bu cuma mı? hadi hayırlısı inşallah güzel çıkar sonuçlar ilk trimester bitiyo inşallah azalır, doktor 3 haftaya azalır 3 haftaya da gecer dedi çare zaman :)Arastiradabilirsin canim gec olmasinda gec olunca degerler tuhaf cikiyomus ben ıki dr gidiyorum ozeldeki dr kan testi yapamio ama 3boyutlu ultrasyonu var kan testi yapmiyo sanirim devlet hastahanesindeki dr da genelde kan testlerimi yaptiriyorum ikiside bana cuma gel dedi bakalim sorunsuz atlaticaz canim benim insallah geciyo 12.haftaya girince azaliyo biraz canim insallah sende cabucak atlatirsin betim
kız doktorum ne ilgiç bişeymiş bu nerden duydun değişik geldi keşke çözüm olsa yaparım vallaKızlar soğuga yakın ılık suyla karnınızı sabunlatın hafif irkilmeniz gerekiyor suyun ılıklıgını ona göre ayarlayın sabunu o suya batırın dairesel hareketlerle sabunu göbeginiz üzerinde gezdirin.sabunu bırakıp elinizi daire şeklinde masaj yapar vibi göbeginizi ovun.göbeginizin üstündeki sabunun erimiş sakız gibi sündüğnü göreceksiniz.bu işe yaradığnın kanıtı.daha sonra yine ovarak göbegizi temizleyin silin.Bu şekilde kokulara hassasiyetiniz azalacak iştahınız açılacak uykulu halsiz haliniz azalacak gözleriniz açılacak.bu işlemi annenize yaptırın onlar daha güzel yapıyo :)))
Ayyy annemin yanina gider gitmez yaptiricam okurken mayistim resmen ayyy bide ablacim yaaa bende gobek yoktu simdi gobis ciktikca kasintim oluyo onu nasil azaltabilirim catliyomuyum bu kadar erkenKızlar soğuga yakın ılık suyla karnınızı sabunlatın hafif irkilmeniz gerekiyor suyun ılıklıgını ona göre ayarlayın sabunu o suya batırın dairesel hareketlerle sabunu göbeginiz üzerinde gezdirin.sabunu bırakıp elinizi daire şeklinde masaj yapar vibi göbeginizi ovun.göbeginizin üstündeki sabunun erimiş sakız gibi sündüğnü göreceksiniz.bu işe yaradığnın kanıtı.daha sonra yine ovarak göbegizi temizleyin silin.Bu şekilde kokulara hassasiyetiniz azalacak iştahınız açılacak uykulu halsiz haliniz azalacak gözleriniz açılacak.bu işlemi annenize yaptırın onlar daha güzel yapıyo :)))
bu cuma mı? hadi hayırlısı inşallah güzel çıkar sonuçlar ilk trimester bitiyo inşallah azalır, doktor 3 haftaya azalır 3 haftaya da gecer dedi çare zaman :)
Denemesi bedava sırt üstü yere uzan işlemi uygula yada uygulattır irkilirken bismillah de bu işlem normal insanlar için ama hamilelere de daydalı olur.bizim yörelerde eski çağlardan beri uygulanan yöntem vnm.hatta annem bana yapardı.hamırlamışsın sen bak kirpiklerin top top olmuş derdi karından sonra belede yapılıyo ama uğraşmak istemezsen tek karnına yap.sırrı suyun sağukluguyla irkilmede.nazara karşıda evde kekik tütüt kuru kekigi tavaya koy ocagın üstüne koy alev aldırmadan dumanını tüttür kokusu çok hoşuna gidecek.kız doktorum ne ilgiç bişeymiş bu nerden duydun değişik geldi keşke çözüm olsa yaparım valla
Sürekli zeytinyagı sür göbegine kaşıntı çatladığnı gösteriyo.zeytinyagı gögüs çatlaklarınada çok iyi doğumdan hemen sonra duş alırsanız sütünüzde hemen gelir çünkü damarlar duşta gevşiyo sütte rahat geliyo.Ayyy annemin yanina gider gitmez yaptiricam okurken mayistim resmen ayyy bide ablacim yaaa bende gobek yoktu simdi gobis ciktikca kasintim oluyo onu nasil azaltabilirim catliyomuyum bu kadar erken
Ayyyy hadi insallah yok takilmak diilde bebis kilo alsin o buyusun ben bosuna sismiyim die :)
Ozaman çok haklisin canim benimilaç bi işe yaramıyorki 8 kutu kullandı hiç bi ilerleme yok bi dünya para zaten ilaç bu zamana kadar 1500 lira verdik ne oldu ki bundan sonra nolacak zaten aşılama da 2000 lira tutuyo
Canim hemen catlak kremine basla buyuk ihtimal catliyorsun.Ayyy annemin yanina gider gitmez yaptiricam okurken mayistim resmen ayyy bide ablacim yaaa bende gobek yoktu simdi gobis ciktikca kasintim oluyo onu nasil azaltabilirim catliyomuyum bu kadar erken
Ağlama cnm belki erken yapmışsındır yada başka aya kısmettir allahım hayırlı zamanda sağlıkla versin inşaallah sanada banada
Bu ay olmadı canım maalesef inşallah haziran ayına kısmettir.Kan testi verdin mi canım
Ayyyy som agizli adam :)Haha bide oğlunuz oluyomuş adam ermişmi neee dersinnn:))
Ayyyy cooook sevindim guzel gozlumKayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)
Kizz nasilsin benim gelin gelmedi mi daha:)Bu gece baya yokluyor kuzum ama daha gelmedi.. umarım artık gelir merakla bekliyoruz bizde cimcimemizi:))
Merak etme teyzesi sen paylasiriz fotosunu, hele bi dogsun da sağ salim:)
Son günler çok uzun geliyormus insana , sürekli bekleme halindesin:)
ayyy tesekur ederim elifim insallah kucagima da alirim dualarini eksik etme :) senin oglusun nasil bi selfie yapsaniz :)Ayyyy cooook sevindim guzel gozluminsaAllah degerin guzel guzel artar hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride gorursun
canım benimmmm şimdi,gördüm çoooooook mutlu oldummmmm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnKIZLAAAAAAAAAAAAAR GECİKMELİ OLARAK GELDİM KUSURUMA BAKMAYIN TELİN ŞARJI BİTTİ ÇOK KONUŞMAKTAN O YÜZDEN YAZAMADIM
SONUÇ 894,2 --------> 5 HAFTALIK
Canım hayırlı olsun çok sevindim tek ben kaldımayyy tesekur ederim elifim insallah kucagima da alirim dualarini eksik etme :) senin oglusun nasil bi selfie yapsaniz :)
tesekkur ederim canm seni aklmdan gecirdim dun nerelerde acaba die.belirtim adet olcak gibi grim vardi gogus uclarim acimaya basladi atesimde yuksek gidiyodu adetime 4 gun kala ogrendim bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandm ignenin 12. Gunu tet yaptm hmn poz gordumCanım hayırlı olsun çok sevindim tek ben kaldımgeçmişi okuyamadım belirtilerin nelerdi battan sonra mı test yaptın
Allaha şükür canım ben psikoljmen çöktüm umudumda kalmadı ovulasyonla takip ediyorum 15 haziran bat. Eşime sperm testi yaptırdığımızda ağustosa kadar deneyin olmazsa ağustosta gel dedi eylülde boş gebelik ocakta kimyasal derken 1.5 yıl oldu isteyeli çok yıprandım yumurtlama gününde göğüslerim çok acımaya başlıyo adete kadar geçmiyo aylardır böyle bu ayda böyle çok umutsuzum sen hangi duayı okumuştuntesekkur ederim canm seni aklmdan gecirdim dun nerelerde acaba die.belirtim adet olcak gibi grim vardi gogus uclarim acimaya basladi atesimde yuksek gidiyodu adetime 4 gun kala ogrendim bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandm ignenin 12. Gunu tet yaptm hmn poz gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?