2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amin kuzucum gerçekten çok yorulduk ama içimde hala tuhaf bir umut var inşallah gelmez kırmızılar senin için de daha erken gibi biraz daha bekle kesme umudumu bakalım inşallah vakti gelmiştir rabbim ol der ve olur
inşallah kuzum inşallah

canım merhaba.yerleşme kanaması çok büyük ihtimaldir. çünkü benimde normalde adetlerim hep geç gelirdi korunmayı bırakınca 10 gün erken gelmeye başladı.yani böyle değişiklikler (tabi kist değilse) vucüdün kendini gebeliğe hazırlama aşamasıymış

Aminenim kizlarinida cok begendim abla kardes gibi gorunuyorsunuz masallah rabbim kaderlerini kendileri gibi guzel eylesin insallah minik bi kardesleri olur hayirli saglikli
Amin insallah :) ne mutlu bana hamile duasi aldim rabbimiz tum isteyenlere nasip etsin insallah

kuzum ben hala uğraşıyorum bulantılarla geçmedii maalesef hatta okadar kötü ki bu hafta ki boğazım faln tahriş olmuş durumda yutkunurken acıyor
kıyamam sana inşallah tez zamanda geçer kuzum ya.herkesin bünyesi farklı işte kimini hiç etkilemiyor.rabbim miniğinede sanada sağlık versn cnmm

Canlarim benim. İyiki varsınız. Rabbim bütün hayırlı muradlarınizı versin. Kanda hpv virüsüne bakildi. Çok şükür temiz çikti. İnşaAllah siğilde yok olur gider. Hepinizi seviyorum

canım benim inşallaaaaaahh bebiş geliyordur... hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum

Beklenen gün geldi. 30. günüm şuan gelen giden yok. Heyecanlı bekleyişe devam. 25 inde test yaptım negatifti. Erken yapmışımdır umarım. Sonra akşam baktım belli belirsiz hayalet görünüyor. Bugün yapmadım. Yarın sabah yapıcam inşallah hayırlı sonuçlarla gelirim tekrar.

Ayy hadi guzel haberlerini bekliyoruz canim:)

inşallah müjdeli haberle gelrsn canım kaç günde bir adet oluyorsun 30 gündemi

Canım ben doktor degilim.Ama gebeligin daha 8.haftasında belki ikizdir çünkü ikizlerde ikincisi biraz geç gelişiyomuş ikizlern ikiside aynı kesedemi oluyo yoksa ayrı kesedemi bilmiyorum.ben ikiz gebelik geçirdim ama ozaman bu kadar bilinçli degildim ultrasonumu incelemedim çok.hemen kötüye yorma güzel düşün güzel olsun inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…