2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bu cuma mı? hadi hayırlısı inşallah güzel çıkar sonuçlar ilk trimester bitiyo inşallah azalır, doktor 3 haftaya azalır 3 haftaya da gecer dedi çare zaman :)

kız doktorum ne ilgiç bişeymiş bu nerden duydun değişik geldi keşke çözüm olsa yaparım valla

Ayyy annemin yanina gider gitmez yaptiricam okurken mayistim resmen ayyy bide ablacim yaaa bende gobek yoktu simdi gobis ciktikca kasintim oluyo onu nasil azaltabilirim catliyomuyum bu kadar erken

Banada sirin doktorum artik azalir dedi de pek hakli cikmadi ama azalicak hissediyom evet bu cuma cooook heycanliyim insallah sorunsuz atlatirim insallaaaahhhhh
bu cuma mı? hadi hayırlısı inşallah güzel çıkar sonuçlar ilk trimester bitiyo inşallah azalır, doktor 3 haftaya azalır 3 haftaya da gecer dedi çare zaman :)

kız doktorum ne ilgiç bişeymiş bu nerden duydun değişik geldi keşke çözüm olsa yaparım valla
Denemesi bedava sırt üstü yere uzan işlemi uygula yada uygulattır irkilirken bismillah de bu işlem normal insanlar için ama hamilelere de daydalı olur.bizim yörelerde eski çağlardan beri uygulanan yöntem vnm.hatta annem bana yapardı.hamırlamışsın sen bak kirpiklerin top top olmuş derdi karından sonra belede yapılıyo ama uğraşmak istemezsen tek karnına yap.sırrı suyun sağukluguyla irkilmede.nazara karşıda evde kekik tütüt kuru kekigi tavaya koy ocagın üstüne koy alev aldırmadan dumanını tüttür kokusu çok hoşuna gidecek.

Ayyy annemin yanina gider gitmez yaptiricam okurken mayistim resmen ayyy bide ablacim yaaa bende gobek yoktu simdi gobis ciktikca kasintim oluyo onu nasil azaltabilirim catliyomuyum bu kadar erken
Sürekli zeytinyagı sür göbegine kaşıntı çatladığnı gösteriyo.zeytinyagı gögüs çatlaklarınada çok iyi doğumdan hemen sonra duş alırsanız sütünüzde hemen gelir çünkü damarlar duşta gevşiyo sütte rahat geliyo.

Ayyyy hadi insallah yok takilmak diilde bebis kilo alsin o buyusun ben bosuna sismiyim die :)

Yani tabiki bebiş alsın kiloyu sen ne kadar az alırsan o kadar iyi ama ben zaten zayıf olduğum için hiç esirgemeden canım ne istiyorsa ne kadar istiyorsa yedim aldım 19 kiloyu ama oğlum 2810gr doğdu :) bütün kiloyu kendime almışım yani inşallah sen az bebeğin iyi kilo alır

ilaç bi işe yaramıyorki 8 kutu kullandı hiç bi ilerleme yok bi dünya para zaten ilaç bu zamana kadar 1500 lira verdik ne oldu ki bundan sonra nolacak zaten aşılama da 2000 lira tutuyo
Ozaman çok haklisin canim benim olacak olsun yeterki rabbimiz inşallah ol der ve minigin olur ..her zaman dualarimdasin ..ilacla vakit gecirmeyin ozaman inşallah asilaman olur ve tutar dogal yiyeceklerle beslensin esin asilamaya kadar inşallah da gerek kalmaz

Canim hemen catlak kremine basla buyuk ihtimal catliyorsun.

Haha bide oğlunuz oluyomuş adam ermişmi neee dersinnn:))
Ayyyy som agizli adam :)
arsinli arkadasimwalla eli ugurlu geldi sad2ce bu ay listeye adimi yazdirdim onda da sonc ortadaa :) insallah kendinide yazacaksin....

Kizz nasilsin benim gelin gelmedi mi daha:)

Ayyyy cooook sevindim guzel gozlum insaAllah degerin guzel guzel artar hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride gorursun
ayyy tesekur ederim elifim insallah kucagima da alirim dualarini eksik etme :) senin oglusun nasil bi selfie yapsaniz :)

KIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM

SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK
canım benimmmm şimdi,gördüm çoooooook mutlu oldummmmm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnn

Canım hayırlı olsun çok sevindim tek ben kaldım geçmişi okuyamadım belirtilerin nelerdi battan sonra mı test yaptın
tesekkur ederim canm seni aklmdan gecirdim dun nerelerde acaba die.belirtim adet olcak gibi grim vardi gogus uclarim acimaya basladi atesimde yuksek gidiyodu adetime 4 gun kala ogrendim bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandm ignenin 12. Gunu tet yaptm hmn poz gordum

Allaha şükür canım ben psikoljmen çöktüm umudumda kalmadı ovulasyonla takip ediyorum 15 haziran bat. Eşime sperm testi yaptırdığımızda ağustosa kadar deneyin olmazsa ağustosta gel dedi eylülde boş gebelik ocakta kimyasal derken 1.5 yıl oldu isteyeli çok yıprandım yumurtlama gününde göğüslerim çok acımaya başlıyo adete kadar geçmiyo aylardır böyle bu ayda böyle çok umutsuzum sen hangi duayı okumuştun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…