2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bide eşime ağustosta gittiğimizde ilaç verir belki kolmen vb hamile kalmaya yardımcı ilaçlar dedim ki ağustosta tatilde olduğumuzdan eylülde gidebilicez eylülde 2yıla yaklaşıcak denemeye başlayalı ama eşim ilaç falan yok sen hamile kaldın doğal olcak diyo çok üzülüyorum ya klomeni doğal değil gibi algılıyo ama dr artık ilaca geçicek muhtemelen eşimde istemicek bu ilacı eczaneden alıp reçetesiz kullanabilir miyim ya da sence eşim haklı mı

Canim ben meryem suresini 41 gun boynca taze suya okuttum esimle ictik bide 110 tane besmele yazdm bi kagida yastigimn altina koydum nasipse doguma kadr tutucam onu hatta ustumdede tasiyabilirim

Canim tabiki vucuda hormn yuklemek iyi degil ama olmuyosa en basit yol bu o yuzden denemekte fayda var benm ve kaygilinin ilk denemede tuttu.esinde bi sorun var mi

Canim ben meryem suresini 41 gun boynca taze suya okuttum esimle ictik bide 110 tane besmele yazdm bi kagida yastigimn altina koydum nasipse doguma kadr tutucam onu hatta ustumdede tasiyabilirim
Allah kabul etsin canım bende okucam meryem suresini adet zamanı atlayınca 47 günde falan tamamlarım inş ilişki zamanıda yastğının altında durdu mu

Allah kabul etsin canım bende okucam meryem suresini adet zamanı atlayınca 47 günde falan tamamlarım inş ilişki zamanıda yastğının altında durdu mu
Evet canim hep yatik altinda halada oyle ama uzetrime alcam muka gibi sarip

Canim tabiki vucuda hormn yuklemek iyi degil ama olmuyosa en basit yol bu o yuzden denemekte fayda var benm ve kaygilinin ilk denemede tuttu.esinde bi sorun var mi
Eşimde sorun yok dedi dr sende de yok dedi prolaktinim 25 çıktı sınırda ama gebeliğe engel değil dedi eşim ilaç istemicek ama ben artık eylülde kullanmak istiyorum 1.5 yıl 2 kayıp ben çok istiyorum kullanmayı

Evet canim hep yatik altinda halada oyle ama uzetrime alcam muka gibi sarip
Ben de perşembe gecesi başlıcam nasipse kapalı suya 41 gün boyunca okucam adetleri atlayarak sonra suyu eşimle beraber içicem nasipse yastığımın altına besmelede koyucam Allah nasip eder inş her isteyene bana da amin

Canim bnmde pr 27cikmisti dr sinir 30 dedi sorun yok olacak dedi hatta klomn icin erkn dedi ama bn istefigim icinverdi

Allahim kbl etsin dualarimizi insallah senn fin neydi isimle sanada dua edeyim

Ayy insallah bebegim kilo alsin tosuncuk olsun insallahh :) peki dogduktan sonra nasil sutunle doyomuydu bebisin ?

evet herkes ole diyo zorlanicaz ama vermeliyiz :) catliyomus ucu feln ama alisicaz annelik zor ama coook guselll :)
Emzirme sekli düzgün olmayınca catliyormus aslında iyi öğrenmek lazım bi de uc meselesi var tabi su an var biraz inşallah az daha büyür de oğlusum doya doya emer :)

Canim inşallah sagligiyla gelsin minigin tutunsuun simsiki insallah
RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET

Canim sende buduayi oku inşallah bebegin tez zamanda gelir ben surekli tüm isteyenlere cekiyorum inşallah rabbimiz nasip edecek buduayi 7 bin tane herkese dagit toplamda 7 bin olsun inşallah birinin duasi illaki kabul olur inaniyorum ben sana da okuyacagim bu gece den basliyorum sende oku mutlaka

Ayy insallah bebegim kilo alsin tosuncuk olsun insallahh :) peki dogduktan sonra nasil sutunle doyomuydu bebisin ?

Canım benim öyle çok sutum olmadı aslında hani hep akar ya herkesin sütü benim hiç akmadi 2 kutu göğüs pedi almıştım hiç kullanmadım ama oğluma yetti şükür 14 ay emzirdim 6 ay sadece beni emdi düzenli kilo alıyordu yani inşallah sağ salim kucağına al da büyük de dogsa küçük de dogsa büyüyor benimki ufak doğdu ama çabucak toparladi çok şükür şu an 3 yaşını dolduracak yasitlarindan iri gidiyor maşallah

Emzirme sekli düzgün olmayınca catliyormus aslında iyi öğrenmek lazım bi de uc meselesi var tabi su an var biraz inşallah az daha büyür de oğlusum doya doya emer :)
buyur buyur bazilarinin gec buyur annelerimiz ogretecek bize artikin :) insallah emer bol bol annesini oglusun :)

Masallah masallahhh annesi buyutmussun sen ya ikincide gelsin hemencik insallah

Masallah masallahhh annesi buyutmussun sen ya ikincide gelsin hemencik insallah

Amin canım inşallah önce demirbaslarin hepsinden haber gelsin de ben daha beklemedeyim zaten 7-8 ay sonra falan başlarız belki denemeye

Amin canım inşallah önce demirbaslarin hepsinden haber gelsin de ben daha beklemedeyim zaten 7-8 ay sonra falan başlarız belki denemeye
Yaz bittikten sonra bence basla cunku cok ugrastiriyo meleklerimiz :) yaz tatilini super gecir ama :)

Yaz bittikten sonra bence basla cunku cok ugrastiriyo meleklerimiz :) yaz tatilini super gecir ama :)

Ay kuzum ya ben iki ay önce falan başlamayı düşünüyordum ama sağlık durumundan ertelemek zorunda kaldım gerçi şikayetçi değilim iyi de oldu oglumla diyalogumuz daha bir güzelleşmeye başladı büyüdükçe sohbet ediyor artık benimle sipa :) bu anların biraz daha tadını çıkarıyorum oğluma baş başa kardeş de biraz daha beklesin varsın hayırla sağlıkla gelsin de abisine arkadaş olmaya geç gelsin napalım

ayy kızlar yaa hüngür hüngür ağlayasım var.eşim otobüste gördüğü 3-4 aylık bi bebeği anlatıyor bana geldiğinden beri.babasının kucağında uyuyakalmş yumuk yumuk elleri varmış.otobüs hareket etmeden önce sesler çıkarıomş sonra uyumş bi sürü ayrıntıyla anlatp duruyo allahım sen büyüksün diyorum ya bizlerede nasip et bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…