2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Jasmin 2. Mesajı yanlış alıntıladım k.bkma :)
Sikinti yok tatlım..
bende de pko var.. tarlusal kullandım perşembe günü bitti.. 2 gündür hastalancakmışım gibi hafif ağrım var. Dün hastalandım dedim sevindim ama gece hiç bişey olmamış... tık yok.. bu durumda kendimi hstalanmış olarak saymalı mıyım?
perşembe günü doktor randevum var. 3. günü yapılan testleri yapabilir miyim acaba?
Çok mutsuzum ve depresifimmm...

bende aşüre sitediğimde yapayım dedim ama normal yemek yapmak bile işkence oldu canım bana ya benmi kendimi çok sadım anlamadım ama bildiğin hasta ediyor beni yemek yapmak ve yemek fikri
keyfine bak kuzum o zamana bebiş seni etkilemiş olabilir, bi arkadaşım da gebelği boyunca mutfağa girmedi kocası yaptı yemekleri

Doğru söylüyorsun canım herşeyin hayırlısı olsun tabi dediğin gibi bende artık normal bişey olmadığını bildiğim için kendi sağlığım açısından biran önce gitsin istiyorum zaten,ne güzel Hayırlı olsun sebebiumutt ne güzel 5 haftalık hamileymişsin Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hayırlısıysa bizede göstersin keyfini çıkarr canım...:)

Ben Yeni yıla kadar tedirgin olacağımdan pek bir şey düşünmek istemiyorum. Şimdi her şey normal mi korkusu var?Birde ben kan sulandırı falan kullanıyorum. Gebeyken ilaçlar kullandım. Yani olumsuz düşünecek çok şeyim ama düşünmem gereken ailem var. Bu yüzden azıcık saldım çayıra mevlam kayıra azıcıkta tedirginlikle vaktimi geçiriyorum.

aynıyız bebeğim o yüzden tekrar kiloyu gündemime oturttum, düşünsene kiloyu bi ara böyle takıntı haline getirdim 2 ayda 7 kilo verdim bebiş düşünmüyordum o zamanlar bu konuda da aynısı oldum [/QUOTE]

Yıne verelım canım kıloları bende bır ara kafayı takmıstım 1 ayda tam ıstedıgım gıbı olmustum :)

süper elis dün aldım elime çikolatayı, ne var yani yesem anlık zevk ama bi sürü kalori ile yüklenecek sevmediğim halde dedim ve yemedim 3 gündür böyleyim [/QUOTE]

supersın tatlım bende yemıyorum artık frenlıyorum canım ıstıyor ama unutacak yapacak bırsey yok esım bıle dun kucagın alacak tosun gııb olmussun dıyor

sana msj yazmıştım ama göremedim sayfada bebeğim hayırlı olsun bebişin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı Allah nasip etsin inşallah...

günaydın doktorun ne diyor bu duruma? benim doktorum rahmin ucuna gelmiş rahim kendi kendine atacak demişti ama senin değer bi inip bi çıkıyor ilginç

yani 9 adetsem 9+12=21 .
21 kasımdamı ?

günaydın doktorun ne diyor bu duruma? benim doktorum rahmin ucuna gelmiş rahim kendi kendine atacak demişti ama senin değer bi inip bi çıkıyor ilginç
dün kan testi yaptırdım dünkü testimi daha doktoruma gösteremedim ama adetimin geçmesini bekliycem herhalde daha bat 20sinde çok erken bişeylerin farkına vardım o yüzdende doktora çok sık gidip geldim,doktorum büyük ihtimal kimyasal gebelik düşmeye başlamış değerin ayın 10da takip edelim düşüşünü demişti düşmedi çıktıı,düşse değer daha iyiydi en azından önüme bakardım aklımda kalmazdı neyse hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…