2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ilk defa benim göbüşe biri kız göbeği dedi :)))
Kız göbegi sivri olur erkek göbegide yanları dolu geniş olur 11 çocuk doğuran annemin tecrübeleri bu sonucu çıkarmış :))Bende kızkardeşlerimden gördüğüm kadarıyla doğru çıktı.sen ilk tahminleri alırkende söyledim kız olcak diye

ohohoh ne guzel bizim burdaki kucuk bi kutlamaydi ama izmirdeki cok daha guzel oluyo :) cooook yogunsun dedigin gibi azcik azcik ugrarsin mevlutlere :) insallah ablam hepimiz o haberi verelim artik

vay be annen tam tersini tecrübe etmiş :))

halk arasında sivri erkek geniş kız derler...

ama ben yapı meselesi olduğuna inanıyorum :))

vay be annen tam tersini tecrübe etmiş :))

halk arasında sivri erkek geniş kız derler...

ama ben yapı meselesi olduğuna inanıyorum :))

Aynen canım yapı meselesi benim annemin iki hamileliği ve benim hamileliğim de senin gibiydi annem sivri gobusle iki kız doğurmuş ama ben aynı sivri gobusle oğlan doğurdum :)

Aynen canım yapı meselesi benim annemin iki hamileliği ve benim hamileliğim de senin gibiydi annem sivri gobusle iki kız doğurmuş ama ben aynı sivri gobusle oğlan doğurdum :)
doğrudur canıım...ben anneme hiç çekmemişim... yanlara genişmiş , hamile olduğu belli değilmiş , e neticede de beni doğurmuş :))

Kizlar başka steden buldum vecok etkilendim dualarimizla insallah miniklerimiz gelecek allahim dualarimizi eksik etmesin herzaman dualarimdasiniz insallah rabbimiz tumm isteyenlere nasip etsin insallah

ben 3 yıllık evliyim ilk 8 ay düşünmedik çocuk. sonrasında gebelik öncesi bikontrole gideyim dedim. sağ yumurtalığımda 8 mm kist çıktı. greyfurt büyüklüğünde yani. dr ilaçla küçültürümdedi. ama olmadı biz de ilaç tedavisinibıraktık 9 ay kendi halimizle denedik öyle. sonra geçen sene ocakta gebe kaldım ama bi aylıkken yani kalp atışlarıbaşlamadan rahime tutlamadan gitti bebişim. sonrasında tabi çevrenin lafıeşimle benim psikolojik bunalımlarımızderken geçen sene 23 nisanda ameliyatoldum ve ameliyatta sağ yumurtalıktüpüm ve sağ yumurtalığım alındı. 9 aysuni menapoza alındım. bu sene aralıktaadet olmaya başladım eşimde de ben desıkıntı yok hatta doktora göre benim hormonlarım vucüdüm çok çok müsaitti ama bu arada ben ( hayatım boyunca çevrem tarafından sabrı ve tevekkülü hepövülen tam bi polyannayken) bu sitede bi dönem dua gruplarına katıldım ve bi ay okudum sonra adet oldum ve duayı bıraktım( kime küstüysem artk yüce mevlaya mı içimdeki ümide mi ) sonra Uğur Koşar ın kitaplarıyla tanıştım 5 kitabını 4 gün içinde okudum vedualarımın nasıl yanlış olduğunu, tevekkülümün nasıl eksik olduğunu gördüm ve tekrar içimi arıtıp bu sitedeki dua gruplarına katıldım. sadece yaptığım bu. bu duaların 2si sıra sıra birineokumak. diğeri de aynı anda hepimize okumak. ben bi ay dolmadan mutluhaberi aldım hamileyim

canım devletteki doktorlar çok ters oluyolar ya bi kez gitmiştimde doktor beni hiç konuşturmamıştı bile ki bide tahlil isteyim illaki vardırda yapan ben hep ters doktorlara denk geliyorum malesef
eğer fırsatın olursa pendik devlette refaettin şahin diye bi kadın doğumcu var şeker gibi biri ona git

oy kuzum sağ olasın , çok sabırsızlanıyorrum artık :)
amin amin güzel dualarına :)
senin bir dahaki randevu ne zaman nasipse
aslında benim bugün Ankarada randevum vardı gittim 6+1 olmuşuz resmini koyucam şimdi... Ama kalp için olan randevu İstanbulda 12 haziranda

Bacılarım nasılsınız??

Ben bugün Ankaradaki kontrolüme gittim cuma 5+3 tük bugün 6+1 olmuşuz... Yolk sac da görünür olmuş doktor öyle dedi... Resim atacaktım ama benim telden olmuyor şimdi farkettim

Arkadaşlar hamile olanlar aile hekimine gittinizmi
henüz gitmedim ben canım Ankarada olduğumdan dolayı ama dün aradı hemşire bilgilerimi aldı dönünce gelin yanımıza dedi

Son düzenleme:
kuzum ben bu dediğinin tam tersini biliyordum hatta iki komşum doğurdu kız olan yayvandı erkek olan sivri

Iyiz çok şükür canım sen nasılsın. Çok şükür o da gorunmus ya inşallah bebeğini de göreceksin. Ben artık sabirsizlaniyorum daha 6.5 ay oldu ama hemen o vakit gelsin istiyorum:))))

Iyiz çok şükür canım sen nasılsın. Çok şükür o da gorunmus ya inşallah bebeğini de göreceksin. Ben artık sabirsizlaniyorum daha 6.5 ay oldu ama hemen o vakit gelsin istiyorum:))))
oooo dur bakalım hatun azcık daha büyüsün benim aşkitom.... azcık kalmış annesi sabırlı ol

maşallah canım baya büyümüşsünüz zaman ne kadar çabuk geçiyo zaten senin hızına yetişemiyoruz bi İstanbul bi ankara maşallahın var valla inş güzel bi hamilelik geçirirsin canım bebişin zorlamaz seni

sabırlı mogiş :) ben 6+2 de vajinal baktırıp hepsini bi arada gördüm senin b hafta sonra kalp duyulur minnoşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…