2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım benimmmm şimdi,gördüm çoooooook mutlu oldummmmm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnn
oooo bacım nerelerdesin yahu.... Sağol kuzum benim Rabbim nasip etti inşallah güzel devam eder... Sizde büyümüşsünüz kuzunla maaşallah size canım benim herşey yolunda dimi

Kayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)

Kizlarrrr dgerim 65.55:)
Kuzum gözün aydın olsun Allahım seni ve yavrunu korusun İNŞALLAH... Senle geçen yaz hatırlarsan aynı başlamıştık bu işe ve kısmet işte bebişlerimiz aynı dönemde geldi... Rabbim keseyi ve kalbide görmeyi nasip etsin balım...

KIZLAR NASILSINIZ

Ben başlayan bulantı ve kusmalardan halliceyim (geç mi başladı acep 8 de başladı benimki).... Allahtan sadece 6 günüm kaldı ve ver elini İSTANBUL

12 sinde doktor randevum var kalp için.. ordan ne kadar sabırlısın lafları mı duyuyorum Anacım napıyım biraz rahat olmakta fayda var doktora gittiğimizde tastamam 8+4 olucaz artık bi sorun yoksa görürüz herhalde kalbini de minnoşumun gerçi anasını çok zorluyor eşşek sıpası ya neyse artık

Bacııııııııııım seni de ben yazıcam HAMİŞ diye inşallah benim temiz yürekli arkadaşım

Son düzenleme:
oooo bacım nerelerdesin yahu.... Sağol kuzum benim Rabbim nasip etti inşallah güzel devam eder... Sizde büyümüşsünüz kuzunla maaşallah size canım benim herşey yolunda dimi
Valla her yerdeyim kuzum kafamda deli sorular forumdaki her konuya bakiyorum inanirmisin olayi abartip gecen aksam kendimi 1yas dogum gunu temalarina bakarken buldum:) fazla aceleciyim sanirm. Gerci aceleciligim adete 10 gun kala test yapmaya baslamam dan belliydievet buyuduk prensesimle cok sukur iyiyiz.insallah sizde saglikla buyursunuz hepimiz saglikla aliriz kuzularimizi kucagimiza. Ayyy cok mutlu oldum yaaaaa

Canım sende ben gibisin desene telefonu elimden birakamiyorum kafam da milyon soru ne alırım doğumdan sonra ne giyerim ikramlik neler yaparım hediye neler veririm bir sürü soru :) gunlerimiz de yakın seninle :)

Canim meme ucuna pek takilmayin benimde nerdeyse yok gibiydi is ki kahverengi bolgeyi komple aldirabilmek zaten zamanla bebek emdikce uc cikmaya basliyor
Evet canim zamanla emdikce cikiyormus ben ilk zamanlarda sorun yasamamak icin aldim.

Ayyy saglikla gelsin insallah cimcime :) ayy dimi onu beklemek insan sabirsizlaniyo Allahim insallah bir avazda dogurursun alirsin cimcimeni kucagina :)
amiiin canım amin , darısı başınıza kuzucum , en kolay zamanlardasınız , güzel ve keyifli geçirin hamileliğinizi :)

Eki Görüntüle 1547747 Meraba teyzeler biz geldik masaAllah diyin kuzuma rahis
oy annneeemmm , damadıma bakın yaa , nede yakışıklı ya bu eliiiiiffff , o yanakları ısııırıııım , bol bol öp canım benim yaaa...
maaşAllah barekAllaaahhhh :))
benim kızın gelmeye niyeti yok daha :))))
damat iyice büyüsün diye bekliyor galiba

Nıhayet dogum çantami eccik eksikte olsa hazirlayabildim. Kizlar bana çokça dua edin. Maddi olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Eşim samsunda ben istanbulda. İnşaAllah dogumdan önce samsuna taşınabilirim. Kızım babasını ben kocami özledim

Allah razı olsun Allah kabul etsin inş 7 bin kişiye nasıl dağıtcam canım anlamadım kendim 7bin defa çeksem olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…