- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
bünye meselesi mi bilmiyorum ama dikkat edersen olur bence ... ekmek , tatlı ve zararlı şeylerden feragat ediyorsun azcık hepsi bu :)))valla cok guzel canim sadece 11 kilo mu aldin biz kardesimle bunyelerimiz ayni sayilir o gebelikte 27 kilo almisti bende onun yolundan giderim gibi geliyo ama hayirlisi :)
ayak ve ayak bileklerimde şişlik var kuzum 2 haftadır... ayakta durdukça azcık artıyor... dinlendikçe geçiyor...
onun haricinde yok şükür.. şişmezsin inşaAllah canım , bol su ve tuzu azaltmayı öneriyorlar onun için biliyorsundur zaten :)
Valla bilmiyorm nie yasak.ben 1 cekimlik icmistm napaym dayanamadm:) tuvaletede korkma ya ben hava yapmstm bide serinlik olsun cok yanmasın die:) ama doktora dikise gore falan degisir tabi.zaten direk ortadan acir die dusunyo insan ama bitaraflı kesik oldugu icin oturup kalkmak daha rahat oluyo:)Yani krem felan veriyorlar demi bu iyi oldu inşallah bende senin gibi çabucak iyleşir dikişlerin baya rahatlattı beni anlattıklarına tuvalet konusundakara kara düşünüyordum benim görümcem bir hafta ttuvalete çıkamamıştı korkudan onu düşündükçe acaba bende mi böyle olcam dedim ama herhalde korkmamak lazım bence demiya anlamıyorum zaten doğumda nefes nefese kalır insan neden su yasak ya gizlice içsem ne olurki bi zararı olmaz demi rahisim
kahvaltidada mi ekmek yokbünye meselesi mi bilmiyorum ama dikkat edersen olur bence ... ekmek , tatlı ve zararlı şeylerden feragat ediyorsun azcık hepsi bu :)))
evet +12 ye doğru gidiyorum... kendime 15 e kadar izin vermiştim...bakalım :)
Bi görsek büyümüş halini:))aynen canim daha dun gibiydi dogumum :) hayirlisiyla sende zulalini kucagina alirsin insaAllah bu arada damadin masaAllah bi yakisikli gorsen isirirsin heryerini
Maşallah canimya gercekten erkek göbusu gibi:) hayirla bir avazda al ins kucagna. Gerçekten göbek dışında başka biyerin kilo almamış:)söz verdiğim gibi elbette :)))
ayak ve ayak bileklerimde şişlik var kuzum 2 haftadır... ayakta durdukça azcık artıyor... dinlendikçe geçiyor...
onun haricinde yok şükür.. şişmezsin inşaAllah canım , bol su ve tuzu azaltmayı öneriyorlar onun için biliyorsundur zaten :)
Allahim güzel allahim inşallah bu duyguyu yasatsin inşallah minigin seninledir rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ne güzel olur hepimizde mjmujdeli haberler versek hayirlisi allahtan dilerim rabbimden inşallah canım benim hamissindir inşallahAynen kuzum öyle tuhaf bir durum ki heyecan korku kaygı stres bunların yanında umut ve bolca hayal kurmak inşallah inşallah sen ben Ayşem bu hafta aynı anda hamiş oluruz birlikte gün sayarız öyle imreniyorum ki hamişlere inşallah tez zamanda bizde yaşarız bunları diyorum
Kizsen hic dogum yapacaga benzemiyorsun sadece minigin mi kilo aldi toplam kac kilo almissin masallah masallah ben iki kizimda da 12 kilo almistim buyugu iki bucuk kucugu uc kilo dogmustu kiloyu ben almistim yani :)söz verdiğim gibi elbette :)))
Canim countryrose muzda dogum yapti :) bu arada larssondan haber varmiCİNSİYET TABLOMUZ
Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek-------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız----------DOĞDU------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Countryrose -----> Erkek
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek
Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız
Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>
İnşallah canım inşallah benim melek arkadaşım inşallah dualarımız bize miniklerimiz i getirir çok yoruldum artık gerçekten bazen tükendiğimi hissediyorum sonra böyle dua edenler olunca diyorum ki belki onların duası kabul olur sonra bi umut kaplıyor içimi inşallah rabbim tüm dualarımızı kabul ederAllahim güzel allahim inşallah bu duyguyu yasatsin inşallah minigin seninledir rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ne güzel olur hepimizde mjmujdeli haberler versek hayirlisi allahtan dilerim rabbimden inşallah canım benim hamissindir inşallah
Amin inşallah inşallah canım benim inşallah rabbimiz önce karnina sonra kucagina nasip etsinİnşallah canım inşallah benim melek arkadaşım inşallah dualarımız bize miniklerimiz i getirir çok yoruldum artık gerçekten bazen tükendiğimi hissediyorum sonra böyle dua edenler olunca diyorum ki belki onların duası kabul olur sonra bi umut kaplıyor içimi inşallah rabbim tüm dualarımızı kabul eder
Maşallah size canım çok güzel görünüyorsunuz bu güzel aileye şirin bi bebek çok yakışacak inşallah en yakın zamanda meleğin gelir canım :)Eki Görüntüle 1538074 kizlar bizde dugunden geldik sizce bu aileyeEki Görüntüle 1538078 nasil olur boylesi tabi olursa kiz erkek aramam rabbimiz ne verirse raziyim hayirlisi allahtan :)
Amiiiiin :)Amin inşallah inşallah canım benim inşallah rabbimiz önce karnina sonra kucagina nasip etsin
İnşallah canım benim inşallah bu aksam kucagimdaki bebegi kokladim kokladim ve hep dua okudum aliskanlik oldu inşallah da miniklerimiz gelecek kalbimde ve duamdaMaşallah size canım çok güzel görünüyorsunuz bu güzel aileye şirin bi bebek çok yakışacak inşallah en yakın zamanda meleğin gelir canım :)
Amin amin...Ben de çok dikkat ediyorum ve henüz şişlik yok şükür ama son bir haftadır biraz ayakta kalsam hementansyonum düşüyor e haliyle bende hemen tuzlu birşeyler tüketiyorum bu aralar tuzu mecburiyetten tükettiğim için şişerim gibime geliyor rRabbim yardımcımız olsun
Kahvaltıda var canim onun haricinde yemedim :) ilk 3 ay yedim ama çünkü bulantilardan tek yiyebildigim kuru ekmek , tost , makarnaydi ... Ama 2 kilo aldim o süreçte ..kahvaltidada mi ekmek yokvalla 15 bile cok iyi bence tabi dikkat etmek lazim ama insallah becerebilirim bende
Evet rahisim benim öyle oldu , erkek fatmacigim benim kizim :)))Maşallah canimya gercekten erkek göbusu gibi:) hayirla bir avazda al ins kucagna. Gerçekten göbek dışında başka biyerin kilo almamış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?