inşallah canım benim sağol kimin duası kime geçer belli olmaz rabbim razı olsun senden gelir inşallah miniklerimiz bugün bir arkadaşımla görüştüm doğumuna 3 hafta var öyle özendimki anlatamam o heveslede gidip test aldm ama olmadıCanim buay bende negatif adeti bekliyorum insallah rabbimizin mucizeleri gelir insallah ...canum benim yarin da senin icin basliyorum okumaya rabbimiz kabul etsin insallah insallahta biran evvel minigin gelsin :)
Canim benim duamda kalbimde seninle insallah tertemiz sonuclarla gelirsin canim benim insallah
Amin canım beniminşallah temiz çıkar canım sen gönlünü ferah tut rabbim yardımcın olsun şifanı versin...
İnşaAllah.İyiki varsınızinşallah önemli bir şey değildir canım Allah yar ve yardımcın olsun tertemiz çıksın sonuçların inşallah
meraba canim tsk ederiz cok sukur iyiyiz sirt ustu yatma demisti dr bebek buyudukten sonra yatmamaya calisMeraba
meraba nasilsiniz. Birsey soracağım kordonun boğazına dolanmasi nasıl okuyor ki acaba yatış pozisyonuyla mi alakali bende duyuyorum merak ediyorum
Amin insallah canim benim insallah allah razi olsun :) yuregi temiz arkadasim rabbimiz tum isteyenlere nasip etsin insallahcanım bu arada sizin programı izledim maşallah çok güzel bir ailen var Allah huzurunuzu bozmasın bundan sonra hiç.. herkes abla deyince ben de epey yaşın var sanmıştım topiğin yaş ortalaması düşük sanırım genceciksin daha maşallah yaşını da göstermiyorsun hiç Allah tez zamanda nasip etsin bebeğini inşallah
Günaydın canım bir negatif de benden geldi bu sabah test yaptım ama hiçbişey yok bakalım kırmızılar ne zaman gelecekselam kızlar bugün adetimin 24.günü dayanamayıp test yaptım(geçen ay 24 günde adet oldumbazen 26 ve en geç 28 günde oluyorum) tabiki negatif sanırım bu ayda yok bişey aşırı beyaz akıntım var adet öncesi oluyo genelde.az bir umut kırıntım olsada adet olursam şaşırmıcam
Yarenim dualarim seninle canim sonuclarin tertemiz cikacak insallahKızlar duanıza çok ihtiyacım var. Rahim agzinda siğil gibi bişey çıkmış. Tahlil sonucumu yarin alicam. Dua edin bana. Temiz çiksın sonuçlarım
Melegim masallah dogumuna az kalmis rabbim hayirlisiyla kolay dogum nasip etsin insallahmeraba canim tsk ederiz cok sukur iyiyiz sirt ustu yatma demisti dr bebek buyudukten sonra yatmamaya calis
Canim fotograflarini gordum masallah cok tatlisinAmin insallah canim benim insallah allah razi olsun :) yuregi temiz arkadasim rabbimiz tum isteyenlere nasip etsin insallah
Sagol tesekkur ederim canim benim allah razi olsun rabbimiz sizede nasip etsin rabbimiz minigini kucagina almayi nasip etsin insallah aminCanim fotograflarini gordum masallah cok tatlisin
Amin canim benim kizlarinida cok begendim abla kardes gibi gorunuyorsunuz masallah rabbim kaderlerini kendileri gibi guzel eylesin insallah minik bi kardesleri olur hayirli saglikliSagol tesekkur ederim canim benim allah razi olsun rabbimiz sizede nasip etsin rabbimiz minigini kucagina almayi nasip etsin insallah amin
Günaydın canım bir negatif de benden geldi bu sabah test yaptım ama hiçbişey yok bakalım kırmızılar ne zaman gelecek
Amin kuzucum gerçekten çok yorulduk ama içimde hala tuhaf bir umut var inşallah gelmez kırmızılar senin için de daha erken gibi biraz daha bekle kesme umudumu bakalım inşallah vakti gelmiştir rabbim ol der ve olurhayurlısı artk ne diyim canım ya her ay aynı şeyi yaşamaktan yorulduk rabbim nasip etsn artık dicek bişey bulamıyorum
Rabbim en güzelini nasip etsin sizlere tüm bekleyenlere edecekte eminimhayurlısı artk ne diyim canım ya her ay aynı şeyi yaşamaktan yorulduk rabbim nasip etsn artık dicek bişey bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?