2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydın canım
40 cıkar canım kuzum senın duzenı gecıktırıcıde bozmustur bır daha hormonlarına mudahele etme lutfen

geciktirici bozdu birde vücut kilo aldı oldu mu sana tam karışıklık hormonların kafası karıştı umarım bu ay yememe dikkat edip dengeye gireceğim :)

geciktirici bozdu birde vücut kilo aldı oldu mu sana tam karışıklık hormonların kafası karıştı umarım bu ay yememe dikkat edip dengeye gireceğim :)

Kılo almanın adetını etkıleyecegını dusunmuyorum canım senın duzenı bozan gecıktırıcıdır dıye duusnuyorum ben dun ıtıbarıyla dıyete basladım canım bugunde spora baslayacagım @mgul de hem dıyet hem spor yapıyor sende bıze katıl

diyet demeyelim ama geçen haftalardaki kadar kesinlikle yemiyorum dikkat ediyorum sabah bir parça ekmek peynir domates yiyorum iki gündür öğlen bir dilim ekmekle yemek akşamda çorba yemek ama ekmeksiz :) öyle gidicem bir hafta mümkün olduğunca :)

Sana şey soracağım sabahları kalktığımda veya ara sıra koku aldığımda midem bulanıyor. Birde hala adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor.Bunlar normal mi?
evet canım bende hep adet olacakmışım gibi hissediyordum birgün daldım hatta aha sökülüyor diyip tuvalate gittim :) benim sabah bulantılarım yeni başladı canım önceden canavar gibi yiyordum şimdi mutfaga girmek işkence oluyor

Çok guzel canım bende öyle yapıyorum tam dıyet uygulayamam zaten ekmegı kestım ve porsıyonumu azaltıyorum prınc pılavı az yıyecegım ben ıstedıgım kıloya gelınceye kadar devam edecegım :)

Çok guzel canım bende öyle yapıyorum tam dıyet uygulayamam zaten ekmegı kestım ve porsıyonumu azaltıyorum prınc pılavı az yıyecegım ben ıstedıgım kıloya gelınceye kadar devam edecegım :)

sürekli böyle yemem lazım yani daha az önce bi normale dönsün porsiyonlar sonrada azalsın :):)

canımm ben ılerı derece pkoyum 2 kımyasal ıkı normal gebelık yasadım kesınlıkle engel degıl sen o dedıklerını yap drun duzene gırer kendılıgınden de olur merak etme

Peki kaç ayda sonuç aldınız

Bende tarlusalla adet oldum ama bittiğinin 7. Günü sökülmüştüm. Bir gün öncesinde kekik demledim içtim onun da etkisi olabilir. Bensöküldüğüm gün 1. Gün saydım 3. Gün değilde 4. Gün gidebilmiştim lh yüksek çıkınca şüphelendik. Pko hamile kalmaya engel değil bende dünden beri kendimi üzdüm ama araştırdım o kadar hamile kalan var ki.. ailende şeker hastası var mı? Allah yardımcımız olsun inş bizde yavrularımızı alıcaz kucağımıza.

profil resmine gülüp duruyorum

allah sağlıklı zayıflamak nasip etsin :) ilginç oldu ama böyle dua ediyorum keyiften diyetten olsun zayıflıklar :)

Kesınlıkle canım benım saglıklı sıhatlı olsun :) yanı mecburıyetten degıl ıstegımızden zayıflayalım :)

Teşekkür ederim rahatladım valla mide bulantılarım benim var öyle çok değil ama arada tutuyor.
bugün yanıma ped aldım sanki aniden sağanak başlayacak gibi bi his var içimde o değilde bu ay sol kasık ağrım vardı adette gecikti inşallah kist yoktur içten içe düşündürüyor beni
Canım iyi düşünelim iyi olsun her şey

Kesınlıkle canım benım saglıklı sıhatlı olsun :) yanı mecburıyetten degıl ıstegımızden zayıflayalım :)
BENDE BUGUN EGZERSİZE BAŞLADIM CANIM TÜP BEBEĞE 1 AY KALDI 2-3 KİLO VERMEM GEREK BENIM TSH YUKSEK CIKMISTI BU ARALAR COK KILO ALIYORDUM BUNDAN DOLAYI İMİŞ DÜŞMESİ İÇİN İLAÇ DA KULLANIYORUM İNŞALLAH BENDE BİR AYDA VEREBİLİRİM

İnşallah canım bende dun porsıyonları azalltım bugunde spora baslıyorum ve gunde 1 bardak elma sırkelı su ıcıyorum canım bırde yesılcay alacagım ben onlarla 1 ayda ıstedıgım kıloya ulasmıstım ama yememede ck dıkkat edıyordum ınsallah ılk denemede tutar bır kız bır oglan ıkızların olur :)

İNŞALLAH VERİRSİN SENDE CANIM BEN BİTKİ ÇAYI TÜKETEMIYORUM AMA COK YEMEK YIYEN BIRI DEĞİLİM ZATEN SADECE ÖĞLE OTURMALARINDA KARBONHİDRAT YEMEMEM LAZIM SALATA YETER :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…