2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

oyy masallah ya cok guzel gorunuyo gobusun top gibi :) sadece gobegin var sanki diger yerlerin hic kilo almamis ben kendimi dusunemiyorum bile baya siserim herhalde:) tekrar masallah canim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
amiiin canım amiiin... evet top kızım diye seviyorum onu

şişmezsin tatlım , her şey senin elinde , her şeyden yedim ama abartmadan yedim + 11 kiloyum ama hiç belli olmuyor , hala eski kıyafetlerimin hepsine sığıyorum , göbüş hariç tabii
sende yaparsın merak etme

Ay canım benim maşallah ya sadece karnın çıkmış Ne güzel. Çok tatlı gorunuyorsunuz. Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin.
Sağol kuzucuuum.. amiiinn...
seni de görelim ama tamam mıııı :))
sevelim minnak kuzuyuu :)

harika görünüyorsunuz yaaa, fıstık gibisin fıstııııkk

yerler yaa nede güzel bir göbüş o öyle... tabii son zamanlarda yine koy , çok fark oluyor gerçekten..
Canim benim çok sağol. Aslında şimdi daha da büyüdü de malum ev hali sonra musait olduğumda koyarım son halimi:))) çok şükür Rabbime bugunleri de gördük. Hayirlisiyla kucagimizi da alırız inşallah.

canııım görüşemiyoruz evet

iyiyiz biz çook şükür , arada bir yalancısından sancılarım oluyor ama hafif henüz :)
sende ne var ne yok bakiiim :)
Ben arada okuyorum forumu senin de aşağı doğru baskıların ve Bıçak kesiği gibi sancıların oluyormuş bende durum aynı ebe bir arkadaşıma sordum bu ağrılar Bebeğin kanala girmeye çalıştığını gösteriyor dedi ayrıca normal doğum için eğilerek yer silmek faydalı oluyormuş diye okudum onu da sordum ebeye emeklemeyi önerdi kaslarını açıyormuş ve Bebeğin daha rahat kanala girmesini sağlıyormuş ay uzun uzun yazdım sana da ama bilgileri paylaşayım dedim:)

Şimdiye kadar 2kere antibiyotik kullandim zaten. Suyu az içiyorum malesef. İnşaAllah yarin yine doktora gidicem. Enfeksiyon varmı yokmu diye

Tatlım izindeyim ya pek bir bilgim yok araştırmadım ama bizim kurumdaki Arkadaşlara sorup haberdar ederim sizi inşaallah hepimizin ihtiyacı olacak bu bilgiye :) bulantın hiç olmayadabilir kendini olacakmış gibi hazırlama sakın inşaallah olmaz çünkü çok zor bulantı hali

kuzum paylaş tabii ,çok sağ olasıın...heyecanlandım sen öyle deyince...girsin kanala minnakım , salı kontrol var bakalım ne diyecek doktorum, girmiş mi kanala ... çok sık olmaya başladı o bıçak kesiği sancılar , baskılar... :)

Aynen benimde öyle bende kanala girmesini kolaylaştırsın diye habire temizlik yapıyorum yerleri emekleyerek siliyorum, gebe okuluna başladım ordada egzersiz yaptırıyorlar ama nasip tabi inşaallah nasip olur normal doğum benim de kontrol Çarşamba olacak bakalım arka arkaya güzel haberler verelim inşaallah:)

verelim kuzum inşaAllahh... :)

hmm yap tabii yap... benim 1 saattir yine aynı ağrılardan var... namaz kılarken secdeye inince tavan yapıyor , hadi hayırlısı bakalım :)

MaşaAllah. Çok tatlı gözükûyosun. Bakalım ben nasıl olucam. Henüz 1kilo aldım. Göbûşüm dar giyince belli oluyor
maaşAllah ne güzel çok az kilo almışsın sen :)
bu gidişle pek almazsın canım... toplamda 10 u bile görmeyebilirsin :) iç karnın da geniş herhalde karnın pek çıkmadığına göre

Mogami canim sen soner sezer sezgiye mi gidiyosun ben yine doktor aramaktayimda :) nasil birisi pendik sifada sanirim demi bide orasi ozel hastane mi muayene ucreti tahliller falan ne kadar oluyo senden bilgi alsam cok iyi olur

Oy maşallah ya sadece göbiş var şişmemişsin bile inşallah bende şişmem ya
ayak ve ayak bileklerimde şişlik var kuzum 2 haftadır... ayakta durdukça azcık artıyor... dinlendikçe geçiyor...
onun haricinde yok şükür.. şişmezsin inşaAllah canım , bol su ve tuzu azaltmayı öneriyorlar onun için biliyorsundur zaten :)

valla cok guzel canim sadece 11 kilo mu aldin biz kardesimle bunyelerimiz ayni sayilir o gebelikte 27 kilo almisti bende onun yolundan giderim gibi geliyo ama hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…