2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben de bulantılarla uğraşıyorum canım.. sizin hastane işi ne oldu en son ?
slm cnm.hastane randevumuz önümüzdeki ayin 24 üne ama daha bize hastaneden gelen formlari doldurmadik.esime gelince yumusama var form u doldurtalim gönderelim diyo.abimin ve erkek kardesimin sürekli kendine yegen varmi yolda diye sorup durmalari cok etkili oldu.kismete birakmayin gec olmadan caresine bakin yegen sevelim demeleri bide erkek kardesimin 4 yasinda oglu var kiz yapinda ogluma aliym demeside hosuna gitti.sanki ben tembihlemisim gibi bizimkilerin cocuk sormasi cok güzel denk geldi.roktor randevumuz var gelecek ay bakicaz caresine kismet artik falan dedi.

çok sevindim valla bak sana gerek kalmadan diğerleri söylemiş beklemek niye dedikleri gibi zamanında olsun ne olacaksa yıpranmaya ne gerek var :) doldurun şu formları hazır gaza gelmişken az kalmış valla inşallah ilk seferde olur bebişin gelir

Canim benim dualarimdasin allahim kabul etsin insallahhhh

erkek yegenimin facede fotosunu gösterdi gecen senin damat ve dünür geziyolar diyo :))) bende unutmustum hangi dünür diyorum baktim yegenimden bahsediyomus.cokk güldüm

Mogişim maşallah büyüyorsunu z inşallah yakında pıt pıtlarını da duyarsın ve rshatlarsın kuzucum

HAMİŞLER

Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

Ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
Mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Sabsel............................>31 Mayıs..............>10.Deneme
Pesettim342...................>4 haziran............>32.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU------
Countryrose------->Erkek--------DOĞDU-----

Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

Kızlar size birşey sorucam normalde 30 günde bir adet olurum ama iki aydır 10 gün ileri attı yani 40 günde adet oldum..30 günden hesaplarsak adetime 5 gün var 31 mayis bat..bugün kaşık ve karin ağrısıyla birlikte ilk kirmizimsi sonrada kahverengi akintim oldu halende var ilk defa basıma geliyor..adetim geç gelirdi erken gelmezdi yani sizce sebebi nedir yerleşme kanaması olabilir mi? Kotu bisey olmasından korkuyorum..

Enson yok ciktiydi birde karnim sisti hafif agrilar vurmaya basladi reglimm geliyorr insallah sen hamissindir canim benim insallah
İnşallah canım benim de dün negatifti yarın sabah bir daha yapacağım bakalım hayırlısı bugün çok yoğun ve yorucu bir gündü perşembe günü sergimiz var sabah 9d9 dan 5 e kadar ayaktaydım in çık çok yoruldum bunun üstüne olursa mucize olur heralde ama kırmızılar gelene kadar umutluyum

selam kizlar nadilsiniz yeni hamisler varmis mogami canim hayirli olsun cok sevindim daris sizlere olsun cok guzel anne olmak simdiden hep dualarimdasiniz bu aralar hatim yapmaya calisiyorum bir kere en azindan hamisken yapmak gerekmis dua da ediyorum i hepinize.ben hamis kalmadan once hep lem yelid okumisstum ayrica 4444 tefriciye kizlar inanarak ne zamanki esimin rahatsizligi cikti ameliyat oldu kafamdan sildim o ay hamis kaldim bu cok onemliymis.. biz iyiyiz sukur ama yirmi kilo aldim ayaklarim sis ayy psikolojik olarak kotu hissediyorum ama oglum icin deger napalim bu hafta kordonu boynuna dolanmis dedi dr. risk olursa erken sezeryan olucaz yoksa beklicez dualarinizi eksik etmeyin oglumun adini yavuz selim koycaz ins. nasil cok utangac daha hic yuzinu gkstermedi sagolsun elleriyle kapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…