Kız göbegi sivri olur erkek göbegide yanları dolu geniş olur 11 çocuk doğuran annemin tecrübeleri bu sonucu çıkarmış :))Bende kızkardeşlerimden gördüğüm kadarıyla doğru çıktı.sen ilk tahminleri alırkende söyledim kız olcak diyeilk defa benim göbüşe biri kız göbeği dedi :)))
ohohoh ne guzel bizim burdaki kucuk bi kutlamaydi ama izmirdeki cok daha guzel oluyo :) cooook yogunsun dedigin gibi azcik azcik ugrarsin mevlutlere :) insallah ablam hepimiz o haberi verelim artikCanim bizde taksimdeydik kutlamalarda 12 de geldik hafta sonu kutlamalara gidemem bende fetih kutlamasina gidecegiz yeni kapiya cumartesi gunu pazar gunude uc tane mevlut var ve ben hangisine gideyim dayimin kizi amcamin kizi bide bi yakin akraba daha off hepside sünnet mevlutu birinde kuran dinleri birindr pilavi yeriz birindede cay icerimm :)) hayirli gecrler ..inşallah hamis haberini alalim canim
vay be annen tam tersini tecrübe etmiş :))Kız göbegi sivri olur erkek göbegide yanları dolu geniş olur 11 çocuk doğuran annemin tecrübeleri bu sonucu çıkarmış :))Bende kızkardeşlerimden gördüğüm kadarıyla doğru çıktı.sen ilk tahminleri alırkende söyledim kız olcak diye
vay be annen tam tersini tecrübe etmiş :))
halk arasında sivri erkek geniş kız derler...
ama ben yapı meselesi olduğuna inanıyorum :))
doğrudur canıım...ben anneme hiç çekmemişim... yanlara genişmiş , hamile olduğu belli değilmiş , e neticede de beni doğurmuş :))Aynen canım yapı meselesi benim annemin iki hamileliği ve benim hamileliğim de senin gibiydi annem sivri gobusle iki kız doğurmuş ama ben aynı sivri gobusle oğlan doğurdum :)
eğer fırsatın olursa pendik devlette refaettin şahin diye bi kadın doğumcu var şeker gibi biri ona gitcanım devletteki doktorlar çok ters oluyolar ya bi kez gitmiştimde doktor beni hiç konuşturmamıştı bile ki bide tahlil isteyim illaki vardırda yapan ben hep ters doktorlara denk geliyorum malesef
aslında benim bugün Ankarada randevum vardı gittim 6+1 olmuşuz resmini koyucam şimdi... Ama kalp için olan randevu İstanbulda 12 hazirandaoy kuzum sağ olasın , çok sabırsızlanıyorrum artık :)
amin amin güzel dualarına :)
senin bir dahaki randevu ne zaman nasipse
henüz gitmedim ben canım Ankarada olduğumdan dolayı ama dün aradı hemşire bilgilerimi aldı dönünce gelin yanımıza dediArkadaşlar hamile olanlar aile hekimine gittinizmi
kuzum ben bu dediğinin tam tersini biliyordum hatta iki komşum doğurdu kız olan yayvandı erkek olan sivriKız göbegi sivri olur erkek göbegide yanları dolu geniş olur 11 çocuk doğuran annemin tecrübeleri bu sonucu çıkarmış :))Bende kızkardeşlerimden gördüğüm kadarıyla doğru çıktı.sen ilk tahminleri alırkende söyledim kız olcak diye
Iyiz çok şükür canım sen nasılsın. Çok şükür o da gorunmus ya inşallah bebeğini de göreceksin. Ben artık sabirsizlaniyorum daha 6.5 ay oldu ama hemen o vakit gelsin istiyorum:))))Bacılarım nasılsınız??
Ben bugün Ankaradaki kontrolüme gittim cuma 5+3 tük bugün 6+1 olmuşuz... Yolk sac da görünür olmuş doktor öyle dedi... Resim atacaktım ama benim telden olmuyor şimdi farkettim
oooo dur bakalım hatun azcık daha büyüsün benim aşkitom.... azcık kalmış annesi sabırlı olIyiz çok şükür canım sen nasılsın. Çok şükür o da gorunmus ya inşallah bebeğini de göreceksin. Ben artık sabirsizlaniyorum daha 6.5 ay oldu ama hemen o vakit gelsin istiyorum:))))
evet onu daha önce söylemiştin bende ona gitmeyi düşünüyodum canım bu arada bu tahlilleri acilden yapmazlar mı acabaeğer fırsatın olursa pendik devlette refaettin şahin diye bi kadın doğumcu var şeker gibi biri ona git
maşallah canım baya büyümüşsünüz zaman ne kadar çabuk geçiyo zaten senin hızına yetişemiyoruz bi İstanbul bi ankara maşallahın var valla inş güzel bi hamilelik geçirirsin canım bebişin zorlamaz seniBacılarım nasılsınız??
Ben bugün Ankaradaki kontrolüme gittim cuma 5+3 tük bugün 6+1 olmuşuz... Yolk sac da görünür olmuş doktor öyle dedi... Resim atacaktım ama benim telden olmuyor şimdi farkettim
kisinin vucut yapisida farkettiriyo belki ama biz böyle biliyoruz ve tahminlerim dogru cikiyo.kuzum ben bu dediğinin tam tersini biliyordum hatta iki komşum doğurdu kız olan yayvandı erkek olan sivri
sabırlı mogiş :) ben 6+2 de vajinal baktırıp hepsini bi arada gördüm senin b hafta sonra kalp duyulur minnoşunBacılarım nasılsınız??
bana var mı hissin canım içine ne doğuyo geçir bakalım bi içinden :)kisinin vucut yapisida farkettiriyo belki ama biz böyle biliyoruz ve tahminlerim dogru cikiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?