2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Allahim sanada nasip etsin inşallah canim benim herzamanki gibi benim dualarimdasin bu gece rabbimize senin icin tum isteyenler icin rabbimize dualarda bulunacagim allahim en kisa zamanda seninde haberini almayi nasip etsin ..

Allahımmm sen ne büyüksün ne yücesin şükürler olsun sana rabbimmm
Canim bu gece dualarimdasin inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin allahim hayirli kilsin bu gece tum isteyenler icin ol desin inşallah ..tez zamanda guzel haberlerini aliriz inşallah canım benim inşallah

Allahim sanada nasip etsin inşallah canim benim herzamanki gibi benim dualarimdasin bu gece rabbimize senin icin tum isteyenler icin rabbimize dualarda bulunacagim allahim en kisa zamanda seninde haberini almayi nasip etsin ..
amin canım allah rağzı olsun ...inşallah senin bebişinin de haberini alıcaz burda ....kandiliniz mübarek olsun

RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "

Dualarda buluşmak umidiyle kizlar rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...Rabbimiz once karnimiza sonrada kucagimiza nadip etsin.. tum hamislerimizde miniklerini kucaklarina alsinlar hayirli hamilelikler saglikli bebisleri gelsin inşallah bebegini kucagina almis arkadaslar saglikli hayirli evlatlar buyutmeniz nasip olsun
BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK olsun

Aaaaa ben mecbur disarida yiyorum aksamlari ozellikle dolaniyorum evede gec gelince iyi oluyorum ama evde anca tost yiyebiliyorum baskada bisi yok sende yemeye calis balim disarida felan bende sut yogurt ayran icemiyorum 14 hafta ikili icin gec degilmi canim 11+0 ile 13+6 arasi yapilmali diye biliyorum iyi hesapla sen dr ara soyle bi canim Allah buyuk sorun yokturda kafa bulanmasin

hee yaaa bana garezi var baskullerin hic anlasamiyodum zati simdi tam oldu :)
RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET

canim bu gece bizim icin bu duayi cekersen bizi mahrum birakmazsan hatta sen ve hamile arkadaslar icinde cekebilir hayirli olmalarini dileye bilirsin ..ve :) bizide çok mutlu edersin :):):) rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim bebegini dualarimdasin inşallah

Canim bu gece dualarimdasin inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin allahim hayirli kilsin bu gece tum isteyenler icin ol desin inşallah ..tez zamanda guzel haberlerini aliriz inşallah canım benim inşallah
Allah razı olsun cnm.duaların mükafatını alsın her hamiş haberini heyecanla sevinçle okuyorum ve birgün bende sizi sevindircek haberler veririm diye umudum dahada artıyo

blummmm canım hayırlı olsun bebişin Rabbim bizlerede nasip eder inşaallah. .

inan okurken kalp atşlarım hzlandı kendi sonucummuş gibi gözünaydın rabbim kucağına almak nasip etsin.bu mübarek günde darısı bizlere :)
hepiniz her zaman dualarimdasiniz ayse ablam sen tek tek okudun bizlare Allah razi olsun senden Rabbim en kisa zamanda senide sevindirsin bu mubarek gecede namazimda hepinize tektek dua edicem hepimiz sevincz bu topikte inaniyorum buna :) sabis canim burada hepimz ayni sey icin bulunuyoruz ve birbirimize kendimz gibi seviniyoruz bu ne guzel dostluktur tanimasakta birbirimizi kalplerimz dualarimiz bir :)

amin canim benim tabiki ederim kac tane okumam lazim canim sukur namazimin arkasindan okurum hepimize insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin

Ablam sen bu duayi burda paylastigindan beri ben aklima geldikce yolda yuruken hep okudum bu aksamda bende namazda cekicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…