- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Bide eşime ağustosta gittiğimizde ilaç verir belki kolmen vb hamile kalmaya yardımcı ilaçlar dedim ki ağustosta tatilde olduğumuzdan eylülde gidebilicez eylülde 2yıla yaklaşıcak denemeye başlayalı ama eşim ilaç falan yok sen hamile kaldın doğal olcak diyo çok üzülüyorum ya klomeni doğal değil gibi algılıyo ama dr artık ilaca geçicek muhtemelen eşimde istemicek bu ilacı eczaneden alıp reçetesiz kullanabilir miyim ya da sence eşim haklı mıtesekkur ederim canm seni aklmdan gecirdim dun nerelerde acaba die.belirtim adet olcak gibi grim vardi gogus uclarim acimaya basladi atesimde yuksek gidiyodu adetime 4 gun kala ogrendim bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandm ignenin 12. Gunu tet yaptm hmn poz gordum
Canim ben meryem suresini 41 gun boynca taze suya okuttum esimle ictik bide 110 tane besmele yazdm bi kagida yastigimn altina koydum nasipse doguma kadr tutucam onu hatta ustumdede tasiyabilirimAllaha şükür canım ben psikoljmen çöktüm umudumda kalmadı ovulasyonla takip ediyorum 15 haziran bat. Eşime sperm testi yaptırdığımızda ağustosa kadar deneyin olmazsa ağustosta gel dedi eylülde boş gebelik ocakta kimyasal derken 1.5 yıl oldu isteyeli çok yıprandım yumurtlama gününde göğüslerim çok acımaya başlıyo adete kadar geçmiyo aylardır böyle bu ayda böyle çok umutsuzum sen hangi duayı okumuştun
Canim tabiki vucuda hormn yuklemek iyi degil ama olmuyosa en basit yol bu o yuzden denemekte fayda var benm ve kaygilinin ilk denemede tuttu.esinde bi sorun var miBide eşime ağustosta gittiğimizde ilaç verir belki kolmen vb hamile kalmaya yardımcı ilaçlar dedim ki ağustosta tatilde olduğumuzdan eylülde gidebilicez eylülde 2yıla yaklaşıcak denemeye başlayalı ama eşim ilaç falan yok sen hamile kaldın doğal olcak diyo çok üzülüyorum ya klomeni doğal değil gibi algılıyo ama dr artık ilaca geçicek muhtemelen eşimde istemicek bu ilacı eczaneden alıp reçetesiz kullanabilir miyim ya da sence eşim haklı mı
Allah kabul etsin canım bende okucam meryem suresini adet zamanı atlayınca 47 günde falan tamamlarım inş ilişki zamanıda yastğının altında durdu muCanim ben meryem suresini 41 gun boynca taze suya okuttum esimle ictik bide 110 tane besmele yazdm bi kagida yastigimn altina koydum nasipse doguma kadr tutucam onu hatta ustumdede tasiyabilirim
Evet canim hep yatik altinda halada oyle ama uzetrime alcam muka gibi saripAllah kabul etsin canım bende okucam meryem suresini adet zamanı atlayınca 47 günde falan tamamlarım inş ilişki zamanıda yastğının altında durdu mu
Eşimde sorun yok dedi dr sende de yok dedi prolaktinim 25 çıktı sınırda ama gebeliğe engel değil dedi eşim ilaç istemicek ama ben artık eylülde kullanmak istiyorum 1.5 yıl 2 kayıp ben çok istiyorum kullanmayıCanim tabiki vucuda hormn yuklemek iyi degil ama olmuyosa en basit yol bu o yuzden denemekte fayda var benm ve kaygilinin ilk denemede tuttu.esinde bi sorun var mi
Ben de perşembe gecesi başlıcam nasipse kapalı suya 41 gün boyunca okucam adetleri atlayarak sonra suyu eşimle beraber içicem nasipse yastığımın altına besmelede koyucam Allah nasip eder inş her isteyene bana da aminEvet canim hep yatik altinda halada oyle ama uzetrime alcam muka gibi sarip
Canim bnmde pr 27cikmisti dr sinir 30 dedi sorun yok olacak dedi hatta klomn icin erkn dedi ama bn istefigim icinverdiBen de perşembe gecesi başlıcam nasipse kapalı suya 41 gün boyunca okucam adetleri atlayarak sonra suyu eşimle beraber içicem nasipse yastığımın altına besmelede koyucam Allah nasip eder inş her isteyene bana da amin
Allahim kbl etsin dualarimizi insallah senn fin neydi isimle sanada dua edeyimBen de perşembe gecesi başlıcam nasipse kapalı suya 41 gün boyunca okucam adetleri atlayarak sonra suyu eşimle beraber içicem nasipse yastığımın altına besmelede koyucam Allah nasip eder inş her isteyene bana da amin
Doktorumdan cuma gunu istiyim bari ya oyle bisiyler oluyo sanirimCanim hemen catlak kremine basla buyuk ihtimal catliyorsun.
Ayy insallah bebegim kilo alsin tosuncuk olsun insallahh :) peki dogduktan sonra nasil sutunle doyomuydu bebisin ?Yani tabiki bebiş alsın kiloyu sen ne kadar az alırsan o kadar iyi ama ben zaten zayıf olduğum için hiç esirgemeden canım ne istiyorsa ne kadar istiyorsa yedim aldım 19 kiloyu ama oğlum 2810gr doğdu :) bütün kiloyu kendime almışım yani inşallah sen az bebeğin iyi kilo alır
Emzirme sekli düzgün olmayınca catliyormus aslında iyi öğrenmek lazım bi de uc meselesi var tabi su an var biraz inşallah az daha büyür de oğlusum doya doya emer :)evet herkes ole diyo zorlanicaz ama vermeliyiz :) catliyomus ucu feln ama alisicaz annelik zor ama coook guselll :)
Canim inşallah sagligiyla gelsin minigin tutunsuun simsiki insallahBide eşime ağustosta gittiğimizde ilaç verir belki kolmen vb hamile kalmaya yardımcı ilaçlar dedim ki ağustosta tatilde olduğumuzdan eylülde gidebilicez eylülde 2yıla yaklaşıcak denemeye başlayalı ama eşim ilaç falan yok sen hamile kaldın doğal olcak diyo çok üzülüyorum ya klomeni doğal değil gibi algılıyo ama dr artık ilaca geçicek muhtemelen eşimde istemicek bu ilacı eczaneden alıp reçetesiz kullanabilir miyim ya da sence eşim haklı mı
Ayy insallah bebegim kilo alsin tosuncuk olsun insallahh :) peki dogduktan sonra nasil sutunle doyomuydu bebisin ?
buyur buyur bazilarinin gec buyur annelerimiz ogretecek bize artikin :) insallah emer bol bol annesini oglusun :)Emzirme sekli düzgün olmayınca catliyormus aslında iyi öğrenmek lazım bi de uc meselesi var tabi su an var biraz inşallah az daha büyür de oğlusum doya doya emer :)
Canım benim öyle çok sutum olmadı aslında hani hep akar ya herkesin sütü benim hiç akmadi 2 kutu göğüs pedi almıştım hiç kullanmadım ama oğluma yetti şükür 14 ay emzirdim 6 ay sadece beni emdi düzenli kilo alıyordu yani inşallah sağ salim kucağına al da büyük de dogsa küçük de dogsa büyüyor benimki ufak doğdu ama çabucak toparladi çok şükür şu an 3 yaşını dolduracak yasitlarindan iri gidiyor maşallah
Masallah masallahhh annesi buyutmussun sen ya ikincide gelsin hemencik insallah
Yaz bittikten sonra bence basla cunku cok ugrastiriyo meleklerimiz :) yaz tatilini super gecir ama :)Amin canım inşallah önce demirbaslarin hepsinden haber gelsin de ben daha beklemedeyim zaten 7-8 ay sonra falan başlarız belki denemeye
Yaz bittikten sonra bence basla cunku cok ugrastiriyo meleklerimiz :) yaz tatilini super gecir ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?