Aksam cıcılerımızı gıycez ozaman atayım ınsallahsenin bebiside gorsrk :)
Bide soyle bisi varmis sen kac kilo dogduysan bbisinde oyle doguyomus bn 4600 gr dogmusum insallah bnm tosunckta oyle olur:)
Insallah canim insallah vesile olur yakinlarina dagit okusunlar insallah seninde bebisin gelir insallahhamin inşallah.yapayım canım çok duydum bunu dediğin gibi mubarek ramazana girmek üzereyken belki banada vesile olur.
oooo bacım nerelerdesin yahu.... Sağol kuzum benim Rabbim nasip etti inşallah güzel devam eder... Sizde büyümüşsünüz kuzunla maaşallah size canım benim herşey yolunda dimicanım benimmmm şimdi,gördüm çoooooook mutlu oldummmmm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnn
Kayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)
Kizlarrrr dgerim 65.55:)
Bacııııııııııım seni de ben yazıcam HAMİŞ diye inşallah benim temiz yürekli arkadaşım
Valla her yerdeyim kuzum kafamda deli sorular forumdaki her konuya bakiyorum inanirmisin olayi abartip gecen aksam kendimi 1yas dogum gunu temalarina bakarken buldum:) fazla aceleciyim sanirm. Gerci aceleciligim adete 10 gun kala test yapmaya baslamam dan belliydioooo bacım nerelerdesin yahu.... Sağol kuzum benim Rabbim nasip etti inşallah güzel devam eder... Sizde büyümüşsünüz kuzunla maaşallah size canım benim herşey yolunda dimi
Canım sende ben gibisin desene telefonu elimden birakamiyorum kafam da milyon soru ne alırım doğumdan sonra ne giyerim ikramlik neler yaparım hediye neler veririm bir sürü soru :) gunlerimiz de yakın seninle :)Valla her yerdeyim kuzum kafamda deli sorular forumdaki her konuya bakiyorum inanirmisin olayi abartip gecen aksam kendimi 1yas dogum gunu temalarina bakarken buldum:) fazla aceleciyim sanirm. Gerci aceleciligim adete 10 gun kala test yapmaya baslamam dan belliydievet buyuduk prensesimle cok sukur iyiyiz.insallah sizde saglikla buyursunuz hepimiz saglikla aliriz kuzularimizi kucagimiza. Ayyy cok mutlu oldum yaaaaa
Canim meme ucuna pek takilmayin benimde nerdeyse yok gibiydi is ki kahverengi bolgeyi komple aldirabilmek zaten zamanla bebek emdikce uc cikmaya basliyorBenimde ucum yok sayilir onun icin uc cikartici pompa aldim.ilk zamanlarda ise yariyormus. Eki Görüntüle 1547488
Evet canim zamanla emdikce cikiyormus ben ilk zamanlarda sorun yasamamak icin aldim.Canim meme ucuna pek takilmayin benimde nerdeyse yok gibiydi is ki kahverengi bolgeyi komple aldirabilmek zaten zamanla bebek emdikce uc cikmaya basliyor
amiiin canım amin , darısı başınıza kuzucum , en kolay zamanlardasınız , güzel ve keyifli geçirin hamileliğinizi :)Ayyy saglikla gelsin insallah cimcime :) ayy dimi onu beklemek insan sabirsizlaniyo Allahim insallah bir avazda dogurursun alirsin cimcimeni kucagina :)
oy annneeemmm , damadıma bakın yaa , nede yakışıklı ya bu eliiiiiffff , o yanakları ısııırıııım , bol bol öp canım benim yaaa...
Çirkinnnnn:))))))
MaşaAllah kuzuna. Yerim o yanaklari ben
MaşaAllah kuzuna. Yerim o yanaklari ben
cok cirkin hihhh masallah yaaaaa yerler onun yanaklarini yerlerrr minnosumu Allahim bahtida kendi gibi gusel olsun melegimin
Oyy maşallah
Allah razı olsun Allah kabul etsin inş 7 bin kişiye nasıl dağıtcam canım anlamadım kendim 7bin defa çeksem olur muCanim inşallah sagligiyla gelsin minigin tutunsuun simsiki insallah
RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET
Canim sende buduayi oku inşallah bebegin tez zamanda gelir ben surekli tüm isteyenlere cekiyorum inşallah rabbimiz nasip edecek buduayi 7 bin tane herkese dagit toplamda 7 bin olsun inşallah birinin duasi illaki kabul olur inaniyorum ben sana da okuyacagim bu gece den basliyorum sende oku mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?