- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
Hadi hayirlisi olsun canim benimm insallah hamissindir degilsende insallah en kisa zamanda minigin gelir canim benim insallahİnşallah canım benim de dün negatifti yarın sabah bir daha yapacağım bakalım hayırlısı bugün çok yoğun ve yorucu bir gündü perşembe günü sergimiz var sabah 9d9 dan 5 e kadar ayaktaydım in çık çok yoruldum bunun üstüne olursa mucize olur heralde ama kırmızılar gelene kadar umutluyum
Cnm belki biliyosundur yattığın yerden dönersen kordon boynuna dolanır mümkün olduğunca oturup öyle dön.selam kizlar nadilsiniz yeni hamisler varmis mogami canim hayirli olsun cok sevindim daris sizlere olsun cok guzel anne olmak simdiden hep dualarimdasiniz bu aralar hatim yapmaya calisiyorum bir kere en azindan hamisken yapmak gerekmis dua da ediyorum i hepinize.ben hamis kalmadan once hep lem yelid okumisstum ayrica 4444 tefriciye kizlar inanarak ne zamanki esimin rahatsizligi cikti ameliyat oldu kafamdan sildim o ay hamis kaldim bu cok onemliymis.. biz iyiyiz sukur ama yirmi kilo aldim ayaklarim sis ayy psikolojik olarak kotu hissediyorum ama oglum icin deger napalim bu hafta kordonu boynuna dolanmis dedi dr. risk olursa erken sezeryan olucaz yoksa beklicez dualarinizi eksik etmeyin oglumun adini yavuz selim koycaz ins. nasilcok utangac daha hic yuzinu gkstermedi sagolsun elleriyle kapiyo
Kız nerde bebişin fotosu ben niye görmüyorum.bakl bebişin boydan fotosunu yolladım
canimmm iyi olmanza sevindim umarim zamaninda gelir bebisin ismide cok guzel ismiyle yasasin insallah.dualarini bizlerden eksik etme Allah kabul etsin insallah :)selam kizlar nadilsiniz yeni hamisler varmis mogami canim hayirli olsun cok sevindim daris sizlere olsun cok guzel anne olmak simdiden hep dualarimdasiniz bu aralar hatim yapmaya calisiyorum bir kere en azindan hamisken yapmak gerekmis dua da ediyorum i hepinize.ben hamis kalmadan once hep lem yelid okumisstum ayrica 4444 tefriciye kizlar inanarak ne zamanki esimin rahatsizligi cikti ameliyat oldu kafamdan sildim o ay hamis kaldim bu cok onemliymis.. biz iyiyiz sukur ama yirmi kilo aldim ayaklarim sis ayy psikolojik olarak kotu hissediyorum ama oglum icin deger napalim bu hafta kordonu boynuna dolanmis dedi dr. risk olursa erken sezeryan olucaz yoksa beklicez dualarinizi eksik etmeyin oglumun adini yavuz selim koycaz ins. nasilcok utangac daha hic yuzinu gkstermedi sagolsun elleriyle kapiyo
canim yerlesme olabilir benm adetime 4.5 gun kala gelmisti peceteye kahverengi akinti seklinde insallah hayirli haberlerini alirirz :)Kızlar size birşey sorucam normalde 30 günde bir adet olurum ama iki aydır 10 gün ileri attı yani 40 günde adet oldum..30 günden hesaplarsak adetime 5 gün var 31 mayis bat..bugün kaşık ve karin ağrısıyla birlikte ilk kirmizimsi sonrada kahverengi akintim oldu halende var ilk defa basıma geliyor..adetim geç gelirdi erken gelmezdi yani sizce sebebi nedir yerleşme kanaması olabilir mi? Kotu bisey olmasından korkuyorum..
canim yerlesme olabilir benm adetime 4.5 gun kala gelmisti peceteye kahverengi akinti seklinde insallah hayirli haberlerini alirirz :)
Yrn bi test yap istersen akinti devam ederse dr gozuk mutlakaİnşaallah canımiçimde hem ümit hemde korku Var..
sagol cnm bilmiyodum bana tek sirt ustu uatma grnelde sola yat denildiCnm belki biliyosundur yattığın yerden dönersen kordon boynuna dolanır mümkün olduğunca oturup öyle dön.
Kız nerde bebişin fotosu ben niye görmüyorum.
sagol cnm bilmiyodum bana tek sirt ustu uatma grnelde sola yat denildi
Amiiin inşaallah canım allahım dualarını kabuletsin inşaallah.'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye cekiyorum canim benim suan devam ediyorum insallah rabbimiz nasip etsin sana minigini rabbimiz yeterki ol desin rabbimiz tumm isteyenlere nasip etsin insallah insallah sende okuya bilirsin beraber devam edelim allahim kabul etsin once karnina sonrada kucagina insallah :):):):):)
Yrn bi test yap istersen akinti devam ederse dr gozuk mutlaka
amin canım tşk ederim güzel dileklerin için :)Hadi hayirlisi olsun canim benimm insallah hamissindir degilsende insallah en kisa zamanda minigin gelir canim benim insallah
Merabaselam kizlar nadilsiniz yeni hamisler varmis mogami canim hayirli olsun cok sevindim daris sizlere olsun cok guzel anne olmak simdiden hep dualarimdasiniz bu aralar hatim yapmaya calisiyorum bir kere en azindan hamisken yapmak gerekmis dua da ediyorum i hepinize.ben hamis kalmadan once hep lem yelid okumisstum ayrica 4444 tefriciye kizlar inanarak ne zamanki esimin rahatsizligi cikti ameliyat oldu kafamdan sildim o ay hamis kaldim bu cok onemliymis.. biz iyiyiz sukur ama yirmi kilo aldim ayaklarim sis ayy psikolojik olarak kotu hissediyorum ama oglum icin deger napalim bu hafta kordonu boynuna dolanmis dedi dr. risk olursa erken sezeryan olucaz yoksa beklicez dualarinizi eksik etmeyin oglumun adini yavuz selim koycaz ins. nasilcok utangac daha hic yuzinu gkstermedi sagolsun elleriyle kapiyo
meraba nasilsiniz. Birsey soracağım kordonun boğazına dolanmasi nasıl okuyor ki acaba yatış pozisyonuyla mi alakali bende duyuyorum merak ediyorumselam kizlar nadilsiniz yeni hamisler varmis mogami canim hayirli olsun cok sevindim daris sizlere olsun cok guzel anne olmak simdiden hep dualarimdasiniz bu aralar hatim yapmaya calisiyorum bir kere en azindan hamisken yapmak gerekmis dua da ediyorum i hepinize.ben hamis kalmadan once hep lem yelid okumisstum ayrica 4444 tefriciye kizlar inanarak ne zamanki esimin rahatsizligi cikti ameliyat oldu kafamdan sildim o ay hamis kaldim bu cok onemliymis.. biz iyiyiz sukur ama yirmi kilo aldim ayaklarim sis ayy psikolojik olarak kotu hissediyorum ama oglum icin deger napalim bu hafta kordonu boynuna dolanmis dedi dr. risk olursa erken sezeryan olucaz yoksa beklicez dualarinizi eksik etmeyin oglumun adini yavuz selim koycaz ins. nasilcok utangac daha hic yuzinu gkstermedi sagolsun elleriyle kapiyo
Kızlar duanıza çok ihtiyacım var. Rahim agzinda siğil gibi bişey çıkmış. Tahlil sonucumu yarin alicam. Dua edin bana. Temiz çiksın sonuçlarım
inşallah temiz çıkar canım sen gönlünü ferah tut rabbim yardımcın olsun şifanı versin...Kızlar duanıza çok ihtiyacım var. Rahim agzinda siğil gibi bişey çıkmış. Tahlil sonucumu yarin alicam. Dua edin bana. Temiz çiksın sonuçlarım
Canim benim duamda kalbimde seninle insallah tertemiz sonuclarla gelirsin canim benim insallahKızlar duanıza çok ihtiyacım var. Rahim agzinda siğil gibi bişey çıkmış. Tahlil sonucumu yarin alicam. Dua edin bana. Temiz çiksın sonuçlarım
Canim buay bende negatif adeti bekliyorum insallah rabbimizin mucizeleri gelir insallah ...canum benim yarin da senin icin basliyorum okumaya rabbimiz kabul etsin insallah insallahta biran evvel minigin gelsin :)selam kızlar bugün adetimin 24.günü dayanamayıp test yaptım(geçen ay 24 günde adet oldumbazen 26 ve en geç 28 günde oluyorum) tabiki negatif sanırım bu ayda yok bişey aşırı beyaz akıntım var adet öncesi oluyo genelde.az bir umut kırıntım olsada adet olursam şaşırmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?