2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ayy canlarım ya sizi çok iyi anlıyorum ilk 3ay sadece makarna ve tost yiyebildim. 5kilo verdim. Yani insanın midesi gün içinde bir iki kez bulanır dimi benim 7\24 aralıksız sürekli bulanıyordu buzdolabından tiksinmiştim içini her açtığımda kusuyordum. Çok şükür ki 13. Haftaya girdim tık diye kesildi hiç biri kalmadı. İkili testi de 11+6 da yaptırmıştım ben.

hemen anında hamile kalanları da ben anlamıyorum valla. Ben aylarca ağladım üzüldüm çabaladım dua ettim yaptığım bebelik testleri nurdan karsa yumurtlama testleri nurdan vana yol olur. Rabbim sonunda nasip eetti ama emin olun onların bebeişleri bizimkiler kadar şanslı değil. Çok yakınımda biri öyle hamile kalmıştı aman bir deneyelim dedik oldu falan diyordu sonra ikiz olduklarını öğrendi. Hiç hevesi yoktu resmen sanki Allah korusun bebeişlere bişey olsa nasılsa hemen kalırım kafasındaydı. Bebişlerle ilgili bişey soruyordum aman ne biliyim sormadım doktora bilmem,diye umursamaz takılıyordu çok garipsiyordum onu. Anlayacağınız bizdeki heves te istek de olmuyor onlarda. Maddi durumları çok iyi olmasına rağmen son aya kadar hiçbişey almamıştı bebişlere merağı yoktu yani. Amaaaaan bende ama dolmuşum kadına içimi doktum :)

Günaydın kizlar aksam çok mutlu haber aldik inşallah devami gelir gelsin insallah bulummm rabbimiz minigini kucagina almayi nasip etsin insallah tum hamislerimizinde tabiki kucagina nasip etsin hayirli gunler rabbimiz once karnimiza sonrada kucagimiza inşallah

Eşine söylerken nasıl söyledin nasılmtepki verdi anlat bakalım cnm.şuan ne kadar farklı duygular içindesin demi

Adam haklı çıktııııı:)))
Ayyy waalla adamn tahmnleri hep dogru :) korkcam ondan :) canim supriz flan yok 2.ye oldugu icin icimzde bi korkuda var acikcasi testi yaptktan snra aradim ben test yaptm poz cikti dedim dogrumu gercekmi kandirmiyosn beni dimi dedi bole bisi icin kandirmam seni dwdim yuppi biliyodm askim oglm geliyo dedi :)
canm cok sevindim hayırlı olsn bebişiiin :)
Saol canim :) daha tam sevinemiyorm dr 12 gunsnra cagirdi kese icin
tesekkurler canimmm seninde az kalmis geliyo minnosun :) topiimz bereketli

:) aynen canım ben bunu kendi adıma bile yaşayarak öğrendim ben korunmayı bıraktğm ilk ay hamile kalmştm 4 haftalıkken düşük oldu.ondada heyecan vardı ama o testi yaptğmda pozitifi gördüğümde sevinmiştm ama şimdi havalara uçarım.10 aydır bekliyorum çünkü.çookk daha farklı hissediyorum şimdi.o kadında epey tuhafmş yani.sennkinide rabbim kucağına kavştrsun...

Evet benzemekten ziyade annesinin kucuklugu gibi sari mi babasi gibi esmer mi olacak bakalim:) hayirlisiylaaaolculeriniz guzel cikacak insallah sonrada bak keyfine:)

Evet benzemekten ziyade annesinin kucuklugu gibi sari mi babasi gibi esmer mi olacak bakalim:) hayirlisiylaaaolculeriniz guzel cikacak insallah sonrada bak keyfine:)
canım nasılsın maşallah büyümüşsünüz :) göbişte büyüdümü :) hareket hissediyormusun anlat bakalım bizden daha tecrübelisin hafta olarak :)

Hiccc takmaa bi karnin varmisbak yoksa insanlar kut diye sismissin derr hic cekinmezler:):):)

canım nasılsın maşallah büyümüşsünüz :) göbişte büyüdümü :) hareket hissediyormusun anlat bakalım bizden daha tecrübelisin hafta olarak :)

Maysummmm iyiyizz cok sukur birhaftadir hissediyorum gece yattim baktim tekme geliyo aaa sen daha uyumadin mi hadi uyuyoruz dedimmm simdide saga yanasmis ekrana mi bakiyo ne gobus allahin emri kocaman

Haha bide oğlunuz oluyomuş adam ermişmi neee dersinnn:))

HAMİŞLER

Blummmm---------------> 12.Deneme ------------->

BAT

Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme
Ayseygt1453.....................>26 Haziran.........>12. Deneme
Sabsel..............................>27 Haziran.........>11.Deneme
Pesettim342.....................>1 Temmuz..........>33. Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU------
Countryrose------->Erkek--------DOĞDU-----
9661----------------->Kız-----------DOĞDU-------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Meleğim ----------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

Betiboop...............>
Mogami................>

Haha bide oğlunuz oluyomuş adam ermişmi neee dersinnn:))
canım nasılsın ....varmı umut bu aydan inşallah senide yazarım bu listeye itinayla hamile demirbaş yazılır :) @betiboop Mogami blummmm bacılarımı listeye hep ben yazdım ben bu işte cok iyiyim bak elim uğurlu geldi demirbaşlara reklamın iyisi kötüsü olmaz

Canım bende pek bir farklılık yok buay kılomen falanda kullanmadım bu ay daha önceki aylar 2 ay kılomen kullanmıştım yine bişey olmamıştı bu ayda umutlu değilim olursa süpriz olur artık allahın takdirine kalmış ne çıkarsa bahtımıza artık sende varmı degişiklik bakalım.

biz biraz değişik bir çiftiz bugün adetten sonraki 13. gün ama henüz bi teşebbüsümüz olmadı eşimede ilaçı bıraktırdım kendimde klomen kullanmadım hatta ovulasyon testide yapmıyorum artık kabullendim sanırım o yüzden herşeyi bıraktık ekim ayı gibi aşılama yaptırmayı planlıyoruz ....başkada bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…