birde bakmışsın bebek :)
Teşekkür ederim rahatladım valla mide bulantılarım benim var öyle çok değil ama arada tutuyor.
Canım iyi düşünelim iyi olsun her şey
İNŞALLAH VERİRSİN SENDE CANIM BEN BİTKİ ÇAYI TÜKETEMIYORUM AMA COK YEMEK YIYEN BIRI DEĞİLİM ZATEN SADECE ÖĞLE OTURMALARINDA KARBONHİDRAT YEMEMEM LAZIM SALATA YETER :)
BENDE BUGUN EGZERSİZE BAŞLADIM CANIM TÜP BEBEĞE 1 AY KALDI 2-3 KİLO VERMEM GEREK BENIM TSH YUKSEK CIKMISTI BU ARALAR COK KILO ALIYORDUM BUNDAN DOLAYI İMİŞ DÜŞMESİ İÇİN İLAÇ DA KULLANIYORUM İNŞALLAH BENDE BİR AYDA VEREBİLİRİM
hayırlısı olsun canım işler istemeyerek geliyorum bir kaç ay daha çalışıp ayrılacam bu ay 7. senem doluyor 6 ay önce evlendim evlilik tazminatını alıp çıkma planlarım var canımdedim hadi 5 günde bir çalışma oldu hadi verimli günlerde olmadı hadi bi ihtimal rabbimin işi dedim dün gittim kan verdim 1.31 i aldımo yüzden bebek değil kist kuruntuları başladı işler nasıl gidiyor?
BEN EŞİMLE TANIŞTIGIMDA 2 YIL ÖNCE 54 KİLO İDİM ŞİMDİ 66 DÜŞÜN ARTIK :) DUR DEMEM LAZIM :)Hım anladım canım ınsallah hepımzı fazlalıklarımızdan kurtulursuz hııı tabı 5 cayları kılo aldırrır :) ona dıkkat etmen lazım canım bende ıs yerınde ye otur evde saat 7de yıyoum ye otur derken 3 kılo falan fazlalık olsutu
canım tüp bebeğe başladık biz Allahın izniyle, normal yoldan olması zor, aşılamada benim durumum için zaman kaybı ve aşılamaya harcayacağım ücreti tüp bebekte kullanmak istiyorum. ilaç kullanıyorum şimdi, 1,5-2 ay sonra bakılacak duruma,yum kaliteli ise kaç tane ise ve kist oluştırmaz ise opu yapılacak yani yum toplanacak, ondan sonrası ise nasip,şimdi ilça aşaması hemde raporum çıkacak..bende bazen okumakta zorlanıyorum :)cm nasılsn görüşmeyeli bayadır okuyamıyorm çok sey birikiyo tüp bebeğe mi aşılamaya mı basladn cnm yoksa simdilik ilaçla ön tedavi mi
İNŞALLAH CANIM BOL BOL SEBZE YEMEYE BAŞLIYORUM BUGUNDEN ITIBAREN AKSAMLARI DA SALATA TÜKETECEĞİMben bekarken bi ara gittiğimde doktor bana da demişti kilonu kontrol et diye 3 4 kilo vermen tüm dengeni değiştirir yarar sağlar demişti hadi verelim şu üj bej kiloyu
hayırlısı olsun canım işler istemeyerek geliyorum bir kaç ay daha çalışıp ayrılacam bu ay 7. senem doluyor 6 ay önce evlendim evlilik tazminatını alıp çıkma planlarım var canım
Hanımlar sonunda kafayı dağıtacak şeyler buldunuz benim gibiKılo almanın adetını etkıleyecegını dusunmuyorum canım senın duzenı bozan gecıktırıcıdır dıye duusnuyorum ben dun ıtıbarıyla dıyete basladım canım bugunde spora baslayacagımPamukprncess de hem dıyet hem spor yapıyor sende bıze katıl
BEN EŞİMLE TANIŞTIGIMDA 2 YIL ÖNCE 54 KİLO İDİM ŞİMDİ 66 DÜŞÜN ARTIK :) DUR DEMEM LAZIM :)
Daha önce kullandığımda bende 1 haftası dolduğu gün regl olmuştum.. şimdi de boyle olunca aklım karıştı..Bende tarlusalla adet oldum ama bittiğinin 7. Günü sökülmüştüm. Bir gün öncesinde kekik demledim içtim onun da etkisi olabilir. Bensöküldüğüm gün 1. Gün saydım 3. Gün değilde 4. Gün gidebilmiştim lh yüksek çıkınca şüphelendik. Pko hamile kalmaya engel değil bende dünden beri kendimi üzdüm ama araştırdım o kadar hamile kalan var ki.. ailende şeker hastası var mı? Allah yardımcımız olsun inş bizde yavrularımızı alıcaz kucağımıza.
aynen öyle evde keyfime bakıcam tüm kadın programlarını izliycem :) bitmesi gereken açık öğretimim var onu bitirecem sende bize yetiş aynı dönemin annesi olalım :)süper sonra evde sıcacık gel keyfim gell :):):) inşallah bebişte büyüyecek annesiyle ohh :) belki yetişirim bende arkanızdan
TABİ EŞİMDE ÇOK ALDI BEN ANTEPLİ OLUNCA GÜZEL GÜZEL YEMEKLERLE ŞİŞTİK :) O DA 97 OLDU AMA BOYU UZUN ÇOK BELLİ OLMUYOR ERKEKTE :) ALINIYOR BIRDE BENIM GİBİ EVDE İSEN DAHA ÇOK ALIYORSUN :)Vavvvv evlılık sana yaramısmı desem hep derlerdı evlenınce kılo alınır alırsın dıye bende derdım yok ben almam dıye amannnnnn alınırmıs yasadım ve gordum :) ama esıme eslık dıyp dıyıp yedım onlarda bana kılo olarak dondu ama artık dur dedım :)
Hanımlar sonunda kafayı dağıtacak şeyler buldunuz benim gibidiyete başlayalı 18 gün oldu, dünde yüzüme ve saçıma bakım yaptım bugünde yürüyüş yapmayı düşünüyorum :)
aynıyız bebeğim o yüzden tekrar kiloyu gündemime oturttum, düşünsene kiloyu bi ara böyle takıntı haline getirdim 2 ayda 7 kilo verdimbebiş düşünmüyordum o zamanlar bu konuda da aynısı oldum
TABİ EŞİMDE ÇOK ALDI BEN ANTEPLİ OLUNCA GÜZEL GÜZEL YEMEKLERLE ŞİŞTİK :) O DA 97 OLDU AMA BOYU UZUN ÇOK BELLİ OLMUYOR ERKEKTE :) ALINIYOR BIRDE BENIM GİBİ EVDE İSEN DAHA ÇOK ALIYORSUN :)
aynen canım ya evlendim 50 kilodan 57 kiloyla hamile kaldımVavvvv evlılık sana yaramısmı desem hep derlerdı evlenınce kılo alınır alırsın dıye bende derdım yok ben almam dıye amannnnnn alınırmıs yasadım ve gordum :) ama esıme eslık dıyp dıyıp yedım onlarda bana kılo olarak dondu ama artık dur dedım :)
İNŞALLAH CANIM BOL BOL SEBZE YEMEYE BAŞLIYORUM BUGUNDEN ITIBAREN AKSAMLARI DA SALATA TÜKETECEĞİM
hadi bu ay bunu konuşalım takipleşelim senleYıne verelım canım kıloları bende bır ara kafayı takmıstım 1 ayda tam ıstedıgım gıbı olmustum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?