2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım ikiz olabilirmi diye betten tek yumurta ikizi ultrasonu araştırdım ve tıpkı senin ultrasonuna benzer bir ultrason buldum ama resmi buraya yükleyemiyorum hata oluşuyo.sen netten tek yumurta ikizi ultrasonu diye bak görsellerden bulursun.

Evet canım 30-31 günde oluyorum. Şimdi sağ bel kısmımda ağrı başladı.Zonklama şeklinde oluyo. Yarın sabahı nasıl bekliycem ben bileiyorum :)
ahh bu heyecanlar seni çok iyi anlıyorum ama sonucu süpperr olsun inşallahh bekledğine değsin umarım miniğin snnledir canım :)

kız doktor mu oldun sen
fotoyu paylaştım ama gerilerde kaldı canım :)

Ayyy cnmm inş kötü birşey değildir doktor anlamadı 2 hafta sonra gel dedi yarın 2 hafta doluyor inş dediğin gibidir çok sağol

Canlarim benim. İyiki varsınız. Rabbim bütün hayırlı muradlarınizı versin. Kanda hpv virüsüne bakildi. Çok şükür temiz çikti. İnşaAllah siğilde yok olur gider. Hepinizi seviyorum

çok şükür canım hpv yoksa önemli bir şey değildir kendiliğinden geçer inşallah geçmezse de doğumdan sonra bakarsınız çaresine çok sevindim temiz çıkmasına

HAMİŞLER

Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

Ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme...........>
Mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme...........>
Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Sabsel............................>31 Mayıs..............>10.Deneme
Pesettim342...................>4 haziran............>32.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU------
Countryrose------->Erkek--------DOĞDU-----

Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

canım selam evet zaman geçiyo bulantı kusma uğraşıyoruz işte :)
gözümüz sizde artık güzel haberler bekliyoruz
Kuzum ya Kıyamam inşallah en yakın zamanda geçer bulantılar ın hem iş hem bulantı çekilmez hiç. bize az kaldı tatlım yakında güzel haber vereceğim inşallah

Canım henüz gelen giden yok testte de çıkmadı o yüzden benim durumum belirsiz netlik kazanınca hemen bildireceğim beklemedeyim :)

Kuzum ya Kıyamam inşallah en yakın zamanda geçer bulantılar ın hem iş hem bulantı çekilmez hiç. bize az kaldı tatlım yakında güzel haber vereceğim inşallah
aynen ccanım zor oluyo ama allah veriyo sabrını.. kesinlikle çok az kaldı dualarımız sabrımız sayesinde geliyo bebişler inanıp beklemeye devam

aynen ccanım zor oluyo ama allah veriyo sabrını.. kesinlikle çok az kaldı dualarımız sabrımız sayesinde geliyo bebişler inanıp beklemeye devam
Kesinlikle öyle tatlım bu bizim sınavımız ve bu sınavı geçmek için sadece sabır ve dua gerekiyor inşallah en yakın zamanda gelir miniklerimiz

Ayyy cnmm inş kötü birşey değildir doktor anlamadı 2 hafta sonra gel dedi yarın 2 hafta doluyor inş dediğin gibidir çok sağol
Dediğim gibidir başka ne yaklaşabilir bizim bebişe amcak ikinci kardeşi yanaşabilir cnm benm.yarın güzel haberlerle geleceksin inşaallah.

Dediğim gibidir başka ne yaklaşabilir bizim bebişe amcak ikinci kardeşi yanaşabilir cnm benm.yarın güzel haberlerle geleceksin inşaallah.
Ayyyyyyyy ölürüm ölürümmmm aman bebeğimin sağlıklı olduğunu soylesinde başka birşey istemiyorum

Kan degerlerin nasıl canım ikizlerde 2 günde 4 katına çıkıyomuş galiba.
Ben onu çok takip etmedim aslında...regl ye 5 gün varken 6.52 idi regl ye 1 gün varken 207 idi sonra hiç yaptırmadım...ikiz olsa doktor anlardı diye düşünüyorum bide hiç kimsemizde ikiz yok pek olumlu bakmıyorum ikiz olacağına tabi Rabbimin işi yarın gorucez bakalım saat 5 te randevu

Valla benim aklımada birden ikiz olacağı geldi neden bilmiyorum.benimde ailemde ikiz yok ama çok eskiden dıdının dıdısında varmış Annemin söylediğne göre.Aman saglıklı hayırlı gelsinde sayısı önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…