Canım ikiz olabilirmi diye betten tek yumurta ikizi ultrasonu araştırdım ve tıpkı senin ultrasonuna benzer bir ultrason buldum ama resmi buraya yükleyemiyorum hata oluşuyo.sen netten tek yumurta ikizi ultrasonu diye bak görsellerden bulursun.Lütfenhyb77 benim görüntüye bakar mısın dr kesenin içindeki bu çıkıntıyı anlayamadı ne olduğunu ve ben 2 haftadır perişannn sanki bebeğime birşey oldu diyorum ne olabilir bu hemde kesenin içinde sağda
Ayy hadi guzel haberlerini bekliyoruz canim:)
inşallah müjdeli haberle gelrsn canım kaç günde bir adet oluyorsun 30 gündemi
ahh bu heyecanlar seni çok iyi anlıyorum ama sonucu süpperr olsun inşallahh bekledğine değsin umarım miniğin snnledir canım :)Evet canım 30-31 günde oluyorum. Şimdi sağ bel kısmımda ağrı başladı.Zonklama şeklinde oluyo. Yarın sabahı nasıl bekliycem ben bileiyorum :)
canım selam evet zaman geçiyo bulantı kusma uğraşıyoruz işte :)Kuzucum nasılsın nasıl gidiyor maşallah ya 10 hafta olmuş bile miniğin büyüyor :)
kız doktor mu oldun senCanım ikiz olabilirmi diye betten tek yumurta ikizi ultrasonu araştırdım ve tıpkı senin ultrasonuna benzer bir ultrason buldum ama resmi buraya yükleyemiyorum hata oluşuyo.sen netten tek yumurta ikizi ultrasonu diye bak görsellerden bulursun.
Ayyy cnmm inş kötü birşey değildir doktor anlamadı 2 hafta sonra gel dedi yarın 2 hafta doluyor inş dediğin gibidirCanım ben doktor degilim.Ama gebeligin daha 8.haftasında belki ikizdir çünkü ikizlerde ikincisi biraz geç gelişiyomuş ikizlern ikiside aynı kesedemi oluyo yoksa ayrı kesedemi bilmiyorum.ben ikiz gebelik geçirdim ama ozaman bu kadar bilinçli degildim ultrasonumu incelemedim çok.hemen kötüye yorma güzel düşün güzel olsun inşaallah.
Canlarim benim. İyiki varsınız. Rabbim bütün hayırlı muradlarınizı versin. Kanda hpv virüsüne bakildi. Çok şükür temiz çikti. İnşaAllah siğilde yok olur gider. Hepinizi seviyorum
Kuzum ya Kıyamam inşallah en yakın zamanda geçer bulantılar ın hem iş hem bulantı çekilmez hiç. bize az kaldı tatlım yakında güzel haber vereceğim inşallahcanım selam evet zaman geçiyo bulantı kusma uğraşıyoruz işte :)
gözümüz sizde artık güzel haberler bekliyoruz
Canım henüz gelen giden yok testte de çıkmadı o yüzden benim durumum belirsiz netlik kazanınca hemen bildireceğim beklemedeyim :)HAMİŞLER
Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>
BAT
Ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme...........>
Mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme...........>
Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Sabsel............................>31 Mayıs..............>10.Deneme
Pesettim342...................>4 haziran............>32.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme
aynen ccanım zor oluyo ama allah veriyo sabrını.. kesinlikle çok az kaldı dualarımız sabrımız sayesinde geliyo bebişler inanıp beklemeye devamKuzum ya Kıyamam inşallah en yakın zamanda geçer bulantılar ın hem iş hem bulantı çekilmez hiç. bize az kaldı tatlım yakında güzel haber vereceğim inşallah
Kesinlikle öyle tatlım bu bizim sınavımız ve bu sınavı geçmek için sadece sabır ve dua gerekiyor inşallah en yakın zamanda gelir miniklerimizaynen ccanım zor oluyo ama allah veriyo sabrını.. kesinlikle çok az kaldı dualarımız sabrımız sayesinde geliyo bebişler inanıp beklemeye devam
Dediğim gibidir başka ne yaklaşabilir bizim bebişe amcak ikinci kardeşi yanaşabilir cnm benm.yarın güzel haberlerle geleceksin inşaallah.Ayyy cnmm inş kötü birşey değildir doktor anlamadı 2 hafta sonra gel dedi yarın 2 hafta doluyor inş dediğin gibidirçok sağol
Ayyyyyyyy ölürüm ölürümmmmDediğim gibidir başka ne yaklaşabilir bizim bebişe amcak ikinci kardeşi yanaşabilir cnm benm.yarın güzel haberlerle geleceksin inşaallah.
Kan degerlerin nasıl canım ikizlerde 2 günde 4 katına çıkıyomuş galiba.Ayyyyyyyy ölürüm ölürümmmmaman bebeğimin sağlıklı olduğunu soylesinde başka birşey istemiyorum
Ben onu çok takip etmedim aslında...regl ye 5 gün varken 6.52 idi regl ye 1 gün varken 207 idi sonra hiç yaptırmadım...ikiz olsa doktor anlardı diye düşünüyorum bide hiç kimsemizde ikiz yok pek olumlu bakmıyorum ikiz olacağına tabi Rabbimin işi yarın gorucez bakalım saat 5 te randevuKan degerlerin nasıl canım ikizlerde 2 günde 4 katına çıkıyomuş galiba.
Valla benim aklımada birden ikiz olacağı geldi neden bilmiyorum.benimde ailemde ikiz yok ama çok eskiden dıdının dıdısında varmış Annemin söylediğne göre.Aman saglıklı hayırlı gelsinde sayısı önemli değil.Ben onu çok takip etmedim aslında...regl ye 5 gün varken 6.52 idi regl ye 1 gün varken 207 idi sonra hiç yaptırmadım...ikiz olsa doktor anlardı diye düşünüyorum bide hiç kimsemizde ikiz yok pek olumlu bakmıyorum ikiz olacağına tabi Rabbimin işi yarın gorucez bakalım saat 5 te randevu
Allah razı olsun canımçok şükür canım hpv yoksa önemli bir şey değildir kendiliğinden geçer inşallah geçmezse de doğumdan sonra bakarsınız çaresine çok sevindim temiz çıkmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?