Darısı başına annesimaaşallah aşkıma Rabbim nazarlardan saklasın
Canımsın balım amin inşallah inşallah gelmiştir miniklerimiz bakalım hayırlısı az kaldı birkaç güne belli olur bu arada sen yine de kırmızıyı görmeden tedbiri elden bırakma çok yorma kendiniİnşallah canım benim inşallah da ben umudumu buayda tukettim inşallah obur ayda gelir diyorum hayirlisi allahtan.. Canim benimm inşallah hamis habetini aliriz senin allahim guzel allahim buduyguyu biran evvel yasatsin sana inşallah minigin seninledir :)
canım kaç gündür gşremedim.. benim bulantı çok dengesiz üşüttüğüm an başlıyo şuan çıkardım rahatladım özellikle haftasonunu bekliyo sanki haftasonları yatalak.. çok şükür buna da . evet canım 1 hafta var senin son adet ne zamandı ben sana sevinirken kendi haberimi aldım iştebetimm nasilsin kuzum iyimisin? Cok sukur bu haftalarda bulanti gidiyo :) cinsiyete az kaldi seninde dimi aramizda saka gibi 1 hafta var :)
bızde aynıUyku ve gaz Bıde emmeme ve sutumun az olma sorunu var tabıı Inatcı kızım emmede uykuda ınat edıyo. uykuya dalamıyo gece sabah derken bazen aglama krızlerı falan gunler gecıyo ıste. bızde 1.5 aylık olduk cok sukur 2 aylık asımızı merakla beklıyoruz
bizim de cuma günü kontrol dr değiştirdik ara bayagı açıldı epey büyümüş görcez 6+2 de gördün 11 olcak gittiğimizde :) ben erkek diyorum allah da biliyo içimden hep kız isterim ama erkek olacak :) sen ne hissediypsun pekiçıkar canım zaten iç karın yapısıyla alakalı bir durummuş erken gobiş çıkması :) 5 haziranda kontrolümüz var doktorumuz ozamana öğreniriz dedi.ama biz meraktan kafayı yedikkkamann yavrum sağlıklı olsun ister erkek olsun ister kızz :) sen ne hissediyorsun varmı içinde bir his kimisi hissedermiş cinsiyeti
iyiym ben canim sukur.dikişmi o da ne:) sukur 1haftada bitti o canim.oda agri deglde biraz dikkat sadece. Gercektn ne cabuk gecio. 35 olmuşun maşallah yaa.birden bebiş resimleri patlicak topikte:)Oy maşallah canım zaman ne çabuk geçiyo ya sanki bir hafta önce doğurdun gibi geliyor bana maşallah sen nasılsn dikişler felan hepsi iyleştimi herşey yolundamı canım
Oyy masallah agıza buruna:)Hatunlar papatyama bakın. Ayni annesi. Burnu bana çekmiş
Mogamiiiiim , bu minnak yenir yenir yaa....Fıstıklaaaar biz geldik kesemizleDoktorum herşey yolunda görünüyor dedi değerleri de beğendi... Kesem rahimde (dış gebelikten korkmuştum bi ara)... 12 hazirana gel kalbi dinleyelim dedi... 5+3 müşüz daha... Ayrıca ben umudumu kaybetmiştim soner bey dedim bi daha ki ay hsg çekilecektim dedim...bana şunu dedi; ne zamanki artık olmaz deyip boşverince o zaman oluyor dedi... Öyle bi çok hastası olmuş bi tanesinin hikayesini de anlattı.... Eşimde atladı hemen bizimkide umudu kesmişti diye Velhasıl durum bu.... Darısı kalbe
Oy maaşAllah ne de güzel yatıyor annesinin karnında :)Hatunlar papatyama bakın. Ayni annesi. Burnu bana çekmiş
kuzuum , özledim seni ya..Uyku ve gaz sorunu haric iyiyiz canim p.tesi 1 aylik olacaz Allah'in izniyle sen ve prensesin nasilsinjz
iyiym ben canim sukur.dikişmi o da ne:) sukur 1haftada bitti o canim.oda agri deglde biraz dikkat sadece. Gercektn ne cabuk gecio. 35 olmuşun maşallah yaa.birden bebiş resimleri patlicak topikte:)
oyy maaşAllah ablam yerler sizi yaaa :)))Eki Görüntüle 1537247 kizlar guzel gunun ardindan evime varmak uzeriyim ve hazirlanip kinaya gidecegim bugun iyi geldi bana cokkda yorucu oldu
Oyy herkesin ortak derdi ,gaz uyku emme :))iyiym ben canim sukur.dikişmi o da ne:) sukur 1haftada bitti o canim.oda agri deglde biraz dikkat sadece. Gercektn ne cabuk gecio. 35 olmuşun maşallah yaa.birden bebiş resimleri patlicak topikte:)
kuzuum , özledim seni ya..
demek 1 aylık olacaksınız bile.. zaman çabuk geçiyor elifim ya :)
bizde yarın 38.haftaya giriyoruz... bakalım ne zaman teşrif edecek Zülalim :)
Oyyy arkamdan hanfendi geliyor baksana :))Ayy gerçekten o kadar çabukmu iyileşiyo benim tek derdim dikişler inan sancı felan hiç düşünmüyorum diyorum acaba hemen ayağa kalkarmıyım bebeğimle ilgilenebilirmiyim canım nelere dikkat ettin çabuk iyileşmesi için benimde malum az kaldı çoook ama çoook heycanlıyim bide sancı çekerken nefes al ver nasıl oluyor çok soru sordum galiba
kız deme öyle...Kız sen daha doğurmadınmı bu gidişle önce bendoğurcam yavaştan sancılarım oluyor aarada keşke şimdi doğsa diyorum sonra diyorum yok biraz dağa büyüsün minnakım
canım koskocamn olmuşssunuz 38 hafta ha.. allah bi avazda kurtarsın inşallah bak bizi haberdar et mutlaka olur mukız deme öyle...
prematüre olur bebişin daha çok küçük... iyice büyüsün annesinin karnında öyle gelsin miniğin
benim başladı ufaktan sancılar , baskı uygulamalar çıkışa doğru ama hanfendi daha gelecek gibi durmuyor :) salı günü doktor ne diyecek göreceğiz bakalım canım :)
ben bıse yapmadım dıkısler ıcınAyy gerçekten o kadar çabukmu iyileşiyo benim tek derdim dikişler inan sancı felan hiç düşünmüyorum diyorum acaba hemen ayağa kalkarmıyım bebeğimle ilgilenebilirmiyim canım nelere dikkat ettin çabuk iyileşmesi için benimde malum az kaldı çoook ama çoook heycanlıyim bide sancı çekerken nefes al ver nasıl oluyor çok soru sordum galiba
ben dogumu yaptım odaya aldılar ort 1 saat sonra tuvalete gıttım doktor geldı 2.5 saat sonra falan dedı kalkıp yuru bıraz hatta tuvaletede gıdebılırsın bende guldum gıttıım zaten dedım sasırdı oda napayım ıcımdemı tutsaydım dedımAyy gerçekten o kadar çabukmu iyileşiyo benim tek derdim dikişler inan sancı felan hiç düşünmüyorum diyorum acaba hemen ayağa kalkarmıyım bebeğimle ilgilenebilirmiyim canım nelere dikkat ettin çabuk iyileşmesi için benimde malum az kaldı çoook ama çoook heycanlıyim bide sancı çekerken nefes al ver nasıl oluyor çok soru sordum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?