2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım koskocamn olmuşssunuz 38 hafta ha.. allah bi avazda kurtarsın inşallah bak bizi haberdar et mutlaka olur mu bi de son ay göbüşü istiyoruz :)
oy kuzucum hiç etmez miyim...
canımsınız siz...
fıstığı da eklerim , göbüş de eklerim
çok heyecan var betim.. böyle belirsiz bir bekleyiş çok heyecan yaptırtıyor

çok teşekkürler faydalı bilgilerin için canım benim :)

bana bir indi gibi geliyor bir inmedi gibi
bakalım doktor ne diyecek salı günü :) kızçem vajinama doğru baskı yapıyor arada yanma , acı , bıçak kesiği gibi şeyler hissediyorum o zaman , geceleri daha çok oluyor... kanala girmesiinin işareti olabilir mi ki ?

inşallah balım inşallah... belki de ters çıkar tahmininin

Sende durumlar ne? sıkı çalıştınız mı
Calisik kuzu 3 gun ustuste ctesi kocisim yoktu bu aksam yine calisiriz artik gun asiri :) bakalim tahminler tutacak mi :)

Hanfendi ye cevap vericektim sana yazmişim:) benimde o gun knt vardi ama knt den once gece geldi prenses :) 38 de

Gögusle karın arasına el girerse indi derlermiş.benim olmadi ama öle diolar

Ay esmacim maşallah size. Rabbim bir kere de kurtarsin nşallah. Bakalım bende o günleri sabırsızlıkla bekliyorum zaman geçmiyor gibi. Bizim ki erkek diye karnim one doğru çıktı baya :)))

kesecikte görünmüş ooh süper Rabbim kucağına almayı da nasip edecek inşaallah, bu dönemde adet ağrıların gibi ağrıların oluyor hiç korkma acaba birşey mi oluyor diye hatta ben sol tarafıma yattığımda batmalarım olurdu yatamazdım sola şimdiden sonra adım adım mutlulukları tatma vakti

Esmacımmmm nasılsın hamişdaşım bir türlü görüşemiyoruz nasıl senin kızçe ne durumdasın

oyy maaşAllah ablam yerler sizi yaaa :)))
ne güzel gezdiniz kafa dağıtttınız :)
Sağol canım benim gunumuz çok guzel geçti inşallah bidaki gidisimde küçük kizim ve esimle beraber olurum allahim sanada nasip etsin inşallah rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah

selam kızlar.bata 1 hafta kaldı yani o da en geç 1 hafta çünkü bazı aylar 25 24 gündede olabilyo.öleyse 2-3 gün işte.hiç umudum yok.eşimlede aramız saçma bi nedenden dolayı limoni.çok depresifim ya ondan ya da adet öncesi gerginliği bilemiyorum.hakkımızda hayırlısı biçoğumuzdan güzel haberler var maşallah ne güzel.rabbim hepimizn gönlüne göre versin.

Oy maaşAllah ne de güzel yatıyor annesinin karnında :)
yerler fıstığııı :)
Dimiya. Oynamayınca uyudugunu anlıyorum artık. Seninde az kaldı. Rabbim kolay dogum nasip etsin canım.hayırlısıyla bir kucagımıza alaydik. Benim çok akıntim oluyo ya. Hep enfeksıyon kapiyorum.sendede oluyormu

Canımsın sen Allah razı olsun... Rabbim hepimizin miniklerini korusun topiğin tüm hatunlarına yumuk yumuk evlatlar nasip etsin... Önerilerine bayıldım özellikle ilkine... onu biraz kısaltırsak çokta güzel olabilir ama o zaman da sadece bizim tayfa olur yeni insanlar gelir mi ki???

Calisik kuzu 3 gun ustuste ctesi kocisim yoktu bu aksam yine calisiriz artik gun asiri :) bakalim tahminler tutacak mi :)
Olacak bak gör... 3 gün gayet sıkı olmuş Kimbilir belki de zigotun yuvarlanıyordur yuvasına

Fıstık hatunum Allah razı olsun.... Adet ağrısı gibi bişey yok çünkü ben adet ağrısı çekmezdim hiç ama bu mide beni çok sıkıntıya sokuyo bulantı yok ama her an bulanacakmış gibi bi rahatsız ve devamlı gaz... Çekicez el mahkum bu arada kuzum bişey sorucam sana bilgin dahilinde mi bilmiyorum ama....bi yasa çıktı ya yeni doğmuş bebeğe bakıcı tutunca devlet 1000 tl maaş bağlıyor hani... bundan yararlanabilmek için benim çalışıyor olmam mı gerek birde ben annemi düşünüyorum baksın diye onun sigortasını ben ödeyeceğim o 1000 tl yi alsın diye bunun başvurusunu doğumdan sonra mı yapacağım yoksa önce mi??? Biliyorsan beni bi aydınlat balım....

Miniğin doğsun da görelim çok sabırsızlanıyoum minik prensesi görmek için

Mogisim o dedigin sadece özel sektör de çalışanlar icin diye duymustum sen memur olcan ya :) şimdilik bize sadece 300 tl dogum parasi var malesef :) annen mi bakacak ne guzel en guzel

ne güzel bi tablo Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın ayşem
Sağol canım allah razi olsun inşallah sende kizinla gezersin .. :) durbakalim kixmi olacak icimden benimde kiz gecti hayirlisi allahtan arkadaslarin yorumlari bakalim ne olacak bak simdi benimde kiz geçti :) rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah esin ve minigin musmutlu ailr olun

İnşallah amin inşallah canım benim ne olur stres yapma esinle mutlu takil inşallah miniginde gelecek rahat ol gecenizin tadini cikar esini mutlu et buayda olmasa inşallah obur ayda gelir minigin dualarimdasin hayirlisiyla gelsin minigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…