2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bence sen bir iki haftaya doğurursun içimden bir ses bende 37 38 hafta gibi doğururum hayırlısı sağ salim gelsin de minnaklarımız

Ay canım çok sağol bilgilerin için bunları duymak beni rahatlattı biraz ilk doğum olunca malum bizi neler bekliyor bilmiyoruz benim karnım aşağya indi baya 1 ay önce doktor kontrolünde doktorun bebek ters dönmüş bile dedi bide ben artık çok aşağda hissediyorum hareketlerini öyleki sanki çıçakmış gibime geliyor bakalım ne kadar beklicek bizim kız

Yani krem felan veriyorlar demi bu iyi oldu inşallah bende senin gibi çabucak iyleşir dikişlerin baya rahatlattı beni anlattıklarına tuvalet konusundakara kara düşünüyordum benim görümcem bir hafta ttuvalete çıkamamıştı korkudan onu düşündükçe acaba bende mi böyle olcam dedim ama herhalde korkmamak lazım bence demiya anlamıyorum zaten doğumda nefes nefese kalır insan neden su yasak ya gizlice içsem ne olurki bi zararı olmaz demi rahisim

kuzuum , özledim seni ya..
demek 1 aylık olacaksınız bile.. zaman çabuk geçiyor elifim ya :)
bizde yarın 38.haftaya giriyoruz... bakalım ne zaman teşrif edecek Zülalim :)
aynen canim daha dun gibiydi dogumum :) hayirlisiyla sende zulalini kucagina alirsin insaAllah bu arada damadin masaAllah bi yakisikli gorsen isirirsin heryerini

Canım ya hakkımızda hayırlısı olsun dediğin gibi maşallah hamişlerimiz arttı birkaç kişi kaldık bekleyen inşallah bizde en yakın zamanda tadarız bu güzel duyguyu bende aynı durumdayım bata 2-3 gün kaldı ara ara belime adet ağrıları giriyor bakalım ne olacak inşallah bizim de yüzümüz güler

Şu kalbi bi duyayım sonra inşallah cinsiyet öğrenme zamanım da gelir bi an önce balım bende heyecanlanıyorum düşündükçe... Amin canım benim

Mogisim o dedigin sadece özel sektör de çalışanlar icin diye duymustum sen memur olcan ya :) şimdilik bize sadece 300 tl dogum parasi var malesef :) annen mi bakacak ne guzel en guzel
ben bu yıl atanacağımı sanmıyorum memurluk ilk etapta olmazsa da kolej görünüyo bana belki o şekilde olabilir... Evet balım annem sen bana bırak git çalış diyo Allah razı olsun hem yaşı daha 49 genç anneanne oluyo hatun sen nasıl halledeceksin

HAMİŞLER

Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

Ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
Mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Sabsel............................>31 Mayıs..............>10.Deneme
Pesettim342...................>4 haziran............>32.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Countryrose -----> Erkek
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

Canim olur inşallah yaa iki alanin birden var biri olmazsa digeri inşallah. .
Ben seneye eylul kadar idare ediyorum mayisya bitiyo dogum izni, eylul 15 te de ucrestiz izin alcam inşallah , en az 6 ay düşünüyorum. Sonra da bakici ariycam annem.cok yoruldu bi torun büyüttü ama yetti ona, kayinvalide yi de düşünmüyorum esimle de konustuk, velhasili bakici yani masallah annen pek genc alah uzun omur bol bol torun versin :)

Ay esmacim maşallah size. Rabbim bir kere de kurtarsin nşallah. Bakalım bende o günleri sabırsızlıkla bekliyorum zaman geçmiyor gibi. Bizim ki erkek diye karnim one doğru çıktı baya :)))
Amiiiin canım benim :)
merak etme geçer zaman hemencecik inşaAllah , benimki kız da ne oldu sanki öne doğru bir karnım var birazdan resim paylaşacağım nasipse :))

Esmacımmmm nasılsın hamişdaşım bir türlü görüşemiyoruz nasıl senin kızçe ne durumdasın
canııım görüşemiyoruz evet

iyiyiz biz çook şükür , arada bir yalancısından sancılarım oluyor ama hafif henüz :)
sende ne var ne yok bakiiim :)

Dimiya. Oynamayınca uyudugunu anlıyorum artık. Seninde az kaldı. Rabbim kolay dogum nasip etsin canım.hayırlısıyla bir kucagımıza alaydik. Benim çok akıntim oluyo ya. Hep enfeksıyon kapiyorum.sendede oluyormu
evet anlarsın tabii :)

enfeksiyon bende bir kere oldu canım... bol su içtim sonrasında hep , dikkat et suyu bol iç canım, enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyor o yüzden dikkat etmen gerekir , ilerlemişse antibiyotik veriyor doktor , kullanmanı tavsiye ederim..

Amiiiinnnn güzel duana canııım :)

kk da hamile kalıp doğurup çocuk büyüten çok hatun var sen hiç merak etme , katılan yine katılır bence canım benim :)))

aynen canim daha dun gibiydi dogumum :) hayirlisiyla sende zulalini kucagina alirsin insaAllah bu arada damadin masaAllah bi yakisikli gorsen isirirsin heryerini
amin canımm inşaAllahhh...
olmaz mı yaaa :)) doğdugunda yakışıklı doğdu dünyaya maaşAllah , aslan damadım :))
keşke yakın olsak da gelip ısırsamm:)

inşallah ablam sende benim dualarımdasn.hepiniz de öyle rabim müjdeli haberler versn bize

Aynen kuzum öyle tuhaf bir durum ki heyecan korku kaygı stres bunların yanında umut ve bolca hayal kurmak inşallah inşallah sen ben Ayşem bu hafta aynı anda hamiş oluruz birlikte gün sayarız öyle imreniyorum ki hamişlere inşallah tez zamanda bizde yaşarız bunları diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…