2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canımsın balım amin inşallah inşallah gelmiştir miniklerimiz bakalım hayırlısı az kaldı birkaç güne belli olur bu arada sen yine de kırmızıyı görmeden tedbiri elden bırakma çok yorma kendini

betimm nasilsin kuzum iyimisin? Cok sukur bu haftalarda bulanti gidiyo :) cinsiyete az kaldi seninde dimi aramizda saka gibi 1 hafta var :)
canım kaç gündür gşremedim.. benim bulantı çok dengesiz üşüttüğüm an başlıyo şuan çıkardım rahatladım özellikle haftasonunu bekliyo sanki haftasonları yatalak.. çok şükür buna da . evet canım 1 hafta var senin son adet ne zamandı ben sana sevinirken kendi haberimi aldım işte

Oy maşallah canım zaman ne çabuk geçiyo ya sanki bir hafta önce doğurdun gibi geliyor bana maşallah sen nasılsn dikişler felan hepsi iyleştimi herşey yolundamı canım

bizim de cuma günü kontrol dr değiştirdik ara bayagı açıldı epey büyümüş görcez 6+2 de gördün 11 olcak gittiğimizde :) ben erkek diyorum allah da biliyo içimden hep kız isterim ama erkek olacak :) sen ne hissediypsun peki

Oy maşallah canım zaman ne çabuk geçiyo ya sanki bir hafta önce doğurdun gibi geliyor bana maşallah sen nasılsn dikişler felan hepsi iyleştimi herşey yolundamı canım
iyiym ben canim sukur.dikişmi o da ne:) sukur 1haftada bitti o canim.oda agri deglde biraz dikkat sadece. Gercektn ne cabuk gecio. 35 olmuşun maşallah yaa.birden bebiş resimleri patlicak topikte:)

Mogamiiiiim , bu minnak yenir yenir yaa....
oy maaşAllah sana , çok çok duygulanıyorum altta o hamilelik takvimini gördükçe :)
sağlıkla büyüsün ...

o başlığı açalım artık , oraya geçelim bir daha da hep ordan yazışalım...

başlık ne olabiliiiir....
kk'da hamile kaldık , kk'da doğurduk , kk'da bebeklerimizi büyütüyoruz olabilir mi ki
çok mu geniş oldu :)
yadaaaa Mogaminin hamileler tayfası olsun

Uyku ve gaz sorunu haric iyiyiz canim p.tesi 1 aylik olacaz Allah'in izniyle sen ve prensesin nasilsinjz
kuzuum , özledim seni ya..
demek 1 aylık olacaksınız bile.. zaman çabuk geçiyor elifim ya :)
bizde yarın 38.haftaya giriyoruz... bakalım ne zaman teşrif edecek Zülalim :)

Ayy gerçekten o kadar çabukmu iyileşiyo benim tek derdim dikişler inan sancı felan hiç düşünmüyorum diyorum acaba hemen ayağa kalkarmıyım bebeğimle ilgilenebilirmiyim canım nelere dikkat ettin çabuk iyileşmesi için benimde malum az kaldı çoook ama çoook heycanlıyim bide sancı çekerken nefes al ver nasıl oluyor çok soru sordum galiba
iyiym ben canim sukur.dikişmi o da ne:) sukur 1haftada bitti o canim.oda agri deglde biraz dikkat sadece. Gercektn ne cabuk gecio. 35 olmuşun maşallah yaa.birden bebiş resimleri patlicak topikte:)

Oyy herkesin ortak derdi ,gaz uyku emme :))

Oturur hepsi zamanla yerine inşaAllah canım benim...
bende çok sabırsızlanıyorum artık gelsin istiyorum :)

Kız sen daha doğurmadınmı bu gidişle önce bendoğurcam yavaştan sancılarım oluyor aarada keşke şimdi doğsa diyorum sonra diyorum yok biraz dağa büyüsün minnakım
kuzuum , özledim seni ya..
demek 1 aylık olacaksınız bile.. zaman çabuk geçiyor elifim ya :)
bizde yarın 38.haftaya giriyoruz... bakalım ne zaman teşrif edecek Zülalim :)

Oyyy arkamdan hanfendi geliyor baksana :))
biz 38 e girdik bugün, yalancı sancılar oluyor geceleri arada ama ne zaman gelir bilmiyorum... heyecanla bekliyorum :)

sen iyisin inşaAllah ?

Kız sen daha doğurmadınmı bu gidişle önce bendoğurcam yavaştan sancılarım oluyor aarada keşke şimdi doğsa diyorum sonra diyorum yok biraz dağa büyüsün minnakım
kız deme öyle...
prematüre olur bebişin daha çok küçük... iyice büyüsün annesinin karnında öyle gelsin miniğin

benim başladı ufaktan sancılar , baskı uygulamalar çıkışa doğru ama hanfendi daha gelecek gibi durmuyor :) salı günü doktor ne diyecek göreceğiz bakalım canım :)

canım koskocamn olmuşssunuz 38 hafta ha.. allah bi avazda kurtarsın inşallah bak bizi haberdar et mutlaka olur mu bi de son ay göbüşü istiyoruz :)

ben bıse yapmadım dıkısler ıcın Doktor zaten antıbıyotık ve agrı kesıcı vermıstı. krem falan onları kullandım ılk 2 gun otururp kalkarken zorlanıyosun bıraz ama okadarda acı veren bıse degıl yanı ben 2. gun bebegı antepe goturduk sarılık ıcın 1 saatlık yol dusun 1 hafta hergun gıt gel yaptık yanı okadar yola gıttım zıp zıp derken sukur onda bıle cok agrım olmadı. dıkıslerın atılmasını dusunuyosan merak etme hıssetmıyosun doktor 1 hafta dıkkat et dedı dıkısın ıpı varmıs cekme dedı. sureklı kuru tutmaya calısıyosun hatta kurutma mak. uzaktan kurutabılırsınde dedı. ben tak basımaydım canım sonradan gelebıldı annemler. bebek erken gelınce Tabıkı ılgılenıyosun yanı tuvalette zorlanırım zannettım ama sukur okadar agrım olmadı. kabız olmamaya dıkkat etmen gerek zorlatmamak ıcın Sancı sırasındada nefes alıp verıyosun sureklı su ıcmekte yasak oldugu ıcın dılım damagım kurudu benım. suyla dudaklarımı ıslattım bıde 12 saat surunce tabı. rahım acıcı ıgneyı vurunca ıkınma hıssı baslıyo zaten ozamanda derınce bır nefes alıp ıkınıyosun doktor belırtıyo zaten. ınsallah kendı sancın olurda sunıye gerek kalmaz canım

ben dogumu yaptım odaya aldılar ort 1 saat sonra tuvalete gıttım doktor geldı 2.5 saat sonra falan dedı kalkıp yuru bıraz hatta tuvaletede gıdebılırsın bende guldum gıttıım zaten dedım sasırdı oda napayım ıcımdemı tutsaydım dedım Bıde dogum kısıden kısıye degısıyo canım ben sancıda kotu oldum dogumum 6 dk surdu 3 ıkınmaya geldı sukur. bı arkadasımda sancı azdı ama dogumhanede yarım saat durmus dıo ne 10 ne 20 kac kez ıkındım dıo. bıde benım bebıs yukarda olunca asagı bı turlu ınmedıgı ıcın acılma olmadı oyuzden cok sancı cektım 10 saaat olmustu hala 1 cm dı Sonra acıldı sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…