2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

çok haklısın şeker :) bencede süsten püsten neler yaptığımızdan, film, kitap tavsiyelerinden, eş ve ailemizden, arkadaşlardan, konu komşudan, ordan burda bi sürü şey konuşup paylaşabiliriz bizde tecrübe edinmiş oluruz hem

elis günaydın fıstık naber

Günaydın sekerım ıyıyım kuzucum sen nasılsın kendıımı rahatlatma teknıklerı bulmaya calısıyorum hocam bana bıraz yardımcı olsanız [/QUOTE]
misal en büyük terapi spor hani yaptın ya bi ara devam et, eğer ağrın varsa leslie sonsone mi ne bi isim var o da sırf kolay hareketler 4 mile olanı dene hem bebiş beklerken fazla kiloları atmak önemli, dinç olmak

Bencede canım hayata daır bırseyler paylassak super olur ben mesela bır kıtap alıp okumaya baslamayı dusunuyorum bakımlarımzdan konusalım bunlarda cok faydalı olur ıdye dusunuyorum :)

Arkadaşlar günaydınn ben çok değişik bir durumdayım ilk kan tahlilim 58 küsrken 30'a daha sonrada 25 küsüre düştü, düşüşünü takiben yaptırdığım dünkü kan tahlilimde 41,72 işde böyle kimyasal gebeliktir inşallahta atar vücut kanama falanda yok daha hiç başka bişey olmasında.

elis günaydın fıstık naber

Günaydın sekerım ıyıyım kuzucum sen nasılsın kendıımı rahatlatma teknıklerı bulmaya calısıyorum hocam bana bıraz yardımcı olsanız [/QUOTE]
tatlım bende spora sardım dikkat ediyorum 3 gündür 200 gr attım bakalım azcık aldım kilo vermeyi düşünüyorum ben 4 öğün yiyorum bu ara

Günaydın sekerım ıyıyım kuzucum sen nasılsın kendıımı rahatlatma teknıklerı bulmaya calısıyorum hocam bana bıraz yardımcı olsanız
misal en büyük terapi spor hani yaptın ya bi ara devam et, eğer ağrın varsa leslie sonsone mi ne bi isim var o da sırf kolay hareketler 4 mile olanı dene hem bebiş beklerken fazla kiloları atmak önemli, dinç olmak [/QUOTE]

Aynen canım spor yaparken kendımı daha rahat hıssedıyordum ben o vıdeoyu ındırım tv de acım karssına gecım yapıp bırde kıtap okumaya baslarsam super olur :) kuzum benım soyle bır huyum var hıc sevmedıgım aklıma bırsey takıldı ya onu yapana kadar kafamı kurcalar ve oda benı yoruyor

Kimyasal gebelikten sonra kız arkadaşım 7 haftalık hamile ve bende 5 haftalık hamileyim. Bu konuda çok tedirgin olmayın. Düşükten sonra Allahın izniyle daha hızlı hamile kalınıyor. Yeterki panik, stres olmayın. Nacizane fikrim tabi

Bencede canım hayata daır bırseyler paylassak super olur ben mesela bır kıtap alıp okumaya baslamayı dusunuyorum bakımlarımzdan konusalım bunlarda cok faydalı olur ıdye dusunuyorum :)
ayyy elisss bi bakım yaptım dün off, kociş göremedi ama ben çeşitli yapların karışımı var saçıma iyi geliyor onu yaptım, arkasından güzel pembeli elbisemi çıkardım, pembe oje, ruj, allık, far, likit, rimel full makyaj yani saçlar maşalı, bi sahte dövme kondurdum bileğime sonra bileklik yüzük.. önceden 4 kişi anlaştık arkadaşın evine gittik dün süslenelim diye bizi gören bakakaldı biri hatta benim mini eteğe taktı kafayı, tabi hep bayan bayanaydık yani, montlar vardı giderken yoksa sağ gidemezdik

Günaydın sekerım ıyıyım kuzucum sen nasılsın kendıımı rahatlatma teknıklerı bulmaya calısıyorum hocam bana bıraz yardımcı olsanız
tatlım bende spora sardım dikkat ediyorum 3 gündür 200 gr attım bakalım azcık aldım kilo vermeyi düşünüyorum ben 4 öğün yiyorum bu ara[/QUOTE]

Bende dun itibariyle basladım canım dıyete aksam cok az yedım mesela yavas yavas oglen porsıyonunuda azaltacagım sporada basladımmı super olur 2 3 kılo versem yeter bana yeter canım ben ogunu azalttım canım acıksamda yememeye basladım sımdıye kadar bırıktırdgıı karbonhıdratları kullansın

Vavvvvvvvvvvv super kuzum ıyı yapmıssnız bende unıvdeyken bır yag karısımı yapmıstım sacıma cok ıyı gelmıstı bende ondan alıp yıne yapacagım ne guzel yapmıısın canım kenıdmız ıcın arada boyle bakımlar yapmak guzel hem ese hepese olmazkı cok guzel kafa dagıtmısıınız benımde öyle bırseye ıhtıyacı var bende hafta sonunu beklıyorum mersıne gıdecegım sacımı bır guzel fonletrım makyajımı yaparım unıvden arkadasla gorusecegım

kalk yap tatlım zor değil kii olsan yapardım canım benm yaaa
bende aşüre sitediğimde yapayım dedim ama normal yemek yapmak bile işkence oldu canım bana ya benmi kendimi çok sadım anlamadım ama bildiğin hasta ediyor beni yemek yapmak ve yemek fikri

Teşekkür ederim cevabın için sebebiumut inşallah canım dış gebelikten korkuyorum sadece .

Canım sen sağlıklı ol iyi düşün Allah verir inşallah. Ben şimdi hem bebeğimi hem kendimi düşünmek zorundayım. Bu yüzden en başta hayırlısını istemek gerekiyor. Bak dün sabah kanamam var diye aklım çıkıyordu bugün seninle sohbet ediyorum. Çok üstüne düşünce bazı şeylerin olmuyor. Olsa da gönlünce olmuyor.

Aynen canım spor yaparken kendımı daha rahat hıssedıyordum ben o vıdeoyu ındırım tv de acım karssına gecım yapıp bırde kıtap okumaya baslarsam super olur :) kuzum benım soyle bır huyum var hıc sevmedıgım aklıma bırsey takıldı ya onu yapana kadar kafamı kurcalar ve oda benı yoruyor[/QUOTE]
aynıyız bebeğim o yüzden tekrar kiloyu gündemime oturttum, düşünsene kiloyu bi ara böyle takıntı haline getirdim 2 ayda 7 kilo verdim bebiş düşünmüyordum o zamanlar bu konuda da aynısı oldum

tatlım bende spora sardım dikkat ediyorum 3 gündür 200 gr attım bakalım azcık aldım kilo vermeyi düşünüyorum ben 4 öğün yiyorum bu ara

Bende dun itibariyle basladım canım dıyete aksam cok az yedım mesela yavas yavas oglen porsıyonunuda azaltacagım sporada basladımmı super olur 2 3 kılo versem yeter bana yeter canım ben ogunu azalttım canım acıksamda yememeye basladım sımdıye kadar bırıktırdgıı karbonhıdratları kullansın [/QUOTE]
süper elis dün aldım elime çikolatayı, ne var yani yesem anlık zevk ama bi sürü kalori ile yüklenecek sevmediğim halde dedim ve yemedim 3 gündür böyleyim

bende aşüre sitediğimde yapayım dedim ama normal yemek yapmak bile işkence oldu canım bana ya benmi kendimi çok sadım anlamadım ama bildiğin hasta ediyor beni yemek yapmak ve yemek fikri
Sana şey soracağım sabahları kalktığımda veya ara sıra koku aldığımda midem bulanıyor. Birde hala adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor.Bunlar normal mi?

süper fikir hadi bakalım bakımlı bakımlı gezip tozalım tadını çıkaralım henüz çok bi sorumluluğumuz yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…