Ohh mis miss Allahım bize de versin de doya doya koklayalım inşallah canım inşallahİnşallah canım benim inşallah bu aksam kucagimdaki bebegi kokladim kokladim ve hep dua okudum aliskanlik oldu inşallah da miniklerimiz gelecek kalbimde ve duamda
Duydum canim duydum , hatta haziran annelerinde bir anne kullandı ve doğumu çok kolay oldu...ama ben hala almadım.. alabilseydim denemeyi düşünüyordum...bakalim nasip canim:).Canım bide duymuşsundur belki fatma ana otunu o doğumu kolaylaştırıyor muş sen hiç duydunmu duyduysansa kullanmayı düsünüyormusun
Aslında aldim 11 , 12 olacak artık... Ama belli olmuyor hiç, bende anlamadım.. doğumdan sonra kaç gidecek merak ediyorum.. bide zayıf başladım diye belli olmuyor sanirim:)Kizsen hic dogum yapacaga benzemiyorsun sadece minigin mi kilo aldi toplam kac kilo almissin masallah masallah ben iki kizimda da 12 kilo almistim buyugu iki bucuk kucugu uc kilo dogmustu kiloyu ben almistim yani :)
Ya harikasiniz siz yaa :)Eki Görüntüle 1538074 kizlar bizde dugunden geldik sizce bu aileyeEki Görüntüle 1538078 nasil olur boylesi tabi olursa kiz erkek aramam rabbimiz ne verirse raziyim hayirlisi allahtan :)
İnşaAllah iç karnim genistir. Dar giyince yandan çikmış hali bu. Önden reşim çekince belli olmuyor pekmaaşAllah ne güzel çok az kilo almışsın sen :)
bu gidişle pek almazsın canım... toplamda 10 u bile görmeyebilirsin :) iç karnın da geniş herhalde karnın pek çıkmadığına göre
amin Mogişim.. İnşaAllah Rabbim bizlere de nasip eder.. :)Yavaştan kabullendim durumu içerde bi istilacı ile yaşıyorumKalbi de duyarsam tamamdır bu iş Rabbim sana ve tüm hatunlarımıza da nasip etsin kuzum...AMİN
canım benim pek bişe doğmuyor içime ama kız olsa hani fena olmazzbizim de cuma günü kontrol dr değiştirdik ara bayagı açıldı epey büyümüş görcez 6+2 de gördün 11 olcak gittiğimizde :) ben erkek diyorum allah da biliyo içimden hep kız isterim ama erkek olacak :) sen ne hissediypsun peki
Günaydın canım.. Heyecan yapıp, erkenden tahlil yapma istersen.. adetinin geçmesini beklemek en sağlıklısı ya da, ondan birkaç gün öncesi.. Rabbim inşaAllah nasip etmiştir.. :)Kizlarrrr pkoluyum ve yumurtalarmda skinti vardi 2-3 kac aydir klomen kullaniyorm ilk defa bu ay büyüdü ve catladi muhtemel p.tesi catladi cünkü kasik agrim coktu biz o günü ve ertesi günü degerlendrdk insallah tutmustr heycan icindeym ne zaman test yapsam cikar ki yaaa
gnaydnGünaydın canım.. Heyecan yapıp, erkenden tahlil yapma istersen.. adetinin geçmesini beklemek en sağlıklısı ya da, ondan birkaç gün öncesi.. Rabbim inşaAllah nasip etmiştir.. :)
İlkinde 57 kiloda dogum yaptin canim sonrasinda mideye baski yaptilar normal dogumda yemekte yemedim 48 lere dustum ilk kilom da :)43 kiloda hamile kalmistim 41 kilo ilr evlenmistim şimdiki ideal kilomda 53 ikinciyede 53 kiloda hamile kalmistim koruyorum kilomu insallahta boyle kalirim ucuncu olursa :) ama senin boyun uzun gorunuyor o yuzden baya zayifsin :)Aslında aldim 11 , 12 olacak artık... Ama belli olmuyor hiç, bende anlamadım.. doğumdan sonra kaç gidecek merak ediyorum.. bide zayıf başladım diye belli olmuyor sanirim:)
Ama sen onları vermişsindir hemencecik 12 kilo toplamda çok güzel ablam:)
Amin inşallah inşallah canım benim allah razi olsun :) allahim tum isteyenlere nasip etsin inşallahYa harikasiniz siz yaa :)
Ne kadar genç ve guzel bir aile :)
MaasAllah barekAllah sizeee... Gelecek bu aileye ufak bir sipacik...nasil sevdirecek kendini:) hayırlı zamanda insaAllahh..
Secde anında nedense daha sanki yapışıyor oraya artık son günlerimiz hayırlısı ile bir kavuşsak artık şu yavrucaklaraverelim kuzum inşaAllahh... :)
hmm yap tabii yap... benim 1 saattir yine aynı ağrılardan var... namaz kılarken secdeye inince tavan yapıyor , hadi hayırlısı bakalım :)
Insallah canim insallah :) ya merak ediyorum mogisim adet oncesi olan bas agrin bu ayda da oldumu sorcam hep sana unutuyorm :)Olacak bak gör... 3 gün gayet sıkı olmuşKimbilir belki de zigotun yuvarlanıyordur yuvasına
evet anlarsın tabii :)
enfeksiyon bende bir kere oldu canım... bol su içtim sonrasında hep , dikkat et suyu bol iç canım, enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyor o yüzden dikkat etmen gerekir , ilerlemişse antibiyotik veriyor doktor , kullanmanı tavsiye ederim..
söz verdiğim gibi elbette :)))
ne guzel sizin gobusleriniz oyle masallah :) esmam Allah bi avazda kurtrsin insallahIşte bu da bizim gobegimiz :)))
allahımmmmm senin gobişini yesinlerrr yaaaasöz verdiğim gibi elbette :)))
aynen canım hislerimiz ama tabiki sağlıklı ve hayırlısı inşallah :)canım benim pek bişe doğmuyor içime ama kız olsa hani fena olmazzbayılıyorum kız bebeklere yaa allahımmm.gerçi herşeyden önce sağlıklı olsunlarda kız erkek ne olursa sevinicez
canım gördüm göbüşü maşallahoy kuzucum hiç etmez miyim...
canımsınız siz...
fıstığı da eklerim , göbüş de eklerim
çok heyecan var betim.. böyle belirsiz bir bekleyiş çok heyecan yaptırtıyor
teşekkür ederim tatlım darısı tüüm isteyenlereepeydir yazmıyordum ama biraz geriden de olsa okuyorum yazdıklarınızı ancak yetişebildim :) beti mogami ayşe tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğumu yaklaşan arkadaşlar Rabbim hepinize sağlıklı kolay doğum nasip etsin bir avazda alın inşallah kucağınıza.. ve küçük mucizelerini sabırla bekleyen tüm arkadaşlara da mübarek aylar hürmetine bebişlerinin bir an önce gelmesini diliyorum Allahım duayla açılan ellerinizi boş çevirmesin inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?