2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aynen canım hislerimiz ama tabiki sağlıklı ve hayırlısı inşallah :)
15 olmuşsun canım nasıl miden ben üç gündür kötüyüm yiyemiyorum yediğimi çıkarıyıroum
canım benim midem hafta sonu çokk iyiydi pazartesi oldu başladı yine bugün ofise zor attım kendimi sabah sabah yine çıkarmalar başladı çalışmak bana yaramıyor

Kızlar hepinizine maşallah fıstık gibisiniz :) @SirriEyvan canim ne güzel hiç kilo almamissin gibi duruyor ben şimdiden 10 kilo aldım doğuma kadar kaç olurum bilmiyorum 75 kiloyum şimdi allahtan 1.70 boy var :)
Ben 1kilo almiştım. Onuda vermişim geri.bugün tartıldım. Vitamin haplarida çok kilo aldiriyor. Ben kullanmıyorum

canım benim midem hafta sonu çokk iyiydi pazartesi oldu başladı yine bugün ofise zor attım kendimi sabah sabah yine çıkarmalar başladı çalışmak bana yaramıyor
canım ben de de tam tersi haftasonu kabus hafta içi geçiyodu ama bu sefer öyle olmadı kötü basladı pazartesi işteyim çıkardım biraz önce 15. haftada da mı olacak yaa 10 dan itibaren azalır yazıyo nette

HAMİŞLER

Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

Ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
Mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Sabsel............................>31 Mayıs..............>10.Deneme
Pesettim342...................>4 haziran............>32.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU------
Countryrose------->Erkek--------DOĞDU-----

Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

Ben 1kilo almiştım. Onuda vermişim geri.bugün tartıldım. Vitamin haplarida çok kilo aldiriyor. Ben kullanmıyorum
Canım vitamin hapı bende kullanmıyorum sadece kan hapı kullanıyorum başka hiç ilaç yok. Bünye meselesi herhalde biraz da geçen ay hamur işi çok yedim bu ay 75 üstüne cikmamaya çalışacağım. Dikkat ediyorum bebiş de geçen hafta 740 gr di maşallah

Benimki zayıf bebişim. 480 Benim bebiş zayıf.484gram. Napiym yiyemiyorum pek.iştahim yok

Evet bende var. Sor canım
Evet bende var sor canım
hamile olduğunu ne zman öğrenmiştn canım yani adetin kaç gün geçince.hemen doktora gittnmi?bana doktor 1 gün bile geçse kanda baktır dedi.şu an hamiş değilim ama öğrendiğim zaman hemen doktora gidip kan sulandırıcıya başlamalımıym?pıhtılaşması olmayan kanda baktrp doktora daha sonra gidiyo ya ben ne yapmalıym onu merak ediyorum canım...

Ben daha adetim 3gün geçince ögrendim. Öncesinde coraspin kullanmaya başlamıştim. Doktorum ögrenir ögrenmez igneye başka demişti. Tabi hematolog benim igne dozvmu önceden ayarlamıştı. Bende geç döllenme oluyor. İlk degerim 16çikmişti. Hemen o gün ignemi alıp kullanmaya başladim. Doguma kadarda kvllanicam. Sabahlarida coraspin içiyorum

anladım canım allah razı olsun hep aklıma takılıyordu.rabbim sağ salim kucağına kavuştursun.

İnşallah betim bakalım ne olacak... Sende umarım kafana göre birini bulursun kuzum sonuçta önemli bu bakıcı... bu arada bak ne diyeceğim sana... ben haftasonu İstanbuldaydım aöf den dolayı ve üst komşumu gördüm yolda hani sana bahsetmiştim ya bebek arabası mevzuunda.... yeni bi bebek arabası almış klasik bi model... görünce aklıma sen geldin...

çok sevinirim kuzum.... inşallah olmaz ama midenin bu hali bile yoruyor insanı
Insallah canim insallah :) ya merak ediyorum mogisim adet oncesi olan bas agrin bu ayda da oldumu sorcam hep sana unutuyorm :)
canım bu ay baş ağrım olmadı arada böyle bi saniyelik bi ağrı oluyordu hah diyodum başım ağrıyacak adet geliyo ama hemen kesiliyordu velhasıl o adet migreni hiçç başlamadı

anladım canım allah razı olsun hep aklıma takılıyordu.rabbim sağ salim kucağına kavuştursun.
Amin canım. Rabbim sanada nasip etsin. Bazı doktorlar igne yazmak için ille keseyi görelim sonra igne diyolar. Hic dinleme direk igneye başla. İgneyle degerlerim hep 3katı artmişti. İlk defa

söz verdiğim gibi elbette :)))
Maaşallah maaşallah benim Esma hatunuma ve minik Zülal'imize... Rabbim nazarlardan saklasın kolay bi doğum nasip etsin kuzum... Kucağına sağlıkla aldığın günleri de görürüz inşallah

Işte bu da bizim gobegimiz :)))
anaaaaaam minicik bi göbüş var orda maaşallah sana nenum Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla evladını kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

Amin canım. Rabbim sanada nasip etsin. Bazı doktorlar igne yazmak için ille keseyi görelim sonra igne diyolar. Hic dinleme direk igneye başla. İgneyle degerlerim hep 3katı artmişti. İlk defa
amin canım.bana bir kez nasip oldu hamile kalmak inşallah tekrar nasip olsunda hematologta zaten hemen başlıcan dedi ısrarcı olurum.bat yakın ya sanki hep hamişmişim gibi heyecanla beklyrm snrada üzülüyorum.nasip artık...

Mogami canim sen soner sezer sezgiye mi gidiyosun ben yine doktor aramaktayimda :) nasil birisi pendik sifada sanirim demi bide orasi ozel hastane mi muayene ucreti tahliller falan ne kadar oluyo senden bilgi alsam cok iyi olur
evet kuzum soner beye gidiyorum benim kist ameliyatımı da o yaptı başarıyla küçük bi operasyon daha geçirdim onu da yaptı.... soner bey iyidir ben hep ameliyattan dolayı doğal yolla çocuğum olmaz sanırken kendisi bana kızıyordu hayır olacak diye adam yumurtalığıma zarar vermeden 7 cm lik kist aldı ve benim o yumurtalıktan yumurtam oluyordu sonrasında da... çok ayrıntı bilgi vermez sadece gerekenleri söyler... sen bişey sorarsan cevaplar azarlamaz insanı...net bi doktor yani.... pendik şifada çalışıyor kuzum yıllardır...benim 7 yaşındaki kuzeni de 6 yaşındaki kuzenide o doğurttu...muayene ücreti 45 tl ama vip kartı olana 40 tl... özel hastane evet...tahlilleri devlette yaptırıp ona götürüyorum ben... taramalar ne kadar onu bilmiyorum ama... bizim topikte larsson da soner beyin hastası belki o tarama ücretleri konusunda yardımcı olur sana

Aynı şeyleri bende yaşadim kürtajdan sonra. Her ay olmayinca aglamaklı oluyodum. Rabbim hayırlisiyla tez vakitte bu sevinci hepinize tattirsın

Eki Görüntüle 1538074 kizlar bizde dugunden geldik sizce bu aileyeEki Görüntüle 1538078 nasil olur boylesi tabi olursa kiz erkek aramam rabbimiz ne verirse raziyim hayirlisi allahtan :)
Oyyyyyyyyyyyyyyy Ayşem maaşallah size ne güzel bi aile fotoğrafı hele o minik bebek çok tatlı maaşallah Rabbim sana da nasip etsin kucağına da pek yakışmış çıtır hatun... Kızların da fıstık gibi Rabbim nazarlardan saklasın hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…