Amin amin. Göbûşüm çatlamasinda varsın büyüsünbir minicik göbüş dahaAllahım nazarlardan saklasın kuzum büyüsün o göbüşte gelsin artık miniğin anasının kucağına
nasıl yani izin verirlerse.... öyle bi olay mı var... ben bu testleri yaptırmak istiyorum diyeceksin yapacak kuzumtamam canım çok sağol ama tahlilleri devlette yaptırmak çok mantıklı.. ama tabi devletteki doktorlar izin verirlerse
Amin inşallah canım benim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :):):):):)kocaman bir yüreğin var senin banada sanada bütün isteyenlerede nasip olsun bilmediğimiz el açan herkesin kucağı bebişle dolsun canım benim
Canimm ysrin senin icin dualarima basliyorum allahim kabul etsin inşallah canım benim inşallah rabbimiz sesimizi duysun ve sana nur topu gibi evlat nasip etsin inşallahİyiyim cnm.Evdeyim bugün burda resmi tatil dolayısıyla benim kociş te evde takılıyoruz evde.sen ne yapıyosun taze anniş
Hımm canım benim kesin var mı bilmiyoruz daha önce iki düsuk olunca araştırma Hastanesindeki doktor pıhtılaşma testleri laboratuardan laboratuara degisiklik gösterir kesin sonuç vermeyebilir ama biz pıhtılaşma var gibi düşünüp igneye başlarız demişti bizde başladık. Bakalım doğum nasıl olacakİnşaAllah normal doğum olacak canım. Senin pıhtılaşma degerin önemli. Yapilan tahlillerde plt degeri var. Şöyle bir bak tahlillerine. Normal degeri 200 ila 400arasi olmasi gerekiyo. İgnenin etki süresi 12saat zaten. Ben dogum anina kadar kullanicam. Benim pıhtılaşmam igneye ragmen hala yüksek. 365lerde benim plt degerim.
Yoo degişiklik gostermiyo denedim. Plt degeri ignenin dozunun sende ne kadar etkili oldugunu gösteriyo zaten. Ben 0.6 cleaxane kullaniyorum zar zor yetiyo dozum. İgneyi birakmadanda dogum yapabilirim bi-iznillah.Hımm canım benim kesin var mı bilmiyoruz daha önce iki düsuk olunca araştırma Hastanesindeki doktor pıhtılaşma testleri laboratuardan laboratuara degisiklik gösterir kesin sonuç vermeyebilir ama biz pıhtılaşma var gibi düşünüp igneye başlarız demişti bizde başladık. Bakalım doğum nasıl olacak
canım devletteki doktorlar çok ters oluyolar ya bi kez gitmiştimde doktor beni hiç konuşturmamıştı bile ki bide tahlil isteyim illaki vardırda yapan ben hep ters doktorlara denk geliyorum malesefnasıl yani izin verirlerse.... öyle bi olay mı var... ben bu testleri yaptırmak istiyorum diyeceksin yapacak kuzum
Ammmiiin cnm.Allah razı olsun senden diline yüregine sağlık Allahım dualarını boşa çıkarmasın inşaallah Allahım sanada hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat versin inşaallah.Canimm ysrin senin icin dualarima basliyorum allahim kabul etsin inşallah canım benim inşallah rabbimiz sesimizi duysun ve sana nur topu gibi evlat nasip etsin inşallah
Ablam bizde kutlamdan geldik :) haftasonuda kutlamalar icin izmirde olcaz nasipse :)Canim benim tura gidiyoruz turaaa GS. GS sampiyon
Valla bana bunu diyen doktor docentti. Belki de hiç yoktur pıhtılaşma. Neyse ya bebeğimiz sağlıkla dünyaya gelsin de ben iğne vurulurumYoo degişiklik gostermiyo denedim. Plt degeri ignenin dozunun sende ne kadar etkili oldugunu gösteriyo zaten. Ben 0.6 cleaxane kullaniyorum zar zor yetiyo dozum. İgneyi birakmadanda dogum yapabilirim bi-iznillah.
Canim bizde taksimdeydik kutlamalarda 12 de geldik hafta sonu kutlamalara gidemem bende fetih kutlamasina gidecegiz yeni kapiya cumartesi gunu pazar gunude uc tane mevlut var ve ben hangisine gideyim dayimin kizi amcamin kizi bide bi yakin akraba daha off hepside sünnet mevlutu birinde kuran dinleri birindr pilavi yeriz birindede cay icerimm :)) hayirli gecrler ..inşallah hamis haberini alalim canimAblam bizde kutlamdan geldik :) haftasonuda kutlamalar icin izmirde olcaz nasipse :)
Duydum canim duydum , hatta haziran annelerinde bir anne kullandı ve doğumu çok kolay oldu...ama ben hala almadım.. alabilseydim denemeyi düşünüyordum...bakalim nasip canim:).
Arkadaşlar hamile olanlar aile hekimine gittinizmi
Bu aşı 2 doz tetenozmus doğrumu başka yok dimi bide ağrılı bir asiymisEvet canım gidip kayıt açtırman gerekiyor aşılarn için önemli
Bu aşı 2 doz tetenozmus doğrumu başka yok dimi bide ağrılı bir asiymis
İnşaAllah iç karnim genistir. Dar giyince yandan çikmış hali bu. Önden reşim çekince belli olmuyor pek
İlkinde 57 kiloda dogum yaptin canim sonrasinda mideye baski yaptilar normal dogumda yemekte yemedim 48 lere dustum ilk kilom da :)43 kiloda hamile kalmistim 41 kilo ilr evlenmistim şimdiki ideal kilomda 53 ikinciyede 53 kiloda hamile kalmistim koruyorum kilomu insallahta boyle kalirim ucuncu olursa :) ama senin boyun uzun gorunuyor o yuzden baya zayifsin :)
amin blummmcummm amiiinn... Allahım razı olsun , minik mucizenin haberini vereceksin inşaAllah çok yakındane guzel sizin gobusleriniz oyle masallah :) esmam Allah bi avazda kurtrsin insallah
Kızlar hepinizine maşallah fıstık gibisiniz :)SirriEyvan canim ne güzel hiç kilo almamissin gibi duruyor ben şimdiden 10 kilo aldım doğuma kadar kaç olurum bilmiyorum 75 kiloyum şimdi allahtan 1.70 boy var :)
allahımmmmm senin gobişini yesinlerrr yaaaamaşallahhh maşallahhhh doğumada az kalmış bi avazda inşallahh :) darısıda bize
canım gördüm göbüşü maşallahepey büyümüş minnoş kocaman olmuş karnın allah kolay doğum nasip etsin inşallah sakı güü haber verirsin zülal napıyomuş ne durumdaymıs minik , gerçi abla oldu artık o minik bizlerinki
oy kuzum sağ olasın , çok sabırsızlanıyorrum artık :)Maaşallah maaşallah benim Esma hatunuma ve minik Zülal'imize... Rabbim nazarlardan saklasın kolay bi doğum nasip etsin kuzum... Kucağına sağlıkla aldığın günleri de görürüz inşallah
ilk defa benim göbüşe biri kız göbeği dedi :)))Hahaha tam kız göbegi
canım bizim haziran annelerinde annenin suyu gelmiş , o esnada annesi termosa koymuş hemen , suyundan içmiş giderken... öyle kolay anlattı ki doğumunu ben çok şaşırdım... yani sırf o ota bağlayamam ben bu durumu ama nasip:)Bende duydum ve temin ettim annem umreye giderken istedim getirdi sağolsun ama nasıl kullancağım hakkında fikir sahibi değilim doğum başlayınca suya koy dedi ablam ama bazıları suyundan içmem gerektiğini söylediler ne yspcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?