2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

valla cok guzel canim sadece 11 kilo mu aldin biz kardesimle bunyelerimiz ayni sayilir o gebelikte 27 kilo almisti bende onun yolundan giderim gibi geliyo ama hayirlisi :)
bünye meselesi mi bilmiyorum ama dikkat edersen olur bence ... ekmek , tatlı ve zararlı şeylerden feragat ediyorsun azcık hepsi bu :)))
evet +12 ye doğru gidiyorum... kendime 15 e kadar izin vermiştim...bakalım :)

Ben de çok dikkat ediyorum ve henüz şişlik yok şükür ama son bir haftadır biraz ayakta kalsam hementansyonum düşüyor e haliyle bende hemen tuzlu birşeyler tüketiyorum bu aralar tuzu mecburiyetten tükettiğim için şişerim gibime geliyor rRabbim yardımcımız olsun

Valla bilmiyorm nie yasak.ben 1 cekimlik icmistm napaym dayanamadm:) tuvaletede korkma ya ben hava yapmstm bide serinlik olsun cok yanmasın die:) ama doktora dikise gore falan degisir tabi.zaten direk ortadan acir die dusunyo insan ama bitaraflı kesik oldugu icin oturup kalkmak daha rahat oluyo:)

bünye meselesi mi bilmiyorum ama dikkat edersen olur bence ... ekmek , tatlı ve zararlı şeylerden feragat ediyorsun azcık hepsi bu :)))
evet +12 ye doğru gidiyorum... kendime 15 e kadar izin vermiştim...bakalım :)
kahvaltidada mi ekmek yok valla 15 bile cok iyi bence tabi dikkat etmek lazim ama insallah becerebilirim bende

Canım bide duymuşsundur belki fatma ana otunu o doğumu kolaylaştırıyor muş sen hiç duydunmu duyduysansa kullanmayı düsünüyormusun

Allahim güzel allahim inşallah bu duyguyu yasatsin inşallah minigin seninledir rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ne güzel olur hepimizde mjmujdeli haberler versek hayirlisi allahtan dilerim rabbimden inşallah canım benim hamissindir inşallah

Canim countryrose muzda dogum yapti :) bu arada larssondan haber varmi

İnşallah canım inşallah benim melek arkadaşım inşallah dualarımız bize miniklerimiz i getirir çok yoruldum artık gerçekten bazen tükendiğimi hissediyorum sonra böyle dua edenler olunca diyorum ki belki onların duası kabul olur sonra bi umut kaplıyor içimi inşallah rabbim tüm dualarımızı kabul eder

Amin inşallah inşallah canım benim inşallah rabbimiz önce karnina sonra kucagina nasip etsin

Maşallah size canım çok güzel görünüyorsunuz bu güzel aileye şirin bi bebek çok yakışacak inşallah en yakın zamanda meleğin gelir canım :)
İnşallah canım benim inşallah bu aksam kucagimdaki bebegi kokladim kokladim ve hep dua okudum aliskanlik oldu inşallah da miniklerimiz gelecek kalbimde ve duamda

Amin amin...
Evet benimde o yuzden şişlik oluştu düşük tansiyonan bayıldım ben her gun tuzlu ayran maden suyu içeceksin edi doktor benimde ayaklarim şişti haliyle :) olsun ne yapalım gidecek nasılsa bu şişlik :)

kahvaltidada mi ekmek yok valla 15 bile cok iyi bence tabi dikkat etmek lazim ama insallah becerebilirim bende
Kahvaltıda var canim onun haricinde yemedim :) ilk 3 ay yedim ama çünkü bulantilardan tek yiyebildigim kuru ekmek , tost , makarnaydi ... Ama 2 kilo aldim o süreçte ..

Maşallah canimya gercekten erkek göbusu gibi:) hayirla bir avazda al ins kucagna. Gerçekten göbek dışında başka biyerin kilo almamış:)
Evet rahisim benim öyle oldu , erkek fatmacigim benim kizim :)))
Amin amin canim... Bu gece çıkışi epey zorluyor kiscem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…