2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Daha önce de gecikme olurmuydu cnm.
düzensizdi ama son 3-4 aydir 27 - 28 günde duzenli oluyordum. akintim cok fazla bir de kasigimda hafif batmalar var. Ruya da gormustum bu ay ondan biraz umitliyim :) önceki gebeligimi de cuma günü ogrendim diye testi cuma gunune sakliyorum.

İnşaallah hamilesin cnm.bizi merakta bırakma bugün yap testiniiiiiiii

Kizlar bugun cok uzuldum 43 yasinda bi akrabamiz hamile kalmis ama aldiracakmis o kadar cok uzuldum ki telefnda aglayarak aldirma dedim maalesef kararli eside istemiyoms bi cana kiymak ne kadr zor ben kalbi hatta noktasi bile olmayan bebgimi aldirirken icim cayir cayir yandi hala da yanmaya devam ediyo

bi an beni anlatiyosun sandim :) bende ruya gordum ayni sekilde akintim fazlaydi ve batmalar vardi uzerine test yaptim pozitifi gordum insallah sende sevinirsin canim allah gonlune gore versin insallah

bi an beni anlatiyosun sandim :) bende ruya gordum ayni sekilde akintim fazlaydi ve batmalar vardi uzerine test yaptim pozitifi gordum insallah sende sevinirsin canim allah gonlune gore versin insallah
Yaa canımmm senin agzindan bal damlıyor vallahi :) 3 senedir hep tek cizgi gordum. gecen sene gebe kaldim kanda ogrendik esimle dedik bi idrar testi alip o cift cizgiyi gorelim diye düşün o kadar tek cizgiye odakliyiz ki gebe oldugum halde cesaret edemedik, 8 haftalikken gitti zaten yavrum insAllah bu ay hayırlı imanlı bir evlat nasip eder Rabbim

Kizlar suan itibariyle lekem geldi ve ikigune sokulurum rabbimiz buayda nasip etmedi insallah buay yani 12. Denemede olur rabbimiz once karnimiza sonrada kucagimiza nasip etsin insallah hayirlisiyla sagligiyla gelsinler biz bekliyoruz umutla duayla rabbimiz hayirli kilsin AMIN INSALLAH

ahh ablam duaya umut etmeye devam rabbim bidahaki aya nasip etsin inşallah.bende henüz gelen giden yok dahada zamanım var zaten pazara kadar.ama çok umudum yok.

Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize. Allah hepimize bir gün o mutlu haberi almayı nasip etsin

Günaydın arkadaşlar herkese,

Bugün 31. günüm. Sabah test yaptım negatif. Moralmen çöktüm şuan. Ne ağrı ne sızı hiç bir şey hissetmiyorum. Sadece ağlamak istiyorum. Şuan işte olmasaydım çoktan başlardımda.....
Ama çok çalışmıştık , hissediyordum

cok gecmis olsun canim.. evet gercekten test yapmaya korkuyo insan cunku alisiyo hep negatife ben ruyami kardesime anlattim o israrla test al yap dedi ve onun israriyla yaptim pozitifi goruncede oturup agladim kendime gelemedim baya inanamadim rabbimin izniyle insallah sende gorursun yarin guzel haberini aliriz insallah acele etmemekde guzel benim adetim 1 hafta gecmisti yaptigimda nasil olsa yoktur diye onemsememistim olacagi varsa herturlu oluyo zaten allahim tum isteyen herkese nasip etsin insallah

Ağlama cnm belki erken yapmışsındır yada başka aya kısmettir allahım hayırlı zamanda sağlıkla versin inşaallah sanada banada

Kizlar ctesi gunu esimetest yaptiricaz bu ay hamilesin bosuna yaptiriyoruz diyo bana deli etcek bu adam beni :)

Kizlar ctesi gunu esimetest yaptiricaz bu ay hamilesin bosuna yaptiriyoruz diyo bana deli etcek bu adam beni :)
canım yaptırın da bi rahatlayın inşallah yoktur sorun.. benimki de diye diye doğru etti valla her ay derdi oldu bu ay diye ;:)
dün anlattığın durum çok üzücü gerçekten.. büyük konuşmak da istemem ama madem aldıracaksın niye korunmadın di mi.. bi can sonuçta.. neyse allah affetsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…