- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
İnşallah nasip etsin canim benimm inşallah herzaman dualarimdasinayy kızlar yaa hüngür hüngür ağlayasım var.eşim otobüste gördüğü 3-4 aylık bi bebeği anlatıyor bana geldiğinden beri.babasının kucağında uyuyakalmş yumuk yumuk elleri varmış.otobüs hareket etmeden önce sesler çıkarıomş sonra uyumş bi sürü ayrıntıyla anlatp duruyoallahım sen büyüksün diyorum ya bizlerede nasip et bu güzel duyguyu
amiiinnn canım benim inşallah bende dua ederken hep öyle diyorum vardır rabbimin bildiği ve vardır zamanı diye.ama böyle oluncada üzülüyorum çok elimde değil.allah razı olsun bende her duamda sizleri tek tek isimle söylüyorum en son hatırlayamadğm kim varsada diyorum kalmasın kimse diye.inşallah gönlümüze göre vericektir rabbim...İnşallah nasip etsin canim benimm inşallah herzaman dualarimdasin
Senin
Hayir gordugunde ser
Ser gordugunde hayir olabilir
Allahim hakkinda hayirli olani versin
Allahim hakkinda hayirli kilsin inşallahcanim benim inşallah
canimmm ltfen uzulme gelecek bebisin bi kez oldu bi daha olacak dr git klomn kullan kendine dikkat et ayaklarini sck tut yaz ayindayiz diye usunme ayaklr usuyo anlamadan saglikli beslnayy kızlar yaa hüngür hüngür ağlayasım var.eşim otobüste gördüğü 3-4 aylık bi bebeği anlatıyor bana geldiğinden beri.babasının kucağında uyuyakalmş yumuk yumuk elleri varmış.otobüs hareket etmeden önce sesler çıkarıomş sonra uyumş bi sürü ayrıntıyla anlatp duruyoallahım sen büyüksün diyorum ya bizlerede nasip et bu güzel duyguyu
eşim cuma teste gitcek cnm o yaptrsn bi gidicem yine.çorabımı eksik etmiyorum ayağmdan inşallah olacaktr rabbim bizi duyuyor zamanı var onuda biliyorum da sabırsızlanıyorum sadece canımm çok sağolcanimmm ltfen uzulme gelecek bebisin bi kez oldu bi daha olacak dr git klomn kullan kendine dikkat et ayaklarini sck tut yaz ayindayiz diye usunme ayaklr usuyo anlamadan saglikli besln
Evet canim insan engel olamiyo kndine zamn gectikce umutsuzluk cokuyo maalesef ama bi zamani var esinde gitsin icinz rahatlar bnm kurtaj olali 9 ay oldu cocuk calismasi kurtajdan sonra 6 veya 7 insallah seninde daha fazla surmzeşim cuma teste gitcek cnm o yaptrsn bi gidicem yine.çorabımı eksik etmiyorum ayağmdan inşallah olacaktr rabbim bizi duyuyor zamanı var onuda biliyorum da sabırsızlanıyorum sadece canımm çok sağol
Aaaaa evet cok tatli oluyolar tam bu yaslarda benimde yegenim var cok farkli derler ya teyze anne yarisi aynen oyle oluyo Allahim muhabbetinizi arttirsin anne ogul :) beklesin bakalim buyudukce kardes vizesi abiden zor cikar :)Ay kuzum ya ben iki ay önce falan başlamayı düşünüyordum ama sağlık durumundan ertelemek zorunda kaldım gerçi şikayetçi değilim iyi de oldu oglumla diyalogumuz daha bir güzelleşmeye başladı büyüdükçe sohbet ediyor artık benimle sipa :) bu anların biraz daha tadını çıkarıyorum oğluma baş başa kardeş de biraz daha beklesin varsın hayırla sağlıkla gelsin de abisine arkadaş olmaya geç gelsin napalım
Allahim tez zamanda nasip etsin insallah hayirli bir zamani vardir kuzum az daha sabir bak ne diycem 41 hurmaya 41 meryem suresi okutup kari koca yesenize tatlim biz bunu yaptigimiz ay hic umudumuz yokken hamile kaldim esim amelyat oldugundan drlar 3 ay bisey beklemeyin dedi ama Allahim ol dedikten sonra hersey olur meryem sureli hurmalard vesilem oldu insallah sanada olur canimayy kızlar yaa hüngür hüngür ağlayasım var.eşim otobüste gördüğü 3-4 aylık bi bebeği anlatıyor bana geldiğinden beri.babasının kucağında uyuyakalmş yumuk yumuk elleri varmış.otobüs hareket etmeden önce sesler çıkarıomş sonra uyumş bi sürü ayrıntıyla anlatp duruyoallahım sen büyüksün diyorum ya bizlerede nasip et bu güzel duyguyu
Canım ben 20 kilo aldım oglusum 4100 gr dogdu 38.haftada 40,ı bekleseydi 5 olurdu:) sen yumurta sut yoğurt peynir siyah zeytin özellikle son ayda et muz yemeye bak bebişin güzel kilo alır o zaman hem dogduktan sonrada çok güzel kilo alıyorlar masaAllah subhanAllah benim tosun 1 ayda 2080 gr aldıAyy insallah bebegim kilo alsin tosuncuk olsun insallahh :) peki dogduktan sonra nasil sutunle doyomuydu bebisin ?
Rabbim sizede hayırlısıyla nasip eder inşaAllahayy kızlar yaa hüngür hüngür ağlayasım var.eşim otobüste gördüğü 3-4 aylık bi bebeği anlatıyor bana geldiğinden beri.babasının kucağında uyuyakalmş yumuk yumuk elleri varmış.otobüs hareket etmeden önce sesler çıkarıomş sonra uyumş bi sürü ayrıntıyla anlatp duruyoallahım sen büyüksün diyorum ya bizlerede nasip et bu güzel duyguyu
Ayyy evet elifimm senin oglusun cook tatliydi masallahhh az daha dursaymis evet bende istiyorum bebegim saglikli tosuncugum olsun ayy tombik bebis daha ele gelip erken seviliyo dimi :) aklimda bunlar su bulantilarim gecsin saldiricam et sut yogurt ne varsa yiyicem insallahhh :) arada tosuncugu goster annesi yiyelim onu masallah demeden yemeyiz nazar degmez insallahhCanım ben 20 kilo aldım oglusum 4100 gr dogdu 38.haftada 40,ı bekleseydi 5 olurdu:) sen yumurta sut yoğurt peynir siyah zeytin özellikle son ayda et muz yemeye bak bebişin güzel kilo alır o zaman hem dogduktan sonrada çok güzel kilo alıyorlar masaAllah subhanAllah benim tosun 1 ayda 2080 gr aldı
Aaaaa evet cok tatli oluyolar tam bu yaslarda benimde yegenim var cok farkli derler ya teyze anne yarisi aynen oyle oluyo Allahim muhabbetinizi arttirsin anne ogul :) beklesin bakalim buyudukce kardes vizesi abiden zor cikar :)
Canım ben 20 kilo aldım oglusum 4100 gr dogdu 38.haftada 40,ı bekleseydi 5 olurdu:) sen yumurta sut yoğurt peynir siyah zeytin özellikle son ayda et muz yemeye bak bebişin güzel kilo alır o zaman hem dogduktan sonrada çok güzel kilo alıyorlar masaAllah subhanAllah benim tosun 1 ayda 2080 gr aldı
yok canim su artisindan dolayi acil sezeryana alindim gaz sorunumuz cok fazla umarim kisa zamanda atlatirixMaşallah canım sen bir de normal dogurdun dimi o kiloyla ben hiç doğum yaptım demeyim bari benim oğlan minnacikti kucagimiza almaya korkuyorduk sütün de yaramis besbelli çok güzel kilo almış Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin keyfini çıkarın biraz gaz vs sorunları olsa bile en güzel zamanları o kadar çabuk buyuyorlar ki anlayamiyorsun
Hay maşallah elifim:) benimki 1 kilo aldi 1ayda.sutunde yariyo demekkıbende sut de az mamayla anca bukadar:) bi görsek şu tosuncuguCanım ben 20 kilo aldım oglusum 4100 gr dogdu 38.haftada 40,ı bekleseydi 5 olurdu:) sen yumurta sut yoğurt peynir siyah zeytin özellikle son ayda et muz yemeye bak bebişin güzel kilo alır o zaman hem dogduktan sonrada çok güzel kilo alıyorlar masaAllah subhanAllah benim tosun 1 ayda 2080 gr aldı
yok canim su artisindan dolayi acil sezeryana alindim gaz sorunumuz cok fazla umarim kisa zamanda atlatirix
amin canım inşallahRabbim sizede hayırlısıyla nasip eder inşaAllah
amin inşallah.yapayım canım çok duydum bunu dediğin gibi mubarek ramazana girmek üzereyken belki banada vesile olur.Allahim tez zamanda nasip etsin insallah hayirli bir zamani vardir kuzum az daha sabir bak ne diycem 41 hurmaya 41 meryem suresi okutup kari koca yesenize tatlim biz bunu yaptigimiz ay hic umudumuz yokken hamile kaldim esim amelyat oldugundan drlar 3 ay bisey beklemeyin dedi ama Allahim ol dedikten sonra hersey olur meryem sureli hurmalard vesilem oldu insallah sanada olur canim
senin bebiside gorsrk :)G
Hay maşallah elifim:) benimki 1 kilo aldi 1ayda.sutunde yariyo demekkıbende sut de az mamayla anca bukadar:) bi görsek şu tosuncugu
anammm ben 3 kılo dogdum ozamansenin bebiside gorsrk :)
Bide soyle bisi varmis sen kac kilo dogduysan bbisinde oyle doguyomus bn 4600 gr dogmusum insallah bnm tosunckta oyle olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?