canım senin bulantılar ne zaman geçmişti şiddetli geçirdiğini hatırlıyorum da.. koku hassasiyeti falan da geöiyo mu aynı zamanda?Benim eşimde aynısını söyleye söyleye gitmişti sonucu herkes biliyor. İnşallah sizin güzel çıkar.
canım senin bulantılar ne zaman geçmişti şiddetli geçirdiğini hatırlıyorum da.. koku hassasiyeti falan da geöiyo mu aynı zamanda?
22 olmuşssunuz nasıl geçiyo en güzel zamanlar bulantıısız rahat zamanlar
kötü geçtiği gibi geç de geçmiş ama çok şükür :) acısını çıkar yiyemediklerinin ohhEvet canım 23'e giriyoruz yarın. Sorma ben en zor atlatanlardandım sanırım. Bulantılar 17-18 gibi azalmaya başlıyor 19-20 gibi bitiyor. Gerçi ben geçen hafta pazartesi akşamı da koca bir torba çıkardım afedersin ama çok şükür sabah bulantıları yok artık onun yerini aşırı acıkma durumu aldı.
Hala yiyemediklerimle pek aram yok canım tatlıyla çok haşır neşir olmuyorum. Erik favorim.kötü geçtiği gibi geç de geçmiş ama çok şükür :) acısını çıkar yiyemediklerinin ohh
kuzum geç mi oluyor cevabım bilmiyorum ama tahliller için doktora görünmen lazım diye biliyorum benevet onu daha önce söylemiştin bende ona gitmeyi düşünüyodum canım bu arada bu tahlilleri acilden yapmazlar mı acaba
Yaaa sorma kuzum öldüm yollarda yeminle.... Şu 9 haziran gelsin bitsin şu muhabbet evime gideyim bi tarafımı kaldırmayacağım koltuktan acısını çıkarıcammaşallah canım baya büyümüşsünüz zaman ne kadar çabuk geçiyo zaten senin hızına yetişemiyoruz bi İstanbul bi ankara maşallahın var valla inş güzel bi hamilelik geçirirsin canım bebişin zorlamaz seni
balım benim diğer randevum 8+3 te yani 12 hazirandasabırlı mogiş :) ben 6+2 de vajinal baktırıp hepsini bi arada gördüm senin b hafta sonra kalp duyulur minnoşun
oyyyy yesinler onu maaşallah benim aşkıma güzelce büyüsün inşallah bende kendi resmime baktım yolk kesesinin alt çaprazında beyaz bi şekil var sanırım emriyo orda
balım bakalım benim kinder suprise ımdan ne çıkacakmogis senin bebisinde erkek icime dogdu.ama foto istiyoruzzz
:)
bi erikçide benimHala yiyemediklerimle pek aram yok canım tatlıyla çok haşır neşir olmuyorum. Erik favorim.
bi erikçide benim
erik cankurtaran valla ooh yanımda getirmiştim yiyim hemenHala yiyemediklerimle pek aram yok canım tatlıyla çok haşır neşir olmuyorum. Erik favorim.
Teşekkür ederim canım Allahım evladınla seni de hayırlısıyla kavuştursun inşallahselam kizlar nadilsiniz yeni hamisler varmis mogami canim hayirli olsun cok sevindim daris sizlere olsun cok guzel anne olmak simdiden hep dualarimdasiniz bu aralar hatim yapmaya calisiyorum bir kere en azindan hamisken yapmak gerekmis dua da ediyorum i hepinize.ben hamis kalmadan once hep lem yelid okumisstum ayrica 4444 tefriciye kizlar inanarak ne zamanki esimin rahatsizligi cikti ameliyat oldu kafamdan sildim o ay hamis kaldim bu cok onemliymis.. biz iyiyiz sukur ama yirmi kilo aldim ayaklarim sis ayy psikolojik olarak kotu hissediyorum ama oglum icin deger napalim bu hafta kordonu boynuna dolanmis dedi dr. risk olursa erken sezeryan olucaz yoksa beklicez dualarinizi eksik etmeyin oglumun adini yavuz selim koycaz ins. nasilcok utangac daha hic yuzinu gkstermedi sagolsun elleriyle kapiyo
canım ya dur bi belki adet değildir inşallahta değildirKizlar suan itibariyle lekem geldi ve ikigune sokulurum rabbimiz buayda nasip etmedi insallah buay yani 12. Denemede olur rabbimiz once karnimiza sonrada kucagimiza nasip etsin insallah hayirlisiyla sagligiyla gelsinler biz bekliyoruz umutla duayla rabbimiz hayirli kilsin AMIN INSALLAH
kuzum bu işin çok çalışmayla ilgisi yok tamamen rahatlıkla ilgili... ne olur sakin olmaya çalış uzaklaş istersen buralardan ama lütfen stres yapma ben tecrübe ettiğim için bunları söylüyorum yanlış anlama lütfenGünaydın arkadaşlar herkese,
Bugün 31. günüm. Sabah test yaptım negatif. Moralmen çöktüm şuan. Ne ağrı ne sızı hiç bir şey hissetmiyorum. Sadece ağlamak istiyorum. Şuan işte olmasaydım çoktan başlardımda.....
Ama çok çalışmıştık , hissediyordum
İnşallah eşin haklı çıkacak sorun çıkmayacak kuzumKizlar ctesi gunu esimetest yaptiricaz bu ay hamilesin bosuna yaptiriyoruz diyo bana deli etcek bu adam beni :)
Kizlar ctesi gunu esimetest yaptiricaz bu ay hamilesin bosuna yaptiriyoruz diyo bana deli etcek bu adam beni :)
çok değil ama yine de dikkat et kuzum son haftalarda çok alınıyormuşKızlar meraba biz 6.5 ayligiz. 65 le hamile kalmıştım. Şimdi 74 olmuşum çok mu almışım sizce
Bakıldığında çok kilo almamisim gibi görünüyor inşallah bebek kilo alır da ben çok almam. Amaaan alsam da veririm inşallah koşu bandı var hergün kosarim haftada iki üç gün de pilates yaparım sıkılaşmak için. Daha ne olsun :))çok değil ama yine de dikkat et kuzum son haftalarda çok alınıyormuş
bende koşu bandıma güveniyorumBakıldığında çok kilo almamisim gibi görünüyor inşallah bebek kilo alır da ben çok almam. Amaaan alsam da veririm inşallah koşu bandı var hergün kosarim haftada iki üç gün de pilates yaparım sıkılaşmak için. Daha ne olsun :))
bende koşu bandıma güveniyorum
Canim hep ayni bat gunu leke gelir ve iki uc gune sokulurum yine de teşekkür ederim umudumuz hep olsun bilmiyorum ama icimdeki his bana olacak diyor hayirlisi allahtan ben esimlede konusamadim konusamayacagim heralde test konusunu onun dediğine uyacagim olursa olsun artik olursa supriz olacak cunku bekledigim aylarda gelmedi napalim strestende kurtulurum rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :) ..allahim bebegini kucağına almayı nasip etsin canım benim inşallahcanım ya dur bi belki adet değildir inşallahta değildir
canım nerelerdesin nasılsınBenim esiminde her ay hamilesin derdi ben test yaptiralim die cok direndim sonucu biliyosun tatlim ama insallah sen hamissindir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?