2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Teşekkürler teyzesi günler geçmiyo artık inan her gece rüyamda doğum yaptığımı görüyorum gelsin artık yada zaman çabuk geçsin sabırsızlanıyorum
Bende ruyamda emzirirken gordum iki defa zaman sanki durdu hastane cantani hazirladinmi neler koyacagiz icine daha ben hazirlamadim cantayi

Canım ben hazırladım hastane çıkışı koydum set olarak ince battaniye koydum kalını sıcak olur diye düşündüm onu koymadım bez koydum bide yeterli herhalde biberon şampuanı göbek bakım setinde felanda aldm onları da koysammı bilemedimki gerek varmı Acep
Bende ruyamda emzirirken gordum iki defa zaman sanki durdu hastane cantani hazirladinmi neler koyacagiz icine daha ben hazirlamadim cantayi

Biberon lazim olur belki ama sampuani bakim setini bilmiyorum lazim olurmu

İkimizin ilk bebek olduğu için bilmiyoruz bu konuları ben bi ablamlara felan sorarım yinede benim az kaldı herşeyi hazır olsun istiyorum seninkide maşallah 31 hafta olmuş canım bide sen özeldemi doğum yapcan

Biberon lazim olur belki ama sampuani bakim setini bilmiyorum lazim olurmu

İkimizin ilk bebek olduğu için bilmiyoruz bu konuları ben bi ablamlara felan sorarım yinede benim az kaldı herşeyi hazır olsun istiyorum seninkide maşallah 31 hafta olmuş canım bide sen özeldemi doğum yapcan
Evet canim ilk olunca bilmiyoruz bende ablama sorarim bende yavas yavas hazirlayayim diyorum cantayi evet ozelde olacak dogum sen nerde yapacaksin dogumu

Hazırlan tabi son ana bırakma benim gibi sonra uğraşmak zor oluyor canım ben kararsızım bir yanım özel diyor bir yanım devlet burada özelde gittiğim hastane 600 TL normal doğum dedi ek masraflar çıkabilir dedi fiyatı bize uygun ama doğrusu araştırma hastanesi dururken özele gitmek mantıklı gelmiyor bana yani anlayacağın kafam baya karışık bu konuda
Evet canim ilk olunca bilmiyoruz bende ablama sorarim bende yavas yavas hazirlayayim diyorum cantayi evet ozelde olacak dogum sen nerde yapacaksin dogumu

Sağol canım benim çok tatlı heyecanlar bunlar Rabbim herkese yaşatsın bu tatlı heyecanları bir kaç aya senide kaplar bu heyecan Rabbimin izniyle cinsiyet belli olmadı demi daha
ayy pembisler cok cici ama agiz tadiyla giydirmek nasip olsun insallah canim

Himm anladim canim hayirlisi olsun rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Sağol canım benim çok tatlı heyecanlar bunlar Rabbim herkese yaşatsın bu tatlı heyecanları bir kaç aya senide kaplar bu heyecan Rabbimin izniyle cinsiyet belli olmadı demi daha
Daha diil cuma gunu 12+1 olucaz 13.haftaya giriyoz insallah gosterirde minnosum annesini cok merak edio onu :) evet tatli heycanlar kesinlikle hamis olmak zaten cok guzel bide bunlar tatlilari oluyo :) Allahgim herkesin kucagini doldursun bos birakmsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…