2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Esmam allah senin ve bebeginin yardimcisi olsun kolaylikla kucagina aldirsin saglikla insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz tez zamana rabbim yardimcin olsun

Esmammmm Allah yardimcin olsun sagsalim kucagina almayi nasip rtsin insallah :)

ayyy hadıı hayırla al kucagına ınsallahhh benım gıbı 10-11 gun varken gelıyo mınnoss Allah ım yardımcın olsun canımmm dualarımızdasın

Geçmiş olsun cnm.inşaallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Allaha şükür hamile kalabiliyosun bu çok güzel.Ben 5 yıl önce ilk evliliğimden 1 defa hamile kalmıştım ikizdi kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi birbuçuk yıllık evliyim tekrar ama hamile kalamıyorum dr AMH hormonun düşük dedi.Bugün bat günüm ama geceden geldi hiç belletmez beni sağolsun.

Merhaba kizlar,
Canlarim benim ben ismimi degistirdim eski secido :) canlarim pazartesi transferim oldu suan beklemedeyim dualariniza cok ihtiyacim var bana dua edermisiniz Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin aminn

Hayırlı olsun canım inşallah umutların yarıda kalmasın Rabbim yardımcın olsun sımsıkı tutunsun bebişin sana inşallah güzel sonuçlanır

Merhaba kizlar,
Canlarim benim ben ismimi degistirdim eski secido :) canlarim pazartesi transferim oldu suan beklemedeyim dualariniza cok ihtiyacim var bana dua edermisiniz Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin aminn
Çabucak tutunsun bebişin annesine inşaallah hayırlısıyla sağlık kucağına alırsın inşaallah cnm.

Canım amh düşük derken kac çıktı tam olarak hatırlıyor musun benim bir arkadaşımın 0.24 çıktı dr aşılama bile vakit kaybı hemen tüp bebek dedi başka bi arkadaşımın 0.18 çıktı onun dru herhangi bir tedavi bile baslatmadi ben bu değerleri de drlari da anlamadım velhasil kelam

0.95 çıktı cnm

0.95 çıktı cnm

Senin çok iyiymiş bizim arkadaslara göre yanlis hatırlamıyorsam 0.50nin altı düşük yazıyordu referans aralığında öyleyse senin normal değil mi değerin inşallah en kısa zamanda alırız haberini canım

N
Normali 1.75 ama benimki 0.95 yaşımda 37 o yüzden gençlerde düşük olması daha kötü diye düşünüyorum.

Merhaba kizlar,
canimmmm insallah bebisin tutunur Allah yardimcin olsun...

N

Normali 1.75 ama benimki 0.95 yaşımda 37 o yüzden gençlerde düşük olması daha kötü diye düşünüyorum.

Benim arkadaşların da biri 34 biri 37 canım küçük değiller neyse herkes için hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin bebisler ama çok da bekletmezseler iyi olur :)

hamıle kalabılıyorum ama cnm vakıt gecıyordu 26 yasımda evlendım ılk ıkısı peşpese oldu zaten kımyasal oldu otekı ay yıne oldu sonra 16 hafta surdu dustukten 7 ay sonra tekrar hamıle kaldım o da 23 haftada dustu ustunden bır bucuk sene gectı bak bı kımyasal yasadım kasımda o kadar bı bucuk sene gebe kalamadım ve tedavı de oldum yanı tedavıye ragmen kalamadım zaman gectıkce daha zorlaştı yanı

bekletmemesı daha ıyı cnm bı gun bıle gecıkse heveslenıyo ınsan sonra uzuluyosun hayal kırıklıgı yasıosun canım tez zamanda senın de guzel haberını alırız ınsallah bır de bu ay dıgerlerınden farklı olarak yumurtlama donemınde karbonhıdrat hıc tuketmedım proteınle beslendım çilek çok yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…