2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aynen canım çünkü bunun nasıl bir his nasıl bir istek olduğunu yaşamayan bilmez hemen istediğinde hamile kalabilenler bizi anlamaz.bizler bunu istedik aylarca dua ettik ediyoruz da.rabbim sesimizi duyuyor çok şükür.bizi biz biliriz sevincimizde bir bu yüzden.inşallah her daim güzel haberlerle gel cnm benim.allah razı olsun hepinizden dualarını eksik etmeyen güzel yürekli insanlardan herkesin gönlüne göre versin rabbim...

Benim boy 1.59 kilo 68-69 :-/ boy yok anacim
Benim boy 1.63 kilom belli olmuyor. Hatta 69 deyince kimsecikler inanmıyo.ideal kilom 65 bana göre. Hayirlisiyla bir sagsalim doguralım kilo verilir bi-iznillah

Şu mübarek gecede Rabbim yavrunu kucagına almayida nasip etsin. Darisi topigimizin öteki hatunlarina olsun.

amin canim benim tabiki ederim kac tane okumam lazim canim sukur namazimin arkasindan okurum hepimize insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
Onemli olan okuman sayi hic fark etmez allahim razı olsun kimin kime duasi hic bilinmez çok mutlu oldum tesekkur tesekkur

Ablam sen bu duayi burda paylastigindan beri ben aklima geldikce yolda yuruken hep okudum bu aksamda bende namazda cekicem
Allahim inşallah tum isteyenler icin ol der inşallah kalbimde dualarimda sizinle rabbimiz kucağına almayı nasip etsin bitanem bitaneni

çoooooook sevindim kuzucuummm

sağlıkla kucağına almak nasip olsun tatlım yaaa...
yaşasın
Allah razi olsun canimmmm zülalimizde cok bekletmesin annesini gelsin artik :)
cok guzl ifade etmisin tatlim bn senin kadr guzel aciklayamamistim seninde biz kez oldu yine olacak insallah :) sadece zamani var....

Şu mübarek gecede Rabbim yavrunu kucagına almayida nasip etsin. Darisi topigimizin öteki hatunlarina olsun.
amin canim insallah Allah sagsalim kavustursun bizleri ve diger arkadaslarimizda hemenck hamis olsunlar :)

Eşine söylerken nasıl söyledin nasılmtepki verdi anlat bakalım cnm.şuan ne kadar farklı duygular içindesin demi

Kizlar suan duami cekebildigim kadar cekip tumm isteyenlere bagislayacagim allahim kabul etsin inşallah rabbimiz hayirli kilsin ve ol desin naasip etsin inşallah
RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "

Yok şimdi eskiden öyle değildi hakkini yemeyeyim :)) millet kilo aldin dese de aynı cikardim ama hamile kaldım hop fiyyyyyyladi dittiiii....
ohhh ohhh ne gusel hamisken olsun amann bosver 53 le hamis kaldim insallah 70 i bulmam insallah :)

ohhh ohhh ne gusel hamisken olsun amann bosver 53 le hamis kaldim insallah 70 i bulmam insallah :)

takılmayın kiloya bu kadar ya veriliyor merak etmeyin ben çok zayıftım 42 kiloyla evlendim ve hamile kaldığımda da aynıydım (tabi kilo almak istiyor ama alamıyordum o cinslerdendim yani ) 61 kiloyla doğum yaptım tam 19 kilo aldım!!! doğumda 7'si gitti 6ay içinde de 45 kiloya düştüm şimdi 48 kiloyum gerçi ama onun doğumla hamilelikle alakası yok yaş 30u bulunca almaya başladım

canim sen nasilsin napiyosun fistigin gelmeye niyeti yokmu nasilsin nasil gidiyo canim benim minigini cok merak ediyorum :)
Bu gece baya yokluyor kuzum ama daha gelmedi.. umarım artık gelir merakla bekliyoruz bizde cimcimemizi:))
Merak etme teyzesi sen paylasiriz fotosunu, hele bi dogsun da sağ salim:)

Son günler çok uzun geliyormus insana , sürekli bekleme halindesin:)

Di mi.. bekle bekle bi hal olduk burda :)))
Ama hissediyorum yakın gelmesi inşaAllah :)))
Zaten en fazla 12 günü var daha ne kadar yakin olabilirdi ki..

Ayy cok heyecanlı benim 11varken gelmişti:)) cok az kalmış canim

Günaydın hanımlar... Nasılsınız uzun suredir uğrayamadım topiğe herkes iyidir inşallah blummm hayırlı haberini gördüm çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Bu topik bolca hamiş çıkardı inşallah rabbim diğer isteyenlere de nasip etsin. Herkesin gobişi bebiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…