- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
kız deme öyle...
prematüre olur bebişin daha çok küçük... iyice büyüsün annesinin karnında öyle gelsin miniğin
benim başladı ufaktan sancılar , baskı uygulamalar çıkışa doğru ama hanfendi daha gelecek gibi durmuyor :) salı günü doktor ne diyecek göreceğiz bakalım canım :)
ben dogumu yaptım odaya aldılar ort 1 saat sonra tuvalete gıttım doktor geldı 2.5 saat sonra falan dedı kalkıp yuru bıraz hatta tuvaletede gıdebılırsın bende guldum gıttıım zaten dedım sasırdı oda napayım ıcımdemı tutsaydım dedımBıde dogum kısıden kısıye degısıyo canım ben sancıda kotu oldum dogumum 6 dk surdu 3 ıkınmaya geldı sukur. bı arkadasımda sancı azdı ama dogumhanede yarım saat durmus dıo ne 10 ne 20 kac kez ıkındım dıo. bıde benım bebıs yukarda olunca asagı bı turlu ınmedıgı ıcın acılma olmadı oyuzden cok sancı cektım 10 saaat olmustu hala 1 cm dı Sonra acıldı sukur
ben bıse yapmadım dıkısler ıcınDoktor zaten antıbıyotık ve agrı kesıcı vermıstı. krem falan onları kullandım ılk 2 gun otururp kalkarken zorlanıyosun bıraz ama okadarda acı veren bıse degıl yanı ben 2. gun bebegı antepe goturduk sarılık ıcın 1 saatlık yol dusun 1 hafta hergun gıt gel yaptık yanı okadar yola gıttım zıp zıp derken sukur onda bıle cok agrım olmadı. dıkıslerın atılmasını dusunuyosan merak etme hıssetmıyosun doktor 1 hafta dıkkat et dedı dıkısın ıpı varmıs cekme dedı. sureklı kuru tutmaya calısıyosun hatta kurutma mak. uzaktan kurutabılırsınde dedı. ben tak basımaydım canım sonradan gelebıldı annemler. bebek erken gelınce Tabıkı ılgılenıyosun yanı tuvalette zorlanırım zannettım ama sukur okadar agrım olmadı. kabız olmamaya dıkkat etmen gerek zorlatmamak ıcın Sancı sırasındada nefes alıp verıyosun sureklı su ıcmekte yasak oldugu ıcın dılım damagım kurudu benım. suyla dudaklarımı ıslattım bıde 12 saat surunce tabı. rahım acıcı ıgneyı vurunca ıkınma hıssı baslıyo zaten ozamanda derınce bır nefes alıp ıkınıyosun doktor belırtıyo zaten. ınsallah kendı sancın olurda sunıye gerek kalmaz canım
aynen canim daha dun gibiydi dogumum :) hayirlisiyla sende zulalini kucagina alirsin insaAllah bu arada damadin masaAllah bi yakisikli gorsen isirirsin heryerinikuzuum , özledim seni ya..
demek 1 aylık olacaksınız bile.. zaman çabuk geçiyor elifim ya :)
bizde yarın 38.haftaya giriyoruz... bakalım ne zaman teşrif edecek Zülalim :)
Canım ya hakkımızda hayırlısı olsun dediğin gibi maşallah hamişlerimiz arttı birkaç kişi kaldık bekleyen inşallah bizde en yakın zamanda tadarız bu güzel duyguyu bende aynı durumdayım bata 2-3 gün kaldı ara ara belime adet ağrıları giriyor bakalım ne olacak inşallah bizim de yüzümüz gülerselam kızlar.bata 1 hafta kaldı yani o da en geç 1 hafta çünkü bazı aylar 25 24 gündede olabilyo.öleyse 2-3 gün işte.hiç umudum yok.eşimlede aramız saçma bi nedenden dolayı limoni.çok depresifim ya ondan ya da adet öncesi gerginliği bilemiyorum.hakkımızda hayırlısı biçoğumuzdan güzel haberler var maşallahne güzel.rabbim hepimizn gönlüne göre versin.
Şu kalbi bi duyayım sonra inşallah cinsiyet öğrenme zamanım da gelir bi an önce balım bende heyecanlanıyorum düşündükçe... Amin canım benimSağol canım allah razi olsun inşallah sende kizinla gezersin .. :) durbakalim kixmi olacak icimden benimde kiz gecti hayirlisi allahtan arkadaslarin yorumlari bakalim ne olacak bak simdi benimde kiz geçti :) rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah esin ve minigin musmutlu ailr olun
ben bu yıl atanacağımı sanmıyorum memurluk ilk etapta olmazsa da kolej görünüyo bana belki o şekilde olabilir... Evet balım annem sen bana bırak git çalış diyo Allah razı olsun hem yaşı daha 49 genç anneanne oluyo hatunMogisim o dedigin sadece özel sektör de çalışanlar icin diye duymustum sen memur olcan ya :) şimdilik bize sadece 300 tl dogum parasi var malesef :) annen mi bakacak ne guzel en guzel
Canim olur inşallah yaa iki alanin birden var biri olmazsa digeri inşallah. .ben bu yıl atanacağımı sanmıyorum memurluk ilk etapta olmazsa da kolej görünüyo bana belki o şekilde olabilir... Evet balım annem sen bana bırak git çalış diyo Allah razı olsun hem yaşı daha 49 genç anneanne oluyo hatunsen nasıl halledeceksin
Amiiiin canım benim :)Ay esmacim maşallah size. Rabbim bir kere de kurtarsin nşallah. Bakalım bende o günleri sabırsızlıkla bekliyorum zaman geçmiyor gibi. Bizim ki erkek diye karnim one doğru çıktı baya :)))
canııım görüşemiyoruz evetEsmacımmmm nasılsın hamişdaşım bir türlü görüşemiyoruz nasıl senin kızçe ne durumdasın
evet anlarsın tabii :)Dimiya. Oynamayınca uyudugunu anlıyorum artık. Seninde az kaldı. Rabbim kolay dogum nasip etsin canım.hayırlısıyla bir kucagımıza alaydik. Benim çok akıntim oluyo ya. Hep enfeksıyon kapiyorum.sendede oluyormu
Amiiiinnnn güzel duana canııım :)Canımsın sen Allah razı olsun... Rabbim hepimizin miniklerini korusun topiğin tüm hatunlarına yumuk yumuk evlatlar nasip etsin... Önerilerine bayıldım özellikle ilkine... onu biraz kısaltırsak çokta güzel olabilir ama o zaman da sadece bizim tayfa olur yeni insanlar gelir mi ki???
Amin canım amiiin...Bence sen bir iki haftaya doğurursun içimden bir ses bende 37 38 hafta gibi doğururum hayırlısı sağ salim gelsin de minnaklarımız
amin canımm inşaAllahhh...aynen canim daha dun gibiydi dogumum :) hayirlisiyla sende zulalini kucagina alirsin insaAllah bu arada damadin masaAllah bi yakisikli gorsen isirirsin heryerini
inşallah ablam sende benim dualarımdasn.hepiniz de öyle rabim müjdeli haberler versn bizeİnşallah amin inşallah canım benim ne olur stres yapma esinle mutlu takil inşallah miniginde gelecek rahat ol gecenizin tadini cikar esini mutlu et buayda olmasa inşallah obur ayda gelir minigin dualarimdasin hayirlisiyla gelsin minigin
Canım ya hakkımızda hayırlısı olsun dediğin gibi maşallah hamişlerimiz arttı birkaç kişi kaldık bekleyen inşallah bizde en yakın zamanda tadarız bu güzel duyguyu bende aynı durumdayım bata 2-3 gün kaldı ara ara belime adet ağrıları giriyor bakalım ne olacak inşallah bizim de yüzümüz güler[/ inşallah cnm herkes birbrine dua ediyor rabbim kabul etsinde bizde paylaşalm burda hamişiz diye canım senle benm bat yakın bakarsn aynı anda hamiş oldğmuzu öğrenrz umudum yok diyorum ama yinede insan bi acabamı da demiyor değil.şu bata yakın günler geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?