- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
Allahim kucagina almayi nasip etsin canım benim inşallah.. allahim bi avazda kurtarsın guzel haberini heycanla bekliyoruzcanlarım nişanım geldi bugün...
hastanede sancı ve açılma kontrol ettiler... sancım var ama henüz düzensiz , açılmam çok az ... doğum genelde nişan geldikten sonra 48 saat içerisinde gerçekleşirmiş bizde beklemedeyiz...
sancılarımı takip ediyorum şimdi..
dualarınızı beklerim
Utandimcok haklısın cnm umutsuzluk seytandandır ben bır ruya gordum yaa bu bebegı rabbım bağışlıycqak bıze ınanıyorum buna
bu arada eşinle ne kadar yakışıosunuz oyle maşallah sızeee
maşallah subhanallah canım rabbim hayırlı ömürler nasip etsin kuzuya
Hem belki kizin olur gelin adayi banane guzel dedın cnm yaaa
ınsallah cnmmmmUtandimbende gördüm hamile kaldigimda firtina vardi yildizlar dusuyodu bebegime doyamayacagim kıyamet kopuyor deyip uzulurken hava acti bebek yanimda gülüyordu kist gebeligi bozar dediler ebek küçük dediler kosede dediler ama şükür ki 6. Ayimiza geldik bu sefer farkli olacak inşallah
hayırlısı neyse o olsun cnmmm kızım hıc olmadı bakalım bu kız mı erkek mı ıns cınsıyetını öğrenecegım zamanlara ulaşırımmmHem belki kizin olur gelin adayi bana
benımde ruyamda bı bebeğimiz olmus ama çok hareketleymiş babası peşinden kosuyo ben de dıorum kı yaa bak o kadar ıstedık bu bebegı sımdı hıc pişmanlık duyuyor musun çok hareketlı dıye soruyorum o da olurmu öyle şeyy asla ben gezerım peşinde oynarım onunla dıyoır ıste 3 4 gun sonra da gebelıgı ögrenmıs oldukUtandimbende gördüm hamile kaldigimda firtina vardi yildizlar dusuyodu bebegime doyamayacagim kıyamet kopuyor deyip uzulurken hava acti bebek yanimda gülüyordu kist gebeligi bozar dediler ebek küçük dediler kosede dediler ama şükür ki 6. Ayimiza geldik bu sefer farkli olacak inşallah
Benim ilki erkekti ikinci de erkek olabilir dediler erkek dusugü tek parça olurmus bu tosuncuk da erkek :) hem erkek yapsan da olur canim asker arkadasi olurlar dede torunhayırlısı neyse o olsun cnmmm kızım hıc olmadı bakalım bu kız mı erkek mı ıns cınsıyetını öğrenecegım zamanlara ulaşırımmm
Ayyyy ne güzel görmüşsün maşallah :) malum olmus annecigine. Bi dogsa da hayirlisiyla esimin yüzü gulse bende ennn mutlu insan olsambenımde ruyamda bı bebeğimiz olmus ama çok hareketleymiş babası peşinden kosuyo ben de dıorum kı yaa bak o kadar ıstedık bu bebegı sımdı hıc pişmanlık duyuyor musun çok hareketlı dıye soruyorum o da olurmu öyle şeyy asla ben gezerım peşinde oynarım onunla dıyoır ıste 3 4 gun sonra da gebelıgı ögrenmıs olduk
aynennn eşlerimiz de mutlu olsun artıkkAyyyy ne güzel görmüşsün maşallah :) malum olmus annecigine. Bi dogsa da hayirlisiyla esimin yüzü gulse bende ennn mutlu insan olsam
benım buyukler erkektı kucukler neydı bılmıorum artık bakalım hayırlısı artık ama kız cocugu fıkrıne alışık degılım kız olursa alışırım sanırımBenim ilki erkekti ikinci de erkek olabilir dediler erkek dusugü tek parça olurmus bu tosuncuk da erkek :) hem erkek yapsan da olur canim asker arkadasi olurlar dede torun
Aminn canim insallahmaşallah subhanallah canım rabbim hayırlı ömürler nasip etsin kuzuya
7sinde ins canim.oyy seninde bitmiş nerdeyse ya maşallah.hayirla al kucagna inşallahMaşallah bu ne tatlı şey böyle 2 ay doldumu canım
canlarım nişanım geldi bugün...
hastanede sancı ve açılma kontrol ettiler... sancım var ama henüz düzensiz , açılmam çok az ... doğum genelde nişan geldikten sonra 48 saat içerisinde gerçekleşirmiş bizde beklemedeyiz...
dualarınızı beklerim
Ayyyyy Allahim bir avazda kurtarsin canim benim insallah saglikla gelir cimcimemiz ayyy cok heycanliiii :)canlarım nişanım geldi bugün...
dualarınızı beklerim
Evlat kiz kokusu yeter onlarinbenım buyukler erkektı kucukler neydı bılmıorum artık bakalım hayırlısı artık ama kız cocugu fıkrıne alışık degılım kız olursa alışırım sanırım
7sinde ins canim.oyy seninde bitmiş nerdeyse ya maşallah.hayirla al kucagna inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?