ben de bulantılarla uğraşıyorum canım.. sizin hastane işi ne oldu en son ?İyiyim cnm.Evdeyim bugün burda resmi tatil dolayısıyla benim kociş te evde takılıyoruz evde.sen ne yapıyosun taze anniş
slm cnm.hastane randevumuz önümüzdeki ayin 24 üne ama daha bize hastaneden gelen formlari doldurmadik.esime gelince yumusama var form u doldurtalim gönderelim diyo.abimin ve erkek kardesimin sürekli kendine yegen varmi yolda diye sorup durmalari cok etkili oldu.kismete birakmayin gec olmadan caresine bakin yegen sevelim demeleri bide erkek kardesimin 4 yasinda oglu var kiz yapinda ogluma aliym demeside hosuna gitti.sanki ben tembihlemisim gibi bizimkilerin cocuk sormasi cok güzel denk geldi.roktor randevumuz var gelecek ay bakicaz caresine kismet artik falan dedi.ben de bulantılarla uğraşıyorum canım.. sizin hastane işi ne oldu en son ?
çok sevindim valla bak sana gerek kalmadan diğerleri söylemiş beklemek niye dedikleri gibi zamanında olsun ne olacaksa yıpranmaya ne gerek var :) doldurun şu formları hazır gaza gelmişken az kalmış valla inşallah ilk seferde olur bebişin gelirslm cnm.hastane randevumuz önümüzdeki ayin 24 üne ama daha bize hastaneden gelen formlari doldurmadik.esime gelince yumusama var form u doldurtalim gönderelim diyo.abimin ve erkek kardesimin sürekli kendine yegen varmi yolda diye sorup durmalari cok etkili oldu.kismete birakmayin gec olmadan caresine bakin yegen sevelim demeleri bide erkek kardesimin 4 yasinda oglu var kiz yapinda ogluma aliym demeside hosuna gitti.sanki ben tembihlemisim gibi bizimkilerin cocuk sormasi cok güzel denk geldi.roktor randevumuz var gelecek ay bakicaz caresine kismet artik falan dedi.
boydan resmini görmem lazim canim.ama icimden geceni sorarsan kiz gibi geliyo.bana var mı hissin canım içine ne doğuyo geçir bakalım bi içinden :)
mogis senin bebisinde erkek icime dogdu.ama foto istiyoruzzzkuzum ben bu dediğinin tam tersini biliyordum hatta iki komşum doğurdu kız olan yayvandı erkek olan sivri
Canim benim dualarimdasin allahim kabul etsin insallahhhhslm cnm.hastane randevumuz önümüzdeki ayin 24 üne ama daha bize hastaneden gelen formlari doldurmadik.esime gelince yumusama var form u doldurtalim gönderelim diyo.abimin ve erkek kardesimin sürekli kendine yegen varmi yolda diye sorup durmalari cok etkili oldu.kismete birakmayin gec olmadan caresine bakin yegen sevelim demeleri bide erkek kardesimin 4 yasinda oglu var kiz yapinda ogluma aliym demeside hosuna gitti.sanki ben tembihlemisim gibi bizimkilerin cocuk sormasi cok güzel denk geldi.roktor randevumuz var gelecek ay bakicaz caresine kismet artik falan dedi.
erkek yegenimin facede fotosunu gösterdi gecen senin damat ve dünür geziyolar diyo :))) bende unutmustum hangi dünür diyorum baktim yegenimden bahsediyomus.cokk güldümçok sevindim valla bak sana gerek kalmadan diğerleri söylemiş beklemek niye dedikleri gibi zamanında olsun ne olacaksa yıpranmaya ne gerek var :) doldurun şu formları hazır gaza gelmişken az kalmış valla inşallah ilk seferde olur bebişin gelir
amiiinn cnm.ne varsa duada var allahim insaallah kabul etsin.gönlü daglar kadar yüce arkadasim.sanada gönlündekinin en iyisini bahsetsin rabbimm.Canim benim dualarimdasin allahim kabul etsin insallahhhh
canım bende daha bişe bellki değil kilo verdim bi de , neyse sevindim içinhden geçene :))boydan resmini görmem lazim canim.ama icimden geceni sorarsan kiz gibi geliyo.
bakl bebişin boydan fotosunu yolladımmogis senin bebisinde erkek icime dogdu.ama foto istiyoruzzz
:)
Amin insallah cumlemize nadip etsin rabbimizamiiinn cnm.ne varsa duada var allahim insaallah kabul etsin.gönlü daglar kadar yüce arkadasim.sanada gönlündekinin en iyisini bahsetsin rabbimm.
Kuzucum nasılsın nasıl gidiyor maşallah ya 10 hafta olmuş bile miniğin büyüyor :)bakl bebişin boydan fotosunu yolladım
Canım sen nasılsın ne durumdasın var mı bi gelişmeAmin insallah cumlemize nadip etsin rabbimiz
Mogişim maşallah büyüyorsunu z inşallah yakında pıt pıtlarını da duyarsın ve rshatlarsın kuzucumBacılarım nasılsınız??
Ben bugün Ankaradaki kontrolüme gittim cuma 5+3 tük bugün 6+1 olmuşuz... Yolk sac da görünür olmuş doktor öyle dedi... Resim atacaktım ama benim telden olmuyor şimdi farkettim
Enson yok ciktiydi birde karnim sisti hafif agrilar vurmaya basladi reglimm geliyorr insallah sen hamissindir canim benim insallahCanım sen nasılsın ne durumdasın var mı bi gelişme
İnşallah canım benim de dün negatifti yarın sabah bir daha yapacağım bakalım hayırlısı bugün çok yoğun ve yorucu bir gündü perşembe günü sergimiz var sabah 9d9 dan 5 e kadar ayaktaydım in çık çok yoruldum bunun üstüne olursa mucize olur heralde ama kırmızılar gelene kadar umutluyumEnson yok ciktiydi birde karnim sisti hafif agrilar vurmaya basladi reglimm geliyorr insallah sen hamissindir canim benim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?