2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım teşekkür ederim

anaaaaaam minicik bi göbüş var orda maaşallah sana nenum Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla evladını kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
Aminnn. Mogamim çok sağolasın. Şimdi daha da büyüdu maşallah. Orda 5 ayliğiz son aylara doğru belki yine koyarım.:))))

İnşaAllah iç karnim genistir. Dar giyince yandan çikmış hali bu. Önden reşim çekince belli olmuyor pek
bir minicik göbüş daha Allahım nazarlardan saklasın kuzum büyüsün o göbüşte gelsin artık miniğin anasının kucağına

Meraba canım nasılsın. Bende iğne kullanıyorum hergün karnimdan yapıyorum. Birsey soracağım sana dogumunun nasıl olacağı konusunda doktor birsey dedi mi. Ben sordum doğumdan bir kaç gün önce iğnesi birakacaz ki sivilastirdigi için kan kaybı da olabilir dedi. O zaman normal doğum nasıl olur ki birden oluveriyor. Ameliyat mi yapar yoksa çünkü o zaman günü belli olmuş oluyor.

Allah razi olsun canım benim inşallah rabbimiz nasip etsin inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin... inşallah sende boyle aile olacaksin inşallah canım benim sağlık olsun hersey olur ..rabbimiz minigini kucağına almayı nasip etsin canım benim

çok tşk ederim canım ya muayene ücretleri genelde aynı oluyo zaten ama iyi bi doktor bulmak önemli gerçekten öyle bi ameliyatı yaptığına göre gerçekten iyi bi doktor demekki.. eşim bugün cumartesi günü için daha önceki doktoruma randevu almış ama oranında tahlilleri çok pahalı şimdi ben ilk gidicem ya hangi tahlilleri istiyolar ki onları öncesinde devlette yaptırıp götürsem ben bide cuma akşmı beta hcg ye baktırıp ertesi gün giderim diye düşünmüştüm ama başka tahlilde isterler mi acep :) yine çok soru sormaya başladım sanırsam

sor fıstık nolcak :) Yani içine sinmiyorsa randevunu iptal edebilirsin... Sonere çok rahat bulursun randecu hem cumartesi yarım gün hastanede soner bey bilgin olsun... tahlil konusunda da sorarsın doktora hangilerini yaptırayım diye liste alıp ona göre yaptırırsın

tamam canım çok sağol ama tahlilleri devlette yaptırmak çok mantıklı.. ama tabi devletteki doktorlar izin verirlerse

İnşaAllah normal doğum olacak canım. Senin pıhtılaşma degerin önemli. Yapilan tahlillerde plt degeri var. Şöyle bir bak tahlillerine. Normal degeri 200 ila 400arasi olmasi gerekiyo. İgnenin etki süresi 12saat zaten. Ben dogum anina kadar kullanicam. Benim pıhtılaşmam igneye ragmen hala yüksek. 365lerde benim plt degerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…