canım benim midem hafta sonu çokk iyiydi pazartesi oldu başladı yine bugün ofise zor attım kendimi sabah sabah yine çıkarmalar başladıaynen canım hislerimiz ama tabiki sağlıklı ve hayırlısı inşallah :)
15 olmuşsun canım nasıl miden ben üç gündür kötüyüm yiyemiyorum yediğimi çıkarıyıroum
Ben 1kilo almiştım. Onuda vermişim geri.bugün tartıldım. Vitamin haplarida çok kilo aldiriyor. Ben kullanmıyorumKızlar hepinizine maşallah fıstık gibisiniz :) @SirriEyvan canim ne güzel hiç kilo almamissin gibi duruyor ben şimdiden 10 kilo aldım doğuma kadar kaç olurum bilmiyorum 75 kiloyum şimdi allahtan 1.70 boy var :)
canım ben de de tam tersi haftasonu kabus hafta içi geçiyodu ama bu sefer öyle olmadı kötü basladı pazartesi işteyim çıkardım biraz öncecanım benim midem hafta sonu çokk iyiydi pazartesi oldu başladı yine bugün ofise zor attım kendimi sabah sabah yine çıkarmalar başladıçalışmak bana yaramıyor
Canım vitamin hapı bende kullanmıyorum sadece kan hapı kullanıyorum başka hiç ilaç yok. Bünye meselesi herhalde biraz da geçen ay hamur işi çok yedim bu ay 75 üstüne cikmamaya çalışacağım. Dikkat ediyorum bebiş de geçen hafta 740 gr di maşallahBen 1kilo almiştım. Onuda vermişim geri.bugün tartıldım. Vitamin haplarida çok kilo aldiriyor. Ben kullanmıyorum
Benim bebiş zayıf.484gram. Napiym yiyemiyorum pek.iştahim yokCanım vitamin hapı bende kullanmıyorum sadece kan hapı kullanıyorum başka hiç ilaç yok. Bünye meselesi herhalde biraz da geçen ay hamur işi çok yedim bu ay 75 üstüne cikmamaya çalışacağım. Dikkat ediyorum bebiş de geçen hafta 740 gr di maşallah
canım burda birinde pıhtılaşma vardı senmiydin o.bendede var.aklıma takılan bişi varda onu sorcaktm.Benimki zayıf bebişim. 480
Benim bebiş zayıf.484gram. Napiym yiyemiyorum pek.iştahim yok
Evet bende var sor canımcanım burda birinde pıhtılaşma vardı senmiydin o.bendede var.aklıma takılan bişi varda onu sorcaktm.
hamile olduğunu ne zman öğrenmiştn canım yani adetin kaç gün geçince.hemen doktora gittnmi?bana doktor 1 gün bile geçse kanda baktır dedi.şu an hamiş değilim ama öğrendiğim zaman hemen doktora gidip kan sulandırıcıya başlamalımıym?pıhtılaşması olmayan kanda baktrp doktora daha sonra gidiyo ya ben ne yapmalıym onu merak ediyorum canım...Evet bende var. Sor canım
Evet bende var sor canım
Ben daha adetim 3gün geçince ögrendim. Öncesinde coraspin kullanmaya başlamıştim. Doktorum ögrenir ögrenmez igneye başka demişti. Tabi hematolog benim igne dozvmu önceden ayarlamıştı. Bende geç döllenme oluyor. İlk degerim 16çikmişti. Hemen o gün ignemi alıp kullanmaya başladim. Doguma kadarda kvllanicam. Sabahlarida coraspin içiyorumhamile olduğunu ne zman öğrenmiştn canım yani adetin kaç gün geçince.hemen doktora gittnmi?bana doktor 1 gün bile geçse kanda baktır dedi.şu an hamiş değilim ama öğrendiğim zaman hemen doktora gidip kan sulandırıcıya başlamalımıym?pıhtılaşması olmayan kanda baktrp doktora daha sonra gidiyo ya ben ne yapmalıym onu merak ediyorum canım...
anladım canım allah razı olsun hep aklıma takılıyordu.rabbim sağ salim kucağına kavuştursun.Ben daha adetim 3gün geçince ögrendim. Öncesinde coraspin kullanmaya başlamıştim. Doktorum ögrenir ögrenmez igneye başka demişti. Tabi hematolog benim igne dozvmu önceden ayarlamıştı. Bende geç döllenme oluyor. İlk degerim 16çikmişti. Hemen o gün ignemi alıp kullanmaya başladim. Doguma kadarda kvllanicam. Sabahlarida coraspin içiyorum
İnşallah betim bakalım ne olacak... Sende umarım kafana göre birini bulursun kuzum sonuçta önemli bu bakıcı... bu arada bak ne diyeceğim sana... ben haftasonu İstanbuldaydım aöf den dolayı ve üst komşumu gördüm yolda hani sana bahsetmiştim ya bebek arabası mevzuunda.... yeni bi bebek arabası almış klasik bi model... görünce aklıma sen geldin...Canim olur inşallah yaa iki alanin birden var biri olmazsa digeri inşallah. .
Ben seneye eylul kadar idare ediyorum mayisya bitiyo dogum izni, eylul 15 te de ucrestiz izin alcam inşallah , en az 6 ay düşünüyorum. Sonra da bakici ariycam annem.cok yoruldu bi torun büyüttü ama yetti ona, kayinvalide yi de düşünmüyorum esimle de konustuk, velhasili bakici yani masallah annen pek genc alah uzun omur bol bol torun versin :)
çok sevinirim kuzum.... inşallah olmaz ama midenin bu hali bile yoruyor insanıTatlım izindeyim ya pek bir bilgim yok araştırmadım ama bizim kurumdaki Arkadaşlara sorup haberdar ederim sizi inşaallah hepimizin ihtiyacı olacak bu bilgiye :) bulantın hiç olmayadabilir kendini olacakmış gibi hazırlama sakın inşaallah olmaz çünkü çok zor bulantı hali
canım bu ay baş ağrım olmadı arada böyle bi saniyelik bi ağrı oluyordu hah diyodum başım ağrıyacak adet geliyo ama hemen kesiliyordu velhasıl o adet migreni hiçç başlamadıInsallah canim insallah :) ya merak ediyorum mogisim adet oncesi olan bas agrin bu ayda da oldumu sorcam hep sana unutuyorm :)
Amin canım. Rabbim sanada nasip etsin. Bazı doktorlar igne yazmak için ille keseyi görelim sonra igne diyolar. Hic dinleme direk igneye başla. İgneyle degerlerim hep 3katı artmişti. İlk defaanladım canım allah razı olsun hep aklıma takılıyordu.rabbim sağ salim kucağına kavuştursun.
Maaşallah maaşallah benim Esma hatunuma ve minik Zülal'imize... Rabbim nazarlardan saklasın kolay bi doğum nasip etsin kuzum... Kucağına sağlıkla aldığın günleri de görürüz inşallahsöz verdiğim gibi elbette :)))
anaaaaaam minicik bi göbüş var orda maaşallah sana nenum Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla evladını kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahIşte bu da bizim gobegimiz :)))
amin canım.bana bir kez nasip oldu hamile kalmak inşallah tekrar nasip olsunda hematologta zaten hemen başlıcan dedi ısrarcı olurum.bat yakın ya sanki hep hamişmişim gibi heyecanla beklyrm snrada üzülüyorum.nasip artık...Amin canım. Rabbim sanada nasip etsin. Bazı doktorlar igne yazmak için ille keseyi görelim sonra igne diyolar. Hic dinleme direk igneye başla. İgneyle degerlerim hep 3katı artmişti. İlk defa
evet kuzum soner beye gidiyorum benim kist ameliyatımı da o yaptı başarıyla küçük bi operasyon daha geçirdim onu da yaptı.... soner bey iyidir ben hep ameliyattan dolayı doğal yolla çocuğum olmaz sanırken kendisi bana kızıyordu hayır olacak diye adam yumurtalığıma zarar vermeden 7 cm lik kist aldı ve benim o yumurtalıktan yumurtam oluyordu sonrasında da... çok ayrıntı bilgi vermez sadece gerekenleri söyler... sen bişey sorarsan cevaplar azarlamaz insanı...net bi doktor yani.... pendik şifada çalışıyor kuzum yıllardır...benim 7 yaşındaki kuzeni de 6 yaşındaki kuzenide o doğurttu...muayene ücreti 45 tl ama vip kartı olana 40 tl... özel hastane evet...tahlilleri devlette yaptırıp ona götürüyorum ben... taramalar ne kadar onu bilmiyorum ama... bizim topikte larsson da soner beyin hastası belki o tarama ücretleri konusunda yardımcı olur sanaMogami canim sen soner sezer sezgiye mi gidiyosun ben yine doktor aramaktayimda :) nasil birisi pendik sifada sanirim demi bide orasi ozel hastane mi muayene ucreti tahliller falan ne kadar oluyo senden bilgi alsam cok iyi olur
Aynı şeyleri bende yaşadim kürtajdan sonra. Her ay olmayinca aglamaklı oluyodum. Rabbim hayırlisiyla tez vakitte bu sevinci hepinize tattirsınamin canım.bana bir kez nasip oldu hamile kalmak inşallah tekrar nasip olsunda hematologta zaten hemen başlıcan dedi ısrarcı olurum.bat yakın ya sanki hep hamişmişim gibi heyecanla beklyrm snrada üzülüyorum.nasip artık...
Oyyyyyyyyyyyyyyy Ayşem maaşallah size ne güzel bi aile fotoğrafı hele o minik bebek çok tatlı maaşallah Rabbim sana da nasip etsin kucağına da pek yakışmış çıtır hatun... Kızların da fıstık gibi Rabbim nazarlardan saklasın hepiniziEki Görüntüle 1538074 kizlar bizde dugunden geldik sizce bu aileyeEki Görüntüle 1538078 nasil olur boylesi tabi olursa kiz erkek aramam rabbimiz ne verirse raziyim hayirlisi allahtan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?