2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

tamam canım çok sağol ama tahlilleri devlette yaptırmak çok mantıklı.. ama tabi devletteki doktorlar izin verirlerse
nasıl yani izin verirlerse.... öyle bi olay mı var... ben bu testleri yaptırmak istiyorum diyeceksin yapacak kuzum

Kizlar suan taksimdeyizzz
kocaman bir yüreğin var senin banada sanada bütün isteyenlerede nasip olsun bilmediğimiz el açan herkesin kucağı bebişle dolsun canım benim
Amin inşallah canım benim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :):):):):)

İyiyim cnm.Evdeyim bugün burda resmi tatil dolayısıyla benim kociş te evde takılıyoruz evde.sen ne yapıyosun taze anniş
Canimm ysrin senin icin dualarima basliyorum allahim kabul etsin inşallah canım benim inşallah rabbimiz sesimizi duysun ve sana nur topu gibi evlat nasip etsin inşallah

Hımm canım benim kesin var mı bilmiyoruz daha önce iki düsuk olunca araştırma Hastanesindeki doktor pıhtılaşma testleri laboratuardan laboratuara degisiklik gösterir kesin sonuç vermeyebilir ama biz pıhtılaşma var gibi düşünüp igneye başlarız demişti bizde başladık. Bakalım doğum nasıl olacak

Yoo degişiklik gostermiyo denedim. Plt degeri ignenin dozunun sende ne kadar etkili oldugunu gösteriyo zaten. Ben 0.6 cleaxane kullaniyorum zar zor yetiyo dozum. İgneyi birakmadanda dogum yapabilirim bi-iznillah.

nasıl yani izin verirlerse.... öyle bi olay mı var... ben bu testleri yaptırmak istiyorum diyeceksin yapacak kuzum
canım devletteki doktorlar çok ters oluyolar ya bi kez gitmiştimde doktor beni hiç konuşturmamıştı bile ki bide tahlil isteyim illaki vardırda yapan ben hep ters doktorlara denk geliyorum malesef

Canimm ysrin senin icin dualarima basliyorum allahim kabul etsin inşallah canım benim inşallah rabbimiz sesimizi duysun ve sana nur topu gibi evlat nasip etsin inşallah
Ammmiiin cnm.Allah razı olsun senden diline yüregine sağlık Allahım dualarını boşa çıkarmasın inşaallah Allahım sanada hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat versin inşaallah.

Yoo degişiklik gostermiyo denedim. Plt degeri ignenin dozunun sende ne kadar etkili oldugunu gösteriyo zaten. Ben 0.6 cleaxane kullaniyorum zar zor yetiyo dozum. İgneyi birakmadanda dogum yapabilirim bi-iznillah.
Valla bana bunu diyen doktor docentti. Belki de hiç yoktur pıhtılaşma. Neyse ya bebeğimiz sağlıkla dünyaya gelsin de ben iğne vurulurum

Ablam bizde kutlamdan geldik :) haftasonuda kutlamalar icin izmirde olcaz nasipse :)
Canim bizde taksimdeydik kutlamalarda 12 de geldik hafta sonu kutlamalara gidemem bende fetih kutlamasina gidecegiz yeni kapiya cumartesi gunu pazar gunude uc tane mevlut var ve ben hangisine gideyim dayimin kizi amcamin kizi bide bi yakin akraba daha off hepside sünnet mevlutu birinde kuran dinleri birindr pilavi yeriz birindede cay icerimm :)) hayirli gecrler ..inşallah hamis haberini alalim canim

Bende duydum ve temin ettim annem umreye giderken istedim getirdi sağolsun ama nasıl kullancağım hakkında fikir sahibi değilim doğum başlayınca suya koy dedi ablam ama bazıları suyundan içmem gerektiğini söylediler ne yspcam bilmiyorum
Duydum canim duydum , hatta haziran annelerinde bir anne kullandı ve doğumu çok kolay oldu...ama ben hala almadım.. alabilseydim denemeyi düşünüyordum...bakalim nasip canim:).

İnşaAllah iç karnim genistir. Dar giyince yandan çikmış hali bu. Önden reşim çekince belli olmuyor pek

oy çok tatlış minnak bir göbüş , büyüyecektir tabii bundan sonra..hele 30 dan sonra durdurmak ne mümkün :)))

sen çok zayıfmışsın gerçekten ablam... ben 48 le evlenmiştim... ama aslında hep 51 52 arasıydım , düğün telaşesinde vermiştim... 53 le hamile kaldım... hedefim tekrar 55 ler nasipse... veririm ama inşaAllah :)
boyum uzun değil , standart türk kadınıyım 1.65 civarı

ne guzel sizin gobusleriniz oyle masallah :) esmam Allah bi avazda kurtrsin insallah
amin blummmcummm amiiinn... Allahım razı olsun , minik mucizenin haberini vereceksin inşaAllah çok yakında

evet canım benim öyle görünüyor :)) merak etme boydan yırtıyorsun sen bir kere :))

allahımmmmm senin gobişini yesinlerrr yaaaa maşallahhh maşallahhhh doğumada az kalmış bi avazda inşallahh :) darısıda bize

yesinler yesinler :)) topcuk kızım benim... amiiin , darısı bütün hamilelere... bir avazda kurtulsun hepsi inşaAllah canım :)

kocaman olduk tabii beti teyzesi :)) sizi de göreceğiz nasipse , fotolar bekliyoruz göbüş büyüdükçe , ben hep paylaştım bak :))
bugün 3 e doğru randevu , bakalım ne yapıyormuş benim fıstıgım içeride

Maaşallah maaşallah benim Esma hatunuma ve minik Zülal'imize... Rabbim nazarlardan saklasın kolay bi doğum nasip etsin kuzum... Kucağına sağlıkla aldığın günleri de görürüz inşallah
oy kuzum sağ olasın , çok sabırsızlanıyorrum artık :)
amin amin güzel dualarına :)
senin bir dahaki randevu ne zaman nasipse

canım bizim haziran annelerinde annenin suyu gelmiş , o esnada annesi termosa koymuş hemen , suyundan içmiş giderken... öyle kolay anlattı ki doğumunu ben çok şaşırdım... yani sırf o ota bağlayamam ben bu durumu ama nasip:)
kısacası o içti , bazıları ise kaynar suya koyun açılır yazmışlar , doğum bitince o sudan çıkarmak gerekiyormuş o kapandıkça rahim kapanırmış kolaylıkla :)) rivayetini aktarayım sana bari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…