- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
Yok cnm evladin kizi erkegi olur mu hasaa Allahin gucune gider ben bu fikre alisik degilim derken ikisinin de erkek olmasi erkek bebek beklemisim hep 23 ve 16 haftaliklardi iyice alismistim erkek fikrine sana da simdi dr dese ki hayir çocuğun kiz kabullenemezsin o fikre alismissin oglum diye sevmissinEvlat kiz kokusu yeter onlarinbana da erkek deyince kiz olsaydi diyolar da üzülüyorum kzini erkegini mi aryorsunuz hala sukredin benim icin dua edin dimi
İnşallah canım benim...sana bu zevki yaşatırımBacııııııııııım seni de ben yazıcam HAMİŞ diye inşallah benim temiz yürekli arkadaşım
Seni anladim ben kuzum sende ben gibisin canimizin parcasi dogsun yeter ki dedigin gibi hep erkek olunca kiz fikri degisik geliyordu bana da :) ben bana ilki kiz olsaydi falan diyenlere kiziyorum inadina der gibiYok cnm evladin kizi erkegi olur mu hasaa Allahin gucune gider ben bu fikre alisik degilim derken ikisinin de erkek olmasi erkek bebek beklemisim hep 23 ve 16 haftaliklardi iyice alismistim erkek fikrine sana da simdi dr dese ki hayir çocuğun kiz kabullenemezsin o fikre alismissin oglum diye sevmissin
Aaa hadi ya ama bende korkarim karisti mi diye öyle olsa :)) gerci gorduk pipiyi net :))) bi de bebegin topuk izi ile parmak izi ayni olurmus olmadi bi karsilastiririzBi arkadasim vardi nasil oldu anlamadim dogana kadar kizdi herseyini ona gore ayarladilar ama cocuk erkekmis bi dogdu kiz kabullenemedi benim bebegim degil bu dedi basta
Ne akla hizmet boyle derler anlamam ki benim ilk bebek dusmeden bi hafta once kardesimin dugunu vardi hic oynamadim sadece eşimle kisa bi dans ettik oturduk butun dugun boyunca ama aradan zaman gecti yakon bi arkadasim sen zaten cocugu hic onemsemedinki oynadin habire dedi.Seni anladim ben kuzum sende ben gibisin canimizin parcasi dogsun yeter ki dedigin gibi hep erkek olunca kiz fikri degisik geliyordu bana da :) ben bana ilki kiz olsaydi falan diyenlere kiziyorum inadina der gibi
Yok cocuk onun karnondan cikti erkek yani baya pipiliAaa hadi ya ama bende korkarim karisti mi diye öyle olsa :)) gerci gorduk pipiyi net :))) bi de bebegin topuk izi ile parmak izi ayni olurmus olmadi bi karsilastiririz
Yuhhhh gozlerim portlediNe akla hizmet boyle derler anlamam ki benim ilk bebek dusmeden bi hafta once kardesimin dugunu vardi hic oynamadim sadece eşimle kisa bi dans ettik oturduk butun dugun boyunca ama aradan zaman gecti yakon bi arkadasim sen zaten cocugu hic onemsemedinki oynadin habire dedi.
Boyle kaldim nasi yaa dedim ben oynadim oynadim cocugu dusurdum oyle mi dedim
Kaynanamda tuvalete gittin bastirdin cocugu dusurdun dedi
Onlar ilkokul mezunu ben lisans o kadar aptal olsaydim okulu nasil bitircektim akiletmeden konusuyor insanlar
Kimseye kulak asmamak lazimboyle calmak lazim onlar konustukca
Canim mormal dogum olursa 1 takim 10 lu hastane cikisi ayriyetten bir penye battaniye corap bebek icin bez islak pamuk kendin icin gecelik ve pijama takimj hasta bezi sezeryan olursa eger fazladan bebek icin 5 li takim biberon ben sezeryan oldugum icin sadece gecelik kullandirttilarElif çantaya neler koyalım sen tecrubelisin bizi bilgilendir bu konuda
Oda seviniyodur gelecegi için :)Maşallah canım zaman ne çabuk geçiyo benimde az kaldı çoook heycanlıyım aynı zamanda da gerginim hiç düşünmemeye çalışıyorum doğumu felan daha çok varmış gibi bide benim kız çok hareketli iki gündür neden Acep
sezeryan olursa neden bebeğe bide 5 li tkm gerekiyo ki cnmCanim mormal dogum olursa 1 takim 10 lu hastane cikisi ayriyetten bir penye battaniye corap bebek icin bez islak pamuk kendin icin gecelik ve pijama takimj hasta bezi sezeryan olursa eger fazladan bebek icin 5 li takim biberon ben sezeryan oldugum icin sadece gecelik kullandirttilar
cnm bişi sorucm bnm gögsümden az biras kan gibi bişi geldi bazı yerlerde süt kanalları açılıyodr filan demiş ama bilemedm bi fikrin var mıCanim mormal dogum olursa 1 takim 10 lu hastane cikisi ayriyetten bir penye battaniye corap bebek icin bez islak pamuk kendin icin gecelik ve pijama takimj hasta bezi sezeryan olursa eger fazladan bebek icin 5 li takim biberon ben sezeryan oldugum icin sadece gecelik kullandirttilar
mogamiii :)) ben geldim :))uzun bir aradan sonra ilk defa geldim ve seni hamiş gördüğüme çok sevindim bitanem :) hayırlısı olsun inşallah :)Bacııııııııııım seni de ben yazıcam HAMİŞ diye inşallah benim temiz yürekli arkadaşım
canıımm hadi inşallah kolaycacık doğurursun zülal i dua ediyoruz sanacanlarım nişanım geldi bugün...
hastanede sancı ve açılma kontrol ettiler... sancım var ama henüz düzensiz , açılmam çok az ... doğum genelde nişan geldikten sonra 48 saat içerisinde gerçekleşirmiş bizde beklemedeyiz...
sancılarımı takip ediyorum şimdi..
dualarınızı beklerim
Canım bir adagın varsa yap yada bir sadaka ver fakire. hiçbişey yapamıyosan kuşlara yem at sabah kalkınca.Dua yı dilinden eksik etme.cok haklısın cnm umutsuzluk seytandandır ben bır ruya gordum yaa bu bebegı rabbım bağışlıycqak bıze ınanıyorum buna
bu arada eşinle ne kadar yakışıosunuz oyle maşallah sızeee
Bilmiom ki cnm bi adagim var ama bekluyorum kalp atisini duymayiCanım bir adagın varsa yap yada bir sadaka ver fakire. hiçbişey yapamıyosan kuşlara yem at sabah kalkınca.Dua yı dilinden eksik etme.
Önceden yap cnm o ayağına dolanıyo olabilir.5 düşügüm var demişsin sebebini merak ettim belli mi neden düştüğüBilmiom ki cnm bi adagim var ama bekluyorum kalp atisini duymayi
4 dusuk var bu 5. Cnm 1. Ve 4. Kimyasal gebelik 2 ve 3. Rahim agzi yetmezligi ayagima dolanan bisey varsa da bilmiorum ki bilmedigim seyi nasil yapayim sadece eger bir evladimiz olursa hamile kalinca kurban adadim kalp atisini bekliyoru. Iste ya da keseyi bebegi bi gorelim onu bekliyorum o da 1 hafta falan olur sebep de genel olarak pko cnm ileri derece pkoyumÖnceden yap cnm o ayağına dolanıyo olabilir.5 düşügüm var demişsin sebebini merak ettim belli mi neden düştüğü
Ucum var yok derken ne kadar olmali ki kizlar sanirim benm de baya kucukBenimde ucum yok sayilir onun icin uc cikartici pompa aldim.ilk zamanlarda ise yariyormus. Eki Görüntüle 1547488
Ayy masallah kuzuyaaa
Kiz bu ne acele valla ben daha bisi almadim birak canta hazirlamayi daha bi cantamiz bile yok bu aralar biraz elimiz sikisik cikamadim alisvetiseNıhayet dogum çantami eccik eksikte olsa hazirlayabildim. Kizlar bana çokça dua edin. Maddi olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Eşim samsunda ben istanbulda. İnşaAllah dogumdan önce samsuna taşınabilirim. Kızım babasını ben kocami özledim
Bebem sen ne durumdasin canm bisiler aldin mi hazirliklar ne durmda21 hafta 7 hafta kimyasallar cift cizgi pesi adetler... ama artık yok ya diyorum hep olumsuz olacak değil hem dua ediyoruz pesine birşey olur mu diye kafaya takarsak el acisimiza duamiza guvensiz gibi oluruz Allah'ima emanet kuzum
Canm allah bi avazda kurtarsin insallahcanlarım nişanım geldi bugün...
hastanede sancı ve açılma kontrol ettiler... sancım var ama henüz düzensiz , açılmam çok az ... doğum genelde nişan geldikten sonra 48 saat içerisinde gerçekleşirmiş bizde beklemedeyiz...
sancılarımı takip ediyorum şimdi..
dualarınızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?