- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Allah razı olsun canım çiğdemAllahim kbl etsin dualarimizi insallah senn fin neydi isimle sanada dua edeyim
41 kisiye canim benim toplamda 7 bin olsun inşallah rabbimiz tez zamanda nasip etsin inşallahAllah razı olsun Allah kabul etsin inş 7 bin kişiye nasıl dağıtcam canım anlamadım kendim 7bin defa çeksem olur mu
Sende cek tabiki surekli canim benimm allahim kabul etsin inşallahAllah razı olsun Allah kabul etsin inş 7 bin kişiye nasıl dağıtcam canım anlamadım kendim 7bin defa çeksem olur mu
Tamam canım amin hepimize inşallah41 kisiye canim benim toplamda 7 bin olsun inşallah rabbimiz tez zamanda nasip etsin inşallah
Canim ben surekli cekiyorum hep aklimdasiniz allahim kabul etsinTamam canım amin hepimize inşallah
Canim meraba birsey soracağım sana. Senin kan sulandirici ignen kaç milimlik. Doktor iğneyi doğuma yakın biraksak bile etkisi 36 veya 48 saat sürüyor dedi.MaşaAllah kuzuna. Yerim o yanaklari ben
Benimki 0.6 canımCanim meraba birsey soracağım sana. Senin kan sulandirici ignen kaç milimlik. Doktor iğneyi doğuma yakın biraksak bile etkisi 36 veya 48 saat sürüyor dedi.
Canimmm yine ortalama ayni gibi az daha dursaydi kizcen 3400 gorurmussunuzanammm ben 3 kılo dogdum ozamantezı yalanladım 3400 Falan dogmusum. gercı bızım kız erken gelmeseydı okadar olurdu. acelesı var gıbı erken geldı
Ayyy evet canim ayni doneme denk geldik insallah sagsalim kucagimiza aliriz bende ayin 12sinde kese icin gidicem buun deerim 213 olmus :)Kuzum gözün aydın olsun Allahım seni ve yavrunu korusun İNŞALLAH... Senle geçen yaz hatırlarsan aynı başlamıştık bu işe ve kısmet işte bebişlerimiz aynı dönemde geldi... Rabbim keseyi ve kalbide görmeyi nasip etsin balım...
Hadi bakalim az kaldi yawrum cok heycanligunler evinede kavusacaksin :)KIZLAR NASILSINIZ
Ben başlayan bulantı ve kusmalardan halliceyim (geç mi başladı acep 8 de başladı benimki).... Allahtan sadece 6 günüm kaldı ve ver elini İSTANBUL
12 sinde doktor randevum var kalp için.. ordan ne kadar sabırlısın lafları mı duyuyorumAnacım napıyım biraz rahat olmakta fayda var doktora gittiğimizde tastamam 8+4 olucaz artık bi sorun yoksa görürüz herhalde kalbini de minnoşumun gerçi anasını çok zorluyor eşşek sıpası ya neyse artık
Elifim masallah oglusuna en cikin fenerli bu oglancik :)Eki Görüntüle 1547747 Meraba teyzeler biz geldik masaAllah diyin kuzuma @rahis
Ya nasıl olacak doğum iğnesi bırakınca birsey olur mu diye endiselenmeye başladım. Gerçi iğne vesile Rabbim koruyor onları yine de vesveseye kapiliyoruzBenimki 0.6 canım
Aa iyiymis benim su an leblebiden az büyük ama buyur mü az daha bilmemBenimde ucum yok sayilir onun icin uc cikartici pompa aldim.ilk zamanlarda ise yariyormus. Eki Görüntüle 1547488
Insallah canim saglikli olur insallah melegim insallah :) senin minnosun bence sarisin olucak :)
Kiz nasilsin minnos ne durumdaSaglikli olsunda kara gozlu sari sacli olur belki:):) p tesi renkli var hevesle bekliyoru m
Kiz nasilsin minnos ne durumda
gaz sorunu haric sukur iyiyiz canim benim tosunun fotosunu koydum zaten :) bak bakalim yakisiklimiyizElifimmmm iyiyizzz cok sukur siz nasilsinizz asilll ozledimm :)
Eki Görüntüle 1547747 Meraba teyzeler biz geldik masaAllah diyin kuzuma @rahis
aaaa mogamı sana coook sevındım hatırladın mı benı masallah sıze ıkı aylık olmussunuzoooo bacım nerelerdesin yahu.... Sağol kuzum benim Rabbim nasip etti inşallah güzel devam eder... Sizde büyümüşsünüz kuzunla maaşallah size canım benim herşey yolunda dimi
Gaz ilk 3 ayin klasik sorunu:) ben omurluk gazdancekiyorum insallahbebegim cok gazli olmazgaz sorunu haric sukur iyiyiz canim benim tosunun fotosunu koydum zaten :) bak bakalim yakisiklimiyiz
Cok guzeller canim minnosuna cok yakisacaktirEki Görüntüle 1548050
Kızlar bebişimin tüm hazırlıkları tamam beşiği arabası eksik onları da anneannesi alcak alınca paylaşırım
Tesekkur ederim canim insaAllah olmaz gazinizGaz
Gaz ilk 3 ayin klasik sorunu:) ben omurluk gazdancekiyorum insallahbebegim cok gazli olmazsenin boyuna posuna gore oglusunun oyle olmasi gayet normal masallahhh size :) yakisiklisinizz hemde cok masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?