2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ya nasıl olacak doğum iğnesi bırakınca birsey olur mu diye endiselenmeye başladım. Gerçi iğne vesile Rabbim koruyor onları yine de vesveseye kapiliyoruz
Ben hiç kafaya takmiyorum. Sende öyle yap. İgneyi birakmadan dogum yapan çok kisi var. Herşey olacagına varir. Erken dogumda yapabiliriz sonuçta. İlle 40 hafta olacak diye bişey yok

Oyy masallah canim benim hamilesinn masallah rabbimiz kucağına almayı nasip etsin canım benim inşallah ee anlat nasil oldu aman nazar degmesin
canım ben her ay tedaVI oldum hatta gecen ay 3 yumurtam oldu cok heveslenmıstım ama olmadıne yazıkkı baska bı dra gıttık özelıne o da spermıyogram ıstedı esımın spermlerı dusuk cıktı hareketı de %40 çıktı proxeed plus verdı esım onu kullandı bı haftada etkı ettı ve hamılelık oldu ınsallah devam eder hevesımden yaptım takvımı yanı hanı 3 5 gun de olsa göreyım dıye bakalım daha kesın degılız adet gunum cuma

pazartesı 27.25
salı 38.83
bugun 66.84

çıktı betAlar guzel artıyo sankı bakalım hayırlsı olur ınsallah

Amin inşallah inşallah degerin kat kat artsin masallah guzelde ilerliyor aman nazar degmesin rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah cokk sevindim canim benim rabbimizin mucizesini inşallah da kucagina alacaksin sagligiyla gelsin minigin

amın canım ınsallah bu bebegı rabbım bıze bagıslar zira 5. gebeliğim

Benim galiba 15 haftada öğrenmiştik daha erkenmiş az kaldı annesi iki haftaya inşallah öğrenirsin bebişinin cinsiyetini

Benim de o kadar var iki kimyasali da sayarsak adete daha var demene rağmen maşallah degerin iyi Allah kucagina almani hayirli evlat olmasini nasip etsin
amın canım ınsallah kucagımıza alırız hakkıtyla dınını öğretebılırız hayırlı bı evlat yetıstırebılırıuz ınsallah

Benim de o kadar var iki kimyasali da sayarsak adete daha var demene rağmen maşallah degerin iyi Allah kucagina almani hayirli evlat olmasini nasip etsin
benım de ıkısı kımyasal bırı gec dusuk bırı erken dogum

amın canım ınsallah kucagımıza alırız hakkıtyla dınını öğretebılırız hayırlı bı evlat yetıstırebılırıuz ınsallah
Amiiiinnn tavsiyem kulaklarini tika gereksiz insanlara ben olumsuzluk cikardi diye doktorumu bile degistirdim

benım de ıkısı kımyasal bırı gec dusuk bırı erken dogum
21 hafta 7 hafta kimyasallar cift cizgi pesi adetler... ama artık yok ya diyorum hep olumsuz olacak değil hem dua ediyoruz pesine birşey olur mu diye kafaya takarsak el acisimiza duamiza guvensiz gibi oluruz Allah'ima emanet kuzum

Amiiiinnn tavsiyem kulaklarini tika gereksiz insanlara ben olumsuzluk cikardi diye doktorumu bile degistirdim
oyle yapayım bende yaaa strese gelemıyorum kesınlıkle normalde bıle asla stres yapmamam lazım

canlarım nişanım geldi bugün...

hastanede sancı ve açılma kontrol ettiler... sancım var ama henüz düzensiz , açılmam çok az ... doğum genelde nişan geldikten sonra 48 saat içerisinde gerçekleşirmiş bizde beklemedeyiz...
sancılarımı takip ediyorum şimdi..

dualarınızı beklerim

Ben hiç kafaya takmiyorum. Sende öyle yap. İgneyi birakmadan dogum yapan çok kisi var. Herşey olacagına varir. Erken dogumda yapabiliriz sonuçta. İlle 40 hafta olacak diye bişey yok
Çok doğru diyorsun canım. Elhamdulillah Bebeğimi hissediyorum Rabbim bize bu mucizeleri nasip etti ya inşallah kucaklarimiza almakta nasip olsun. Bazen bir ara vesvese geliyor hemen onu kafamdan atıyorum iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum

21 hafta 7 hafta kimyasallar cift cizgi pesi adetler... ama artık yok ya diyorum hep olumsuz olacak değil hem dua ediyoruz pesine birşey olur mu diye kafaya takarsak el acisimiza duamiza guvensiz gibi oluruz Allah'ima emanet kuzum
cok haklısın cnm umutsuzluk seytandandır ben bır ruya gordum yaa bu bebegı rabbım bağışlıycqak bıze ınanıyorum buna

bu arada eşinle ne kadar yakışıosunuz oyle maşallah sızeee

canımm benım adımı hatırlarsan aklına gelırse bana dua et bebeğim tutunsun bana bırakmasın benı cnm

senı de Allah a emanet edıyorum rabbımtek nefeste kurtarsınnn

Allah'im hemencecik kucagina aldirsin tatlim cok heyecanlandim şu an

rabbim yardımcın olsun bir avazda kavuşun inşallah birbirinize canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…