aynen canım çünkü bunun nasıl bir his nasıl bir istek olduğunu yaşamayan bilmez hemen istediğinde hamile kalabilenler bizi anlamaz.bizler bunu istedik aylarca dua ettik ediyoruz da.rabbim sesimizi duyuyor çok şükür.bizi biz biliriz sevincimizde bir bu yüzden.inşallah her daim güzel haberlerle gel cnm benim.allah razı olsun hepinizden dualarını eksik etmeyen güzel yürekli insanlardan herkesin gönlüne göre versin rabbim...hepiniz her zaman dualarimdasiniz ayse ablam sen tek tek okudun bizlare Allah razi olsun senden Rabbim en kisa zamanda senide sevindirsin bu mubarek gecede namazimda hepinize tektek dua edicem hepimiz sevincz bu topikte inaniyorum buna :) sabis canim burada hepimz ayni sey icin bulunuyoruz ve birbirimize kendimz gibi seviniyoruz bu ne guzel dostluktur tanimasakta birbirimizi kalplerimz dualarimiz bir :)
canim sen nasilsin napiyosun fistigin gelmeye niyeti yokmu nasilsin nasil gidiyo canim benim minigini cok merak ediyorum :)çoooooook sevindim kuzucuummm
sağlıkla kucağına almak nasip olsun tatlım yaaa...
yaşasın
Benim boy 1.63 kilom belli olmuyor. Hatta 69 deyince kimsecikler inanmıyo.ideal kilom 65 bana göre. Hayirlisiyla bir sagsalim doguralım kilo verilir bi-iznillahBenim boy 1.59 kilo 68-69 :-/ boy yok anacim
Şu mübarek gecede Rabbim yavrunu kucagına almayida nasip etsin. Darisi topigimizin öteki hatunlarina olsun.hepiniz her zaman dualarimdasiniz ayse ablam sen tek tek okudun bizlare Allah razi olsun senden Rabbim en kisa zamanda senide sevindirsin bu mubarek gecede namazimda hepinize tektek dua edicem hepimiz sevincz bu topikte inaniyorum buna :) sabis canim burada hepimz ayni sey icin bulunuyoruz ve birbirimize kendimz gibi seviniyoruz bu ne guzel dostluktur tanimasakta birbirimizi kalplerimz dualarimiz bir :)
Onemli olan okuman sayi hic fark etmez allahim razı olsun kimin kime duasi hic bilinmez çok mutlu oldum tesekkur tesekkuramin canim benim tabiki ederim kac tane okumam lazim canim sukur namazimin arkasindan okurum hepimize insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
Allahim inşallah tum isteyenler icin ol der inşallah kalbimde dualarimda sizinle rabbimiz kucağına almayı nasip etsin bitanem bitaneniAblam sen bu duayi burda paylastigindan beri ben aklima geldikce yolda yuruken hep okudum bu aksamda bende namazda cekicem
Okudum canim benim Allahim kabul etsin insallah tez zamandaOnemli olan okuman sayi hic fark etmez allahim razı olsun kimin kime duasi hic bilinmez çok mutlu oldum tesekkur tesekkur
Allah razi olsun canimmmm zülalimizde cok bekletmesin annesini gelsin artik :)çoooooook sevindim kuzucuummm
sağlıkla kucağına almak nasip olsun tatlım yaaa...
yaşasın
cok guzl ifade etmisin tatlim bn senin kadr guzel aciklayamamistim seninde biz kez oldu yine olacak insallah :) sadece zamani var....aynen canım çünkü bunun nasıl bir his nasıl bir istek olduğunu yaşamayan bilmez hemen istediğinde hamile kalabilenler bizi anlamaz.bizler bunu istedik aylarca dua ettik ediyoruz da.rabbim sesimizi duyuyor çok şükür.bizi biz biliriz sevincimizde bir bu yüzden.inşallah her daim güzel haberlerle gel cnm benim.allah razı olsun hepinizden dualarını eksik etmeyen güzel yürekli insanlardan herkesin gönlüne göre versin rabbim...
amin canim insallah Allah sagsalim kavustursun bizleri ve diger arkadaslarimizda hemenck hamis olsunlar :)Şu mübarek gecede Rabbim yavrunu kucagına almayida nasip etsin. Darisi topigimizin öteki hatunlarina olsun.
Allah razi olsun canım benim inşallah tum isteyenlere nasip etsin inşallahOkudum canim benim Allahim kabul etsin insallah tez zamanda
Eşine söylerken nasıl söyledin nasılmtepki verdi anlat bakalım cnm.şuan ne kadar farklı duygular içindesin demiAllah razi olsun canimmmm zülalimizde cok bekletmesin annesini gelsin artik :)
cok guzl ifade etmisin tatlim bn senin kadr guzel aciklayamamistim seninde biz kez oldu yine olacak insallah :) sadece zamani var....
amin canim insallah Allah sagsalim kavustursun bizleri ve diger arkadaslarimizda hemenck hamis olsunlar :)
Yok şimdi eskiden öyle değildi hakkini yemeyeyim :)) millet kilo aldin dese de aynı cikardim ama hamile kaldım hop fiyyyyyyladi dittiiii....hee yaaa bana garezi var baskullerin hic anlasamiyodum zati simdi tam oldu :)
Adam haklı çıktııııı:)))Kizlar ctesi gunu esimetest yaptiricaz bu ay hamilesin bosuna yaptiriyoruz diyo bana deli etcek bu adam beni :)
ohhh ohhh ne gusel hamisken olsun amann bosver 53 le hamis kaldim insallah 70 i bulmam insallah :)Yok şimdi eskiden öyle değildi hakkini yemeyeyim :)) millet kilo aldin dese de aynı cikardim ama hamile kaldım hop fiyyyyyyladi dittiiii....
canm cok sevindim hayırlı olsn bebişiiin :)Kizlarrrr dgerim 65.55:)
ohhh ohhh ne gusel hamisken olsun amann bosver 53 le hamis kaldim insallah 70 i bulmam insallah :)
Bu gece baya yokluyor kuzum ama daha gelmedi.. umarım artık gelir merakla bekliyoruz bizde cimcimemizi:))canim sen nasilsin napiyosun fistigin gelmeye niyeti yokmu nasilsin nasil gidiyo canim benim minigini cok merak ediyorum :)
Di mi.. bekle bekle bi hal olduk burda :)))Allah razi olsun canimmmm zülalimizde cok bekletmesin annesini gelsin artik :)
cok guzl ifade etmisin tatlim bn senin kadr guzel aciklayamamistim seninde biz kez oldu yine olacak insallah :) sadece zamani var....
amin canim insallah Allah sagsalim kavustursun bizleri ve diger arkadaslarimizda hemenck hamis olsunlar :)
Ayy cok heyecanlı benim 11varken gelmişti:)) cok az kalmış canimBu gece baya yokluyor kuzum ama daha gelmedi.. umarım artık gelir merakla bekliyoruz bizde cimcimemizi:))
Merak etme teyzesi sen paylasiriz fotosunu, hele bi dogsun da sağ salim:)
Son günler çok uzun geliyormus insana , sürekli bekleme halindesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?