Daha önce de gecikme olurmuydu cnm.kızlar ben de 6 gün geciktim. Cuma günü test yapacam. Dua edin lütfen 3 senedir bekliyoruz
Rabbim gönlüne göre versin. İnşaAllah testte pozitifi görürsün bacımkızlar ben de 6 gün geciktim. Cuma günü test yapacam. Dua edin lütfen 3 senedir bekliyoruz
düzensizdi ama son 3-4 aydir 27 - 28 günde duzenli oluyordum. akintim cok fazla bir de kasigimda hafif batmalar var. Ruya da gormustum bu ay ondan biraz umitliyim :) önceki gebeligimi de cuma günü ogrendim diye testi cuma gunune sakliyorum.Daha önce de gecikme olurmuydu cnm.
Allah razi olsun canım. Senin de sağlıkla kucagina almayi nasip etsin Rabbim insAllahRabbim gönlüne göre versin. İnşaAllah testte pozitifi görürsün bacım
İnşaallah hamilesin cnm.bizi merakta bırakma bugün yap testiniiiiiiiidüzensizdi ama son 3-4 aydir 27 - 28 günde duzenli oluyordum. akintim cok fazla bir de kasigimda hafif batmalar var. Ruya da gormustum bu ay ondan biraz umitliyim :) önceki gebeligimi de cuma günü ogrendim diye testi cuma gunune sakliyorum.
Amin amin tatlımAllah razi olsun canım. Senin de sağlıkla kucagina almayi nasip etsin Rabbim insAllah
insAllah canim :) ben de cok meraktayim hatta catliyacam meraktan ama inat ettim cumaya kadar bekliyecem diye. mubarek gun hayirli haberler alirim insAllah. tek cizgi gormekten biktimmmmmİnşaallah hamilesin cnm.bizi merakta bırakma bugün yap testiniiiiiiii
bi an beni anlatiyosun sandim :) bende ruya gordum ayni sekilde akintim fazlaydi ve batmalar vardi uzerine test yaptim pozitifi gordum insallah sende sevinirsin canim allah gonlune gore versin insallahdüzensizdi ama son 3-4 aydir 27 - 28 günde duzenli oluyordum. akintim cok fazla bir de kasigimda hafif batmalar var. Ruya da gormustum bu ay ondan biraz umitliyim :) önceki gebeligimi de cuma günü ogrendim diye testi cuma gunune sakliyorum.
Yaa canımmm senin agzindan bal damlıyor vallahi :) 3 senedir hep tek cizgi gordum. gecen sene gebe kaldim kanda ogrendik esimle dedik bi idrar testi alip o cift cizgiyi gorelim diye düşün o kadar tek cizgiye odakliyiz ki gebe oldugum halde cesaret edemedik, 8 haftalikken gitti zaten yavrumbi an beni anlatiyosun sandim :) bende ruya gordum ayni sekilde akintim fazlaydi ve batmalar vardi uzerine test yaptim pozitifi gordum insallah sende sevinirsin canim allah gonlune gore versin insallah
ahh ablam duaya umut etmeye devam rabbim bidahaki aya nasip etsin inşallah.bende henüz gelen giden yok dahada zamanım var zaten pazara kadar.ama çok umudum yok.Kizlar suan itibariyle lekem geldi ve ikigune sokulurum rabbimiz buayda nasip etmedi insallah buay yani 12. Denemede olur rabbimiz once karnimiza sonrada kucagimiza nasip etsin insallah hayirlisiyla sagligiyla gelsinler biz bekliyoruz umutla duayla rabbimiz hayirli kilsin AMIN INSALLAH
İnşallah da hamissindir canim benim dualarimdasin her zamanahh ablam duaya umut etmeye devam rabbim bidahaki aya nasip etsin inşallah.bende henüz gelen giden yok dahada zamanım var zaten pazara kadar.ama çok umudum yok.
Yaa canımmm senin agzindan bal damlıyor vallahi :) 3 senedir hep tek cizgi gordum. gecen sene gebe kaldim kanda ogrendik esimle dedik bi idrar testi alip o cift cizgiyi gorelim diye düşün o kadar tek cizgiye odakliyiz ki gebe oldugum halde cesaret edemedik, 8 haftalikken gitti zaten yavruminsAllah bu ay hayırlı imanlı bir evlat nasip eder Rabbim
cok gecmis olsun canim.. evet gercekten test yapmaya korkuyo insan cunku alisiyo hep negatife ben ruyami kardesime anlattim o israrla test al yap dedi ve onun israriyla yaptim pozitifi goruncede oturup agladim kendime gelemedim baya inanamadim rabbimin izniyle insallah sende gorursun yarin guzel haberini aliriz insallah acele etmemekde guzel benim adetim 1 hafta gecmisti yaptigimda nasil olsa yoktur diye onemsememistim olacagi varsa herturlu oluyo zaten allahim tum isteyen herkese nasip etsin insallahYaa canımmm senin agzindan bal damlıyor vallahi :) 3 senedir hep tek cizgi gordum. gecen sene gebe kaldim kanda ogrendik esimle dedik bi idrar testi alip o cift cizgiyi gorelim diye düşün o kadar tek cizgiye odakliyiz ki gebe oldugum halde cesaret edemedik, 8 haftalikken gitti zaten yavruminsAllah bu ay hayırlı imanlı bir evlat nasip eder Rabbim
Ağlama cnm belki erken yapmışsındır yada başka aya kısmettir allahım hayırlı zamanda sağlıkla versin inşaallah sanada banadaGünaydın arkadaşlar herkese,
Bugün 31. günüm. Sabah test yaptım negatif. Moralmen çöktüm şuan. Ne ağrı ne sızı hiç bir şey hissetmiyorum. Sadece ağlamak istiyorum. Şuan işte olmasaydım çoktan başlardımda.....
Ama çok çalışmıştık , hissediyordum
Kizlar ctesi gunu esimetest yaptiricaz bu ay hamilesin bosuna yaptiriyoruz diyo bana deli etcek bu adam beni :)
canım yaptırın da bi rahatlayın inşallah yoktur sorun.. benimki de diye diye doğru etti valla her ay derdi oldu bu ay diye ;:)Kizlar ctesi gunu esimetest yaptiricaz bu ay hamilesin bosuna yaptiriyoruz diyo bana deli etcek bu adam beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?