canlarım nişanım geldi bugün...
hastanede sancı ve açılma kontrol ettiler... sancım var ama henüz düzensiz , açılmam çok az ... doğum genelde nişan geldikten sonra 48 saat içerisinde gerçekleşirmiş bizde beklemedeyiz...
sancılarımı takip ediyorum şimdi..
dualarınızı beklerim
Yesinler
Ayyy kiyamam cicilere bak ya ne guzel oluyo bebisler boyle kokos olunca masalah:) annesine bnziyo sanki :)
Esmammmm Allah yardimcin olsun sagsalim kucagina almayi nasip rtsin insallah :)canlarım nişanım geldi bugün...
hastanede sancı ve açılma kontrol ettiler... sancım var ama henüz düzensiz , açılmam çok az ... doğum genelde nişan geldikten sonra 48 saat içerisinde gerçekleşirmiş bizde beklemedeyiz...
dualarınızı beklerim
ayyy hadıı hayırla al kucagına ınsallahhh benım gıbı 10-11 gun varken gelıyo mınnosscanlarım nişanım geldi bugün...
dualarınızı beklerim
herkes baba dıo ama doner belkıAyyy kiyamam cicilere bak ya ne guzel oluyo bebisler boyle kokos olunca masalah:) annesine bnziyo sanki :)
Babayi bilmedigimden sana benzettm :)herkes baba dıo ama doner belkı
Geçmiş olsun cnm.inşaallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Allaha şükür hamile kalabiliyosun bu çok güzel.Ben 5 yıl önce ilk evliliğimden 1 defa hamile kalmıştım ikizdi kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi birbuçuk yıllık evliyim tekrar ama hamile kalamıyorum dr AMH hormonun düşük dedi.Bugün bat günüm ama geceden geldi hiç belletmez beni sağolsun.4 dusuk var bu 5. Cnm 1. Ve 4. Kimyasal gebelik 2 ve 3. Rahim agzi yetmezligi ayagima dolanan bisey varsa da bilmiorum ki bilmedigim seyi nasil yapayim sadece eger bir evladimiz olursa hamile kalinca kurban adadim kalp atisini bekliyoru. Iste ya da keseyi bebegi bi gorelim onu bekliyorum o da 1 hafta falan olur sebep de genel olarak pko cnm ileri derece pkoyum
Merhaba kizlar,
Canlarim benim ben ismimi degistirdim eski secido :) canlarim pazartesi transferim oldu suan beklemedeyim dualariniza cok ihtiyacim var bana dua edermisiniz Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin aminn
Çabucak tutunsun bebişin annesine inşaallah hayırlısıyla sağlık kucağına alırsın inşaallah cnm.Merhaba kizlar,
Canlarim benim ben ismimi degistirdim eski secido :) canlarim pazartesi transferim oldu suan beklemedeyim dualariniza cok ihtiyacim var bana dua edermisiniz Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin aminn
Geçmiş olsun cnm.inşaallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Allaha şükür hamile kalabiliyosun bu çok güzel.Ben 5 yıl önce ilk evliliğimden 1 defa hamile kalmıştım ikizdi kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi birbuçuk yıllık evliyim tekrar ama hamile kalamıyorum dr AMH hormonun düşük dedi.Bugün bat günüm ama geceden geldi hiç belletmez beni sağolsun.
0.95 çıktı cnmCanım amh düşük derken kac çıktı tam olarak hatırlıyor musun benim bir arkadaşımın 0.24 çıktı dr aşılama bile vakit kaybı hemen tüp bebek dedi başka bi arkadaşımın 0.18 çıktı onun dru herhangi bir tedavi bile baslatmadi ben bu değerleri de drlari da anlamadım velhasil kelam
Amin saol canim dualarini eksik etme olurmu :)Çabucak tutunsun bebişin annesine inşaallah hayırlısıyla sağlık kucağına alırsın inşaallah cnm.
0.95 çıktı cnm
Normali 1.75 ama benimki 0.95 yaşımda 37 o yüzden gençlerde düşük olması daha kötü diye düşünüyorum.Senin çok iyiymiş bizim arkadaslara göre yanlis hatırlamıyorsam 0.50nin altı düşük yazıyordu referans aralığında öyleyse senin normal değil mi değerin inşallah en kısa zamanda alırız haberini canım
canimmmm insallah bebisin tutunur Allah yardimcin olsun...Merhaba kizlar,
N
Normali 1.75 ama benimki 0.95 yaşımda 37 o yüzden gençlerde düşük olması daha kötü diye düşünüyorum.
hamıle kalabılıyorum ama cnm vakıt gecıyordu 26 yasımda evlendım ılk ıkısı peşpese oldu zaten kımyasal oldu otekı ay yıne oldu sonra 16 hafta surdu dustukten 7 ay sonra tekrar hamıle kaldım o da 23 haftada dustu ustunden bır bucuk sene gectı bak bı kımyasal yasadım kasımda o kadar bı bucuk sene gebe kalamadım ve tedavı de oldum yanı tedavıye ragmen kalamadım zaman gectıkce daha zorlaştı yanıGeçmiş olsun cnm.inşaallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Allaha şükür hamile kalabiliyosun bu çok güzel.Ben 5 yıl önce ilk evliliğimden 1 defa hamile kalmıştım ikizdi kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi birbuçuk yıllık evliyim tekrar ama hamile kalamıyorum dr AMH hormonun düşük dedi.Bugün bat günüm ama geceden geldi hiç belletmez beni sağolsun.
sana dua ettım canımMerhaba kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?