Günaydın canım
40 cıkar canımkuzum senın duzenı gecıktırıcıde bozmustur bır daha hormonlarına mudahele etme lutfen
İnşallah canım darısı senin başınasana msj yazmıştım ama göremedim sayfada bebeğim hayırlı olsun bebişin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı Allah nasip etsin inşallah...
Ynennn hepimizin olsunbeklemediğim ir durum değildi çok şükür iyiyim gelecek irgün diye telkin ediyorum kendimi..eşim de çook rahatlatıyor sağolsuunn..
olacak olacak diyelim olsun hepimize....
geciktirici bozdu birde vücut kilo aldı oldu mu sana tam karışıklık hormonların kafası karıştı umarım bu ay yememe dikkat edip dengeye gireceğim :)
Sanırım bende öyle olacam inş. çok sürmezkeyfine bak kuzum o zamana bebiş seni etkilemiş olabilir, bi arkadaşım da gebelği boyunca mutfağa girmedi kocası yaptı yemekleri
Kılo almanın adetını etkıleyecegını dusunmuyorum canım senın duzenı bozan gecıktırıcıdır dıye duusnuyorum ben dun ıtıbarıyla dıyete basladım canım bugunde spora baslayacagım @mgul de hem dıyet hem spor yapıyor sende bıze katıl
evet canım bende hep adet olacakmışım gibi hissediyordum birgün daldım hatta aha sökülüyor diyip tuvalate gittim :) benim sabah bulantılarım yeni başladı canım önceden canavar gibi yiyordum şimdi mutfaga girmek işkence oluyorSana şey soracağım sabahları kalktığımda veya ara sıra koku aldığımda midem bulanıyor. Birde hala adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor.Bunlar normal mi?
diyet demeyelim ama geçen haftalardaki kadar kesinlikle yemiyorum dikkat ediyorum sabah bir parça ekmek peynir domates yiyorum iki gündür öğlen bir dilim ekmekle yemek akşamda çorba yemek ama ekmeksiz :) öyle gidicem bir hafta mümkün olduğunca :)
Çok guzel canım bende öyle yapıyorum tam dıyet uygulayamam zaten ekmegı kestım ve porsıyonumu azaltıyorum prınc pılavı az yıyecegım ben ıstedıgım kıloya gelınceye kadar devam edecegım :)
sürekli böyle yemem lazım yani daha az önce bi normale dönsün porsiyonlar sonrada azalsın :):)
canımm ben ılerı derece pkoyum 2 kımyasal ıkı normal gebelık yasadım kesınlıkle engel degıl sen o dedıklerını yap drun duzene gırer kendılıgınden de olur merak etme
Sikinti yok tatlım..
bende de pko var.. tarlusal kullandım perşembe günü bitti.. 2 gündür hastalancakmışım gibi hafif ağrım var. Dün hastalandım dedim sevindim ama gece hiç bişey olmamış...tık yok.. bu durumda kendimi hstalanmış olarak saymalı mıyım?
perşembe günü doktor randevum var. 3. günü yapılan testleri yapabilir miyim acaba?
Çok mutsuzum ve depresifimmm...
Evet canım dıkkat etmelıyız su buyuttugummıdemı bır kuculteyım tekrar buyutmeyecegım ınsallah :)
Peki kaç ayda sonuç aldınız
Bende tarlusalla adet oldum ama bittiğinin 7. Günü sökülmüştüm. Bir gün öncesinde kekik demledim içtim onun da etkisi olabilir. Bensöküldüğüm gün 1. Gün saydım 3. Gün değilde 4. Gün gidebilmiştim lh yüksek çıkınca şüphelendik. Pko hamile kalmaya engel değil bende dünden beri kendimi üzdüm ama araştırdım o kadar hamile kalan var ki.. ailende şeker hastası var mı? Allah yardımcımız olsun inş bizde yavrularımızı alıcaz kucağımıza.
allah sağlıklı zayıflamak nasip etsin :) ilginç oldu ama böyle dua ediyorum keyiften diyetten olsun zayıflıklar :)
birde bakmışsın bebek :)bugün yanıma ped aldım sanki aniden sağanak başlayacak gibi bi his var içimdeo değilde bu ay sol kasık ağrım vardı adette gecikti inşallah kist yoktur içten içe düşündürüyor beni
Teşekkür ederim rahatladım valla mide bulantılarım benim var öyle çok değil ama arada tutuyor.evet canım bende hep adet olacakmışım gibi hissediyordum birgün daldım hatta aha sökülüyor diyip tuvalate gittim :) benim sabah bulantılarım yeni başladı canım önceden canavar gibi yiyordum şimdi mutfaga girmek işkence oluyor
Canım iyi düşünelim iyi olsun her şeybugün yanıma ped aldım sanki aniden sağanak başlayacak gibi bi his var içimdeo değilde bu ay sol kasık ağrım vardı adette gecikti inşallah kist yoktur içten içe düşündürüyor beni
BENDE BUGUN EGZERSİZE BAŞLADIM CANIM TÜP BEBEĞE 1 AY KALDI 2-3 KİLO VERMEM GEREK BENIM TSH YUKSEK CIKMISTI BU ARALAR COK KILO ALIYORDUM BUNDAN DOLAYI İMİŞ DÜŞMESİ İÇİN İLAÇ DA KULLANIYORUM İNŞALLAH BENDE BİR AYDA VEREBİLİRİMKesınlıkle canım benım saglıklı sıhatlı olsun :) yanı mecburıyetten degıl ıstegımızden zayıflayalım :)
BENDE BUGUN EGZERSİZE BAŞLADIM CANIM TÜP BEBEĞE 1 AY KALDI 2-3 KİLO VERMEM GEREK BENIM TSH YUKSEK CIKMISTI BU ARALAR COK KILO ALIYORDUM BUNDAN DOLAYI İMİŞ DÜŞMESİ İÇİN İLAÇ DA KULLANIYORUM İNŞALLAH BENDE BİR AYDA VEREBİLİRİM
İNŞALLAH VERİRSİN SENDE CANIM BEN BİTKİ ÇAYI TÜKETEMIYORUM AMA COK YEMEK YIYEN BIRI DEĞİLİM ZATEN SADECE ÖĞLE OTURMALARINDA KARBONHİDRAT YEMEMEM LAZIM SALATA YETER :)İnşallah canım bende dun porsıyonları azalltım bugunde spora baslıyorum ve gunde 1 bardak elma sırkelı su ıcıyorum canım bırde yesılcay alacagım ben onlarla 1 ayda ıstedıgım kıloya ulasmıstım ama yememede ck dıkkat edıyordum ınsallah ılk denemede tutar bır kız bır oglan ıkızların olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?