2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Teşekkür ederim rahatladım valla mide bulantılarım benim var öyle çok değil ama arada tutuyor.

Canım iyi düşünelim iyi olsun her şey

her şey güzel olacak :) tamam iyi düşünüyorum ne kisti ya bu bıngıl yağların içinde yer mi varda kist olacak

İNŞALLAH VERİRSİN SENDE CANIM BEN BİTKİ ÇAYI TÜKETEMIYORUM AMA COK YEMEK YIYEN BIRI DEĞİLİM ZATEN SADECE ÖĞLE OTURMALARINDA KARBONHİDRAT YEMEMEM LAZIM SALATA YETER :)

Hım anladım canım ınsallah hepımzı fazlalıklarımızdan kurtulursuz hııı tabı 5 cayları kılo aldırrır :) ona dıkkat etmen lazım canım bende ıs yerınde ye otur evde saat 7de yıyoum ye otur derken 3 kılo falan fazlalık olsutu

ben bekarken bi ara gittiğimde doktor bana da demişti kilonu kontrol et diye 3 4 kilo vermen tüm dengeni değiştirir yarar sağlar demişti hadi verelim şu üj bej kiloyu

hayırlısı olsun canım işler istemeyerek geliyorum bir kaç ay daha çalışıp ayrılacam bu ay 7. senem doluyor 6 ay önce evlendim evlilik tazminatını alıp çıkma planlarım var canım

BEN EŞİMLE TANIŞTIGIMDA 2 YIL ÖNCE 54 KİLO İDİM ŞİMDİ 66 DÜŞÜN ARTIK :) DUR DEMEM LAZIM :)

cm nasılsn görüşmeyeli bayadır okuyamıyorm çok sey birikiyo tüp bebeğe mi aşılamaya mı basladn cnm yoksa simdilik ilaçla ön tedavi mi
canım tüp bebeğe başladık biz Allahın izniyle, normal yoldan olması zor, aşılamada benim durumum için zaman kaybı ve aşılamaya harcayacağım ücreti tüp bebekte kullanmak istiyorum. ilaç kullanıyorum şimdi, 1,5-2 ay sonra bakılacak duruma,yum kaliteli ise kaç tane ise ve kist oluştırmaz ise opu yapılacak yani yum toplanacak, ondan sonrası ise nasip,şimdi ilça aşaması hemde raporum çıkacak..bende bazen okumakta zorlanıyorum :)

ben bekarken bi ara gittiğimde doktor bana da demişti kilonu kontrol et diye 3 4 kilo vermen tüm dengeni değiştirir yarar sağlar demişti hadi verelim şu üj bej kiloyu
İNŞALLAH CANIM BOL BOL SEBZE YEMEYE BAŞLIYORUM BUGUNDEN ITIBAREN AKSAMLARI DA SALATA TÜKETECEĞİM

hayırlısı olsun canım işler istemeyerek geliyorum bir kaç ay daha çalışıp ayrılacam bu ay 7. senem doluyor 6 ay önce evlendim evlilik tazminatını alıp çıkma planlarım var canım

süper sonra evde sıcacık gel keyfim gell :):):) inşallah bebişte büyüyecek annesiyle ohh :) belki yetişirim bende arkanızdan

Hanımlar sonunda kafayı dağıtacak şeyler buldunuz benim gibi diyete başlayalı 18 gün oldu, dünde yüzüme ve saçıma bakım yaptım bugünde yürüyüş yapmayı düşünüyorum :)

BEN EŞİMLE TANIŞTIGIMDA 2 YIL ÖNCE 54 KİLO İDİM ŞİMDİ 66 DÜŞÜN ARTIK :) DUR DEMEM LAZIM :)

Vavvvv evlılık sana yaramısmı desem hep derlerdı evlenınce kılo alınır alırsın dıye bende derdım yok ben almam dıye amannnnnn alınırmıs yasadım ve gordum :) ama esıme eslık dıyp dıyıp yedım onlarda bana kılo olarak dondu ama artık dur dedım :)

Daha önce kullandığımda bende 1 haftası dolduğu gün regl olmuştum.. şimdi de boyle olunca aklım karıştı.. ama halsizlik bitkinlik var üstümde fazlasıyla.. sağ bacağıma bile vurmaya başladı hafiften bir ağrı.. Allah ım sen şifa ver..
Rabbim inşaAllah bize de o günleri gösterir canım...

süper sonra evde sıcacık gel keyfim gell :):):) inşallah bebişte büyüyecek annesiyle ohh :) belki yetişirim bende arkanızdan
aynen öyle evde keyfime bakıcam tüm kadın programlarını izliycem :) bitmesi gereken açık öğretimim var onu bitirecem sende bize yetiş aynı dönemin annesi olalım :)

TABİ EŞİMDE ÇOK ALDI BEN ANTEPLİ OLUNCA GÜZEL GÜZEL YEMEKLERLE ŞİŞTİK :) O DA 97 OLDU AMA BOYU UZUN ÇOK BELLİ OLMUYOR ERKEKTE :) ALINIYOR BIRDE BENIM GİBİ EVDE İSEN DAHA ÇOK ALIYORSUN :)

Hanımlar sonunda kafayı dağıtacak şeyler buldunuz benim gibi diyete başlayalı 18 gün oldu, dünde yüzüme ve saçıma bakım yaptım bugünde yürüyüş yapmayı düşünüyorum :)

Evet canım spor bakım kıtap okumak yasasın saglıklı yasamak :) benım cıldm cok hassas canım hıcbırsey yapamıyorum ama bakım yagı alıp saclarıma bakım yapacagım bugun aksam gıderken alırıım yagları :) ben 7de evde oluyorum yuruyuse cıkma zamanım yok ama evde yapacgaım canım

aynıyız bebeğim o yüzden tekrar kiloyu gündemime oturttum, düşünsene kiloyu bi ara böyle takıntı haline getirdim 2 ayda 7 kilo verdim bebiş düşünmüyordum o zamanlar bu konuda da aynısı oldum

Yıne verelım canım kıloları bende bır ara kafayı takmıstım 1 ayda tam ıstedıgım gıbı olmustum :)[/QUOTE]
hadi bu ay bunu konuşalım takipleşelim senle

TABİ EŞİMDE ÇOK ALDI BEN ANTEPLİ OLUNCA GÜZEL GÜZEL YEMEKLERLE ŞİŞTİK :) O DA 97 OLDU AMA BOYU UZUN ÇOK BELLİ OLMUYOR ERKEKTE :) ALINIYOR BIRDE BENIM GİBİ EVDE İSEN DAHA ÇOK ALIYORSUN :)

Ben calıısyorum canım evet antep yemeklerı guzel olur bende adanalıyım esımde kılo aldı canım
ama o takmıyor ve esımde pek gostermıyor esımde bende dırek gobek oluyor :)

aynen canım ya evlendim 50 kilodan 57 kiloyla hamile kaldım hep kocalara uymaktan bide geç yatıyorlar uyanuk oluncada karnı acıkıyor insanın ben 10da yatan bir insandım

İNŞALLAH CANIM BOL BOL SEBZE YEMEYE BAŞLIYORUM BUGUNDEN ITIBAREN AKSAMLARI DA SALATA TÜKETECEĞİM

bende duruyorum tüm gün iyi süper ama bir anda bir şeyi sevip çok yiyorum tüm gün çöpe gidiyor neyse kafalarımızdan diyet modunu atalım bebiş varmış gibi sağlıklı beslenelim gerek yok deyip her şeyden az yiyelim tamamen kesersek yasaklar her zaman tatlı içimizde kalır :) bir de psikoloji çok önemli ben geçen hafta aşırı yedim ama aşırı bu hafta hiç yemesem sorun değil iştah çok önemli

Yıne verelım canım kıloları bende bır ara kafayı takmıstım 1 ayda tam ıstedıgım gıbı olmustum :)
hadi bu ay bunu konuşalım takipleşelim senle [/QUOTE]

Tamma kuzum verelım bu aykı konumuz saglıklı yasam bakım olsun tatlım eee sen saclarına hangı yagları karıstıırp kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…