2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Benim eşimde aynısını söyleye söyleye gitmişti sonucu herkes biliyor. İnşallah sizin güzel çıkar.
canım senin bulantılar ne zaman geçmişti şiddetli geçirdiğini hatırlıyorum da.. koku hassasiyeti falan da geöiyo mu aynı zamanda?
22 olmuşssunuz nasıl geçiyo en güzel zamanlar bulantıısız rahat zamanlar

Evet canım 23'e giriyoruz yarın. Sorma ben en zor atlatanlardandım sanırım. Bulantılar 17-18 gibi azalmaya başlıyor 19-20 gibi bitiyor. Gerçi ben geçen hafta pazartesi akşamı da koca bir torba çıkardım afedersin ama çok şükür sabah bulantıları yok artık onun yerini aşırı acıkma durumu aldı.

kötü geçtiği gibi geç de geçmiş ama çok şükür :) acısını çıkar yiyemediklerinin ohh

Kızlar meraba biz 6.5 ayligiz. 65 le hamile kalmıştım. Şimdi 74 olmuşum çok mu almışım sizce

evet onu daha önce söylemiştin bende ona gitmeyi düşünüyodum canım bu arada bu tahlilleri acilden yapmazlar mı acaba
kuzum geç mi oluyor cevabım bilmiyorum ama tahliller için doktora görünmen lazım diye biliyorum ben
Yaaa sorma kuzum öldüm yollarda yeminle.... Şu 9 haziran gelsin bitsin şu muhabbet evime gideyim bi tarafımı kaldırmayacağım koltuktan acısını çıkarıcam
sabırlı mogiş :) ben 6+2 de vajinal baktırıp hepsini bi arada gördüm senin b hafta sonra kalp duyulur minnoşun
balım benim diğer randevum 8+3 te yani 12 haziranda Nedendir bilmem çok sakin ve çok rahatım aklıma kötü bi ihtimal gelmiyor... Hoş kötüsü olsa bile şükrederim Allaha ve önüme bakarım.... Şimdilik beklemedeyiz yani beti teyzesi
aha da böyleydi benim minnoş koy bakalım görsün teyzeleri senin minnoşu Mogami
oyyyy yesinler onu maaşallah benim aşkıma güzelce büyüsün inşallah bende kendi resmime baktım yolk kesesinin alt çaprazında beyaz bi şekil var sanırım emriyo orda resmi akşama atabilirim sanırsam balım
mogis senin bebisinde erkek icime dogdu.ama foto istiyoruzzz
:)
balım bakalım benim kinder suprise ımdan ne çıkacak akşam atmaya çalışıcam

Teşekkür ederim canım Allahım evladınla seni de hayırlısıyla kavuştursun inşallah

canım ya dur bi belki adet değildir inşallahta değildir

kuzum bu işin çok çalışmayla ilgisi yok tamamen rahatlıkla ilgili... ne olur sakin olmaya çalış uzaklaş istersen buralardan ama lütfen stres yapma ben tecrübe ettiğim için bunları söylüyorum yanlış anlama lütfen

Benim esiminde her ay hamilesin derdi ben test yaptiralim die cok direndim sonucu biliyosun tatlim ama insallah sen hamissindir insallah
Kizlar ctesi gunu esimetest yaptiricaz bu ay hamilesin bosuna yaptiriyoruz diyo bana deli etcek bu adam beni :)

Hamilelik reflüsü bu kadar erken başlar mı yaaaaaaaaaaaaaa Allahım bulantı vermese bari

çok değil ama yine de dikkat et kuzum son haftalarda çok alınıyormuş
Bakıldığında çok kilo almamisim gibi görünüyor inşallah bebek kilo alır da ben çok almam. Amaaan alsam da veririm inşallah koşu bandı var hergün kosarim haftada iki üç gün de pilates yaparım sıkılaşmak için. Daha ne olsun :))

bende koşu bandıma güveniyorum

canım ya dur bi belki adet değildir inşallahta değildir
Canim hep ayni bat gunu leke gelir ve iki uc gune sokulurum yine de teşekkür ederim umudumuz hep olsun bilmiyorum ama icimdeki his bana olacak diyor hayirlisi allahtan ben esimlede konusamadim konusamayacagim heralde test konusunu onun dediğine uyacagim olursa olsun artik olursa supriz olacak cunku bekledigim aylarda gelmedi napalim strestende kurtulurum rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :) ..allahim bebegini kucağına almayı nasip etsin canım benim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…