de çok geçmiş olsun miniğin eşyalarının çalınmasına ayrıca çok çok üzüldüm yaaa ne kadar vicdansızlar bu pislikler...Allah bin beter etsin hepsini... Umarım madden çok sıkıntıya girmezsin kuzum... Rabbim yardımcınız olsun... Sen nasılsın minik bebişin nasıl

Amin amin. Rabbim kucaklarımızı boş birakmasın. İsteyen herkese nasip etsin. Durup durup bakiyorum

bnde mogişinkini nedense erkek hissettim :)))))
benimle ilgili insanlar ikiye bölündü ailem yarı yarıya bölündü kaldığım yurt ve okul arkadaşlarım bölündü...sizler keza.... ben hiç bişey hissetmiyorum kuzum sadece hamile kaldığımı öğrenmeden önce bol pembeli rüyalar gömüştüm hayırlısı olsun

Mogami benim içime de kız doğuyor nedense :) rabbim sağlıklı ve hayirli evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…