2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

anammm ben 3 kılo dogdum ozaman tezı yalanladım 3400 Falan dogmusum. gercı bızım kız erken gelmeseydı okadar olurdu. acelesı var gıbı erken geldı
Canimmm yine ortalama ayni gibi az daha dursaydi kizcen 3400 gorurmussunuz
Ayyy evet canim ayni doneme denk geldik insallah sagsalim kucagimiza aliriz bende ayin 12sinde kese icin gidicem buun deerim 213 olmus :)
Hadi bakalim az kaldi yawrum cok heycanligunler evinede kavusacaksin :)
Eki Görüntüle 1547747 Meraba teyzeler biz geldik masaAllah diyin kuzuma @rahis
Elifim masallah oglusuna en cikin fenerli bu oglancik :)

oooo bacım nerelerdesin yahu.... Sağol kuzum benim Rabbim nasip etti inşallah güzel devam eder... Sizde büyümüşsünüz kuzunla maaşallah size canım benim herşey yolunda dimi
aaaa mogamı sana coook sevındım hatırladın mı benı masallah sıze ıkı aylık olmussunuz

Gaz
gaz sorunu haric sukur iyiyiz canim benim tosunun fotosunu koydum zaten :) bak bakalim yakisiklimiyiz
Gaz ilk 3 ayin klasik sorunu:) ben omurluk gazdancekiyorum insallahbebegim cok gazli olmaz senin boyuna posuna gore oglusunun oyle olmasi gayet normal masallahhh size :) yakisiklisinizz hemde cok masallah

Gaz

Gaz ilk 3 ayin klasik sorunu:) ben omurluk gazdancekiyorum insallahbebegim cok gazli olmaz senin boyuna posuna gore oglusunun oyle olmasi gayet normal masallahhh size :) yakisiklisinizz hemde cok masallah
Tesekkur ederim canim insaAllah olmaz gaziniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…