Ayyyy hadi insallah yok takilmak diilde bebis kilo alsin o buyusun ben bosuna sismiyim die :)takılmayın kiloya bu kadar ya veriliyor merak etmeyin ben çok zayıftım 42 kiloyla evlendim ve hamile kaldığımda da aynıydım (tabi kilo almak istiyor ama alamıyordum o cinslerdendim yani) 61 kiloyla doğum yaptım tam 19 kilo aldım!!! doğumda 7'si gitti 6ay içinde de 45 kiloya düştüm şimdi 48 kiloyum gerçi ama onun doğumla hamilelikle alakası yok yaş 30u bulunca almaya başladım
Ayyy saglikla gelsin insallah cimcime :) ayy dimi onu beklemek insan sabirsizlaniyo Allahim insallah bir avazda dogurursun alirsin cimcimeni kucagina :)Bu gece baya yokluyor kuzum ama daha gelmedi.. umarım artık gelir merakla bekliyoruz bizde cimcimemizi:))
Merak etme teyzesi sen paylasiriz fotosunu, hele bi dogsun da sağ salim:)
Son günler çok uzun geliyormus insana , sürekli bekleme halindesin:)
Ayyy canim aynen oyle mutfak kokuyo buzdolap zaten hak getire evde sadece tost karpuz kavun yiyebiliyorum onun disinda hicbisi yiyemiyorum :) benimde 12+1 de yapilacak cuma gunu insallah siz masallah buyumussunuz :)ayy canlarım ya sizi çok iyi anlıyorum ilk 3ay sadece makarna ve tost yiyebildim. 5kilo verdim. Yani insanın midesi gün içinde bir iki kez bulanır dimi benim 7\24 aralıksız sürekli bulanıyordu buzdolabından tiksinmiştim içini her açtığımda kusuyordum. Çok şükür ki 13. Haftaya girdim tık diye kesildi hiç biri kalmadı. İkili testi de 11+6 da yaptırmıştım ben.
Allahim kendi adinida bizimkinide yazmayi nasip etsin inşallah canım benim inşallah
Aaaaa birde o derdimiz var dimi ya emmezse die artik surekli agzina vericez yapicak bisi yok sevdiricez :)Inşallah inşallah :) bi de anasina cekmez de emer umarım :)
Canim keske esin devam etseydi asilamaya kadar iyi olurdu neolur birakma kendini mucadeleni devam ettir inşallah gelecek minigin inşallahbiz biraz değişik bir çiftiz bugün adetten sonraki 13. gün ama henüz bi teşebbüsümüz olmadı eşimede ilaçı bıraktırdım kendimde klomen kullanmadım hatta ovulasyon testide yapmıyorum artık kabullendim sanırım o yüzden herşeyi bıraktık ekim ayı gibi aşılama yaptırmayı planlıyoruz ....başkada bişi yok
ilaç bi işe yaramıyorki 8 kutu kullandı hiç bi ilerleme yok bi dünya para zaten ilaç bu zamana kadar 1500 lira verdik ne oldu ki bundan sonra nolacak zaten aşılama da 2000 lira tutuyoCanim keske esin devam etseydi asilamaya kadar iyi olurdu neolur birakma kendini mucadeleni devam ettir inşallah gelecek minigin inşallah
Insallah canim saglikli olur insallah melegim insallah :) senin minnosun bence sarisin olucak :)Evet benzemekten ziyade annesinin kucuklugu gibi sari mi babasi gibi esmer mi olacak bakalim:) hayirlisiylaaaolculeriniz guzel cikacak insallah sonrada bak keyfine:)
aynen canım evimde sadece su içebiliyorum onun dısında hep biyerlerde..Aaaaa ben mecbur disarida yiyorum aksamlari ozellikle dolaniyorum evede gec gelince iyi oluyorum ama evde anca tost yiyebiliyorum baskada bisi yok sende yemeye calis balim disarida felan bende sut yogurt ayran icemiyorum14 hafta ikili icin gec degilmi canim 11+0 ile 13+6 arasi yapilmali diye biliyorum iyi hesapla sen dr ara soyle bi canim Allah buyuk sorun yokturda kafa bulanmasin
hakkaten elin değdi hepimizi hamiş yaptın kız :) kendinji de yazacaksın inşallah en kısa zamanda, benim son ayki durumumdasın artık bırakmıştım herseyi testi bile almayacaktım ama burdan bi arkadas yolladı elinde varmıs uğur getirsin dedi getirdi de :) bak gör gelecek seninki ama biraz çalışmak lazım di mi 13.gün diyosun
Arastiradabilirsin canim gec olmasinda gec olunca degerler tuhaf cikiyomus ben ıki dr gidiyorum ozeldeki dr kan testi yapamio ama 3boyutlu ultrasyonu var kan testi yapmiyo sanirim devlet hastahanesindeki dr da genelde kan testlerimi yaptiriyorum ikiside bana cuma gel dedi bakalim sorunsuz atlaticaz canim benim insallah geciyo 12.haftaya girince azaliyo biraz canim insallah sende cabucak atlatirsin betimaynen canım evimde sadece su içebiliyorum onun dısında hep biyerlerde..
hesapladım sen öyle diyince 13+4 oluyo bi sorun olmaz heralde dr 3 hafta sonra dedi 11+0 dı gittiğimizde, randevuları dolu olduğu için 23 haziran a verdi . seni hiç hatırlamıyorum iyi mi paylaş bakalım bi de anne halini görelim daha bi güzel :)
çalışmakta sıkıntı yokda çalışma olunca insan umut yükleniyo sonra hüsran ..daha acı oluyo ......artı bişii yok olmayacak artık normal karı koca ilişki o kadar ....inşallah canım aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişimhakkaten elin değdi hepimizi hamiş yaptın kız :) kendinji de yazacaksın inşallah en kısa zamanda, benim son ayki durumumdasın artık bırakmıştım herseyi testi bile almayacaktım ama burdan bi arkadas yolladı elinde varmıs uğur getirsin dedi getirdi de :) bak gör gelecek seninki ama biraz çalışmak lazım di mi 13.gün diyosun
Bi doğsun zaten yidim onu...Hiccc takmaa bi karnin varmisbak yoksa insanlar kut diye sismissin derr hic cekinmezler:):):)
Olmadi vic vic pompa ile alacagiz sütü ama emzirmek daha güzel oluyor ya gözünün icine bakıyorlar ya bide :))Aaaaa birde o derdimiz var dimi ya emmezse die artik surekli agzina vericez yapicak bisi yok sevdiricez :)
evet herkes ole diyo zorlanicaz ama vermeliyiz :) catliyomus ucu feln ama alisicaz annelik zor ama coook guselll :)Olmadi vic vic pompa ile alacagiz sütü ama emzirmek daha güzel oluyor ya gözünün icine bakıyorlar ya bide :))
Bende ovulasyon yapmadım bu ay 2 dir 40 euro verip dijital ovülasyon testi alıyorum sonuç fısss.artık almıycam olacağı varsa olur zaten olmayacaksa konstantineyi de fetetsem olmaz o yüzden salladım bu aybiz biraz değişik bir çiftiz bugün adetten sonraki 13. gün ama henüz bi teşebbüsümüz olmadı eşimede ilaçı bıraktırdım kendimde klomen kullanmadım hatta ovulasyon testide yapmıyorum artık kabullendim sanırım o yüzden herşeyi bıraktık ekim ayı gibi aşılama yaptırmayı planlıyoruz ....başkada bişi yok
ayy alemsin valla...cok da haklısın yani olacaksa korunurken bile oluyo örneklerini görüyoruz nasip yazı meselesi ....allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBende ovulasyon yapmadım bu ay 2 dir 40 euro verip dijital ovülasyon testi alıyorum sonuç fısss.artık almıycam olacağı varsa olur zaten olmayacaksa konstantineyi de fetetsem olmaz o yüzden salladım bu ay
Kızlar soğuga yakın ılık suyla karnınızı sabunlatın hafif irkilmeniz gerekiyor suyun ılıklıgını ona göre ayarlayın sabunu o suya batırın dairesel hareketlerle sabunu göbeginiz üzerinde gezdirin.sabunu bırakıp elinizi daire şeklinde masaj yapar vibi göbeginizi ovun.göbeginizin üstündeki sabunun erimiş sakız gibi sündüğnü göreceksiniz.bu işe yaradığnın kanıtı.daha sonra yine ovarak göbegizi temizleyin silin.Bu şekilde kokulara hassasiyetiniz azalacak iştahınız açılacak uykulu halsiz haliniz azalacak gözleriniz açılacak.bu işlemi annenize yaptırın onlar daha güzel yapıyo :)))Ayyy canim aynen oyle mutfak kokuyo buzdolap zaten hak getire evde sadece tost karpuz kavun yiyebiliyorum onun disinda hicbisi yiyemiyorum :) benimde 12+1 de yapilacak cuma gunu insallah siz masallah buyumussunuz :)
Aminn cnm.hepimize inşaallahayy alemsin valla...cok da haklısın yani olacaksa korunurken bile oluyo örneklerini görüyoruz nasip yazı meselesi ....allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Öyle tabiki abimin karısı korunurken hamile kaldı 3. Çocuguna 2 oğlu bir kızı var şimdiayy alemsin valla...cok da haklısın yani olacaksa korunurken bile oluyo örneklerini görüyoruz nasip yazı meselesi ....allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?