2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim buay bende negatif adeti bekliyorum insallah rabbimizin mucizeleri gelir insallah ...canum benim yarin da senin icin basliyorum okumaya rabbimiz kabul etsin insallah insallahta biran evvel minigin gelsin :)
inşallah canım benim sağol kimin duası kime geçer belli olmaz rabbim razı olsun senden gelir inşallah miniklerimiz bugün bir arkadaşımla görüştüm doğumuna 3 hafta var öyle özendimki anlatamam o heveslede gidip test aldm ama olmadı

Canim benim duamda kalbimde seninle insallah tertemiz sonuclarla gelirsin canim benim insallah

canım bu arada sizin programı izledim maşallah çok güzel bir ailen var Allah huzurunuzu bozmasın bundan sonra hiç.. herkes abla deyince ben de epey yaşın var sanmıştım topiğin yaş ortalaması düşük sanırım genceciksin daha maşallah yaşını da göstermiyorsun hiç Allah tez zamanda nasip etsin bebeğini inşallah

member: 624205"]Canim benim duamda kalbimde seninle insallah tertemiz sonuclarla gelirsin canim benim insallah[/QUOTE] amin amin. ALLAH RAZI OLSUN

Lütfen hyb77 benim görüntüye bakar mısın dr kesenin içindeki bu çıkıntıyı anlayamadı ne olduğunu ve ben 2 haftadır perişannn sanki bebeğime birşey oldu diyorum ne olabilir bu hemde kesenin içinde sağda

Eklentiler

• WP_20150514_001.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 55
Meraba

meraba nasilsiniz. Birsey soracağım kordonun boğazına dolanmasi nasıl okuyor ki acaba yatış pozisyonuyla mi alakali bende duyuyorum merak ediyorum
meraba canim tsk ederiz cok sukur iyiyiz sirt ustu yatma demisti dr bebek buyudukten sonra yatmamaya calis

Amin insallah canim benim insallah allah razi olsun :) yuregi temiz arkadasim rabbimiz tum isteyenlere nasip etsin insallah

Günaydın canım bir negatif de benden geldi bu sabah test yaptım ama hiçbişey yok bakalım kırmızılar ne zaman gelecek

Sagol tesekkur ederim canim benim allah razi olsun rabbimiz sizede nasip etsin rabbimiz minigini kucagina almayi nasip etsin insallah amin
Amin canim benim kizlarinida cok begendim abla kardes gibi gorunuyorsunuz masallah rabbim kaderlerini kendileri gibi guzel eylesin insallah minik bi kardesleri olur hayirli saglikli

Günaydınlarrrrrrrrrrr göbüşlülülerrrr ohhh mis gibi yağmur yağmışşş cam açtım harika bir havaa dışarıdan çatal bıçak sesleri geliyor acıktıkkkkkkk tabi tek fark onlar çoluk çocukla ben tek kahvaltı yapıcam Rabbimin izniyle yakın zamanda bizimde evlerimizden bıcır bıcır yasrularımızın sesleri sokaklara taşacak

hayurlısı artk ne diyim canım ya her ay aynı şeyi yaşamaktan yorulduk rabbim nasip etsn artık dicek bişey bulamıyorum
Amin kuzucum gerçekten çok yorulduk ama içimde hala tuhaf bir umut var inşallah gelmez kırmızılar senin için de daha erken gibi biraz daha bekle kesme umudumu bakalım inşallah vakti gelmiştir rabbim ol der ve olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…