Sikinti yok tatlım..Jasmin 2. Mesajı yanlış alıntıladım k.bkma :)
keyfine bak kuzum o zamana bebiş seni etkilemiş olabilir, bi arkadaşım da gebelği boyunca mutfağa girmedi kocası yaptı yemekleribende aşüre sitediğimde yapayım dedim ama normal yemek yapmak bile işkence oldu canım bana ya benmi kendimi çok sadım anlamadım ama bildiğin hasta ediyor beni yemek yapmak ve yemek fikri
Doğru söylüyorsun canım herşeyin hayırlısı olsun tabi dediğin gibi bende artık normal bişey olmadığını bildiğim için kendi sağlığım açısından biran önce gitsin istiyorum zaten,ne güzel Hayırlı olsun sebebiumutt ne güzel 5 haftalık hamileymişsin Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hayırlısıysa bizede göstersin keyfini çıkarr canım...:)Canım sen sağlıklı ol iyi düşün Allah verir inşallah. Ben şimdi hem bebeğimi hem kendimi düşünmek zorundayım. Bu yüzden en başta hayırlısını istemek gerekiyor. Bak dün sabah kanamam var diye aklım çıkıyordu bugün seninle sohbet ediyorum. Çok üstüne düşünce bazı şeylerin olmuyor. Olsa da gönlünce olmuyor.
süper fikirhadi bakalım bakımlı bakımlı gezip tozalım tadını çıkaralım henüz çok bi sorumluluğumuz yokken
aynıyız bebeğim o yüzden tekrar kiloyu gündemime oturttum, düşünsene kiloyu bi ara böyle takıntı haline getirdim 2 ayda 7 kilo verdimAynen canım spor yaparken kendımı daha rahat hıssedıyordum ben o vıdeoyu ındırım tv de acım karssına gecım yapıp bırde kıtap okumaya baslarsam super olur :) kuzum benım soyle bır huyum var hıc sevmedıgım aklıma bırsey takıldı ya onu yapana kadar kafamı kurcalar ve oda benı yoruyor
süper elis dün aldım elime çikolatayı, ne var yani yesem anlık zevk ama bi sürü kalori ile yüklenecek sevmediğim halde dedim ve yemedim 3 gündür böyleyimBende dun itibariyle basladım canım dıyete aksam cok az yedım mesela yavas yavas oglen porsıyonunuda azaltacagım sporada basladımmı super olur 2 3 kılo versem yeter bana yeter canım ben ogunu azalttım canım acıksamda yememeye basladım sımdıye kadar bırıktırdgıı karbonhıdratları kullansın
GünaydınnnnnGünaydınlar hatunlar... Umut dolu bir gün olsun.. :)
sana msj yazmıştım ama göremedim sayfada bebeğim hayırlı olsun bebişin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı Allah nasip etsin inşallah...Canım sen sağlıklı ol iyi düşün Allah verir inşallah. Ben şimdi hem bebeğimi hem kendimi düşünmek zorundayım. Bu yüzden en başta hayırlısını istemek gerekiyor. Bak dün sabah kanamam var diye aklım çıkıyordu bugün seninle sohbet ediyorum. Çok üstüne düşünce bazı şeylerin olmuyor. Olsa da gönlünce olmuyor.
Arkadaşlar günaydınn ben çok değişik bir durumdayım ilk kan tahlilim 58 küsrken 30'a daha sonrada 25 küsüre düştü, düşüşünü takiben yaptırdığım dünkü kan tahlilimde 41,72 işde böyle kimyasal gebeliktir inşallahta atar vücut kanama falanda yok daha hiç başka bişey olmasında.
yar
insallah kasimdan umutluyuz canim yarin normale donersin enerjini kasima sakla ben oldugum gun iki poaca cekirdek ve cikolata neskafe ictim ertesi gun gayet normaldim hesaplamalara basladim adetin 12 .gunu tutuyormus deneyecegim seninde aklinda olsun canim insallah rabbim saglik versin okacak bizimde
dün kan testi yaptırdım dünkü testimi daha doktoruma gösteremedim ama adetimin geçmesini bekliycem herhalde daha bat 20sinde çok erken bişeylerin farkına vardım o yüzdende doktora çok sık gidip geldim,doktorum büyük ihtimal kimyasal gebelik düşmeye başlamış değerin ayın 10da takip edelim düşüşünü demişti düşmedi çıktıı,düşse değer daha iyiydi en azından önüme bakardım aklımda kalmazdı neyse hayırlısı olsun.günaydın doktorun ne diyor bu duruma? benim doktorum rahmin ucuna gelmiş rahim kendi kendine atacak demişti ama senin değer bi inip bi çıkıyor ilginç
ama eşimin o gözündeki umutsuzluğu gördüm 3 aylıkkın bebeğimimzi kaybettik 5 ay öncesi o yüzden buraz stresliyim.Canım üzülme vardır bunda da bir hayır. sıkma canını
maşallah...Eki Görüntüle 1298353 Kontrolumuz cok iyi gecti kizlar buda minnagimin resmi prens oldugu kesinlestimasaAllah diyin kuzuma teyzeleri once oturuyordu sonra kollarini bacaklarini oynatmaya basladi baya hareketliydi pipisini bile gorduk
dün kan testi yaptırdım dünkü testimi daha doktoruma gösteremedim ama adetimin geçmesini bekliycem herhalde daha bat 20sinde çok erken bişeylerin farkına vardım o yüzdende doktora çok sık gidip geldim,doktorum büyük ihtimal kimyasal gebelik düşmeye başlamış değerin ayın 10da takip edelim düşüşünü demişti düşmedi çıktıı,düşse değer daha iyiydi en azından önüme
hakkında hayırlısı ne ise o olsun ama değerinin düşmemesini doktoruna mutlaka göstermesende ara söyle. benim adetten sonra bile kan testi yaptırmamı istedi doktor içeride kalan bir şey var mı artan değer var mı kontrol edildi. umarım müdahale gerektiren bir durum olmaz
GÜNAYDINLARRR :)
BUGÜN 39.GÜN SABAH TUALETE OLUYORUM İŞTE DİYE GİTTİM YOK YARIN 40 IM ÇIKIYORSANIRIM YARIN GELECEK :)
benimde pazartesiye denk geliyor gun asiri drvam ettirecegiz kismet tum istiyenlere rabbim nasip etsinyani 9 adetsem 9+12=21 .
21 kasımdamı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?