elis günaydın fıstık naberOldum canm
çok haklısın şeker :) bencede süsten püsten neler yaptığımızdan, film, kitap tavsiyelerinden, eş ve ailemizden, arkadaşlardan, konu komşudan, ordan burda bi sürü şey konuşup paylaşabiliriz bizde tecrübe edinmiş oluruz hemGünaydın kızlar nasılsınız
benım ıs yerımde abla var gelını calısmıyordu bızım gıbı korunmuyordu benden 1 ay sonra korunmayı bırakmıstı onunda bır ara 6 gun gecıkmıstı sonra adet olmustu kız bu ay calısmaya basladı ve adetı 10 gun gectı dun aksam test yapmslar pozıtıf
bu ısın sırrı kesınlıkle stres yapmamak kızde evdeyken kafaya takıyordu calısınca kafa rahatladı bebıs geldı bızde kendımızı strese sokmayalım kızlar hatta bebek konusunu daha az dıle getırsek sımdı dıyeceksınızkı bebek formu haklısın ama bırırımıze bırde böylemı destek olsak denesek dıye dusundum tabıkı bebekte konusuurz ama cok yogun bır sekılde degıl aklımızdan 1 ay uzalastırarak denesek
elis günaydın fıstık naber
çok haklısın şeker :) bencede süsten püsten neler yaptığımızdan, film, kitap tavsiyelerinden, eş ve ailemizden, arkadaşlardan, konu komşudan, ordan burda bi sürü şey konuşup paylaşabiliriz bizde tecrübe edinmiş oluruz hem
elis günaydın fıstık naber
misal en büyük terapi sporGünaydın sekerım ıyıyım kuzucum sen nasılsın kendıımı rahatlatma teknıklerı bulmaya calısıyorum hocam bana bıraz yardımcı olsanız
ayyy elisss bi bakım yaptım dün off, kociş göremedi ama ben çeşitli yapların karışımı var saçıma iyi geliyor onu yaptım, arkasından güzel pembeli elbisemi çıkardım, pembe oje, ruj, allık, far, likit, rimel full makyaj yani saçlar maşalı, bi sahte dövme kondurdum bileğime sonra bileklik yüzük.. önceden 4 kişi anlaştık arkadaşın evine gittik dün süslenelim diye bizi gören bakakaldı biri hatta benim mini eteğe taktı kafayı, tabi hep bayan bayanaydık yani, montlar vardı giderken yoksa sağ gidemezdikBencede canım hayata daır bırseyler paylassak super olur ben mesela bır kıtap alıp okumaya baslamayı dusunuyorum bakımlarımzdan konusalım bunlarda cok faydalı olur ıdye dusunuyorum :)
tatlım bende spora sardım dikkat ediyorum 3 gündür 200 gr attım bakalım azcık aldım kilo vermeyi düşünüyorum ben 4 öğün yiyorum bu ara[/QUOTE]Günaydın sekerım ıyıyım kuzucum sen nasılsın kendıımı rahatlatma teknıklerı bulmaya calısıyorum hocam bana bıraz yardımcı olsanız
ayyy elisss bi bakım yaptım dün off, kociş göremedi ama ben çeşitli yapların karışımı var saçıma iyi geliyor onu yaptım, arkasından güzel pembeli elbisemi çıkardım, pembe oje, ruj, allık, far, likit, rimel full makyaj yani saçlar maşalı, bi sahte dövme kondurdum bileğime sonra bileklik yüzük.. önceden 4 kişi anlaştık arkadaşın evine gittik dün süslenelim diye bizi gören bakakaldı biri hatta benim mini eteğe taktı kafayı, tabi hep bayan bayanaydık yani, montlar vardı giderken yoksa sağ gidemezdik
bende sen gibi aşüre istedim annem yaptı ama iki kaşık aldım sonrası midem bulandı sendede varmı bulantıay kizlar kimse asure yapmiyor cevremde yaatelevizyonda instagramda gorevgore
bende aşüre sitediğimde yapayım dedim ama normal yemek yapmak bile işkence oldu canım bana ya benmi kendimi çok sadım anlamadım ama bildiğin hasta ediyor beni yemek yapmak ve yemek fikrikalk yap tatlım zor değil kii olsan yapardım canım benm yaaa
Kimyasal gebelikten sonra kız arkadaşım 7 haftalık hamile ve bende 5 haftalık hamileyim. Bu konuda çok tedirgin olmayın. Düşükten sonra Allahın izniyle daha hızlı hamile kalınıyor. Yeterki panik, stres olmayın. Nacizane fikrim tabi
Teşekkür ederim cevabın için sebebiumut inşallah canım dış gebelikten korkuyorum sadece .Kimyasal gebelikten sonra kız arkadaşım 7 haftalık hamile ve bende 5 haftalık hamileyim. Bu konuda çok tedirgin olmayın. Düşükten sonra Allahın izniyle daha hızlı hamile kalınıyor. Yeterki panik, stres olmayın. Nacizane fikrim tabi
misal en büyük terapi sporhani yaptın ya bi ara devam et, eğer ağrın varsa leslie sonsone mi ne bi isim var o da sırf kolay hareketler 4 mile olanı dene hem bebiş beklerken fazla kiloları atmak önemli, dinç olmak
tatlım bende spora sardım dikkat ediyorum 3 gündür 200 gr attım bakalım azcık aldım kilo vermeyi düşünüyorum ben 4 öğün yiyorum bu ara
Sana şey soracağım sabahları kalktığımda veya ara sıra koku aldığımda midem bulanıyor. Birde hala adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor.Bunlar normal mi?bende aşüre sitediğimde yapayım dedim ama normal yemek yapmak bile işkence oldu canım bana ya benmi kendimi çok sadım anlamadım ama bildiğin hasta ediyor beni yemek yapmak ve yemek fikri
süper fikir
Vavvvvvvvvvvv super kuzum ıyı yapmıssnız bende unıvdeyken bır yag karısımı yapmıstım sacıma cok ıyı gelmıstı bende ondan alıp yıne yapacagım ne guzel yapmıısın canım kenıdmız ıcın arada boyle bakımlar yapmak guzel hem ese hepese olmazkıcok guzel kafa dagıtmısıınız benımde öyle bırseye ıhtıyacı var bende hafta sonunu beklıyorum mersıne gıdecegım sacımı bır guzel fonletrım makyajımı yaparım unıvden arkadasla gorusecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?